Duben

Komentáře uživatele jedlickaj

jedlickaj

jedlickaj zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 32
Ally McBealová (Ally McBeal)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Tenhle seriál sleduju na   druhý pokus nejsem si jistý   v kolikátou serii teď na   začátku roku 2007 ČT   vysílá ale na páteční   večer se těším až postava   Fishe začna se svojím   mužským šovinismem a john   cage se svojím komktáním   piqacu. A výběr hudby   BArryho White přesně zapadá   do postavy Johna a Ally
Apocalypto
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Jsem v šoku jak zde může   někdo může napsat že film   má výborný děj!! co je   výborného na tom dvě hodiny   se dívat jak nedobrovolně   táhnou lidi na kusu klacku   džunglí a do toho pár   detailních střihů na krev a   vnitřnosti. Jediné co na   tomto filmu bych vyzdvihl   může být snad jen kamera   jinak je tento film ztráta   času
Bílá vdova (Saving Grace)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Lehká komedie o jedné   najivní ale poměrně   podnikavé vdově ,která   neví jak by zaplatila dluhy   po manželovi. Je pravda že   námět je dost nerealistický   ale to nemusí být pro film   nic hrozného a tento film to   myslím dokazuje. Obvzlášť   rozhovor dvou rozesmátých   stařenek s uředníkem banky   stojí za to.
Bolero
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.5.2007
Nechápu proč producent mrhá   penězmi na české filmy   takovýmhle paskvilem. Téma   prodle skutečné události by   mělo něčím zaujmout,   přitom jsme měl pocit že se   dívám na ospalou reportáž   z Na vlastních očí.   Zápletka nulová, vyřešení   případu uplně blbé což   odpovídalo hereckým   výkonům herců postav   policistů.
Casino Royale
 
