Duben

Komentáře uživatele Nogard

Nogard

Nogard zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 18
28 týdnů poté (28 Weeks Later)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.11.2007
První polovina filmu je   naprosto skvělá (kamera,   scénář), ale pak se   příběh zbytečně dostává   do spíše bezduché krvavé   honičky o přežití, jakých   jsou v podobných filmech   tucty. Navíc malinko   předvídatelné (i když   pobaví :-))zakončení jen   otevírá cestu k dalšímu   dílu.
Americké psycho (American psycho)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.12.2007
Film rozhodně zaujme, ale   dosti často přechází k   určitému manýrsmu, který   ho zbytečně tříští.   Navíc se občas zdá, jako by   se režisérka nemohla   rozhodnout co vlastně točí.   Psychodrama? Horror? Komedie?   On by i takový kokteil mohl   být zajímavý, ale musel by   ho připravovat o mnoho   zručnější barman. Celkově   mírný nadprůměr vhodný   pro pozdní víkendový večer   v televizi.
Cashback: Láska ze supermarketu (Cashback)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.6.2008
Film, kde hlavní roli hraje   výborně vykreslená   atmosféra myšlenek a pocitů   hlavního (a dospívajícího)   hrdiny. I když se člověk v   některých momentech nemůže   ubránit určitým paralelám   s Americkou Krásou, je   vyznění Cashbacku naprosto   odlišné a optimistické.   Shlédnutí doporučuji   hlavně pro romantický večer   ve dvou :)
Catwoman
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.11.2007
Halle Berry je asi tak jediný   klad této frašky na   komiksové téma a zároveň   to jediné, na co se dá v   celém filmu koukat. Jinak je   to samé americké klišé   doplněné zcvoklou kamerou,   které sice je originální,   ale zároveň naprosto   nesmyslná a zbytečně   rádoby efektní.
Cizinec (The Foreigner)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.3.2008
Jeden z nejhorších filmů   Stevena Seagala vůbec. Divná   kamera s hloupými   urychlováky, špatný Seagal   s minimem akčních scén,   špatný scénář s ohranou a   přesto špatně zpracovanou   zápletkou, prostě odpad.   Tomuhle filmu se doporučuji   vyhnout velkým obloukem.
Česká spojka (Bad Company)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.11.2007
Jako odpočinkové   nenáročné akční béčko s   kvalitním obsazením, kde se   člověk občas i pobaví mohu   na víkendový večer   doporučit. Zvlášť pro   patrioty, kteří se v   americkém filmu rádi   podívají na pražské   reálie a obligátního Marka   Vašuta v roli jednoho ze   záporáků. Jít na tohle do   kina by mne asi zamrzelo, ale   v televizi nebo na videu či   DVD to neurazí.
D-Tox
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.11.2007
Vcelku povedený kriminální   thriller. Atmosféra je dobře   vystihnutá a tak film udrží   diváka, i když je scénář   jako takový dosti   předvídatelný a je v něm   zbytečně mnoho klišé.   Stallone předvádí mírný   nadstandard (na to, na co jsme   u něj zvyklí), i když na   Rockyho to samozřejmě nemá.
Doblba!
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.11.2007
Podle mého hodnocení lehký   podprůměr. Defakto série   vtípku ne moc šikovně   spojená předvídatelným   dějem. Sem tam se člověk   zasměje, ale ta vata mezi je   celkem utrpení.
Harry Potter a Ohnivý pohár (Harry Potter and the Goblet of Fire)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.11.2007
Film to je rozhodně dobrý, i   když fanoušky knihy asi   zklame vynecháním spousty   detailů, které mu prostě   budou chybět. Je jasné, že   do omezené stopáže snímku   je těžké nacpat děj   obsáhlejší knihy celý, ale   osobně bych postupoval jinak.  

