Duben

Komentáře uživatele jager

jager

jager zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 68
Akční komando (Strategic Command)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 30.6.2008
Klasická béčková   Dudikoffka, nic nového. Kolik   filmú na téma únos letadla   s duležitou osobou na palubě   alias Delta Force už
vzniklo. Jednou se ale   tento film dá vidět.Hlavně   ženy které mají Dudikoffa   rádi film uvítají. Jak   říká moje žena dobrý film   k žeklení.
Bezstarostná jízda (Easy Rider)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.1.2009
Vždycky jsem si přál tenhle   film pochopit a pak jsem   přišel na to že chápat   není co. Je to prostě film o   bezstarostné jízdě dvou   mladíků kteří si   vychutnávají naprostou   svobodu kterou jim starší   farmáři závidí a   nedokažou odpustit.   Příznivci hudby 60-70 let si   příjdou taky na své.
Bomba kšeft (The Big Kahuna)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.3.2009
Již při kupování tohoto   filmu /dnes nechápu co mě to   napadlo / jsem od tohoto   dílka nečekal žádný   filmový zázrak , ale i   přesto jsem byl velice   sklamán jeho slaboučkou   úrovní. Komedie která je   spíše k pláči, nikdy   nepochopim proč takovéto   nudné a zbytečné filmy   vůbec vznikají.
Bořek stavitel (Bob the Builder)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.10.2008
Nevím zda dospěláci mají   nárok hodnotit tenhle   seriál, který je určen   nejmenčím dětem. Mohu ale   potvrdit že na mého   tříletého vnuka má Bořek   stavitel velký vliv.
Když chceme mít chvilku   klid tak mu pustíme Bořka   který ihned naněho začne   působyt, taky proto je tohle   dvd dost ohrané.
Všechny hračky u nás   mají svá jména jako v tomto   seriálu, ktery je podle mě   taky dobrý k podpoře   dětské fantasie.
Bourák
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.6.2020
Včera jsem s manželkou po   dlouhé době navštívil kino   a mohu říci že se nám   oboum film bourák docela   líbil. Asi nejsme nároční   diváci a tak dávám osum   bodů.
Buď chlap!
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.12.2023
Docela zábavný film pro   příjemně strávené   odpoledne.
Scéna s   medvědem je odlehčená až   moc, místo aby medvěd   naháněl hrůzu, vypadá že   chce podrbat na břiše.
To se však u snímku   tohoto typu dá prominout.
Collins Phil - Live And Loose In Paris
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.7.2009
Tohle DVD jsem dostal jako   dárek k narozeninám a musím   konstatovat že předčilo mé   očekávání. Všichni   zučastnění umělci jsou   muzikanti na svém místě   kteří s neuvěřitelnou   lehkostí a dobrou náladou   zvládají své party a svou   náladu dokáží přenést   mezi diváky, kteří si   představení taky pěkně   užívají. Za pozornost také   stojí sledovat jak Collins   zvládá zaplnit a obsáhnout   celé obrovské kulaté   pódium uprostřed Paris   aréný. Co dodat snad jen   Phile díky za zážitek...
Černý čtvrtek (Thursday)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.12.2009
Jako akční kriminálka nic   moc ale jako kriminální   komedie dost dobrý.
Asi takto na mě tenhle   film zapůsobyl.
Žádný velký umělecký   dílo tenhle snímek není ale   já se u něj docela dodře   pobavil.
Ďáblův generál (Des Teufels General)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.12.2009
Na filmu je sice poznat že   jeho předlohou je divadelní   hra (děj se odehrává   převažně v interierech),   ale v tomto případě mě to   nevadilo, zajímavé dialogy a   Curd Jurgens představitel   hlavní role jako generál   Luftwaffe zde předvádí   velké herecké představení   které určitě stojí za   podívání.
Deep Purple - Come Hell Or High Water
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.4.2009
Původní sestava Deep Purple,   paradní výběr skladeb,   pěkný obraz i zvuk. Všichni   členové v parádní formě,   náladě a pohodě. Co více   si fanoušek téhle skupiny   může přát. Proto   doporučuji
Deník malého poseroutky 2 (Diary of a Wimpy Kid 2)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.10.2018
Jsem sice starší ročník,   ale stejně jsem se u Deníku   malého poseroutky hodně   pobavil. Opravdu příjemná   oddechovka.
Dnes zemřeš! (Today You Die)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.3.2009
Další průměrný Seagaluv   film který nikoho nenadchne   ale ani nenaštve prostě   klasické béčko.Seagal v   poslední době točí jeden   film za druhým a to bohužel   na úkor kvality, jestli se v   jeho případě dá o kvalitě   vůbec mluvit.
Dům ztracených duší
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.4.2017
Velice nudná detektivka,   prostá jakékoliv akce.   Klidně to mohla být   rozhlasová hra.Upovídaný   děj se převážně   odehrává v kanceláři,   které vévodí psací stůl s   magnetofonem který má   zřejmě upozornit na   vyspělost naší policie v   tehdejší době.
Horná Dolná
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.10.2016
Vtipný a nenáročný TV   serial u kterého se vždy   pobavím, a příjemně si   odpočinu. Zajímevé herecké   obsazení u některých postav   snad i neherecké ale vtipné.
Hospoda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.6.2011
Tenhle seriál mám hodně   rád, hlavně pro jeho   atmosféru. Skvělé herecké   obsazení, vtipné dialogy   atd. (Kde se může slušně   společně pobavit advokát   lékař řidič a kotelník.   Jenom v České hospodě)
