Duben

Komentáře uživatele pastika

pastika

pastika zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 11
Apocalypto
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Nejak me tento snimek spise   zklamal. Cekala jsem trosku   jiny velkofilm. Mel Gibson se   patrne vyziva v tom, aby nam   detailne ukazal, jak se   usekavaji hlavy nebo se clovek   nejak jinak mrzaci. Ve filmu   Umlceni Krista jsem se s tim   nejak smirila, ale tahle   "honicka" me nejak   nebavila. Cekala jsem neco o   Mayich a jejich kulture.   Ackoliv priroda je filmu   nadherna, pokud je.
Divoké včely
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Skvele herecke obsazeni.
Michael Jackson v podani   Pavla Lisky, Tatiana   Vilhelmova jako Bozenka,   Jaroslav Dusek jako hajny,   Zuzana Kronerova jako   Bozencina maminka a mne   neznamy Zdenek Rauser jako   Kaja podali vyborny vykon.   Film ma vtipne hlasky a urcite   pobavi.
Horší už to nebude (Stranger Than Fiction)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Ackoliv jsem zvykla Willa   Ferrella vydavat v jinych   filmech a v jinych rolich tato   postava mu podle me vylozene   sedla. Byla to prijemna zmena   oproti jeho   "pritroublym"   charakterum.
Maggie   Gyllenhaal byla okouzlujici a   Dustin Hoffman v roli   profesora me pobavil.
Velmi mily a jiny film.
Léto s kovbojem
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Sexy kovboj Jaromir Hanzlik s   riflovkou na holem tele a   inteligentni psycholozka v   podani Danieli Kolarove,   laska, legrace a kravy.
Spousta vtipnych scen,   treba hned ta ze zacatku, kdy   se ti dva poprve uvidi nebo   "padoskok" Danieli   Kolarove do rybnika.
Mam tento film velmi rada.
Muriel se vdává (Muriel's Wedding)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Hrozne jsem se na tento film   tesila. Videla jsem jej kdysi   davno, tak jsem si jej chtela   pripomenout. Pamatovala jsem   si jej jako komedii plnou   pisnicek od ABBY, ze zacatku   to taky tak bylo, film je   prosycen spoustou vtipnych   momentu, ale tu maminku   nakonec nemuseli nechat umrit.   To byla podpasovka.
V   kazdem pripade povazuji tento   film za jeden z podarenych.   Navic Toni Collette je jedna z   mych oblibenych herecek.
Nenávist (The Grudge)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Brrr..hrozne jsem se bala.
Jeden z mych prvnich   hororu a zaroven jeden z tech   lepsich, ktere jsem videla.   Tento film odstartoval moji   hororovou serii a dlouhou   chvili jsem nechtela videt nic   jineho nez horory, ale zadny   nebyl tak "scary"   jako tento.
Sice jsem   jej puvodne nechtela sledovat,   protoze mi do nej americka   "Buffy" moc   nesedela, ale   nakonec.....brrr.
Parfém: Příběh vraha (Das Parfum - Die Geschichte eines Mörders)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Cetla jsem knizku, takze jsme   byla zvedava na film.   Ocekavala jsem neco horsiho,   protoze vetsinou me filmove   zpracovani knihy zklame, ale   dalo se na to divat. Napr.   uvodni scena na rybim trhu   byla vyborna. Hlavni hrdina   byl o moc libivejsi nez ten v   te knize, oba dva ale nakonec   skoncili stejne.
Stoji   za shlednuti.
S tebou mě baví svět
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Velmi podarena komedie pro   celou rodinu. Ne nadarmo se   tento film stal komedii   stoleti.
Krome   vybornych vykonu vsech velkych   i malych ceskych hercu, Zdena   Studenkova tanci a zpiva   fantasticky. Urcite bych se   rada s takovou partou na hory   vypravila, ale nevim nakolik   by jsem chtela byt ve vlaku s   Matesem.
Sněženky a machři
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Tak tento film mam hodne rada.   Nikdy, pokud je, nevynecham   prilezitost jej znovu   sledovat. Vzdycky se u nej   skvele pobavim. Myslim, ze je   to jeden z nejlepsich filmu   pro mlade a o mladych.
"Vezmeme to zkratkou,   bude to sice delsi, ale horsi   cesta"..to je myslim   podarene.
Ve stínu upíra (Shadow of the Vampire)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2007
V hlavnich rolich John   Malkovich, ktery hraje   rezisera natacejiciho film o   upirovi z Nosferatu, jehoz   predstavitelem je Willem   Dafoe. Vykon obou hercu byl   opravdu znamenity. Podle me   stoji tento film za shlednuti,   vyborne zabery, obcas me az   zamrazilo.
Veronica Guerin
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Natoceno podle skutecne   udalosti.
V hlavnich   roli Cate Blanchett. Blanchett   podala vyborny vykon v roli   novinarky, ktera pise   takrikajicich bez bazne a hany   o drogach, o dealerech a   jejich bosech v irskem   Dublinu. Prestoze nakonec je v   ohrozeni ona sama i jeji   rodina, pokracuje v psani a   nezastavi se pred zadnymi   vyhruzkami, coz ji nakonec   stoji zivot.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190630
Osobností: 698022
Fotografií: 764553
Plakátů: 376975
Obsahů a biografií: 178410
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Pokrevní pouto (2013)

Pokrevní pouto
Průměrná krimi o dvou   bratrech jeden padouch druhý   polda ,padouch vyleze z basy a   začne dělat problémy   nejdřív nájemná vražda   pak více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Sabata (1969)

Sabata
Povedený western jak jinak   když v hlavní roli   westernoví profík L.V.Cleef   ,s pistolí to umí jako málo   kdo a nemluví   zbytečně,přijel více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Red má práci (2000) [TV epizoda]

Red má práci
Zas dle mého spíš obyč.   díl, ale pár hlášek a   scének je slušných. Třeba   Red jak čeká na telefon z   budoucí práce, tam jsou   silný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Dlouhé horké léto (1985) [TV fil...

Dlouhé horké léto
Toto remake z roku 1985 se mi   líbilo více než původní   film z roku 1958.Film má   lépe a zajímavěji   propracovaný   scénář,herecké výkony více >

Autor: Pala

David Copperfield (1974) [TV min...

David Copperfield
Romány Charlese Dickense jsou   svým obsahem a atmosférou   velmi "anglické" a asi nikdo   je nedokáže pro film či   televizi lépe adaptovat, než více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10