Duben

Komentáře uživatele Mijamoto13

Mijamoto13

Mijamoto13 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 9
Barbar Conan (Conan the Barbarian)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.6.2019
A dál?
Líbí, nelíbí, každého   věc! My starší tento film   vnímáme jinak, než mladší   divák, který má všeho   nadbytek. Já tento film   pamatuji na VHS s jednohlasym   dabingem. Jistě, je dlouhý,   ale zase má spoustu   ponaučení a hlavně, není   zde žádná 40kg dlouhovlasa   modelina, která spraska na   hromadu tři hrdlořezy   najednou! A mezi náma,   natočil za těch 30let v   tomto žánru někdo něco   lepšího?!
Bravo, girls: Hurá do toho! (Bring It On: In It to Win It)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.2.2020
Strašné
Uječené, rozjivené,   afektované, přepálené a   strašné. V tomto žánru už   byly natočené dramaticky   lepší filmy a jestli je ro   nejvíce rozšířený sport a   takhle to chodí, pak je to   ubohost, prostá veškeré   úcty k soupeři a čestnosti?   Film ničím nezaujme,   vydrželi jsme půl hodiny!   Děs.
Konvoj (Convoy)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.3.2018
Draví ptáci
Film, který jaksi vymizel. A   sehnat ho, je nadlidský   výkon. A čím je tak   zvláštní? Místo honicek   aut, jsou zde mistrně   natočené scény honicek v   helikoptérach. Akční   americké drama zhruba také z   této doby, nebo ještě   dříve. V kinech se u nás   promítat a televize ho   tuším kdysi také dávala?!   Tak když už ČT takhle sahá   do minulosti, možná by tento   film v archivu našla?
Král Šumavy
 
Přidáno: 30.11.2017
Politika, nepolitika
Film je naprosto skvělý a Ce   srovnání s mnohými   zahraničními filmy z té   doby, prostě excelentní.   Knížka se čte jedním   dechem a film zase až tolik   nezaostává. A možná se   budete divit, tenkrát hodně   lidí věřilo, že to má   smysl. a co dnes, sám tunel,   sám svindl, všude líný   lempl, který jen kouká, kde   co zasmelit. A být sám v   lese se samopalem, jako kachna   na odstřel, to asi v tu   chvíli bylo putna, o jakou   stranu jde. Ano, je to   prikraslene, větší ztráty   byly u pohraničníku, byli   víc vidět a to je vždy   nevýhoda. Za mě 2x10/10.
Kráska a zvíře (La Belle et La Bête)
 
Přidáno: 18.12.2018
Souhlas s Clark.bow
film od J. Hertze, to je   prostě mistrovství! na to,   jaké měli možnosti a   rozpočet.........! Ten film   má břink, ta mrazivá hrůza   podkreslena scénou a hudbou,   to chladné zoufalství a   hřejivá moc lásky! Zatím   jsem lepší neviděl, byť   Jana Mareše mám ve filmech   moc rád.
Mstitelé (The Avengers)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.12.2016
Revolver a buřinka. Seriál,   který kdysi vysílali na   Polské TV. Jako kluk jsem to   dost žral. Dva agenti,   kteří řešili záhadné a   zapeklité případy. No a   tady je o nich film. Pravda,   mohl být lépe natočený,   ale možná je ta kýčovitost   záměrná? Škoda, divácky   to moc atraktivní není, ale   pro nás, kdo jsme měli   možnost koukat na seriál, je   to retro vzpomínka. Proto   pět hvězd. Mohlo to být   lepší, námět je výborný.   Ale i horší! V dějinách   filmů, už dokázali pokazit   daleko lepší předlohy,   pravda?
Osamělý vlk McQuade (Lone Wolf McQuade)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.3.2018
K sobě tvrdý, k ostatním brutální!
Pamatuji si, když jsem tenhle   film viděl poprvé na videu.   seděli jsme s otevřenýma   hubama. Drsný, tvrdý,   chladný a rychlý! Blesk je   jeho pomalejší brácha.   Tento film je pořád   koukatelny, přímočarý a   napjatý. celkem mě udivilo,   že ho někteří vůbec   neznají?! A očekával jsem,   že Walker Texas Rangers bude   v tomhle duchu. No co   neděláme? Ještě je dobrá   akčňačka: Invaze v USA.
Pro hrst dolarů (Per un pugno di dollari)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.9.2017
Podle samurajského filmu
Miluji tyhle westerny.   Prostředí, hudba, syrovost.   A mimo jiné, námět je   čerpán podle japonského   filmu, podobně jako Sedm   statečných. Japonská   samurajská verze, ta je   podstatně rozvlačnější,   pro Evropana skoro   nedokoukatelná, ale skvělá.
S tebou mě baví svět
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.3.2018
Masakr
Poprvé jsem ho viděl v kine   v Kunčicich p.Ondřejnikem a   tuším že právě v roce   1983, nebo 84. Kino buracelo   smíchy, tohle nikdo nečekal,   takový nával srandy. A   hlavně film byl vybrán za   komedii století v divácké   anketě, nebo ne? Ale pro mě   je třeba Jak dostat tatínka   do polepsovny?, krapet víc,   ale anketa je anketa.   Každopádně milé, veselé,   životní a pěkné.

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

55 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Perimetr

13:10 - 13:40

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:40

65 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:30

0 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697951
Fotografií: 764381
Plakátů: 376832
Obsahů a biografií: 178350
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Svatyně (2022) [TV epizoda]

Svatyně
Pustil jsem se do sledování   druhé série seriálu HALO,   ačkoliv první řada byla pro   mně spíš lehký   nadprůměr. První díl   druhé série se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Školní ples (1999) [TV epizoda]

Školní ples
Tenhle díl byl dle mého   spíše méně vtipný a o   něco vážnější. Blíží   se školní ples, Eric jde s   Donnou, Fez plánuje tanečky   a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10