Duben

Komentáře uživatele ValaMalDoran

ValaMalDoran

ValaMalDoran zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 164
10 000 př.n.l. (10,000 B.C.)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.5.2008
Fakt jsem se na tenhle film   moc těšila,ale byla jsem   velmi zklamaná už po pár   minutách.Triky nebyly   špatný,ale děj mi tak   trošku chyběl a až na pár   dobrých scén jsem se nudila   a občas i film posunula do   zajimavější fáze.Takže   jsem byla ráda,že to mám za   sebou.
23 (The Number 23)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 1.1.2009
Tak pro mě to bylo naprosto   vyčerpávající   pokoukáníčko. Něco tak   nudného a bez fantazie jsem   už dlouho neviděla.   Nezáleží mi na tom, jestli   to Jim zahrál dobře nebo ne,   ale nějak se mi to celé   nezdálo.
2Bobule
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.5.2010
Pro mě zklamání a to   velké. Ta sedmička je jen za   to, že je mi známé   prostředí a mám ráda   herce, kteří v tom hrají.   Jinak film nuda. Byly tam   pěkný vtipný scénky, ale   to je tak vše.
50x a stále poprvé (50 First Dates)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.11.2007
Pěkná komedie.Hodně jsem se   zasmála.Adam a Drew   nezklamali.Je to opravdu asi   jedna z nejlepších komedií   od Sandlera.
96 hodin (Taken)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2008
Tento film mě příjemně   překvapil ve všech směrech.   Od začátku do konce je film   plný akce a napětí. Nejsou   tam žádná chluchá místa,   při kterých by se divák   nudil nebo si chodil pro něco   dobrýho k telce. Takže   doporučuju všem, kteří   mají rádi realistický film   ze současnosti plný   napětí.
Akta X: Chci uvěřit (The X-Files: I Want to Believe)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.11.2008
Příběh, který zapadá do   celé série epizod Akta X.   Docela se mi to líbilo,   většina filmu se odehrává   ve sněhu a v noci. Prostě   film pro příznivce Muldera a   Sculleyové.
Andělé a démoni (Angels & Demons)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.6.2009
Jedním slovem - bezvadný.   Film, který člověka vtáhne   do děje a v napětí ho   drží po celou dobu film. Na   začátku jsem sice moc   nechápala o co že tam jde,   ale to se postupem času   vyjasnilo. Film je opravdu pro   ty, kteří mají rádi   napětí a překvapivé konce.
Appaloosa
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.12.2008
Po dlouhé době jsem koukala   na western, protože v tom   hráje můj oblíbený herec   Vigo. Čekala jsem honičky na   koních, střílečky atd. a   ono se tam víc mluví.   Příběh, který se motá   okolo vraždy a následného   vyšetřování. Ono vlastně   je to vyšetřený hned, ale   věueň uteče a pak ho   osvobodí sám pan prezident.   Ale myslím, že pro ty,   kteří mají rádi westerny,   je to film vhodný.
Atentát v Ambassadoru (Bobby)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.1.2009
Tak jak už tady někdo   napsal, tolik hvězd jsem   pohramadě ve filmu ještě   neviděla. Jinak se mi to moc   líbilo. Hlavně jak ty dva   kluci zkoušeli lsd. Ten   jejich stav po něm byl   dobrej. Jo a málem bych   nepoznal Sharon Stone,   vypadala tam opravdu skvěle.   Mám ráda tyhle americká   léta, ve kterých se děj   podle skutečných událostí   odehrál.
Avatar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.2.2010
Tak pro mě krásný film.   Prostě sci-fi jak má být.   Pro někoho třeba nuda, ale   mě bylo jedno, zda dopředu   už vím, jak to skončí.   Celý film jsem si dokonale   užila a částečně taky   probrečela.
Baader Meinhof Komplex (Der Baader Meinhof Komplex)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.4.2009
Tak to je asi první film z   německé produkce, který se   mi líbil. Děj je hodně   realistický a jelikož jsem v   té době vlastně ještě   nebyla na světě, tak o tom   nic nevím. Každopádně to   tenkrát bylo hodně drsný.
Babylon A.D.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.11.2008
Béčkový film, který vůbec   nezklamal. Scénář nebyl   špatný a tak jsem to   dokoukala až do konce. Je to   akční, trochu scifi. Film,   který začíná v Rusku a   končí v New Yorku. Vin   Diesel coby převaděč   uprchlíků dostane zakázku   na převod jedné dívky z   Mongolska. Nebylo to špatný.
Barva kouzel (The Colour of Magic)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.3.2009
Tak podle mě je to   uklidňující pohádka na   dobrou noc. Žádný   převratný triky ani scénky.   Prostě nenáročný   pohádkový příběh o   čarodějné škole a   kouzelné knize. Ve druhém   díle jsem se už těšila na   konec.
Batman začíná (Batman Begins)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.1.2009
Tak nečekala jsem, že se mi   bude líbit víc začátek   Batmana, než jeho   dřívější pokračování.   Perfektně na to navazuje   Temný rytíř, který je   podle mě o trošku lepší.
Bez soucitu (From Paris With Love)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.3.2010
Vtipný, napínavý,   překvapivý....film. Travolta   zahrál agenta výborně. Je   to takový film na jedno   pokoukání, občas trichu   přehnaný, ale i tak dobrý   film to je.
Bláznovo zlato (Fool's Gold)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.8.2008
Myslím, že je to hodně   koukatelný. Herecké   obsazení je taky dobrý. A   hlavně je to film z   krásného prostředí a s   dobrým koncem - jak jinak   :-). Hlavní hrdina má dluhy,   krásnou ženu a ví, kde je   ukryt poklad z potopené lodi.   Je tu však ještě jedna   partička, která po tom   pokladu touží taky.
Bobule
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.12.2008