Přidáno: 14.5.2007
Po shlédnutí filmu mát   trochu smíšené pocity.   Hlavní představitel Bonda se   myslím k roli hodí   rozhodně bych rozhodnutí   obsazení role nepovažoval za   šlápnutí vedle. oproti   dřívějším dílům trochu   ubylo fantasmagorních scén.   Bohužel nějak mi chybí   vyvrcholení a rozuzlení   děje. Musel jsem se podívat   znovu abych vubec věděl kdo   byl hlavní nepřítel který   se objeví jendou na začátku   a poté na konci filmu.
Constantine
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Kdo máte rádi   hororothrillery tak určitě   nebudete zklamáni. Keanu   Reaves podává standartně   kvalitní výkon a s poutavým   dějem vás do filmu rychle   vtáhne a z něho vás může   jen dostat nějaká ta   hororová scéna s kterou   autoři nijak nešetřili.   Majitelé kočiček budou   koukat co jejich miláčci   dokáí.
Crash
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Film pro nejnářočnější   ale asi nebude diváka který   by byl byl zklamán nebo by ho   nechal chladným. Prostě   tenhle film vás chytne od   začátku a do konce vás už   nepostí a až bude stavát od   televize nebo odcházet z kina   tak ještě bude v vás. Tento   film nevidět je filmovou   chybou
Devátá brána (The Ninth Gate)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
výborný film s výborným   scénářem a milovníci Johny   Deppa nebudou výkonem   hlavního hrdiny jistě   zklamáni, rozhodně je to   nadprůměrný výkon.   Některé scény jsou trochu   morbidní ale nijak zbytečně   krvavě zachycené. Vřele   doporučuji všem co mají   rádi napjetí až do konce   filmu.
Dokonalý trik (The Prestige)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Nevím ale podle komentáře o   pár řádků niže jsem asi   nepozorný divák nebo mi to   prostě nemyslí. Nevím   jestli autor myslí hloupým   dějem to že přišel na   provedení triků (pak je asi   kouzelník) nebo co se mu   nezdá. Pro mě byl film   napínavý od začátku až do   konce snad jen závěrečné   vysvětlení díky teslovovo   stroji mě trochu   nepříjemně přesvědčilo.   Ale jinak poděkování   hercům kamaeře a   především režisérovovi.
Dr. House (House M.D.)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Nedávno jsem se díval na   Prázdniny Mr. Beana abych se   zasmál. Ztráta času měl   jsem se raději podívat na   dva díly dr. House a jaho   sarkastický pohled na   všechno co se kolem něho   vyskytuje. Doufám že si   seriál udrží sledovanost a   budu se moc bavit i další   týdny, protože je to jediná   věc na kterou se dá v TV   dívat.
Gattaca
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Ač nemám sci-fi nijak v   oblibě tak tento film   považuju za výjměčně   podařený. Možná to je to v   tom že pojem sci-fi není   uplně hlavním znakem filmu.   Film spíš zachycuje lidskou   touhu po splnění svého snu   a schopnosti pro něj udělat   cokoliv. Dotoh ovýborné   herecké výkony dělá z   tohoto filmu pro mě naprostou   špičku.
Kráčející skála (Walking Tall)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Kdo má rád velkýho   tvrďáka typu Stevena Segalla   tak tohle je ten ten správný   typ. Vlastně je to takové   volné pokračování na   Segallovi filmy. Jsem velkej   všechny zmlátím ať je vás   třeba deset na jednoho. Děj   film je jednoduchoučkej. Snad   jen scéna kdy halvní hrdina   s kámošem rozebírají auto   kámoše záporného hrdiny   tento film zachraňuje od   jedné hvězdičky.
Lepší pozdě nežli později (Something's Gotta Give)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Nedělní odpolední   odpočinkový filmeček. Moc   povedení herceké výkony.   Snad jen Reaves tu hraje roli   která mi k němu moc nesedí.   Asi jsem si zvykl na akční   role a ne na doktora   zamilovaného do spisovatelky   o dvacel let starší. Ale   jinak tento film nepostrádá   vtip, spád a je tu pár   opravdu legračních scén.
Lovecká sezóna (Open Season)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.5.2007
Malý , velcí hybaj do IMAXU   . ze všech filmů je tenhle v   repertoáru 3D filmů jasně   nejlepší a nejen dějem což   je dané že film běžel i v   2d verzi. Grafika filmu   nezaostává ani o píď. Děj   je samozřejmě přizpůsoben   dětem ale i dospělý se bude   skvěle bavit a vtípku se   zajíci nebo obědvajícími   bobry se zasměje každý
Miami Vice
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.5.2007
Na tenhle film si určitě   dojdete do kina kde je   prostorový zvuk. Scénář   ani kamera není špatná ale   jak už to tak bývá u   kačních přestřelek vrchol   filmu se nahcází v   závěrečných scénách kdy   střílí každý po každým.   A u Miami Vice to platí   dvojnásob. Kdyby se dávali   oscaři za jednu scénu tak by   to byl žhavý kandidát.
Muži v černém (Men in Black)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Tak tento film jsem viděl   minimálně pětkrát a Will   Smith mě dokáže v něm   pokaždé rozesmát. Nadsázka   jakou je film natočen se   opravdu jen tak nevidí.   Další díly bohužel už co   se týče zábavy tolik   nenabízejí. Tak doufejmě   že producenti nebudou chtít   vymlátit peníze na dalších   a dalších dílech až mi tu   jedničku znechutí.
Ordinace v růžové zahradě
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Dokonalá zábava pro stání   u žehlícího prkna. Nutno   podotknout že s walkmanem na   uších a klapkama na očích   nebo vyplím zvukem. Rád bych   upozornil na komentáře   dvojice Težký pokondr na   rádiu Express který popisuje   každý nový díl. Chlapci   tento seriál popisují   zřejmě jak ji TV nova   napsala avšak s takovou   ironií že by člověk měl   snad chuť se jít podívat   jestli to může být tak   blbé.
Prázdniny pana Beana (Mr. Bean's Holiday)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.5.2007
nezbývá než souhlasit s   níže psaným komentářem.   za celý film jsem se zasmál   dvakrát a to jsem se na film   tešil. Co nejvíc překvapí   že problém filmu není, že   by vtipné scénky nebyly   vtipné, ale prostě ve filmu   nejsou, pokud autoři   nečekali že bude stačit   Atkinsonuv šklebící   obličej.
Příběhy obyčejného šílenství
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Český film který snese   neostřejší měřítka. Ten   kdo se bojí že se nepovedlo   přenést hru z Dejvic do   filmu tak a´t nechá strach   za dveřmi. Trojan je jako   vždy výborný a Kolbot mu   perfektně sekunduje. Scéna s   transportním vozíkem   jedoucí po evropské je   nezapomenutelná.
Příšerná tchyně (Monster-in-Law)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.5.2007
Americká klasika typu Něco   na té Mary je, fotr je lotr   atd. spoustu scén odhadnete   jak skončí ale přesto vás   dokáží rozesmát. Role   tchyně je zahraná dokonale,   100% antikoncepce na   manželství. Jennifer Lopez   nepředvádí nic užasného   (mimo vzhledu) ale to by asi   nikdo nečekal a tenhle film   ji k tomu ani nedává   prostor.
Skrytá identita (The Departed)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.5.2007
No musím říct že herecké   osazení láka na shlédnutí   tohoto filmu jak magnet   špendlíky. Bohužel si   nemyslím že by způsob   zpracování scénáře byl   stejně kvalitní jako   obsazení. Film je místami   nepřehledný a to i v   závěru filmu. Postavy   dělají najivní rozhodnutí   které by neudělala ani   blondýnka. Škoda holt jména   herců a režiséra není   vše.
Spider-Man 3
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Nepamatuju si že bych vypl   film v průběhu. Tak alepsoň   v jednom mě Spiderman 3   uvízne v paměti.   Neskutečná slátanina na   které je nejlepší asi hudba   a kamera. Jinak scénaristu a   producenta pověsit na strom.   Neplýtvejte časem a penězmi   a tento film obejděte velkou   oklikou.
Šifra mistra Leonarda (The Da Vinci Code)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.5.2007
pokud nejdete srovnávat film   s knihou myslím že budete   spokojeni. To že celou knihu   nenarvete do dvou hodin filmu   se dalo čekat a bohužel se   to nepodařilo.Bohužel ani   Tom Hanks neměl moc šanci   předvést co umí.   Nečtenáři hurá do kina   neob do půjčovny DVD
Tajnosti
 
