Duben

Komentáře uživatele CeskePivo

CeskePivo

CeskePivo zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 5
Do hlubiny (Into the Blue)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 20.3.2016
"No teda nevim"
ON: No to teda fakt nevím.   Slova "Ten film znám,   miláčku, pojdˇ kouknem na   něj!" už mě sice   párkrát dostali do   pořádného průšvihu a   tentokrát to bylo   úplně.....stejné. O   hercích snad ani nebudu   začínat. Prý že někoho   dokážou herecké výkony   nebožtíka Paula Walkera   inspirovat ale já osobně   hercům, kteří mají v   repertoiru jeden a půl   drsných pohledů nikdy moc   neholdoval. A scénář si   našel uplatnění už   někokrát v průběhu 20.   století. Topmodelka by za to   možná stála ale   dvouhodinová předehra je i   na mě trochu moc.   
ONA: Krásná těla,   luxusní plážové   prostředí, nebezpečí a   hromada peněz! Někdo by   třeba mohl postrádat   kvalitu, úrovenˇ a takové   věci ale pár "pekáčů   buchet" to zase   zachrání. No prostě   pokoukání pro nás dámy.     
FACIT: Estetika   (ne)herců a prostředí   nestačí zachranˇovat   nepovedený snímek. 
Nezvratný osud (Final Destination)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.4.2016
„Teenagerská lehkovážnost   vystřídaná krvavými   nehodami“ –- ON: Tento   film jsem viděl již   několikrát a stále mě   neomrzel. Poprvé to byl   opravdu zážitek, podruhé si   začínáte všímat   komediálních prvků, no a   potřetí už to je   čistokrevná pr***l.   Naposledy když jsem tento   snímek viděl mi to už   připadalo jako fakt   podařené WIN / FAIL   compilation videjko. Nicméně   efektům se nedá nic vytknout   a dynamika kamery vás   rozhodně zaujme. --- ONA:   Dobrá podívaná, dobré   efekty, dobré scénky, jedna   lepší než ta druhá.   Akorát „Stiffler“ nebyl   tentokrát tak vtipný jak   obvyklé bývá. Občas mi to   připomínalo když hrajeme   člověče nezlob se...furt se   řeší kdo je na řadě!   Když ale přehlédnu lehkou   natvrdlost charakterů tak   celkem dobrý film. –- –-   FACIT: Film ke kterému se   rádi vrátíte když nebudete   zrovna vědět co si pustit.   Dáváme 58 %
Rolničky, kam se podíváš (Jingle All the Way)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.3.2016
"Ten chlap zase válí jak balvan."
ON: "Švancík"   opět ukázal, že mu to   nejvíc sluší v rodinných   komediích. Role chaotického   otce smolaře zachranˇující   rodinné štěstí mu prostě   sedí. Nemohu si pomoci.   Neškodná "family   friendly" komedie z   devadesátek. Akorát to   opěvování davového   šílenství v obchodních   domech mě moc nebaví a také   tam cítím ten čistý   "amerikanismus" a   mírně pokleslou úrovenˇ.   No a Jim Belushi tam vykouk   pěkně.   
ONA: Od   scénáře jsem nic nečekala   a dopadlo to přesně podle   mého očekávání. Herecké   obsazení už je o něco   lepší. "True Lies"   to nejsou ale pro fanoušky   "Švancenegra" v   komediálních rolích   rozhodně doporučuji.   Náročnost = super-easy. A   pro vtipnou situaci člověk   nemusí daleko. Celkový   dojem: jednoduše   vtipný. 
FACIT: V   neděli po obědě doma s   rodinou.....nemůže udělat   nic špatně. Celkem 42%
Toy Story - Příběh hraček (Toy Story)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.3.2016
"Klasika"
ON: Byl to první   "animák", který   jsem viděl, tenkrát v kině   a nadšení do dnešního dne   není o kus menší. Když se   úžasný nápad setká s   výborným provedením   vznikají takové mílové   kroky jako je Toy Story. Hlasy   propůjčené skvělými herci   se nedá přeslechnout ani v   jedné ze tří jazykových   verzí (EN, DE, CZ). I když   jsem silně pohoršen z   komerční stránky kultu   okolo Toy Story, ještě toho   filmu určitě nemám dost.   Jako každý ze tří dílů   má svůj specifický nádech.   Když divák přestane   žasnout nad animací a  nad   celkovým výsledkem letité   práce studia zbývá ještě   dostatečně času na   sledování napínavého   dobrodružství. Příběh mě   bavil od začátku do konce a   není scéna, která by   vyloženě nudila nebo   nepřekvapila nějakým   skvělým nápadem   tvůrců. 
ONA: Tomu   říkám pěkná pohádka. Z   pohledu malého dítěte na   Vás působí kouzelný pocit   při pozorování živých   hraček. Z pohledu rodiče si   nemohu vynachválit výchovný   charakter tohoto filmu.   Vyzvednutí fantazie a   nekonečný svět dětské   představivosti je úžasný   prvek tohoto povedeného   projektu. Je na něm znát,   že byl publikován v době   kdy děti ještě nebyli půl   duší online. Ne nejlepší a   dost dobrá   "Pixarovka".
FACIT: Jednoznačně   evergreen. Každý fanoušek   animovaných filmů si nesmí   tento kousek nechat ujít a   rozhodně doporučuji si   obstarat veškeré dostupné   bonusové materiály, které   jsou rozhodně zajimavé i pro   běžného smrtelníka.   Celkově i se zážitkem s   bonusovým materiálem 82%.
V hlavě (Inside Out)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.3.2016
"Výborná pokoukaná atˇ už s dětmi nebo bez."
ON: Dlouho mě v sekci   "animáků" nic   nezasáhlo tak jak tento   kousek od Pixar. Nečekal jsem   moc a možná taky proto   překvapil. Skvělý nápad   dát emocím v naší   "hlavě" život a   proměnit tak jádro lidského   charakteru v dějiště   promyšleného   dobrodružství. Trochu mě   mrzí že se celý děj   odehrává v nitru hlavní   hrdinky a jen v jedné až   dvou scénách nám tvůrci   dají náhled do emocí   ostatních postav. Pro   hodnocení zvuku apod. je u   mě příliš brzo, je to   přece poněkud čerstvá   záležitost. Mohu ale   poukázat na celkem povedený   český dabing.     
ONA: Dobrý nápad, emoce,   které si žijí vlastním   životem. Konečně něco   nového. První vlna dojmů je   až hypnotizující, krásné   vzpomínky, dětství a   elementární pocity. A   právě proto mě dost   překvapil brzký nástup   smutné atmosféry, která   trvala na můj vkus celkem   dlouho. Hlavním hrdinům   nevychází jeden plán za   druhým a člověk už pomalu   sám ztrácí naději.   Člověk byl takzvaně   napnutý jako příliš malé   spodní prádlo. Mimochodem   animátoři a kreativní tým   se opět   předvedli.....ještě aby ne!   Taky za to dostali pochvalu od   Akademie. 
FACIT: Na   "V Hlavě" se dá   koukat i s těmi nejmenšími,   protože tento film neobsahuje   žádné velké zlo a má   spíše vysvětlující ton.   Starší děti pobaví vtipné   dialogy, které českým   dabingem netratí, ale také   nezískávají. I pro třetí   rande není tento film úplně   špatnou volbou. Vzpomínky na   hravé mládí, do toho   rodinné hodnoty a humor   nechávají vzniknout   příjemnou atmosféru také   ve dvou. Dáváme celkově   střízlivých 76%

