Duben

Komentáře uživatele VojtusCZ

VojtusCZ

VojtusCZ zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 5
Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2019
Hobbs a Shaw...
Tak tohle byla velice   zábavná a akční   oddechovka. Dvojice Johnsona   jako Hobbse a Stathama jako   Shawa byla více než   skvělá, a už od začátku   mě velmi bavilo je sledovat,   jak se před sebou neustále   předhánějí. Humor celkem   ušel a chvílemi jsem se i   dost zasmál. Akorát mě   velice mrzí, že ze série   založené na pouličních   závodech dělají film, kde   se jen bojuje a je tam   geneticky upravený záporák.   V celku to byla zábavná   "blbina" a dávám   filmu 7/10.
Spider-Man: Daleko od domova (Spider-Man: Far From Home)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2019
Spider-man: Far from home...
Lepší než první díl.   Krásná oddychovka po   Avengers: Endgame, kde se   Peter vydává na školní   výlet po Evropě. Film měl   velice dobré tempo a   výborný soundtrack. Místama   byl film i vtipný, ale   chvilkama se tam objevovali i   vtipy velmi trapné, kterým   se zasmějí jen děti ve   věku pěti let. Je velmi   pěkné, že si Marvel   vzpomněl na Evropu včetně   České republiky. Chtěl bych   také pochválit hlavního   záporáka Mysteria, který   mě osobně překvapil a   řadil bych ho hned k jednomu   z nejlepších MCU   záporáků. Rozhodně tento   film velmi pobavil a dávám   8/10.
PS: počkejte si   na potitulkové scény...
Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba (Star Wars: Episode I - The Phantom Menace)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.10.2019
Tohle je pro mě ten   nejhorší díl Star Wars   ságy. Herecké výkony jsou   špatné a vůbec nevěříte   těm postavám, co říkají.   Další mínus jsou efekty.   Dá se odpustit, že tento   film je z roku 1999 a efekty   ještě nebyly tak dobré jako   dnes, ale třeba starší   epizody z let 1977- 1983   vypadají lépe. A nejhorší   věc je postava Jar Jara   Binkse. Tento tvor se chová   celý film jako nemehlo a jeho   mluvou to z něj dělá   charakter, který všem leze   na nervy. Plusy dávám za   excelentní hudbu, nádherné   lokace a souboje.
Terminátor: Temný osud (Terminator: Dark Fate)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.11.2019
Terminator: Dark fate
Veliké překvapení! Tento   film má nejblíže k prvnímu   a druhému dílu. Příběh   dobře odsejpá a herecké   výkony jsou také dobré.   Linda s Arnoldem celej tento   film táhli a nováčci také   skvěle překvapili. Rozhodně   doporučuji pro lidi, které   zklamaly poslední díly.
Živí mrtví (The Walking Dead)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2019
The Walking Dead
Tento seriál je skvělý.   Brutální příběh o Ricku   Grimesovy a jeho skupině   lidí přežívající v   zombie apokalypse. Najde se   zde úplně vše, jako třeba   souboje, přežívání,   láska, nebo hodně povedené   emotivní scény. Seriál   obsahuje úžasné charaktery   a záporáky. Jen je škoda,   že seriál ubírá na   sledovanosti, a že v   posledních dvou sériích je   několik dílů nudných...
Jinak seriál velice   doporučuji.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190575
Osobností: 697870
Fotografií: 764026
Plakátů: 376658
Obsahů a biografií: 178302
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Chobotnice (1998)

Chobotnice
Tak nějak nevím... nechala   jsem se zlákat jmény, která   znám, ale vůbec mě to   nezaujalo. Příšery byly jak   z loutkového divadla,   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Střílejte na měsíc (1982)

Střílejte na měsíc
Jen zdánlivě úplně   banální rodinné drama o   jednom rozpadajícím se   manželství, protože   režisér Parker to dost   chytře natočil, použil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10