Instinkt (Instinct)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2009
Parádní film, parádní   téma, parádní herecké   výkony hlavníh hrdinů   Anthony Hopkinse a Cuba   Goodinga. Film nemá hluchá   místa je pořád na co   koukat. Prostě paráda.
Intermission
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2010
Tak že tohle je komedie?   Britský humor asi vůbec   nechápu. Škoda že je děj   filmu tak roztříštěný do   tolika dějů, protože jinak   se na tohle dílko dá koukat,   má spád a udržuje diváka   neustále v napětí jak   který děj bude pokračovat   dál.Určitě to noní film   který si budete pouštět   stále dokola, ale vidět   alespoň jednou se dá.
Jan Žižka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.12.2023
Vadou na kráse u tohoto filmu   je asi jeho název, Jan   Žižka.
Hodně   diváků čeká životopisný   film, on je to vlastně   běžný akční snímek. Jako   poučný film pro mládež se   opravdu nedá použít.
Jednotka 08/15: Před bojem (08/15)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.4.2012
Pruměrnej film na kterej se   dá podívat ale spíše jen   jednou, maximálně dvakrát.   Tenhle film ve mě zanechal   dojem že Němečtí velitelé   ve výcvikovém vojenském   táboře,jen nezřízeně   chlastali a holdovali sexu a   šikaně. Závěr filmu   patří spíše do pohádky.   Vše dobře dopadne ,a pravda   neskutěčně lehko   zvítězí. Zlo je potrestáno   a šikanovaní vojáci   povíšeni.
Jednotka příliš rychlého nasazení (Hot Fuzz)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.4.2008
O filmu jsem měl samé   kladné reference. Mě ale   film o to víc
sklamal,je to troch   lepší průměr.
Britský humor pro mě asi   není to pravé ořechové.
Jezdec jménem smrt (Vsadnik po imeni smert')
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.4.2009
Nejsem zrovna příznivec   Ruských filmů a snad právě   proto jsem byl timto filmem   docela příjemně překvapen.   Zajímavé a neotřelé téma,   ucházející herecké   výkony, dobrá kamera. Na   úrovni dobových obleku si   Rusové vždy dávají   záležet. Snad jen něktéré   scény jsou nadmíru   zdlouhavé.
Tento film   nepatří k těm které si   bedete pouštět často ale   určitě stojí zato ho   vidět.
Král Šumavy: Fantom temného kraje
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.12.2023
Za mě docela dobrý,   normální seriál z   tehdejšího života   pohraničníků, který docela   zaujme. Žádné přehnané   akce typu západních krváků   což považuji za klad.
Lady a Tramp (Lady and the Tramp)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.1.2009
Tyhle letitý animovaný filmy   mají svoje kouzlo. Příběh   psí lásky nafintěné psí   slečny a zablešeného   toulavého ořecha je   roztomilo dojemný.
Lola běží o život (Lola rennt)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.3.2009
Konečně film který   vyčnívá z řady nudných   nízko rozpočtových   filmú,Scenárista a režisér   Tom Tykwer dostal dobrý   nápad tento film natočit   jako tři verze stejného   děje kde jen drobné náhody   dokážou změnit osudy   hrdinú. Pro mne neznámá   představitelka hlavní role   Franka Potente mě příjemně   překvapila.
Mamma Mia!
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.2.2009
Na tenhle film jsem se docela   těšil, protože písně Abby   mám v celku rád. Ale   bohužel musím konstatovat   že při sledování tohoto   průměrného dílka jsem se   dost nudil. Slabonký děj ve   kterém ani dobří herci   nemají šanci film pozvednout   a pěvecké výkony herců   taky nic moc.
Miluj mě! ...prosím (Wicker Park)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.11.2012
Tenhle film si od někoho   půjčila manželka,když jsem   ho našel u televize, tak jsem   si pomyslel:Zase nějaká   romantická limonáda.   Později jsem si ale řekl,   že film alespoň v rychlosti   prolítnu. Jenže jak jsem   film pustil, tak jsem se od   něj neodtrnul. Zajímavý   děj, dobrá režie i kamera,   herci se taky nemají za co   stydět. Mohu jen doporučit.
Na tý louce zelený
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.9.2012
Nedávno jsem měl možnost   tento hodně starej snímek   sledovat na CS Filmu,a mohu   řic že jsem se u něj   pobavil a příjemně si   odpočinul.Film má   jednoduchý děj a klidný   humor který kontrastuje s   dnešní dobou.
Někdo tam dole mě má rád
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.8.2013
Horor není zrovna můj   šálek kávy: K tomuto jem se   dostal náhodou, když jsem se   zdržel u televize. Musím ale   říct že mě film zaujal   tématem. O bezmocném   invalidovi upoutaném na svém   vozíku ze kterého musí   bezmocně sledovat jak   grázlové znásilňují a   vraždí jeho maželku a   dceru. Ze zoufalství si na   pomoc přivolá samotného   ďábla. Krve je ve filmu   oprvdu dost, ale v hororu se   to dé akceptovat.
O lidech a tramvajích
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.4.2017
Při sledování tohoto   krátkého snímku, na mne   padla velká nostalgie a   vzpomínka na začátky   televizního vysílání.   Prostě jsem se na dvacet   minut vrátil do padesátých   let. Bylo to docela fajn.
Objížďka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.4.2017
jako komedie je tento film   dost průměrný. Jeho děj je   roztříštěny na několik   příběhu z malého   městečka. Některé pasáže   filmu jsou dost fádní a   nezajímavé. Nejvíc mě   zaujalo herecké obsazení,   kde si mužeme připomenou   známe herce zamlada. Dalším   plusem filmu bylo u mě to že   jsem ho dodneška neznal.

