Duben

Komentáře uživatele Swarzneger

Swarzneger

Swarzneger zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 16
12 let v řetězech (12 Years a Slave)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.4.2016
Politicky kecy, misto hodnoceni filmu, jako dila, vzdy a vsude az to nudi
Jakmile se objevi film, kteri   resi politicky nebo socialni   problem, tak ho kazdej blbec   hodnoti jen podle nazoru na   vec. Film je dobre napsan,   dobre natocen i dobre zahran.   Dal jiste hodne prace, mohl   byt kratsi o tom zadna, delka   je problem mnoha americkych   filmu, nevim proc, je to tak   obvykle, asi se specha a neni   cas na strih. Je to film podle   dobove skutecnosti i hudba je   vyborna, ovsem napodruhe   zajiste nelaka a zrejme ani   Kunta Kynteho taky neprekona   :).
Batman a Robin (Batman and Robin)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.4.2016
Swarcik super jinak kravina!
Swarcik super :). ale slabsi   role, tak trochu mi to   pripomina Running mana :).   Ostatni ostuda! Hnus! Nedivim   se, ze nove zpracovani se   branilo uletu z nudy v podobe   otravy Robina a pak ty kravy,   ktere obe musi neustale   Batmana tahat z pruseru. Ovsem   posledni napad dat Batmana vs   Supermana, je stejny zabijak   obou napadu, jako Vetrelec vs   Predator :)....
Brutální Nikita (Nikita)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.4.2016
Neni to film pro deti ani fanousky bezduche akce
Vubec nejde o akcni film, ale   drama, samozrejme mistrne   rezirovane a dobre zahrane s   dejem, ktery pozdeji totalne   spackali americani. Reno je   proste skvost a jako samotare   si ho vzdycky vychutnam. Ma to   svoji atmosferu a realie. Hold   dneska si kazdy mysli, ze   skvele je, kdyz se mtrvoly   pocitaji na tisice a vzduchem   litaj komiksove postavicky,   jakmile se ma malinko   premyslet, tak to dneska   zrejme boli... :). Rozhodne   tenhle film vidim vzdy rad.
Byl jednou jeden král
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.5.2016
Dokonale setkani
Prvni a bohuzel i posledni,   filmove setkani Wericha a   Buriana. Spickove se doplnuji,   naprosto krasna kombinace   jisteho kasparovstvi a   inteligentniho humoru. Ostatne   i princove patrili mezi elitu   herectvi. Stastna volba, ktera   z jednoducheho pribehu,   klasicke pohadky, udelala   nadcasovy zazitek ve   werichovskem duchu. Umelec nad   umelce, nas narodni poklad!
Goyovy přízraky (Goya’s Ghosts)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.2.2016
Genialni rezie i herecke vykony, kruty obraz sve doby a absurdni a pekelne krute katolicke inkvizice
Musim uznat genialni rezii   Formana, opet z kazdeho herce   dostal maximum, bezesporu   jeden z nejlepsich vykonu N.   Portman a dalsich. Kruta   vypoved absurdity doby a dukaz   kam zamiri lide bez vzdelani a   jak kruti dovedou byt ti, jenz   lacni po moci. Clovek nevi   jestli ma brecet nebo se smat.   S jistou nadsazkou je   prezentovan i jedna pravda, ze   na kazdou svini se voda vari a   ten kdo se chova jako svine,   tak se mu to muze obratit.   Jedna z mala vypovedi o   krutosti katolicke inkvizice,   ktera povrazdila tisice lidi.   Ten, kdo si mysli, ze   Formanovi slo o   "dokument" ze zivota   Goyi tak je hlupak... Ostatne   vsimnete si, o cem jeho filmy   jsou... maji jedno spolecne.
Interview s upírem (Interview with the Vampire)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.4.2016
Jak Pit prevalcoval herecky Cruise...
Naprosto libovy herecky   koncert Pita, ktery totalne   uslapal Cruise, ktery proste   neumi byt charakternim hercem,   ale uz jednou dostal lekci od   velmistru zanru drama. I tak   obstal se cti. Film ma pribeh,   naboj, a vypravu, budbu a   kostymy na jednicku. Ovsem   postoj vypraveni v prvni osobe   a jeste Cruise, tomu ubira, je   to az komedialni a pritom   naprosto zbytecne. Rozhovor je   tak zbytecny, obeslo by se to   i bez soudobe fraze a Cruise.   Film je super ve chvili, kdy   do deje vstoupi Pit, pak je to   spica!
Kazatel (Priest)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.4.2016
Kravina
Jezisi, to byla ale blbost,   neskutecna... fujtajbl.   Slatanina, upiri versu   futuristicky Vatikan, ze to   vubec nekomu stalo za tu   namahu to natacet, svet filmu   celi totalni tvurci krizi.
Percy Jackson: Zloděj blesku (Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.12.2015
Selsky rozum
Silenost po vsech strankach,   dalsi ze stovky dukazu, jak   tvurcum dochazi napady resp.   dosly a tak se uchyluji k   braku. Kdyby Zeus jeste zil,   tak cely stab usmazi uderem   blesku.
Prometheus
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.4.2016
Dalsi z rady tvurcich krizi a reziserske lenosti...
