Duben

Komentáře uživatele bandri

bandri

bandri zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 29
Akta X (The X Files)
 
Přidáno: 2.5.2007
Nic moc
Dříve jsem tento seriál   hrozně milovala, ale pak se   mi, ani nevím jak zošklivil.   Propracování některých   scén není nic moc. A   příběh o otci Muldera, se   mi také nelíbil. Ovšem tím   nechci říct, že celý   seriál stojí za nic. To ne,   jen dnes, se na něj s   odstupem času dívám jinak.
Andromeda
 
Přidáno: 2.5.2007
Nic moc
Tématika vesmíru se mi   líbí, ale herecké obsazení   už ne. Představitel   bývalého Herkulese, se zde   tedy nevyznamenal. Tuto roli u   něho beru jako poslední   možnost vyšvihnout se mezi   filmové stars - bohužel pro   něj neúspěšně. Myslím,   že na obrazovkách ho v   ničem novějším už   neuvidíme.
Apocalypto
 
Přidáno: 2.5.2007
Doporučuji
Tento film vřele doporučuji.   Pokud jste ho někdo   neviděli, kupte si rozhodně   na dvd. Děj je super, ale   není to pro slabé nátury.   Je tam hodně krve a   nmásilí. Rozhodně to   nedoporučuji dětem.
Střet dvou civilizací   nikdy nemůže dopadnout   dobře. Jedna vždy vytlačí   tu druhou.
Drtivý dopad (Deep Impact)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.5.2007
Super
Jak jsem již někde psala,   mám ráda sci-fi. A   obzvlášť s tématikou   vesmíru. U tohodle filmu jsme   se musela zamyslet nad tím,   jak by veškeré mocnosti   světa (USA, Evropa, Asie a   Austrálie) řešili něco   takového, kdyby se to stalo   opravdu i ve skutečnosti.   Dnes ve 21. století.
E.T. - Mimozemšťan (E.T. The Extra-Terrestrial)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.5.2007
Hybrid
E.T. měl tělíčko jako   nějaký hybrid. Krk jako   žirafa, nožičky jako malý   pejsek, hlavičku jako ragby   míč, a celý byl takový   krabatý. Rozhodně mu to ale   neubralo na jeho roztomilosti.   Je zajímavé vidět, jak se   filmoví tvůrci   předhánějí v tom, jak by   asi takový mimozemšťan mohl   vypadat.
Hříšný tanec (Dirty Dancing)
 
Přidáno: 2.5.2007
Nejstarší verze
Je to sice nejstarší verze   tohoto filmu, ale zároveň   také nejlepší. Sexy Patrick   Swayze, který dnes spíše   vypadá jako povadlý   dědeček, zde vyniká ve   skvělém tanci. A zjistí,   že ne vše, se dá za peníze   koupit. A že láska je jen   jedna - ta pravá. A stojí za   to bojovat o ní, byť stojí   v cestě nepřístupný otec.   Dobrá kombinace - tanec a   láska.
Jurský park 3 (Jurassic Park III.)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.5.2007
JP = Jurský park
Viděla jsme všechny díly,   tento měl zajímavý   průběh. Nejméně se mi   líbila dvojka. Co se týče   grafiky, ta se jim povedla. A   hlavně se mi líbila scéna,   kde se představitelka dívá   na kus hlavy naložené v   jakési tekutině, a nakonec   zjistí, že je to živý   dinosaurus, který stojí za   nádobou s onou tekutinou.   Poprvé jsme se strašně   lekla.
Kristián
 
