Duben

Komentáře uživatele pauli1

pauli1

pauli1 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Blanka

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 17
12 podmínek k dědictví (The Ultimate Gift)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.9.2016
Chtěla jsem klidný večer s   příjemnou komedií To jsem   ale dobře nezvolila. Film je   doslova rozložil. Asi se mi   nebude lehko usínat, mám o   čem přemýšlet.
Bez návodu (No se Aceptan Devoluciones)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.10.2015
Překvapující
Průměrný slušný film s   překvapivým koncem.   Nečekaný závěr mě   totálně uzemnil a dojal.   Chvíli mi trvalo, než jsem   to rozdýchala.
Druhý báječný hotel Marigold (The Second Best Exotic Marigold Hotel)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.8.2015
První díl se mi velmi   líbil. Druhý díl nezklamal   mé očekávání.Nádherný,   hluboce lidský film s   vynikajícími hereckými   hvězdami.
Expozitura
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.10.2011
Tohle není napínavá   americká krimi. To je smutná   česká realita. A jistě ne   se vším všudy. Dobře   zvládnuté, akční a   odstrašující.
Líbáš jako Bůh
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.11.2009
Pro starší
Poledňáková mě nikdy   nezklamala. Postupem let   přešla ve své tvorbě z   komedií na tragikomedie.   Život není jen veselý,   přináší i smutek a   bolesti. A někdy máte pocit,   že tohle znáte a také jste   to také zažili. Já děkuji   za film, který mě pobavil a   zahřál na duši.
No není to romantika? (Isn’t It Romantic)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.4.2019
Oblíbila jsem si Rebel Wilson   ve filmech   "Ladíme". I v tomto   filmu to správně   rozsvítila. Ráda se na film   podívám znovu.
O princezně Amélii (Die Salzprinzessin)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.7.2017
Škoda
Nejméně oblíbená pohádka   z jinak zdařilých. Jiné   zpracování u německých   pohádek mě obvykle mile   překvapí. Zde to zkazila   černá.
Prokletý ostrov (Shutter Island)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.4.2017
Velmi zajímavý, napínavý   film. Nečekané vysvětlení,   že vše není tak   jednoznačné. Závěrečná   otázka je i odpovědí na   konec příběhu.
Příběh služebnice (The Handmaid's Tale)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.1.2024
Škoda.
Počáteční řady byly   napínavé a dost dobré.   Škoda, že vznikla další   pokračování. Zbytečně   roztahané, opakující se   dialogy, nelogické scény.
Ranařky (Moxie)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.3.2021
Nová doba.
Kdysi byly krásné vtipné   komedie o šprtech. Bez   multikulti, feninismu,   černých a lesbách. Netflix   jede. Tak toto dětem určitě   nepustím.
Red Nose Day Actually
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.11.2019
Láska nebeská pokračuje
Další životní osudy osob z   filmu "Láska   nebeská". Bohužel   příliš krátké - jen   taková jahůdka na dortu.
Slíbená princezna
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.12.2019
U nás patří tato pohádka   mezi oblíbené. Je trochu   drsnější, ale je svěží a   vtipná. Obsazení bylo   vybrané dobře.
Svatojánský věneček
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.12.2015
Nevím, pro jakou věkovou   skupinu je tato pohádka Ani   školáky ani mladší děti u   nás neoslovila. Neoslovila   ani mne. Určitě u nás   nesesadí z trůmu Tři bratry   - ti jsou již pár měsíců   nejčastěji sledované.   Strach má dobré věci, ale   tuto asi naše děti   vyžadovat nebudou.
Teorie tygra
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.9.2016
Pokud výborní herci dostanou   dobrý scénář, poskytnou   nám nádherný zážitek.   Hluboce lidské a pravdivé.   Díky.
Tisíc a jedna noc (1001 gece)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.2.2011
Nesleduji telenovely ani   současné české seriály,   kde si všichni pouze   vyměňují partnery. Viděla   jsem polovinu úvodního dílu   tohoto seriálu a pak i   další uvedené.Jistě to   není umělecké dílo, jako   některé známé seriály,   ale není určitě horší   než americké telenovely.   Příběh je hezký a   člověka vždy zajímá, jak   se rozuzlí. Hlavní hrdinové   mají mé sympatie a hudba mi   padla do noty. Sleduji vše s   vědomím, že je to turecké   zpracování, pro nás   neobvyklé. Není nutné   krveprolití a kupa sexu.   Nevidí se často takové   vyznání lásky, jako řekl   Kaanův děda své manželce,   když se jí omlouval za   vyřčená slova. Jistě by   bylo zajímavé, vidět tento   příběh v provední   různých států. Jak by jej   asi natočily Rusové? Pro mne   příjemná podívaná.Musím   říci, že po několika   dílech mě seriál dostal.   Vyhledala jsem si další   díly na You tube a musím   přidat na   hodnocení.Příběh je   krásný.Nádherné a něžné   dialogy umocňuje hudba. Není   potřeba vše vyjevit slovy. I   z gest a výrazu tváře lze   číst. A to je mnohdy daleko   výmluvnější a   působivější. Pro mne není   důležité, kdo příběh   natočil. Rozhodující je,   jak moc mě oslovil,jak   zahřál na srdci,   rozesmutněl i dokázal mile   rozesmát.
Tři bratři
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.1.2015
Nečekané překvapení.
Je to poprvé, co mě Svěrák   překvapil a zcela dostal.   Pohádka si nehraje na   bezchybné umělecké dílo.   Je to vtipná a milá hudební   pohádka. Uhlířovy   nádherné melodie a   Svěrákovy humorné texty se   nám dostaly doslova pod   kůži. Pohádku děti   vyžadují skoro každý den,   slova již znají zpaměti a   písničky zpívají   společně s postavami. U nás   se dívají tři generace a   pro všechny je tato pohádka   za "deset".
Všechno, všude, najednou (Everything Everywhere All at Once)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.3.2023
Vše v jednou.
Vše v jednom a tak trochu   "fantasmagorie".   Možná to pustím dětem. Ty   se tím možná zabaví. Jinak   nic pro mne.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190628
Osobností: 698009
Fotografií: 764538
Plakátů: 376944
Obsahů a biografií: 178406
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

David Copperfield (1974) [TV min...

David Copperfield
Romány Charlese Dickense jsou   svým obsahem a atmosférou   velmi "anglické" a asi nikdo   je nedokáže pro film či   televizi lépe adaptovat, než více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Alien Intruder (1993) [Video]

Alien Intruder
I na vysloveně béčkovou   záležitost určenou do   videodistibuce počátku   90.let, na kterou se dokážu   dívat s nostalgickou   shovívavostí, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 6 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Cigareta (1999) [TV epizoda]

Cigareta
Dobre díl celkem, Donna si   zapálí u školy, ale cígo   podrží Eric, kterej dostane   vyhazov. Bojí se aby to   nevěděl Red, ale tomu to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10