Duben

Komentáře uživatele Niky.Souky

Niky.Souky

Niky.Souky zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 14
Amadeus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2007
A další Formanův film.   Tento film jsem viděla v   nesestříhané verzi, stál   za to, ale nejsem moc   přívržencem dlouhých   filmů. Ale od tohodle filmu   se prostě nedalo odsednout.   Ale nechtěla bych ho vidět v   našem znojemském kině(máme   totiž nejzachovalejší kino   z celé ČR, a to zachovalé   neměla bejt chvála, protože   vaše pozadí by mohlo   povídat). Dobrá dějová   linie, herecké výkony   úžasné(hlavně mladičký   Mozart), kostýmy překvapivě   dobové. Hodně dobrý   historický biografický film.
Kladivo na čarodějnice
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Odporně nechutně nudnej   film. Zase "česká"   filmová klasika, ale vůbec   mi nic neříká. Pokoušela   jsem se dokonce přečíst   knížku a s tou jsem mlaskla   ještě dřív než jsem se   dostala do půlky. Je to taky   tím, že příběh mi přijde   totálně vymaštěnej a   nechápu jak se vůbec tohle v   historii mohlo stát.
Marketa Lazarová
 
Přidáno: 13.5.2007
Podle mého názoru Markéta   Lazarová je docela   přehodnocovanej film. Možná   to dělá i to, že jsem ho   viděla ve stísněném   prostředí školy, ale něco   tak odporně dlouhýho a   nezáživnýho jsem dlouho   neviděla. Tenhle film je   jenom pro fajnšmekry mezi   které se neřadím.
Pán prstenů: Návrat krále (The Lord of the Rings: The Return of the King)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Na sérii Pán prstenů mám   docela nepříjemné   vzpomínky, protože jsem   chtěla příběh konečně   vidět celej, tak jsem si   bláhově pustila počítač a   postupně jsem si pustila 1,2   a 3. Po odlepení mého   pozadí po skoro 9 hodinovém   shlídnutím, jsem nadávala   na celej svět, jak mohl   nějakej idiot natočit   takovouhle sérii. Ale i tak   mi přijdou ty příběhy   strašně dlouuuuhý a bude to   i tím, že Tolkien se nesral   s popísováním každé   p*čoviny:-D
Přelet nad kukaččím hnízdem (One Flew Over the Cuckoo's Nest)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.5.2007
A zase tu máme Formana::-)   Proč mi prostě přijde, že   Formana si umí vybrat látku   i herce na zfilmování? Jack   Nicholson zase   nezapomenutelnej, asi to bude   tím, že je to opravdu pan   HEREC. Ale možná bych   tomuhle filmu trošku vytkla   délku. Ale určitě se na   něj kouknětě.
Pulp Fiction - Historky z podsvětí (Pulp Fiction)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Doufám, že když jste se   rozhoupali dívat na TENTO   film, tak jste se na něj   dívali S TITULKAMA, protože   jinak TU nadabovanou věc, co   držíte v rukách okamžitě   zahoďte. Tenhle film   považuju za nejlepší věc,   co se Tarantinovi povedla.   Myslím, že je to jeden z   prvních   "povídkových"   filmů, kterej se prolíná,   tak jak má. Má logiku, je   inteligentní a hlavně na   něj musíte mít náladu,   abyste si ho pořádně   užili.
Requiem za sen (Requiem for a Dream)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Requiem za sen jsem už   viděla myslím 3x a pořád   se na něj dokážu dívat.   Tento film mě uchvátil tím,   jak dokáže bez nějaké   přetvářky zobrazovat   závislost i   "běžných" lidí,   kteří si ji ani   neuvědomují. Kamera   bombastická, obrazy k sobě   sedí a některé obrazy jsem   viděla i ve studentském   filmu Šňup.
Schindlerův seznam (Schindler's List)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.5.2007
U tohodle filmu jsem taky   četla prvně knihu než jsem   shlídla film. A teďka musím   říct, že je daleko lepší   se podívat jenom na film. V   knize to není tak dobře   "vykreslené" jako   ve filmu, i když by to mělo   být naopak. Spielber se zase   jednou předvedl, jak se mají   natáčet filmy, i když jde   "jenom" o   historickej film.