Přidáno: 2.5.2007
Romantika
Miluju staré české filmy, a   Oldřich Nový hrál   povětšinou kavalíry, co se   umí chovat. Svůj všední a   nudný život si zde chtěl   vynahradit životem bohéma.   Škoda takoví kavalíři již   v dnešní době nežijí.   Avšak hlavní je, že nakonec   zjistil, že všude dobře,   doma nejlíp, a udržel si tak   ''štěstí rodinného krbu''.
M.A.S.H. (M*A*S*H)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.5.2007
Obsazení
Absolutně nehorší seriál   všech dob. Já osobně nemám   ráda válečné filmy, a nic   s touto tématikou. Navíc se   mi ani trochu nelíbilo   herecké obsazení. Seriál   byl příliš zastaralý, a   ještě k tomnu ho v televizi   vysílali tak dlouho, a   několikrát po sobě. Fuj.
Madagaskar (Madagascar)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.5.2007
Madagaskar
Tak tahle ''pohádka'' se mi   hrozně líbila. Charaktery   postav byly jako ze   skutečného života lidí.   Hlavně ta ustašená žirafa   byla super. A lev, co se   snažil být milý, ale občas   spíše pouštěl hrůzu. A   nejlepší byli ti lemuři -   takoví ''vychcánkové''.   Chtěli těžit ze druhých.   Super povedená pohádka.
Myšák Stuart Little 3 (Stuart Little 3: Call of the Wild)
 
Přidáno: 2.5.2007
Hrůza
Tento film se mi nelíbil   kvůli propracovanosti postavy   Myšáka. Kombinace kreslené   postavy a reálných postav,   to je hnus. Pro děti je to   možná dobré, ale mně se to   nelíbilo. Když už, tak ať   je to tedy celé kreslené.   Pak se na to bude dát dívat.   Ale takhle ne.
Noc v muzeu (Night at the Museum)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.5.2007
Noc v muzeu
Velmi povedený kousek. Tento   film se mi velice líbil,   protože takové žánry mám   velmi ráda. Navíc co se   týče triků, použitých ve   filmu, ty byly skvělé. Děj   byl velmi poutavý, a myslím,   že se líbil jak dětem, tak   i dospělým. Pevně doufám,   že se snad do kin dostane   někdy i druhé   pokračování.
Pat a Mat (...a je to!)
 
Přidáno: 2.5.2007
Nešikové
Postavičky, jež se snaží   udělat vše jak má být, ale   nakonec to vždy skončí   katastrofou. Například   obyčejné zatlučení   hřebíku, u nich klidně   skončí i probouráním se do   vedlejší místnosti skrz   zeť. Připadá mi, jakoby to   nebyly pánové, ale spíše   ženské. Poněvadž chlapi   jsou na tyto prace   šikovnější, jak mi ženy.
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (Pirates of Caribbean 2: Dead Man's Chest)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.5.2007
Piráti Karibiku 2
toto pokračování   veleúspěšného filmu se   tvůrcům velmi povedlo -   alespoň dle mého názoru.   Herecké obsazení bylo   skvělé, a děj vymysleli   také dobrý. Celý děj filmu   se mi velmi líbil, avšak   velmi mě zaskočilo   ukončení filmu. Ale vzhledem   k tomu, že se již teď do   kin chystá třetí   pokračování, tak tím   nalákali jistě mnoho   diváků. A já osobně si 3   ujít nenechám.
Planeta opic (Planet of the Apes)
 
Přidáno: 2.5.2007
zajímavý děj
Tento film nás možná ani   moc nedělí od nedaleké   budoucnosti. Do kosmu létat   umíme, a je jen otázkou   času, kdy budeme moci   yužívat hyperprostoru. O   černých dírách toho také   mnoho nevíme, kromě toho,   že do sebe vtahuje hmotu a   objekty kolem sebe. Avšak na   vlastní oči, ji nikdo   neviděl. Co kdyby se tohle   mohlo stát i ve skutečnosti?   I kdyby třeba jen za několik   desítek let. A mimochodem, i   dnes lidé trpí hlady, a   pitné vody neúprosně   ubývá.
Pusinky
 