Pro mě to byl pěkný   zážitek z filmu. Hrála tam   spousta mých oblíbených   herců a tak mi bylo jedno,   kde se to odehrává. A kromě   toho, mám ráda víno, takže   se mi to líbilo i po této   stránce. Zkrátka trochu   komedie, trochu drama, ale   jinak pohodový film na   večerní promítání.
Červený pás (Redbelt)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.8.2008
What the hell was that? No   takže zase jeden špatný   výběr filmu. Od začátku   slabý. Až ke konci trochu   akční. Ale celkově velké   zklamaní. Nuda a   nepochopitelné dějové   zápletky.
Čistá práce (The Bank Job)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.4.2008
Anglické filmy moc   nemusím,ale tohle bylo   napínavý hned od   začátku.Parta lidí,kteří   se podkopají do banky a   vyberou bezpečnostní   schránky a velké   překvapení je čeká   tehdy,když zjistí jaký   zajímavý a hlavně   nebezpečný obsah je ukryt v   zamčených schránkách.
Den, kdy se zastavila Země (The Day the Earth Stood Still)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.12.2008
Takže zase jeden filmeček o   tom, jak bysme se měli chovat   k naší planetě. Kromě toho   jsem se dozvěděla, že   planeta není vlastně naše   :-) a pokud bychom jí chtěli   zničit, tak nám v tom   přiletí zabránit. To se   stalo v tomto filmu. Keenu   přiletěl v kouli spolu se   svým velkým přítelem,   který se promění v prach a   začne všechno požírat. No   nápad dobrý, avšak nevím   jestli si lidé po zhlédnutí   uvědomí, že by se měli   chovat k planetě slušně.   Já i tak nadále budu jezdit   svým miláčkem dieselem.
Deník zabijáka (You Kill Me)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.2.2008
Pro všechny fanoušky   oddechových komedií. Je to   příjemný,odpočinkový film   s dobrým hereckým   obsazením.Ben Kingsley tam   hraje   alkoholika-zabijáka,kterému   jeho vášeň k alkoholu   přináší jen problémy při   vykonávání jeho práce   nájemného zabijáka.
Děti noci
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.3.2009
No tak opět jeden z méně   dobrých českých filmů. Ono   to nebylo špatný, jen tomu   něco chybělo. Ale dokoukala   jsem to až do konce. Prostě   psychologické drama ze   života.
District 9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.9.2009
Tak po dlouhé době jsem zase   viděla pořádný film.   Kreveťáci neměli chybu.   Sice konec byl zase takový   otevřený, že co kdyby bylo   další pokračování. Ale   jinak dobře vymyšleno a   natočeno.
Dokaž to! (Make It Happen)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.1.2009
Další z řad tanečních   filmů, kde se hlavní hrdinka   chce stát tanečnicí. Nebylo   to vůbec špatný. Jelikož   to je nový film, tak tam   uslyšíte muziku, která se   zrovna hraje. To se mi moc   líbilo. Je to odpočinkový   film plný hudby a tance - a s   malou romantickou zápletkou   pochopitelně.
Dokonalý únik (A Perfect Getaway)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.10.2009
Film v překrásné krajině   je plný napětí a určitě   překvapí konec. Já sama   jsem to vůbec netušila,   která je ta dvojice vrahů.   Začátek filmu je vlažný,   ale pěkný. Postupně   začíná nabírat na   obrátkách a poteče i krev.
Domácí mazlíček (The House Bunny)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.12.2008
Tento film není ničím   originálním. Pro mě to byla   nuda, ale věřím, že   pánská část diváků si   příjde na své. Je to film   plný zadečků a názorů   blondýny, při kterých   zůstává rozum stát. A   myslím, že kdyby nebylo   dobrého výkonu hlavní   hrdinky Anny Faris, tak to   nestojí za to ani na to   koukat. Za mě říkám:   ztráta času.
Dům na špatné adrese (Lakeview Terrace)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.1.2009
Kdyby tam nehrál Samuel L. J.   tak to můžou rovnou spálit.   Film který jsem moc   nepochopila a jen taktak jsem   to dokoukala do konce. Jediná   věc, která se mi líbila,   byla ta oblast, ve které se   to točilo. Jinak fakt nuda a   ztráta času.
Dům voskových figurín (House Of  Wax)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.9.2008
Dobrý horor. Taková klasika,   ale určitě to stojí za to.   Jak tam ta nebohá holčina   prostrčí ten svůj prstík   skrz mříž a najednou   cvak... a prst nikde. Jinak   hodně napínavý.
Faunův labyrint (El laberinto del Fauno)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.10.2008
Od začátku krásný   pohádkový příběh, který   je prolínán válečnou   krutou dobou. Nakonec to ale   dopadne ,,dobře,,.
František je děvkař
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.12.2008
Průměrná komedie s   průměrným dějem. Trochu to   je ze života. Každý   podvádí každýho.   František měl zůstat s   Natalií.

TV Program

ČT1 - Bydlení je hra (2004) [TV cykl...

01:50 - 02:15

3 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Hranice bez hranic

01:35 - 02:00

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

01:45 - 03:00

8 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

01:05 - 02:05

48 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697950
Fotografií: 764400
Plakátů: 376843
Obsahů a biografií: 178353
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Masakr na svatého Valentýna (196...

Masakr na svatého Valentýna
Podle mého názoru je tenhle   film skutečně brilantně   natočená gangsterka,   vycházející ze skutečných   událostí v meziválečné   Americe a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Punk není mrtev (1999) [TV epizo...

Punk není mrtev
Do města dorazí ostrá   slečna - punkerka co má   ráda nevázanej život a Hyde   se do ní hned zamiluje, má s   ní odjet, ale nakonec to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10