TV Program

ČT1 - Máme rádi zvířata

07:15 - 07:45

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy divočiny

06:50 - 07:45

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Alvin a Chipmunkové (2015) [TV...

07:05 - 07:55

21 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:10 - 07:40

16 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697949
Fotografií: 764412
Plakátů: 376843
Obsahů a biografií: 178359
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Hodný, zlý a mrtvý (2015)

Hodný, zlý a mrtvý
Sice docela obstojné   obsazení ale to je tak   vše,akce mizérie a už od   začátku bylo vidět v   hereckých výkonech Lundgrena   a Treja že to nebude žádná   hitparáda další zbytečný   film.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

Smůla (1972)

Smůla
Trochu slabá gangsterka bez   drsnější scény ,sice tam   pár scén se střelbou bylo   ale jen hodně krátkých a   přehlédnutelných,hodně se   tam více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Megažralok vs. Crocosaurus (2010...

Megažralok vs. Crocosaurus
Kdysi se ve filmech o   příšerách používaly   nekvalitní loutky a šlo   většinou o   vysokorozpočtové filmy,   nyní se používá   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 1 / 10

Trojúhelník smutku (2022)

Óvaj óvaj.

Trojúhelník smutku
Trojúhelník smutku není   trojúhelník, ale nejméně   oktagon smutku, nudy a   utrpení. Má-li to být   kritika či parodie na   nějaké více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 3 / 10

Kellyho hrdinové (1970)

Kovbojka

Kellyho hrdinové
se dá udělat asi ze všeho,   což dokládá tento film z   druhoválečných kulis.   Ocenit možno aspoň trochu   dobové reálie, oproti   dnešním více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 5 / 10