Duben

Komentáře uživatele Aybi

Aybi

Aybi zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Yvona

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 8
Alfie (What’s It All About, Alfie?)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.9.2007
Skvělá oddechovka, skvělá   hudba. Celý film je takový   malý koncert Jude Lawa. Jen   mě při jeho sledování   napadlo, že takový život   proutníka musí být nakonec   stejně pěkná stereotypní   nuda. Že to ty chlapy tak   dlouho baví?! Stejné   situace, stejné řečičky a   ve skutečnosti smutná   osamělost. Díky bohu, že to   tvůrci nezkazili happy endem.
Crash
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.9.2007
Tak tohle byla bomba!!! Film,   ve kterém není vysloveně   kladný ani záporný hrdina.   Nýbrž lidé, kteří v   daných chvílích ukážou   jak své silné, tak i slabé   stránky povahy. Každý z   nich si nese své životní   křivdy a v okamžiku, kdy se   jejich osudy proplétají   nejsou schopni se dorozumět,   což leckdy vede i k   tragickým koncům. Je to   dokonalá ukázka složitosti   lidských povah bez ohledu na   to jaké barvy jste.
Hlava v oblacích (Head in the Clouds)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.9.2007
Tenhle film mě dostal.   Ukázka toho, že v jakékoliv   době i přes rozdílnost   povah může mezi lidma   existovat neskutečné   osudové pouto. Charlize   Theron mě jako Gilda   uchvátila. Už jen ta směs   výrazů, co jí proběhla ve   tváři, když se Guy vrátil   z války, od překvapení,   radosti, že je naživu a   připomínky zrady, byla   naprosto ohromující.
Kinsey
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.9.2007
Velice zajímavý film. Kinsey   měl na začátku filmu mé   velké sympatie. Dokázal   rozbít hloupé předsudky v   oblasti sexu a pomohl tím   mnoha lidem. Mé sympatie   trochu slábly, když svému   výzkumu propadal až se   zničujícím fanatismem.   Neboť stejně jak předsudky,   tak i myšlenka, že „vše   je dovoleno“, mohou mít   zhoubné důsledky pro   mezilidské vztahy. Pokud   ovšem paní Kinseyová byla   stejně úžasná jako v   podání Laury Linney (která   mě ve filmu zaujala   nejvíce), měl Prok obrovské   štěstí. A do těch jeho   knih bych po shlédnutí filmu   s chutí nahlédla.
Román pro ženy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.9.2007
NÁDHERA. Konečně vtipný,   chytrý humor v českém   filmu, aniž by hlavní hrdina   byl zaostalého ducha, jak se   v posledních letech stalo   módou a čemuž jsem nikdy   nepřišla na chuť. Filip   Renč prostě umí,   Vieweghovské dialogy mě   baví a nikdy se mi nepřejí.   Něrgešová byla sice   tragická, ale Zuzana Kánocz   a hlavně úžasná Simona   Stašova mi to bohatě   vynahradily. Když k tomu   přidám skvělou hudbu a   charismatického Marka   Vašuta, musím dát vysoké   hodnocení. Skvěle jsem se   bavila.
Saw: Hra o přežití (Saw)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.9.2007
Z téhle podívané jsem   poněkud na rozpacích. Na   začátku to sice vypadalo   jako další zajímavá   skládačka, ale pak mi   přišlo, že se autoři   natolik soustředili na   vymýšlení co   nejbizárnější vraždy, že   se jim původní chytrá   myšlenka příběhu někam   vytratila a korunovali to   závěrem, který mě osobně   (nemůžu si pomoci) přišel   jako totální nesmysl.
Sin City - Město hříchu (Sin City)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.9.2007
Nechápu ten velký ohlas na   tento film. Co je tak   úžasného na dvou hodinách   nudného děje, ujetých   lidech a rozčtvrcených   lidech (což se dalo přežít   jen díky černobílé   barvě)? U mě je to jen   další zbytečná brutální   hovadina.
Ztraceni (Lost)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.9.2007
Dvě kompletní série za dva   týdny, i dovolenou jsem si   vzala, tu třetí už jsem   stihla při práci :-). Navíc   na ostrově jsem našla muže   mých snů Sawyer. Originál   se nedá srovnat s TV už   kvůli českému dabingu.   Nejstrašnejší hlas má   Sayid.

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

09:00 - 09:50

42 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrodružství vědy a techniky ...

09:20 - 09:50

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

09:40 - 10:55

2 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

09:15 - 10:35

27 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698008
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178403
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Alien Intruder (1993) [Video]

Alien Intruder
I na vysloveně béčkovou   záležitost určenou do   videodistibuce počátku   90.let, na kterou se dokážu   dívat s nostalgickou   shovívavostí, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Cigareta (1999) [TV epizoda]

Cigareta
Dobre díl celkem, Donna si   zapálí u školy, ale cígo   podrží Eric, kterej dostane   vyhazov. Bojí se aby to   nevěděl Red, ale tomu to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10