Duben

Komentáře uživatele throwaway

throwaway

throwaway zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 8
Agora
 
Přidáno: 3.10.2019
Ach jo. Zase další film   který dělá z křesťanství   něco jiného než   křesťanství ve skutečnosti   je, respektive zaměňuje   křesťanství s římským   katolicismem. Oklamaná   uživatelka efCZa tady   označila křesťanství za   něco co podle ní patří do   "pytle zla"   společně s otrokářstvím   atd.

Lidi,   mějte na paměti, že chtít   po ateistovi aby vám   vysvětlil co křesťanství   je DOOPRAVDY, je jako chtít   po doktorovi aby vám opravil   auto.

Přečtěte si prosímvás   raději tohle:   proc-krestanstvi.cz

Ta stránka je zajímavá   a odpoví vám na vaše   otázky o křesťanství.   Přečtěte si to a prosím,   nevěřte lžím a bludům!
Alibaba a piráti (Alí Babá)
 
Přidáno: 9.3.2020
V dabingovém obsazení nemá   být Jana Čisáriková, ale   Anděla Čisáriková. Tak   prosím o opravu tohoto omylu.
Anděl blažené smrti
 
Přidáno: 1.7.2020
V jakém čase se objeví   postava Milana Pacáka   (bezpečnostní technik)? Rád   bych to věděl, předem díky   za odpověď.
Chlupounky (Les Chumballs)
 
Přidáno: 12.6.2019
Wow, tak tenhle seriál jsem   kdysi viděl na minimaxu spolu   s asi milionem dalších   pořadů, z nichž jsem už   většinu zapoměl. Z těch   seriálů, filmů a tak dále,   co jsem viděl, mě utkělo v   hlavě jen pár pořadů -   především Spartakus a   podmořské slunce, potom   naprostá odpornost jménem   Noddy, Kouzelný kolotoč a   pak tenhleten seriál.

Co se týče   například toho Spartakuse,   tak ten se nedá tak úplně   snadno sehnat. Ale Chlupounky   jsou na tom snad ještě o   několik stupňů hůř než   Spartakus, protože Spartakus   má na youtube alespoň jedno   video v češtině, ačkoliv   je to pouze znělka, kdežto   Chlupounky na youtube nemají   epizody dokonce ani ve   francouzštině - tedy v   původním jazyce tohoto   seriálu.

Seriál hodnotit nebudu,   protože už jsem na to nějak   zapoměl a nejde to nějak   snadno dohledat. Ani nevím,   jaké studio na tento seriál   dělalo dabing. Pamatuji si   jen to, že tenhle seriál byl   o nějaké skupince dětí z   podzemí, kteří se   vydávají posbírat nějaké   roboty nebo co. A byly tady   dva typy lidí - jedni utekli   do údajného vesmíru a ti   druzí pod zem.
Tomuto seriálu bych na ČSFD   dal tři hvězdy. Dá se to   sledovat ale nějaká moje   srdcovka to vyloženě není.   Mimochodem, ne že bych se mu   chtěl nějak vysmívat, ale   docela mně pobavil   "hrdinský" a   mývalofobní komentář od   uživatele krecek45.
Myšáček malý obuvníček (Čudnovate zgode šegrta Hlapića)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.12.2019
Dotaz: má tohle být profil   na ten seriál nebo na ten   film? Protože pokud je mi   známo, tak "Čudnovate   zgode šegrta Hlapića"   není název seriálu ale toho   filmu z roku 1997, který   (alespoň podle ČSFD protože   tam český název není)   nikdy nebyl přeložen do   češtiny.

Jinak, samotný seriál   mě moc nebavil. Dal bych mu   na ČSFD dvě hvězdy - jednu   za brněnskou dabérku Andělu   Čisárikovou která tady   dabovala titulního   Myšáčka, a druhou za to že   to nebyla až taková hovadina   jako např. Pan kapka a   podobné "kvality" z   Minimaxu atd.
Pan Kapka (Master Raindrop)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.1.2020
60 procent - to jako   vážně?! Vždyť je to   absolutní hovadina. Příběh   slabý, děj slabý,   "vtipy" trapné a   ten osmihlasý český   "dabing" (jestli se   tak té ohavnosti dá vůbec   říkat) tomu fakt nasadil   korunu.
Velká rána
 
Přidáno: 3.7.2020
I tady hrál brněnský herec   Jan Němeček, který žil v   letech 1937 až 1994,   rozhodně ne ten Jan   Němeček, který tady na FDb   má profil, i podle obsazení.

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

119 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Cizinec mezi svými

03:50 - 04:20

24 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

03:00 - 04:45

74 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

03:10 - 04:20

64 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697950
Fotografií: 764400
Plakátů: 376843
Obsahů a biografií: 178353
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Masakr na svatého Valentýna (196...

Masakr na svatého Valentýna
Podle mého názoru je tenhle   film skutečně brilantně   natočená gangsterka,   vycházející ze skutečných   událostí v meziválečné   Americe a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Punk není mrtev (1999) [TV epizo...

Punk není mrtev
Do města dorazí ostrá   slečna - punkerka co má   ráda nevázanej život a Hyde   se do ní hned zamiluje, má s   ní odjet, ale nakonec to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10