Duben

Komentáře uživatele Vojtech

Vojtech

Vojtech zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Vojta Zrzavy

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 13
(J)elita ze střídačky (The Benchwarmers)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.4.2007
jelita ze stridacky
jelita ze stridacky je komedie   u ktere jsem se hodne   bavil:)
sikanovane deti   udelaj turnaj proti tem   ostatim, ale pak zjisti ze   jeden ze skupiny sikanovanych   deti sikanoval on...sam toho   lituje a klukovi ktrereho   sikanoval se omluvi a ten mu   odpusti.Deti vsechny zapasy   vyhrali a pomalu se   zdokonovovali.Vsem   doporucuju;)
Agentky D.E.B.S. (D.E.B.S.)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.4.2007
Agentky D.E.P.S
Známá, nebezpečná a všemi   obávaná zlodějka a   vražedkyně Lucy Diamondová   se vrátila zpět do města   Nikdo o ní ještě nepodal   svědectví, protože nikdo   její setkání nepřežil.   Nastupují tedy na její   zlikvidování speciální   agentky D.E.B.S., vycvičené   pro boj se zločinem všeho   druhu. Po přestřelce v   restauraci, kde má Lucy   schůzku s ruskou   vražedkyní, se střetne ve   skladišti obávaná zlodějka   nejlepší agentkou Amy. Ta se   při rozhovoru přizná, že o   Lucy píše svoji diplomovou   práci, což na ni velmi   zapůsobí. Jenom se však   otočí, aby zavolala na své   kolegyně, nepřítel je   pryč. Lucy v autě svému   kumpánovi poví, že se s   někým seznámila.
Auta (Cars)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.5.2007
Když se začínající,   avšak velmi ambiciózní   závodní auto Blesk McQueen   během cesty na velkolepý   šampionát Zlatý píst   neočekávaně zatoulá do   ospalé Kardanové lhoty u   Silnice 66, naučí se, že   opravdová radost ze života   se neskrývá za cílovou   rovinkou, ale na cestě k ní.   Auta ze lhoty, s nimiž se v   průběhu svého putování   napříč Amerikou seznámí,   mu ukáží, že na světě   existují i důležitější   věci než trofeje, sláva a   sponzoři.
Jak se krotí krokodýli
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.4.2007
Jak se kroti krokodyli
Jak se kroti krokodyli je   krasna detska komedie...
tatinek Lubos ktery   pracuje jako zachranar v   alpach pojede jako zdravotni   sestra s detma ze skoly a   vilet, ktere jedou do hor.Na   horach se stane spoustu   zajimavych veci a doma   taky...film se me libil a vsem   ho doporucuju;)
Johnny English
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.4.2007
Jednoho dne jsou nešťastnou   "náhodou" zahubeni   všichni agenti a jediný   přeživší je právě náš   Johnny, který se tak spolu se   svým asistentem Boughem (Ben   Miller) dostane k mnohem   důležitějšímu úkolu -   zachránit celou Anglii. Jako   jeho nepřítel se vyklube   bohatý Francouz Pascal   Sauvage (John Malkovich) a   Johnny musí zabránit jeho   korunovaci. Pomáhá mu v tom   ještě další agentka,   Lorna, kterou hraje Natalie   Imbruglia.
Lékařská akademie (Intern Academy)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.4.2007
lékařská akademie
Jsou mladí, svěží a   nemohou se dočkat, aby vás   mohli řezat.
Nemocnice   St. Alberts má problémy -   jejich doktoři se vzdávají   svých postů. A zachají tak   na klinice šest studentů   medicíny, aby se naučili jak   jinak, než praxí. Jejich   zvláštní chirurgické   chyby, ztráty pacientů,   horké lázně při   fyzioterapii, zranění v   márnici a sex na chodbách   udržují vysoký standart v   nejhorší nemocnici na   světě.
Loď duchů (Ghost Ship)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.5.2007
Jelikož posádka vraky   nehledá jen tak z dobré   vůle, ale pro peníze,   zajímají se především o   to, co na lodi je a co by se   dalo zpeněžit. Začnou tedy   loď prohledávat. Po chvíli   se ale začnou členové   posádky záhadně ztrácet a   těm co zbývají začíná   být jasné, že tady něco   není v pořádku. V závěru   filmu si všiměte scény,   která jasně naznačuje, že   mořské zlo (sea evil)   zničit nelze a pokud máte   jenom trochu pocit, že se   vám to povedlo, objeví se   znovu jinde nebo v jiné   podobě.
Madagaskar (Madagascar)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.5.2007
lavními hrdiny příběhu   jsou čtyři rozmazlená   zvířátka z newyorské ZOO,   která by mohla do konce   svých životů dostávat   svůj denní příděl obdivu   a krmení, kdyby zebru Martyho   nezasáhla krize středního   věku a on se za pomoci   šikovných tučňáků   nerozhodl ilegálně opustit   ZOO. Jeho kamarádi, lev Alex,   hrošice Glorie a žirafa   Melman se za ním vydávají   do newyorských ulic, čímž   odstartují řetězec jen   těžko uvěřitelných   událostí, které je   přivedou až na pobřeží   exotického ostrova   Madagaskar. Tady se tito   rodilí Newyorčané musí   prvně v životě postarat   sami o sebe a naučit se   přežít v divočině, což   může být pro   zchoulostivělého lva,   potrhlou zebru, pragmatickou   hrošici a žirafu -   hypochondra mnohem   náročnější, než by se na   první pohled mohlo zdát.
Modrý blesk (Blue Streak)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.5.2007
Lupič Miles Logan je   přistižen při krádeži   vzácného diamantu. Jakmile   zjistí, že nemá šanci   utéct, ukryje ho ve větrací   šachtě starého domu. Když   se však po dvou letech   vrátí z vězení pro svůj   lup, nevěří vlastním   očím. Na místě staré   ruiny stojí zbrusu nová   policejní stanice. Jak se   tedy dostat k diamantu a   nevzbudit podezření? Je   jenom jedna cesta. Musí se   stát jedním z nich ....:-)
Pach krve (Wrong Turn)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.5.2007
Pět teenagerů a jeden   další člověk, které   spojí dopravní nehoda,   zabloudí v leseGreenbrierské   divočiny:Západní Virginie.   Mimo civilizaci. Tuto oblast   však obývají lesní lidé,   ne zcela přesně určené   zmutované bytosti. Hned   během úvodních titulků   divák dostane informace   podané formou výstřižků z   novin, o pověstechm že   hluboko v horách žije   skupina degenerovaných lidí,   u nichž genetická mutace   proběhla jako následek   incestu. V důsledku toho tyto   lidské zrůdy mají velkou   odolnost vůči bolesti.
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.4.2007
Jack Sparrow (Johnny Depp) je   sice všemi mastmi mazaný,   ale přesto přijde o svou   loď. Černou perlu mu totiž   ukradne jeho největší   rival, lstivý kapitán   Barbarossa (Geoffrey Rush), a   ihned s ní zaútočí na   město Port Royal.   Nelítostná bitva má jediný   cíl: únos místodržitelovy   krásné dcery Elizabeth   (Keira Knightleyová). Na   její záchranu se ihned   vydává přítel z dětství   Will Turner (Orlando Bloom). I   když jsou jeho úmysly   šlechetné, sám na podobný   úkol nestačí. Proto se   spojí s Jackem, který zase   touží získat zpět svou   loď Černou perlu. Ani jeden   však netuší, že prokletý   poklad změnil Barbarossu a   jeho posádku v nesmrtelná   stvoření.
První rytíř (First Knight)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.4.2007
Camelot je království   postavené na snech,   ochraňované slávou a   statečností, ničené   zradou. Jejich svět nebyl   předurčen k tomu, aby   vydržel. Jejich legenda však   bude žít navěky. Ocitáme   se v dobách krále Artuše a   rytířů Kulatého stolu, kdy   nebylo jednoduché udržet   vysněné království Camelot   proti nepřátelům. Sean   Connery, Richard Gere a Julia   Ormond podávají skvělý   herecký výkon v příběhu   odvahy, lásky a zrady.
Život brouka (A Bug's Life)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.5.2007
Mravenci uprostřed léta   pilně snášejí jídlo k   obětnímu kameni. Jejich   královna poučí princeznu   Atu, že jako každý rok si   pro svůj příděl přiletí   kobylky. Teprve pak může   kolonie, rozprostírající se   pod kořeny velikého stromu,   sbírat zimní zásoby pro   sebe. Flik je zneuznaný   mravenčí vynálezce, jehož   "geniální" nápady   se téměř vždy zvrhávají   v katastrofu. Je proto vyslán   do města, kde má najmout   velké brouky k ochraně   mraveniště před kobylkami a   všichni mravenci doufají,   že se ten kazisvět už nikdy   neobjeví. Jaké je jejich   překvapení, když se Flik   vrátí s bandou podezřele   veselého hmyzu…