Přidáno: 2.5.2007
Nic moc
Tento film jsem již viděla,   a nějak zvlášť mě   nezaujal. Ale na druhou   stranu, snad si mladší   generace z tohoto filmu odnese   aspoň nějaké ponaučení.   Mně osobně se nelíbí, jak   dnešní mládež příliš   pije, a ve filmu je aspoň   vidět, jak to pak dopadá.   Mé hodnoce: nic moc.
Podívejte se na něj
Na tomto filmu se mi hrozně   líbí prostředí Tokia, kde   se děj filmu později   přesune. Ale hlavně, co se   mi na něm líbí nejvíce, je   hudba. Je zde vidět i to, jak   může dopadnout střet s   tokijskou mafií Jukuzza (snad   to mám dobře napsáno). A   také to, že chlap by si   rozhodně neměl myslet, že   žena mu patří jen proto,   že mu má být za co   vděčná.
Ztracen
Co se stalo tomuhle klukovi,   bych nikdy zažít nechtěla.   Navíc se chystám do   zahraničí, na pár týdnů,   a rozhodně bych se tam   ztratit určitě nechtěla.   Ale na tomhle filmu mi   přišlo humorné, jak si   malý kluk poradil s takovými   hejsky. A navíc tento film   pro mě zůstane i nadále   filmovou klasikou, kterou   sleduji hlavně o Vánocíh.
Nic moc
Děj je nic moc, oproti   předminulým verzím tohoto   filmu. Navíc mi to příde   nezajímavé. Nelíbil se mi.  
Navíc vynálezce,   který vytvořil stroj na   vyčuchání trhavin -   strašné. Jediné co se mi   tam líbilo, byla snad jen ta   zlatá létající   včelka.¨Tento film jsem   viděla 1x, a stačilo mi.
Showgirls
 
Přidáno: 2.5.2007
Zajímavý děj
Myslím si, že co se týče   filmu, je spíše pro pány.   Vzhledem k tomu, že se zde   objevují nahé tanečnice.   Ale mně se líbil kvůli   propracované choreografice   tanečnic, které zde   vystupují. Tak ése mi   líbila rivalita dvou   vystupujících hlavních   představitelek taneční   show.
Silent Hill
 
Přidáno: 2.5.2007
Bojím, bojím!!!!
U tohodle filmu jsme se hodně   bála. Už i titulek plakátu   napovídá tomu, že zde   půjde o hororové prvky.   Hořící postavy a prokletí   městečka mluví za vše.   Avšak u tohodle filmu mě   velmi zarmoutil jeho závěr.   Bylo to takové smutné. Jinak   děj hrůzostrašný a vřele   to všem, kdo to neviděli   doporučuji. Ne dětem.
Spider-Man 3
 
Přidáno: 2.5.2007
Spiderman
Na tomto filmu se mi velmi   líbila hudba, a představitel   Spidermana. Avšak když jsem   ho o pár týdnů viděla v   nějakém článku novin,   vůbec jsme ho nepoznala.   Vypadal totiž jako nějaký   homelasák. Neupravený, a ve   značně podnapilém stavu.   Oblečen také nic moc. Tady   je prostě vidět, cop   dokáží filmoví maskéři.   Zamaskovat se dá vše,   včetně vad na kráse.
Spláchnutej (Flushed Away)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.5.2007
Blbůstka
Na tomto filmu jsem byla s   kamarádkou, která mě na   něj ''vytáhla''. Byla jsem   vůči němu však velmi   skeptická. Ale co se týče   českého dabingu, ten byl   skvělý. Škoda, že jsem   neměla možnost slyšet i   originální dabing. Avšak co   se týče výtvarnéh pojetí   postav - tak to se mi vůbec   nelíbilo. Vzhled postaviček   mi připomínal spíše   záběry ze ZOO.
Taxi
 