Vizuálně je   to ovšem úžasné (draci   jsou prostě nádherní) a   kamera je také velmi   povedená. Představitelé   hlavních hrdinů podávají   dobré výkony, nejlepší je   v tomhle díle podle mého   názoru Hermiona. Naopak   některé "skoro"   hlavní postavy v některých   momentech skoro až   přehrávají (občas Brumbál   a rozhodně Moody), což je   podle mne zbytečné.
Hon na Šakala (The Assignment)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.12.2007
Zajímavé zpracování   tématu o Šakalovi, které   sice má pár chybiček, ale   jinak je překvapivě dobré.   Osobně oceňuji hlavně   výkon Aidana Quinna, který   přesvědčivě ztvárnil   celý přechod od odmítání   svého poslání, po jeho   přijetí až po schizofrenii   vzniklou výcvikem. Celkově   je příběh postaven velmi   dobře, ale konec se přeci   jen malinko nepovedl a   představoval bych si ho   trochu jinak, ale holt nikdo   není dokonalý a u filmů to   platí také.
Já, legenda (I Am Legend)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.1.2008
Liduprázdný New York, po   kterém se dá bez zábran   jezdit ve sporťáku na plný   plyn a lovit při tom vysokou   je ztvárněn na jedničku.   Výborný výkon nezvykle   neakčního Willa Smitha kazí   uspěchaný konec plný   klišé. Škoda.
Lovec vetřelců (Alien Hunter)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.11.2007
Poměrně povedené sci-fi,   které si sice evidentně bere   inspiraci odjinud, ale   výsledek je překvapivě   dobrý včetně zpracování   zápletky. Filmu také hodně   pomáhá výborný James   Spader v hlavní roli.
Nevěsta přes internet (Birthday Girl)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.6.2008
Výborná Nicole Kidman.   Bohužel scénář druhé   poloviny filmu se příliš   nevydařil a sladkobolný   happyend už vůbec ne.
Silent Hill
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.1.2008
Hodně dobrá kamera a vůbec   celý vizuální ztvárnění.   Herecké výkony taky na   dobré úrovni. Trochu   problém je příběh (nic   převratného, místy   nepřehledné, občas hodně   předvídatelné), což plyne   z té "herní"   podstaty - pokud se to ale   srovná například s Resident   Evil, tak je tohle tak   minimálně o třídu lepší.
Simpsonovi ve filmu (The Simpsons Movie)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.11.2007
I když osobně mi například   některé simpsonovské   speciály přijdou lepší   než tenhle celovečerní   biják, tak se dá v souhrnu   říci, že film nezklame, ale   ani nijak nenadchne, nicméně   fanouška příjemně   potěší.
Vratné lahve
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.11.2007
Hodně příjemný a pohodový   film. Takový ten typ u   kterého si hodně často   říkáte "Hele -   přesně takhle je to u   nás!" a bavíte se tím   :)
Wanted
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.10.2008
Efekty bombastické. Příběh   defakto jedno velké nic. Jako   akční oddychová popkornovka   to více než jde, ale i tak   se neubráníte srovnávání   s kde čím podobným, co   Wanted bezostyšně vykrádá   (pardon, u čeho se   inspiruje). A ani Angelina to   nezachraňuje ...
Wimbledon
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.4.2008
Sice předvídatelný   scénář, ale výborní   herci, hlavně Paul Bettany,   zvedají film na škále   romantických komedií do   vysokého nadprůměru. Pokud   máte možnost, pak rozhodně   doporučuji sledovat DVD na   domácím kině s prostorovým   zvukem - tenisové zápasy   jsou v tomhle ohledu udělané   výjimečně dobře a opravdu   vás "dostanou na   kurt".

TV Program

ČT1 - Silvestrovský koktejl

10:35 - 11:30

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Největší apokalypsy dějin

10:20 - 11:15

31 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

10:40 - 11:50

11 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:30 - 11:30

21 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697951
Fotografií: 764381
Plakátů: 376832
Obsahů a biografií: 178349
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Svatyně (2022) [TV epizoda]

Svatyně
Pustil jsem se do sledování   druhé série seriálu HALO,   ačkoliv první řada byla pro   mně spíš lehký   nadprůměr. První díl   druhé série se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Školní ples (1999) [TV epizoda]

Školní ples
Tenhle díl byl dle mého   spíše méně vtipný a o   něco vážnější. Blíží   se školní ples, Eric jde s   Donnou, Fez plánuje tanečky   a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10