TV Program

ČT1 - Branky, body, vteřiny (1956) [...

19:56 - 20:10

9 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Velká vlaková loupež

20:00 - 21:40

5 minut již uběhlo
95 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

35 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Showtime (2020) [TV pořad]

19:55 - 20:15

10 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190644
Osobností: 698076
Fotografií: 764736
Plakátů: 377110
Obsahů a biografií: 178430
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The End of the F***ing World (20...

The End of the F***ing World
Jak jsem už někde četl a   plně se ztotožňuji. První   díl a ukázky vytvořily   naději, že to bude   "hustokrutopřísná" temná   komedie, ale více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Kelsova serenáda (2000) [TV epiz...

Kelsova serenáda
Předchozí díl byl o něco   lepší, ale tento také   dobré. Eric si s Donnou   stále vyjasňují svůj   vztah. Kelso smutní po   Jackie, skládá ji více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Polibek smrti (2000) [TV epizoda...

Polibek smrti
Kdo by řekl, že díl ve   kterém je rozchod, slzy a   zabití kočky bude nakonec   taková prča? Jede to vpřed,   několik hlášek je   výbornejch, zas po delší   době solidní díl - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Řekni to psem (2022)

Řekni to psem
Akceptuju, že tohle bylo   určitě namířeno pro   cílovou skupinu do níž   zcela určitě nepatřím a   nepochybuji, že si to   dozajista své více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Temno (1950)

Temno
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jay Bowles

Bowles Jay

Naposled navštívené:
Jay Bowles

Bowles Jay