Duben

Komentáře uživatele paramba

paramba

paramba zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 18
27 šatů (27 Dresses)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.5.2008
V těhle filmech je všechno   naprosto jasné už od   začátku. Náhodné   setkání, láska, nějaký   problém a na konci svatba.   Takhle to má být a když se   to dobře udělá, je to fajn,   ale pokud je to takhle   křečovitě natočené   nemůže to fungovat, ani   kdyby všichni, včetně   producenta moc chteli. Na   průměrný film to zvedá jen   Kačka Heiglová, která   jedinná se pokouší něco   hrát. Zbytek nuda a šeď.   Zkrátka je lepší vytáhnout   ze skříně Pretty Woman.
Disturbia
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.1.2008
Stokrát omleté téma s   domácím šmírováním a   stokrát stejný průběh   filmu, i jeho vyvrcholení.   Jediné co tuhle věc   zachraňuje je velmi solidní   výkon hlavního   představitele a aspoň trochu   nějaké charisma padoucha od   naproti. Je to ideální film   na nedělní odpoledne, ke   kterému se již nikdy   nevrátím.
Hudbu složil, slova napsal (Music and Lyrics)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.1.2008
Krásně roztomilý   romantický příběh o   pohaslé hvězdě a holce s   vůbec žádnou sebedůvěrou,   které šťastná shoda náhod   svede dohramy, je zasazena do   zajimavého prostředá   showbusinesu. Neobjeví se zde   nic nového, pouze zavedená   klišé, ale podaná s   obrovskou grácií a nadhledem   a hlavně Grant je naprosto   neodolatelný. Příjemný   film , který mě potěšil a   na který se pěkně kouká.
Choking Hazard
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.1.2008
Mozky, hektolitry krve,   roztomilí zombíci a Dáda   Patrasová v tanku. Co víc   chtít. Celou dobu mi   pocukávali koutky a ohromě   jsem se pobavil. Hlavně je v   tom obrovský nadhled, kterej   to dělá uvěřitelným. P.S.   Stejně je nejlepší   ostravský přízvuk rockera   Izziho.
Jednotka příliš rychlého nasazení (Hot Fuzz)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.1.2008
Tihle pánové mě nadchli   již v hororovém ranku, ale s   tímto policejním spektáklem   jdou ještě dál. Opět   precizně poskládáné scény   a línie příběhu, která mi   vkradla úsměv na rty, ať   jsem chtěl či nikoliv.   Dynamický střih tomu taky   dodá svoje. Zkrátka je to   zábavné a originální.   Bravo.
Karate tiger 2: Zuřící blesk (No Retreat, No Surrender 2: Raging Thunder)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.1.2008
Když se jsem se na tento film   díval po letech, zjistil   jsem, že je tady všechno   přehnané, nereálné a   neuvěřitelně amatérské.   Ale to je přesně to co mě   na něm pořád přitahuje.   Zkrátka nostalgie vítězí.
Monstrum (Cloverfield)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.4.2008
Velice zajímavě natočený   film, který buduje atmosféru   podobně jako první   vetřelec. Nic se neukáže ,   jenom občas nějaký záblesk   příšery. Do půlky filmu   mě to bavilo a užíval jsem   si to, ale i když je to   hodně krátký movie tak mě   to ke konci už nudilo.   Záměr se povedl realizovat   tak napůl. Kdyby to mělo 30   minut, byla by to bomba. Ale   takhle zůstává veliké ALE.
Moulin Rouge
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.4.2008
Na tomto filmu je krásné   naprosto vše: příběh,   kostýmy, herci, kamera,   režie, taneční   choreografie, pěvecké   výkony, přearanžovaná   hudba, prostě to začne a   skončí a já koukám už po   několikáté s otevřenou   hubou. Luhrmann na filmový   hrad!
Na vlastní nebezpečí
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.6.2008
Na tomto filmu je strašně   moc věcí, který nechápu.   Vévodí tomu naprosto   diletantský scénař. Ale   příběh o chlapci, který   pátra po 659 letech po smrti   svého otce, se dá natočit   svižně a zajímavě. Tady to   dostává jednu ránu za   druhou od zdémonizovaných   celníků, až po   neuvěřitelné souhry náhod.   Takže jedinný na co se dá   koukat je krásná příroda,   pěkně natočené průjezdy   peřejí a dobrý Jirka   Langmajer, který při vší   dobré vůli to zachránit   nedokáže. Myslím, že Filip   Renč má hodně navíc.
Neznámý svůdce (Perfect Stranger)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.1.2008
Hvězdná sestava a nic. Má   to slušné finále a mega   charizmatického Bruce   willise, ale jinak celkem   nuda, která se dá skouknout.
Past (Entrapment)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.2.2008