Přidáno: 2.5.2007
Jak by to dopadlo?
Jak by to doapadlo asi u nás   v ČR, kdyby takhle rychle   někdo jezdil. U nás je sice   všeobecně známo, že   policie se dá podplatit vždy   u všude, ale tohle by byl na   naše strážce zákona silný   oříšek. KAždopádně   taxikář je mistr v rychlé   jízdě, a kamarád policista   spíše takový ňouma. Kdo   jste to nerviděli, a chcete   se pobavit, určitě se   podívejte.
Terminátor 3: Vzpoura strojů (Terminator 3: Rise of the Machines)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.5.2007
Klasika
Tak co se týče   A.Schwarzenegra, ten zde opět   exceloval svým hereckým   výkonem. Jsem velmi   zatížená na sci-fi filmy,   takže jsem si tento díl   nenechala ujít. Navíc A.I,   neboli umělou inteligenci,   bude určitě za pár desítek   let možné v laboratořích   vyvinout. Zatím máme jen   programované roboty, bez   vlastního myšlení, ale A.I.   je podle mě opravdu jen   otázkou času. Ale radši,   ať se tak nikdy nestane.
Tootsie
 
Přidáno: 2.5.2007
2 životy
Staršně se mi na tomto filmu   líbilo, že tomuto herci   nevadilo převléknout se do   ženského kostýmu. Vždyť   když uvážíme, že vás   uvidí miliony lidí po celém   světě, chce to dost odvahy.   Já osobně netuším, jestli   bych takový dvoj-život   zvládla. Každopádně herec   měl sice ryze mužské rysy,   ale chvování jako žena mu   šlo.
Toy Story 2: Příběh hraček (Toy Story 2)
 
Přidáno: 2.5.2007
SR
Viděla jsem slovensky   namluvenou verzi, a musím   říct, že jednička se mi   líbila víc. Děj byl   poutavější, a navíc, mně   to zaujalo více. U většiny   filmů to bývá tak, že 2   jsou lepší jak 1, ale tady   to rozhodně neplatilo.   Grafiku měli doborou jako u   1, ale děj nic moc.
Xena (Xena: Warrior Princess)
 
Přidáno: 2.5.2007
10 let
Je tomu už deset let, co jsem   tento seriál viděla   naposledy. Tenkrát se mi   líbila hrdinka - citlivá,   průbojná a statečná. Co se   dokázala zvednou ze samého   dna. Ale tenkrát jsem byla   ještě dítě, a dnes už   tento seriál hodnotím   spíše jako nereálnou   pohádku.
Ztraceni (Lost)
 
Přidáno: 2.5.2007
Mráz po zádech
Z tohodle seriálu mi občas   běhá mráz po zádech.   Sleduji ho pravidelně v TV.   Když jsem na něj poprvé   viděla upoutávky a reklamy v   TV, věděla jsem, že se mi   bude lbit. A po sledování v   televizi můžu říct, že ho   zbožňuji. Akorát je škoda,   že sem tam zemře nějaká   dobrá postava - př. Shannon.   A jsem zvědavá, zda Sayid   najde někdy svou ztracenou   lásku.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697950
Fotografií: 764400
Plakátů: 376843
Obsahů a biografií: 178359
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Trojúhelník smutku (2022)

Óvaj óvaj.

Trojúhelník smutku
Trojúhelník smutku není   trojúhelník, ale nejméně   oktagon smutku, nudy a   utrpení. Má-li to být   kritika či parodie na   nějaké více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 3 / 10

Kellyho hrdinové (1970)

Kovbojka

Kellyho hrdinové
se dá udělat asi ze všeho,   což dokládá tento film z   druhoválečných kulis.   Ocenit možno aspoň trochu   dobové reálie, oproti   dnešním více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 5 / 10

Děvčátko (1978)

Poněkud

Děvčátko
zvláštní počin, ze   kterého by prudérní   křídlo diváctva a   aktivistů mělo dnes prudkou   střevní příhodu. Leč   případná kontroverze je více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 5 / 10

Hyde se stěhuje (1999) [TV epizo...

Hyde se stěhuje
Zas spíš normální díl,   Hydea opustí matka a on   bydlí sám, brzo nemá   jídlo, peníze a v bytě   nepořádek, stěhuje se proto   k Formanům, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Case Histories (2011) [TV seriál...

Case Histories
Co se týká televizních   krimi seriálů, jsou Britové   podle mého názoru   nespornými světovými   jedničkami, protože mají   jasně nejvyšší více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10