Duben

Komentáře uživatele Brucebane

Brucebane

Brucebane zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 15
Aquaman
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 21.12.2019
Aquaman
Tímto snímkem si u mě DC   definitivně zavřelo dveře.   Digitál je naprosto   otřesný. Leckterá   počítačová hra vypadá   lépe. Příběh není úplně   špatný ale nic   světoborného.
Bajkeři
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.12.2019
Bajkeři
tak jsem jednou sebral odvahu   shlédnout český film   dnešní doby a dopadlo to   velmi nevalně. Otravné   postavy překonávají ještě   otravnější dialogy.   Příběh film vlastně vůbec   nemá a žel ani vtipu to moc   nepobralo.
Batman (The Batman)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.3.2022
Batman
Byl jsme skutečně napnutý   co nový Batman přinese,   páč Nolanova trilogie byla   velice povedená (obzvlášť   Temný rytíř). Každopádně   když odhlédnu a nebudu   srovnávat, The Batman   naprosto předčil moje   očekávání. Pattinson je v   roli mladého netopýřího   rozervaného mstitele   dokonalý. Stejně tak   většina postav do atmosféry   nového Gotham city sedí.   Nejsilněji působí vztah   mezi Pattinsonem a Kravitz.   Záporák má zajímavou   motivaci, pouze mi chybělo   trošku zákeřnější   vzezření, větší a   rafinovanější projev jeho   činů. Pokud by byla stopáž   filmu o 30 minut kratší   taktéž by to filmu   prospělo, každopádně po   odborných a nesnesitelných   DC patlanicích s Affleckem a   spol je to konečně cesta   správným směrem. Vůbec   bych se nezlobil kdyby další   film propojil Pattinsonova   Batmana a Phoenixova Jokera,   který byl taktéž   výjimečný.
Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti (Batman v Superman: Dawn of Justice)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.12.2019
Batman vs Superman
Měl to být skvost mezi   komiksovými filmy. Ani   nedokážu vyjádřit jak jsem   se těšil, že jednou uvidím   tyto dva nejklasičtější   hrdiny vedle sebe na filmovém   plátně. Film má poutavé   pasáže. Představitelé obou   hrdinů mi nevadí a do rolí   sedí...co mi ovšem naprosto   zkazilo dojem z filmu jsou dva   zásadní faktory: 1) naprosto   neschopný záporák. Lexe   Luthora si nepředstavuju jako   mladého hipíka a když k   tomu přičtu nechutné a   otravné přehrávání,   první problém na světě. 2)   digitální bordel na závěr.   Mnoho výbuchů a velké   monstrum jehož hlavním   úkolem bylo natáhnout   stopáž o 30   minut...zbytečně.
Dívka ve vlaku (The Girl on the Train)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.12.2019
Dívka ve vlaku
Film to není vůbec špatný.   Emily Blunt jako rozvedená   alkoholička hraje velmi   dobře a ostatní jí obratně   sekundují. Mrazivá a   depresivní atmosféra filmu   sedí. Co ho táhne dolů je   fakt, že je až příliš   předvídatelný.
Jan Žižka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.10.2022
Středověk
Na české poměry velmi   solidní film. Je vidět, že   Jáklova filmařina se co se   vizuální podoby týče   rovná hollywoodským filmům.   Herci vypadají ve svých   rolích dobře, ale nemají   moc co hrát…obzvlášť   záporné role mi přijdou   dost nevyužité. Škoda   příběhu, který mi přijde   ohraný a ničím zajímavý.   Vše směřuje k jednomu   finalovému střetu, který   rozhodně nepřekvapí. Do   hlavy mi skočila myšlenka,   jestli by nebylo   účelnější inspirovat se   filmem Otakara Vávry a   pokusit se alespoň o   částečný remake, který by   víc nastínil o v té době   šlo. Každopádně   příjemný počin na   ,,české” poměry. Líbila   se mi scéna se lvem! Skoro   nejlepší z celého filmu.
Joker
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.3.2022
Skvělé komiksové drama
Velice povedený film o   nejslavnějším záporákovi   z Gothamu. Phoenix je v roli   psychicky narušeného   mladíka vynikající,   narušený a čím více se   ponořujeme do jeho   příběhu, tak i ďábelský.   Film sám o sobě vykresluje   Gotham jako špinavé   velkoměsto nad kterým se   pomalu stahují mračna v   podobě vzrůstající míry   zločinnosti. I přesto, že   se Joker jako postava   postupně žene do propasti   šílenství, jsou momenty ve   kterých nelze mu nefandit.   Zlo plodí další zlo a   šílenství nemá hranice.   Zasloužený Oscar pro   Phoenixe! A skvělé drama na   motivy komiksu.
Pelíšky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.12.2019
Nejlepší česká komedie.   Tvorby současnosti tomuto   Hřebíkovu dílu nesahají   ani po kotníky. Naprosto   úchvatné herecké výkony,   hlavně Kodet a Donutil.   Pelíšky patří mezi filmy,   které nikdy neomrzí. Skvost   české kinematografie.
Star Wars: Epizoda VIII - Poslední z Jediů (Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.12.2017
Poslední z Jediů
Ze všech Star wars filmů je   ten Johnsonův skutečně   odlišný. Jde si svou cestou,   je nepředvídatelný,   nabízí velmi silné a   šokující scény, je plný   mystiky a síly. Velmi   povedený díl zařazují mezi   pro mě nejpovedenější z   celé série.