Svata prostato :). Tohle   reziroval autor prvniho   Vetrelce... Mozna mu ty   politicke bachorky tak vymyli   mozek, ze uz Ridley neumi   natocit poradny horor. Tohle   ma byt odpoved na otazku, kde   se vzali vetrelci... To snad   ne, doufam, ze to nebude mit   pokracovani, protoze to   dopadne jako Predator   pokracovani tri a vice,   slatanina neskutecna. Tak   skvele sci-fi jako Vetrelec a   Predator se hold staly snuzkou   americkych Babovresek,   smutne...
Případy 1. oddělení
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.3.2016
Skvele...
Prazska mordparta temer po sto   letech. Kratke, prakticke,   poucne, velmi dobre udelane.   Chvalim, je dobre obcas lidem   ukazat, ze ne kazdy policista   je mladej nouma u silnice,   ktery umi pomahat a chranit   jen tim, ze Vas honi za spatne   odboceni. Ctim ty opravdove, a   jak vidno jsou to velci   profici.
Revenant Zmrtvýchvstání (The Revenant)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.3.2016
Clovek ma co delat, aby se nepozvracel a pak neusnul...
Zacatek filmu je dobra akce,   zajimave trikove zabery, pak   prijde asi vrchol filmu, kdy   Capria rozsape medvedice, mate   co delat udrzet obed, zabery   jsou detailni a po zbytek   filmu se unudite k smrti. Je   to opet tuctovy pribeh o   preziti a pomste, kdesi   hluboko v lesich... Dosly   napady a tak se toci podle   nametu z ubrousku od obeda...   Caprio dostal Oskara,   konecne... Zrejme letos   konkurence vybouchla...   Rozhodne si ho zaslouzi, ale   za tu skalu skvele zahranych   roli, jako napr. Vlka z W.S.
Šimon a Matouš jedou na Riviéru (Simone e Matteo: Un gioco da ragazzi)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.5.2016
Sveho casu se clovek od duse zasmal...
Za komunistu sem se na to rad   dival byla to legrace, z   nostalgie davam sedm, ale   jinak... co si budeme povidat   :).
Terminátor 2: Den zúčtování (Terminator 2: Judgment Day)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.4.2016
Jeste lepsi, jedno z velmi povedenych pokracovani...
Jednim slovem skvele, napad s   novym Terminatorem na jednicku   a mladej "spasitel"   taky drsnak, skoda, ze ve   trojce z nej udelali ujecenyho   vola, ale to je hold reklama   na emancipaci, Terminator   zenska, vudce zenska, co   dodat. Dvojka a Cameron   kombinace, ktera se vyplatila   i Arnie dostal prostor si vice   "zahrat". Zlata   klasika.
Titanic
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.4.2016
Hezkyyyy
Moc hezky zpracovana zapletka   naprosto o nicem. Je tezke   divat se na film, kdy predem   znate vysledek, cenim si te   prace na kostymech, rezii,   vyprave a tricich, ale proc   zrovna 11 Oskaru, to je   smesne, znam tucky naprosto   spickovych americkych filmu,   kteryn stacily dva nebo tri   Oskary a jsou uzasne... Ale   prejme zamilovanym bezduche   blbiny, ktery jsou taaaak   heeeezkyyy a ruuuzovyyy :). Ja   jsem svou prvni holku vzal na   Foresta Gumpa, tomu stacili   snad dva nebo tri Oskary a je   naprosto perfektni i po   seste... A to jsem mel v ten   pocit, ze jsem buzna :). Brou.
Tři bratři
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.12.2015
boze muj...
Co na to rict, bud nebyl cas a   nebo vule. V nejlepsim   prestat, nikdy by me   nenapadlo, ze objevitel   Cimrmana muze tak hluboce   klesnout... Jeden moudry   clovek rekl, ze jen v dobe   krize jsou lide tvurci a   priznejme si, ze dnes zajiste   takova krize neni.
Zločin v Polné
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.2.2016
Lukas Tesar
Mistrne vyvedeny hrany   dokument, musim uznat ze vykon   mladeho Hermanka byl   presvedcivy a tez Karel Roden   dobre vystihl jak zklamany a   snad i uvnitr sebe sama   zoufaly musel T.G.M. byt. Je z   toho dobre patrne, ze vrazda v   Polne dokazala jak dopadne   svet, kdyz se lidske hlouposti   a nenavisti povoli uzda.   Prameni to ve vychove a   nedostatku vzdelani. Jedno mi   prijde zvlastni Baxa byl   synovcem Borovskeho, moc hrdy   na nej zrejme nebyl, nebo v   tom byl vyssi princip, kdo   vi... Tak jako tak tleskam za   pripomenuti, jednoho z temnych   momentu nasich dejin, C.K.   selhala soudni moc, narodu   vsak objektivita a smysl pro   spravedlnost. Jen tak dal, uz   se tesim na podobny pribeh z   ceskych dejin.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697951
Fotografií: 764381
Plakátů: 376831
Obsahů a biografií: 178347
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Svatyně (2022) [TV epizoda]

Svatyně
Pustil jsem se do sledování   druhé série seriálu HALO,   ačkoliv první řada byla pro   mně spíš lehký   nadprůměr. První díl   druhé série se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Školní ples (1999) [TV epizoda]

Školní ples
Tenhle díl byl dle mého   spíše méně vtipný a o   něco vážnější. Blíží   se školní ples, Eric jde s   Donnou, Fez plánuje tanečky   a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10