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Vrcholy Leopolda Sulovského

17:20 - 17:50

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

19 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

69 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697950
Fotografií: 764400
Plakátů: 376843
Obsahů a biografií: 178358
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Hyde se stěhuje (1999) [TV epizo...

Hyde se stěhuje
Zas spíš normální díl,   Hydea opustí matka a on   bydlí sám, brzo nemá   jídlo, peníze a v bytě   nepořádek, stěhuje se proto   k Formanům, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Case Histories (2011) [TV seriál...

Case Histories
Co se týká televizních   krimi seriálů, jsou Britové   podle mého názoru   nespornými světovými   jedničkami, protože mají   jasně nejvyšší více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Babiččina smrt (1999) [TV epizod...

Babiččina smrt
Babiččina smrt je opět   spíš průměrný díl,   který vylepšují některé   scénky a hlášky. Dobrá je   Kitty, pobaví Kelso,   legrační je bitka v baru a   to okolo, ale celkově jak   jsem psal na začátku.

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Masakr na svatého Valentýna (196...

Masakr na svatého Valentýna
Podle mého názoru je tenhle   film skutečně brilantně   natočená gangsterka,   vycházející ze skutečných   událostí v meziválečné   Americe a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Punk není mrtev (1999) [TV epizo...

Punk není mrtev
Do města dorazí ostrá   slečna - punkerka co má   ráda nevázanej život a Hyde   se do ní hned zamiluje, má s   ní odjet, ale nakonec to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10