Star Wars: Vzestup Skywalkera (Star Wars: The Rise of Skywalker)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.12.2019
Výborné finále
Patrně poslední Star wars,   tentokrát pod taktovkou J.J.   Abramse. Režisér měl před   sebou nelehký úkol.   Očekávat jsme mohli naprosto   cokoliv a Abrams vsadil na   jistotu. Bez velkého   překvapení a s dostatkem   humoru. Od úvodních titulků   se příběh rozběhne   neskutečným tempem, na   plátně se rozehraje smršť   událostí, které postupně   míří k finálovému   střetu, ve kterém pro mě   překvapivě nevidíme   obrovskou bitvu mezi oběma   tábory, ale spíš poslední   zoufalý pokus Odboje   předejít katastrofě.   Zároveň Abrams oživuje spor   mezi rytíři Jedi a Sithy,   který panoval po celou dobu   od první epizody a dokazuje   tím, že v předaleké   galaxii vždy byl, je a bude   absolutní hrozbou Palpatine a   to v jakékoliv formě.   Emotivní stránka filmu se   opírá o vztahy mezi rodiči   a dětmi a o možnost   každého zvolit si svou   vlastní cestu napříč tomu,   že mu byla předem určena.   Věřím tomu, že každý   komu star wars přirostli k   srdci si najde své.   Důstojné zakončení????
Temný rytíř (The Dark Knight)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.12.2019
Temný rytíř
Skvostné Nolanovo dílo. Od   první do poslední minuty   nabitý příběh plný   zvratů, akce, prokládaný   geniálním soundtrackem a   opepřený jedinečným   záporákem Jokerem. Temný   rytíř pro mě zůstává   nejlepším filmem o strážci   zákona v Gotham city.
Thor: Láska jako hrom (Thor: Love and Thunder)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.7.2022
Jako hrom…
Čtvrtý Thor upevňuje   proměnu hrdiny, kterou   započal stejný režisér v   předchozím snímku Ragnarok.   Thor se už nebere tolik   vážně, dokonce se nebere   vůbec vážně a to ani ve   scénách které vážnost   vyžadují. Celé je to   vlastně přebarvená   bláznivá komedie, které   nechybí dostatečné   množství podivných tvorů,   lidí i ne-lidí všech ras a   sexuálních orientací.   Chválím výběr záporáka,   který mne bavil víc než u   Ragnaroku. Ve finále to celé   působí celkem dobře, pokud   k tomu budete přistupovat   jako ke komiksové komedii   typu Deadpool a Strážci   Galaxie, budete spokojeni.
Ticho před bouří (Serenity)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.12.2019
Ticho před bouří?
Jsem poměrně dost zmaten...a   počítám, že nejsem sám.   Těšil jsem se na   psychologické drama s   dobrými herci. Místo toho   jsem viděl splácaninu snad   všech žánrů ve které   chyběli už jen muzikálové   prvky a pár animovaných   postav...hlavní myšlena   filmu mě minula obrovskou   oklikou. Na začátku filmu je   pár zajímavých momentů ty   ale s prvním zvratem zmizí.   Znovu už nikdy.
Ulička přízraků (Nightmare Alley)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.10.2022
Neměl jsem od filmu velká   očekávání a možná i   proto jsem z kina odešel   potěšen. Film o   nesympatickém podvodníkovi,   který jde přes mrtvoly k   výdělku a slávě a neváhá   u toho obětovat životy   druhých. Příběh je   rozdělen do dvou částí,   které se na konci povedeně   spojí v jeden osudový   poučný příběh o tom, že   chovat svinsky se nevyplácí.   Vizuál filmu je super.   Coopera jsem většinu filmu   neměl rád, takže svou   úlohu zvládl skvěle.   Blanchett ďábelská a   Jenkins mě taky dost bavil.   Určitě se Ulička   přízraků řadí mezi   povedené Del Torovo kousky.
Zmizení (Prisoners)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.12.2019
Zmizení
Jeden z nejlepších krimi   dramat, které jsem měl   možnost shlédnout.   Atmosféra snímku je   dechberoucí a fantastický   Jackman, který v roli   zoufalého otce zapůsobil na   jedničku. Dvou a půl   hodinová noční můra   každého rodiče doplněná   skvělým soundtrackem.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698000
Fotografií: 764509
Plakátů: 376916
Obsahů a biografií: 178381
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Bídníci (2018) [TV minisérie]

Bídníci
Cožpak o to, technicky téhle   nové televizní verzi slavné   klasiky nic nechybí i   výprava je určitě velmi   solidní, ale tahle věc   stojí a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Muž z Toronta (2022)

Muž z Toronta
Zkopírovaná a ukecaná   blbost,takových filmů kde je   jeden ukecaný a druhý   drsňák už tu bylo a tenhle   nijak nepřekvapil spíš byl   nudný a místy byl ten   černoch se svými hláškami   trapný.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

ONEMANSHOW: The Movie (2023)

ONEMANSHOW: The Movie
!!!ZAHRAJEME SI POSLEDNÍ   HRU!!!

Je to tak, ať už je   to fake nebo ne, je to fakt   originálně natočený a děj   o lásce by mi jindy asi   více >

Autor: hvezdy | Hodnocení: 7 / 10