Duben

Komentáře uživatele hunt

hunt

hunt zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Pavel Klener

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 11
Mission: Impossible - Ghost Protocol
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.1.2012
Pochválil bych scenář i   herecké obsazení. Výhradu   bych měl hlavně k dynamice   vyprávění, scény jsou   nakládány na diváka bez   větší snahy o napětí a   rozehrání situace, takže   jejich efekt není tak silný,   jak by mohl být. Tvůrci se   vracejí k podstatě   původního seriálu i   prvního dílu od Briana De   Palmy, což považuji za   velké plus! Možná, kdyby   dostal příležitost   zkušenější režisér, IV.   díl by byl celistvější a   konkurence schopnější   (vůči I. a III. dílu).
Muži, kteří nenávidí ženy (Män som hatar kvinnor)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.1.2012
Některé části filmu jsou   lépe vysvětleny, než-li v   americké verzi, ale spousta   scén vyznívá neefektivně a   přečovitě (např. nalezení   Harriet, setkání Lisbeth s   matkou,...). Navíc   představitelka Lisbeth mi   příjde na roli   "dvaadvacetileté   dívky" příliš stará.
Muži, kteří nenávidí ženy (The Girl with the Dragon Tattoo)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.1.2012
Atmosferické, dobře   vystavěné, výborně   obsazené, s prvky   nenásilného humoru,...Mnoho   scén je vytvořeno lépe   než-li její švédský   bratříček (a nejde o   finance, ale o styl   vyprávění), je   celistvější a   představitelka Lisbeth   (Ronney Mara) je v roli   prostě skvělá! (15.01.2011)
Našli mě naši (Relative Strangers)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.1.2012
Asi největší chybu vidím v   obsazení nevýrazného Rona   Livingstona, je zcela   nezáživný, protivný a   nekoukatelný.
Nevada Smith
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.1.2012
Šestatřicetiletý McQueen   hraje mladého poloindiána,   který touží po pomstě.   Příjemný snímek a   výpravný snímek.
Nevinná (Pour Elle)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.1.2012
Americký remake Tři dny ke   svobodě jsem viděl dřív,   než-li tento francouzský   originál a jsem za to velmi   rád. Remaku se podařilo   tento velice dobrý film   mírnými úpravami povýšit   o řadu víš. Nicméně i   francouzský originál z roku   2008 je velmi slušný- ale   doporučiji nejdříve vidět   americký remake (už jen   proto, že ten Vás celou dobu   napíná, kdežto originál   Vám prozrazuje vše hned).   Dát tomuto filmu tři hvězdy   je málo, takže dávám   čtyři a Třem dnům ke   svobodě měním na plný   počet!
Přizdis*áči (The Inbetweeners Movie)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.1.2012
Nemám nic proti filmům, kde   se parta nadržených kluků   snaží dostat pod sukni   opačnému pohlaví. Snesu i   nějaký ten vyměšovací   vtip, neurazí mě sprosté   slovo, ale co mě dokáže   urazit je distributor, který   dá do kin takovou stupidní   ptákovinu - bez jakékoliv   invence, vtipu, nápadu či   alespoň zábavné figury! V   tomhle filmu je akorát   spousta trapnosti,   neschopnosti cokoliv vymyslet   a kopírování stokrát   viděných situací, které   VŮBEC nefungují. Po půl   hodině jsem chtěl odejít,   neboť trapnost a prázdnost   byla neskutečná- říkal   jsem si: „dám tomu alespoň   jednu hvězdu, ale musím to   vydržet až do konce, aby to   bylo objektivní, třeba to   půjde“. Nešlo! Tato   s*áčka si odpad zaslouží   plným právem!
Rolling Stones (Shine a Light)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.1.2012
Mé vlažné hodnocení   spočívá hlavně v tom, že   nejsem fanouškem Rolling   Stones a i když mám pár   písniček od nich rád, tak   když slyším třetí za   sebou, tak mě prostě nudí.   Stejné je to i s tímto   filmem- po dvacetiminutách mi   už nenabídl nic, co by mě   nějak zvlášť zaujalo -   prostě dobře natočený   koncert Rolling Stones.
Servírka (Waitress)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.1.2012
Režisérka, scénáristka a   herečka (role servírky Don)   v jedné roli (Adrienne   Shelly) se pokusila o   romanticku, ale jedná se jen   o sled scén, které nedrží   pohromadě, po hodině   sledování už film otravuje   a nudí.
Superbad
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.1.2012
Zprvu to vypadalo, že se bude   jednat o zceka naprůměrnou a   zábavnou komedii (ve stylu   "sex, alkohol a mladí   lidé"). Zprvu to tak   působí, hlášky jsou super,   ústřední dvojice   povedená....avšak po asi   30-40minutách se film zvrhne   v nudu a našlapanost a   nadhled je ten tam. Škoda,   nemohu se zbavit dojmu, že   jsme byli ochuzeni o   vyjímečný snímek, ten   začátek je tak slibný.
Tři dny ke svobodě (The Next Three Days)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.1.2011
Vůbec jsem nevěděl, na   jaký film jdu, originál jsem   též zatím neviděl, takže   zcela nepolíben.   Každopádně mě to dostalo a   považuji ho za výborný   snímek, který se po dlouhé   době může přidat do   skupiny ke skvělému filmu   Uprchlík (1993, r.Andrew   Davis). Třem dnům ke   svobodě nechybí rytmus,   vtip, herecké charisma,   zvládnuté scény i vývoj   postav. Co se týče daného   žánru- naprostá   spokojenost!

TV Program

ČT1 - Postřehy odjinud (1993) [TV cy...

11:25 - 11:30

1 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Skutečný neandertálec

11:10 - 12:00

16 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Rizzoli & Isles - Vraždy na pi...

10:55 - 11:45

31 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:40 - 11:35

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190680
Osobností: 698192
Fotografií: 765198
Plakátů: 377350
Obsahů a biografií: 178506
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Invisible Man Returns (1940)

The Invisible Man Returns
Místy zbytečně   komplikované, ale efekty jsou   zde na svůj rok výroby na   jedničku. Dějově to také   ujde, moc hluchoty tu není.   Většinu více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Vedlejší produkt (2024) [TV mini...

Vedlejší produkt
Peter Bebjak pro TV umí, ale   filmy má slabší, kdoví   proč? Vedlejší Produkt je   solidní mini série, která   ukazuje práci kriminalistů   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Případ Roubal (2021) [TV minisér...

Případ Roubal
Z hlediska provedení bych   žádné velké výhrady   neměl, ale zase bych musel   opakovat, že mám problém s   tím, že tyhle věci vůbec   vznikají více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Čertoviny (2017)

Čertoviny
Herec zde uvedený -Frantisek   Strnad-tuto roli nehrál.   Vystupoval zde v roli starého   čerta jiný František Strnad   -ktery je amatérský herec, více >

Autor: Unor54 | Hodnocení: 8 / 10

Planeta nezadaných (2016)

Planeta nezadaných
Celkem povedená komedie,   která má bohužel své ale.   Za mě to byl určitě   závěrečný školní koncert   a to, že člověk od   prvopočátku věděl, více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10