Simpsonovi (The Simpsons)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Tuhle sérii jsem viděla   nedávno a je škoda, že jsem   viděla pozdější série   než tuhle. Protože pak můj   názor nemohl být objektivní   kvůli tomu, že se mi ty   pozdější díly zdají o   hodně vtipnější už kvůli   tomu, že jsem třeba   některé situace   "zažila" v TV...   Ale Simpsonovi beru pořád za   nejlepší animák, ať už se   dívám na jakoukoli sérii.
Spalovač mrtvol
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Spalovače mrtvol jsem prvně   četla a myslím, že jsem   udělala i dobře. Tohle je   film u kterýho můžu říct,   že je dobrý udělat oboje -   shlídnout film i přečíst   knihu. Bude to asi tím, že   pan Hrušinský svou roli   zahrál úchvatně a je to   úplně o něčem jiným se na   něj dívat ve filmu a číst   o jeho postavě v knize.
Trainspotting
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Úžasný. Lidi, co maj rádi   filmy s drogovou tématikou,   tak si tady najdou svoje. Ale   nedivím se, že film je tak   dobrej, protože je to podle   knížky, kde spisovatel umí   psát a popisovat děje,   události a má dobrý   dialogy. Ewan McGregor, k   sežrání, líbil se mi v   jednom rozhovoru, že musí v   každém filmu ukázat svoje   nádherné pozadí, tak v   tomhle filmu ho určitě   uvidíte. Dokonce bych řekla,   inteligetní drogový film.   Začnu nový život, koupím   si ledničku:-D A soundtrack   stojí za to si poslechnout!
Vesničko má, středisková
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Nemůžu za to, že se mi   Svěrákovi filmy zbožňuju.   A tenhle mě dokázal hodně   vzít za srdíčko. Všichni   říkají, že je to spíš   komedie, ale mě ten film   přijde spíš smutnej. Herec,   kterej hrál Ota to zahrál,   tak že bych se mu poklonila   na místě! Lidi z vesničky,   jak všední a přitom   kouzelní.
Vlasy (Hair)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2007
I u tohodle muzikálu jde   poznat, že prostě Forman   umí točit filmy a jsou   ještě k tomu všechny,   které stojí za to   shlídnout. Mezi ně patří i   VLASY. Herecké obsazení   dobrý, příběh v té době   určitě chytlavější než   dnes. I písničky maj smysl,   a pořád nemůžu uvěřit,   že tento film byl natočenej   už v 70.letech. Protože se   směle může rovnat   muzikálům dnešní doby, a   proto se ani nedivím, že ho   pořád dávaj!
Zelená míle (The Green Mile)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Teďka Vám řeknu, že   knížku nemusíte ani číst,   protože je naprosto stejná s   filmem, možná to bude   tím,že Stephen King určitě   dohlížel na natáčení:-D   Tento film Vás určitě vezme   za srdíčko, protože tolik   "chlapáckého" citu   na jednom místě se moc   nevidí.

TV Program

ČT1 - Vysílací čas vyhrazený pro kan...

14:30 - 15:00

8 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Vše, co zůstává k vidění

14:10 - 15:05

28 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:35 - 15:30

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:35 - 15:35

3 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190696
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377366
Obsahů a biografií: 178513
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Fez dostane holku (2001) [TV epi...

Fez dostane holku
Donna vyhraje lístky na   skupinu Led Zeppelin, ale Eric   jít nemůže a Kelso, Hyde,   Jackie se o to kdo půjde s   Donnou hádají a jsou na sebe   nepříjemní tak to Donna   vyřeší po svém, slušný   díl.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Děti zítřků (1980)

Děti zítřků
Ani evidentně štědrý   rozpočet (na tu dobu), ani   velmi kvalitní obsazení s s   pány Menšíkem, Prachařem,   Kostelkou, Kratinou a   předními více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10