Duben

Komentáře uživatele 3hlav

3hlav

3hlav zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 3
Agent 117 (OSS 117: Le Caire nid d'espions)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.7.2007
James Bond vo francúzskom podaní
Výborná francúzska komédia   na tému tajných agentov   odohrávajúca sa v 50tych   rokoch min. storočia v   Egypte. Založená na   vtipných dialógoch a   dobrých hereckých výkonoch.   Film je po vizuálnej stránke   nakrútený akoby v 60tych   rokoch, čo ešte lepšie   pomohlo dotvoriť atmosféru   50tych rokov.
Je to   pohodová komédia, ktorú sa   oplatí pozrieť. Dávam 8   bodov.
Nepříjemná pravda (An Inconvenient Truth)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.7.2007
Vynikajúci dokument
Dnes som si ho pozrel a musím   povedať, že už dlho som   nevidel taký dobrý   dokumentárny film. Ak by som   vedel o Al Gore-vi to, čo   viem teraz a bol by som   Američan :), tak mu určite v   roku 2000 dám vo voľbách   hlas. Ale čo to trepem, keď   si uvedomím kto je v   prezidentskom kresle teraz,   tak by som mu dal hlas tak či   tak.
Ale späť k   filmu. Tiež som si myslel,   že "ako chce niekto   hovoriť o globálnom   otepľovaní 1,5 hodiny".   No vo filme sú použité   niektoré naozaj krásne   zábery našej matičky Zemi,   dokonca aj z vesmíru, spústa   grafov, ktoré vydajú za   tisíc slov (ako nám to v   škole opakovali, najmä   učitelia tech. predmetov;-)).   Pri niektorých porovnaniach a   predpovediach človeka až   zamrazí aj pri týchto 35   stupňových horúčavách   (júl 2007). No to som   trošku prehnal, ale aj tak   boli veľmi šokujúce. Už   som čo to videl, pretože som   fanatik do televízii   Discovery a Spektrum už od   detstva, a teda som videl   mnoho filmov aj o globálnom   otepľovaní, ale dávam   návrh, aby tento vysielali   každý týždeň aspoň raz.   Al Gore vie presne ako   zasiahnuť ľudské emócie,   asi ako každý americký   politik ;-). Film má, ale   spád a stále prichádza s   novými a novými   informáciami, a preto sa   nebudete nudiť ani sekundu,   to Vám garantujem.
Film má u mňa 9 bodov, a   to len preto lebo na 10 by   musel byť dokonalý, a ja na   taký ešte len čakám.
P.S.: Ta zmienka o to, že   klíma je nelineárny systém   mi pripomenula, že ja už   dobrých 6, 7 rokov hovorím,   že až keď v lete začnú   snehové fujavice a v zime   príde príjemná búrka s   letnými teplotami a hneď na   to začnú treskúce mrázy   až potom nám bude hej;-).
Past (Bound)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.7.2007
Vynikajúci thriller od tvorcov Matrixu
Jeden z mojich   najobľúbenejších filmov je   od režisérov, ktorí sa   preslávili iným dnes už   kultovým filmom Matrix. Tento   film má všetko, čo má mať   dobrý film, vynikajúci   scenár, fantastickú kameru,   taktiež strih a hudbu, no a   samozrejme majstrovskú   réžiu. Mimochodom to všetko   v podaní tvorcov Matrixu,   ktorí si týmto filmom   spravili dobrú generálku na   jeho natočenie. Film má   výborný dej a spád, je v   ňom poriadna dávka napätia.   Hlavné postavy filmu,   ktorými sú Corky a Violet sa   stále viac a viac   zamotávajú do podvodu,   ktorý spolu spikli. Vo filme   podal vynikajúci výkon Joe   Pantoliano, a kedže som tento   film videl až po zhliadnutí   Matrixu, kedy som ho začal   doslova nenávidieť, tak si u   mňa podstatne vylepšil   skóre. Je to skvelý herec,   ktorý je dosť   opomínaný.
To, že je   to ich debut, myslím bratov   Wachovskich, nie je samozrejme   pravda, kedže nakrútili rok   predtým Assassins, čo je   tiež jeden fantastický film   najmä vďaka excelentnému   výkonu Antonia Banderasa.

TV Program

ČT1 - Tankový prapor (1991)

20:10 - 21:25

62 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Srdeční záležitost

20:55 - 21:55

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2011) [TV ser...

20:20 - 21:35

52 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

20:15 - 21:40

57 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190650
Osobností: 698092
Fotografií: 764979
Plakátů: 377200
Obsahů a biografií: 178446
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Sourozenecké nešvary (2000) [TV ...

Sourozenecké nešvary
Kelso stále myslí na Jackie,   ale s to jde na rande Fez, to   rande se úplně nepodaří,   ale naknec Jackie a Fez   uzavřou dohodu. Eric a jeho více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Tajný závod (1976)

Tajný závod
Jasně, že tohle není   žádná perla do klenotnice   světové kinematografie, ale   pro mě to byla bezvadná   oddechovka a prvotřídní   akční více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

The End of the F***ing World (20...

The End of the F***ing World
Jak jsem už někde četl a   plně se ztotožňuji. První   díl a ukázky vytvořily   naději, že to bude   "hustokrutopřísná" temná   komedie, ale více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 8 / 10

Kelsova serenáda (2000) [TV epiz...

Kelsova serenáda
Předchozí díl byl o něco   lepší, ale tento také   dobré. Eric si s Donnou   stále vyjasňují svůj   vztah. Kelso smutní po   Jackie, skládá ji více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Polibek smrti (2000) [TV epizoda...

Polibek smrti
Kdo by řekl, že díl ve   kterém je rozchod, slzy a   zabití kočky bude nakonec   taková prča? Jede to vpřed,   několik hlášek je   výbornejch, zas po delší   době solidní díl - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10