Connery je v postavě lupiče   Maca naprosto okouzlující a   famozní. Tyhle role jsou pro   ex Bonda jak šité na míru.   Je přesvědčivý a dává   roli i lidský rozměr.   Sekundující Zeta-Johnes sice   tak dobrá není, ale krásně   se na ni kouká. I ten model   loupeže není nic   převratného, ale o to tady   vůbec nejde. Má to šmrc a   krásně se na to dívá.   Bravo.
Pokoj 1408 (1408)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.12.2007
Tak se opět ukázalo, že   natočit Kinga prostě nejde.   Ač se Cusak snaží sebe   víc, celý film sám prostě   neutáhne. Ale to by nebyl ten   největší problém. Tím   největším problémem je   plitký scénář a   nepřiměřená stopáž. V   duchu jsem sázel na svého   černého koňě Samuela   Jacksona, ale ten s pobytem   cca 5 minut na plátně nic   nevykouzlil. Aspoň, že má k   filmu krásnou fotku na   plakátě. No nic, počkáme   rok a třeba se nějaký   odvážlivec zase najde,   který naváže na Shawshank.
Rambo: Do pekla a zpět (Rambo)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.4.2008
Geniálni. Minimum amerického   patosu, spousta velice   naturalistické akce. Velice   silný příběh, který   upozorňuje na bezpráví v   Barmě sedne tomuto   veteránovi jak prdel do   gatí. Zkrátka transformace   Ramba do 21 století se   velice, velice povedla a   doufám, že se na další   film nebude zase dvacet let.
Roming
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.1.2008
Těšil jsem se těšil,   ale... Labuda s Polívkou   slibovali velkou komediální   podívanou, ale zůstali   někde v půlce cesty.   Vykreslený život cikánů v   podstatě ukazuje denní   realitu, na které není nic   vtipného. Udělat z tohoto   snímku roadmovie, taky moc   neprospělo, takže nám zbyl   jenom roztomilý Bolek, který   se snaží hrát si na   cikána. Párkrat jsem se   zasmál, ale na to , kolik   tento námět dává   možností, je to bída.
Sejmi je všechny (Shoot 'Em Up)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.1.2008
Střílí se, střílí se,   střílí se. Střílí se   při sexu, střílí se při   mluvení, střílí se při   porodu, střílí se když se   nemluví, střílí se když   se koji, zkrátka střílí se   pořád. Tento film mě   neuvěřitelně pobavil svoji   jednoduchostí s jakou se   točily akčňáky v 80tých   letech. Má to neuvěřitelnou   lehkost a nápaditost.   Zkrátka noblesní   střílečka a Clive Owen je   famozní. BRAVO!!!
SherryBaby (Sherrybaby)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.2.2008
Zajímavě rozpracované téma   návratu do života po   polovině sklouzne do   klasického amerického   patosu, takže jedinné co   zbývá je velice slušná   Maggie Gyllenhálová.
Síla srdce (A Mighty Heart)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.1.2008
Tenhle typ filmů, který   rekonstruuje nějakou   údálost, většinou bývá   hrozně nudný a dojem kazí i   to, že člověk ví jak to   dopadne, takže jsem to zapnul   jen s velkou nelibostí. Ale   byl jsem naprosto stržen   tempem vyprávění, rychlým   střihem a výbornými výkony   všech zúčastněných nad   nimiž kraluje Angelina. Ono   to zkrátka jde, když se to   umí. Pro mě jednoznačně   nejpříjemnější   překvapení loňského roku.
Vetřelci vs Predátor 2 (AVPR: Aliens vs Predator - Requiem)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.2.2008
Tak už i z těchto kultů se   stala tuctová   vyvražďovačka, kde jdou   všichni proti všem. Nápad   přesunout boje do města,   akorát přidal lidí, ubral   děje a pohřbil jekékoliv.   Ještě, že jsou ty naše   obludky pořád tak krásný.

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

17 minut již uběhlo
133 minut zbývá do konce

ČT2 - Ukrajinský rozcestník

02:30 - 02:55

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

01:45 - 03:00

47 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

02:05 - 03:10

27 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697950
Fotografií: 764400
Plakátů: 376843
Obsahů a biografií: 178353
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Masakr na svatého Valentýna (196...

Masakr na svatého Valentýna
Podle mého názoru je tenhle   film skutečně brilantně   natočená gangsterka,   vycházející ze skutečných   událostí v meziválečné   Americe a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Punk není mrtev (1999) [TV epizo...

Punk není mrtev
Do města dorazí ostrá   slečna - punkerka co má   ráda nevázanej život a Hyde   se do ní hned zamiluje, má s   ní odjet, ale nakonec to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10