Přidáno: 28.5.2007
Neívm jestli bych to nazval   polistapodovou událostí ale   musím souhlasi že je to   opravdu jeden z pěti   nejlepších českých filmů   od teté doby. Hudba a kamera   je orpavdu výjměčna. Hned   jsem si doma musel pustit Ninu   Simone. Jediná muška byla   pro mě scéna kdy se Eva   Bittová rozbrečí na kanapy   prodavače klavíru. Asi to   bylo tím že Bittová není   uplně herečka, ale ta scéna   mě prostě nepřesvědčila.   Ale jinak lidi šupejte do   kina tenhle film si to opravdu   za to stojí.
Telefonní budka (Phone Booth)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
nevěřil bych že je možné   zvládnout film podstatě s   jedním ustředním místem   natož s telefoní budkou.   Film mě nenechal ani chvilku   odpočinout. Hlavní hrdina   hraje přesvědčivě.   Závěrečné rozlousknutí   děje nepostrádá špetku   překvapení i když amerika   je poznat. Ve francouzském   filmu by jistě hlavní hrdina   nepřežil.
Účastníci zájezdu
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.5.2007
psotupem času se mi zdá že   film ztrácí spád i vtip.   Škoda že celý film není o   cestě autobusem, protože   jakmile se učastníci   dostanou do Itálie začne   film nudit a být laciný.   Postava Květy Fialové mě   doháněla k amoku, celý film   strašně bzdila a házela   uplně nikam jinam.
Vratné lahve
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Milý film který vám   určitě zvedne náladu,   rozhodně neurazí ale asi o   něm nebudete měsíc   vykládat kamarádům. Zdeněk   Svěrák je výborný jako   vždy ale hvězdou je určitě   Daniela Kolářová která   hraje naprosto výborně.   Trochu mi vadili Tkalounovi   sny, nějak mi do filmu   nepasovali. Trochu mi to   připomínali Básníky.
Vybíjená: Běž do toho na plný koule (Dodgeball: A True Underdog Story)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.5.2007
omlouvám se všem co tu dali   víc než jednu hvězdičku   že jsem zkazil hodnocení   filmu ale tohle je snad   nejhorší film co jsem kdy   viděl. Zápletka je pravda   trochu americky přihlouplá   to bych ještě zkousl, ale   herecké výkony a rádoby   vtipy to je opravdu na mě až   příliš a samotný vrchol   filmu - klání o peníze ve   vybíjené to je už na kulku   do hlavy.
Vykoupení z věznice Shawshank (The Shawshank Redemption)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.5.2007
To že je to opravdu výborný   film to je asi jasné podle   všeho co se tu člověk   dočte. Jen mě tak napadá   jestli to není výborný   americký film. Podívejte   jaké americké filmy jsou v   poslední době vyzdvihovány.   Filmy kde nehrajou hlavní   roli peníze za monstrózní   scény a efekty. No když je   hollywoodský film postaven na   scénáři má vyhráno.   Spoustu výborných   evropských filmů má   minimlně stejně kavlitní   scénář jen chybí peníze   na propagaci jako u těch   velmi kavlitních amerických
Vzpomínky (Deja Vu)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.5.2007
No jako všichni jsem i já   čekal asi víc, Danzel si   odehrál svoje. Režisér i   kamera též nezklamali   bohužel vysvětlení   zápletky je trochu sci-fi   což k celkové průběhu a   době ve které se film   odehrává mě nějak   nepřesvědčilo. Trochu mi to   připadá jako by autor   nevěděl jak to zakončit tak   splodil toto.

TV Program

ČT1 - O ševci Matějovi (1973) [TV in...

06:00 - 07:10

19 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky lidského génia

06:00 - 06:50

19 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Země dinosaurů: Putování state...

05:55 - 07:30

24 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Prima - Pohádky Bolka a Lolka (1970) [...

06:00 - 06:20

19 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190603
Osobností: 697936
Fotografií: 764352
Plakátů: 376796
Obsahů a biografií: 178338
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

První večeře (2018)

První večeře
Tedy, na to, že jde o   krátkometrážní studentskou   záležitost se stopáží   necelé čtvrthodinky, musím   smeknout před nápaditostí a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Hlasy mrtvých (2023)

Hlasy mrtvých
Slečna so zdedenou   nehnuteľnosťou, čarodejnica   Vrecohlavová v suterénnych   priestoroch, a zopár   hereckých poskokov to majú   marné, keď více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 5 / 10

Pilulka (1999) [TV epizoda]

Pilulka
Kelso se dozví, že Jackie je   těhotná a je z toho hotovej,   Donna proto radši objednává   v lékárně antikoncepci, v   lékárně se sejdou Eric,   jeho ségra a Bob Piciotti a   dál docela švanda:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

První rande (1999) [TV epizoda]

První rande
Konečně první rande Erica s   Donnou a právě na   Valentýna. Hyde jim to chce   zhatit, ale moc se mu to   nezdaří a Kelso chce stále   další sex s Jackie, ta mu ho   odpírá, ale nakonec?:-))

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Young Catherine (1991) [TV film]

Young Catherine
Legendární historie o   mladičké pruské princezně,   která se měla stát   manželkou šíleného   následníka ruského trůnu a   nakonec se stala více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10