Duben

Komentáře uživatele kmasek

kmasek

kmasek zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 27
Beethoven
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.8.2010
film je potřeba sledovat s   dětma odpovídajícího   věku, pak je to zábavný   vtipný rodinný film :)   navíc, kdo má psa, naprosto   rozumí!!
od takovýho filmu člověk   nesmí očekávat nic víc,   než že vypne a nemusí moc   přemýšlet, proto se   některý filmy dělaj, ne??   :)
Čelisti (Jaws)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.1.2010
....kultovní záležitost.   Když se vysloví jméno Roy   Scheider, mám před ořima   JAWS :-) Perfektní triky (rok   1975!!), hudba sedí a je   neodmyslitelná stejně jako   např. ta při koupelnové   scéně v Psychu. Perfect!!
Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů (Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2010
...málokdy se povede k   něčemu druhý díl, ale aby   vyšel skvěle i díl   třetí??!! Autoři ponechali   jako ústřední postavu   lenochoda a jeho dva malý   kámoše a udělali moc   dobře. Třešničkou na dortu   je ale český dabbing. Ten   celý výsledek a dojem   umocňuje. Pan Lábus a   Jirák, to jsou páni   mistři!!
Láska nebeská (Love Actually)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.10.2009
....film pro romantiky, ty,   kteří milují happyendy,   věří na osudovou lásku.   Stejně tak je reálně   zachycená nevěra, jak snadno   vznikne, a jak napáchá   nenapravitelný zlo ve   fungujícím vztahu. Dal bych   to jako povinnou   "četbu"....
Lhář, lhář (Liar, Liar)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.10.2009
...skvělý Carey, velmi   povedený dabing M. Dejdara.   Bezva scénář, JC jej svým   herectvím povýšil na   druhou. Kdykoliv film vidím,   mám lepší náladu :-)
Maléry pana účetního (Fantozzi contro tutti)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.8.2010
...jednoznačně kultovní   komedie, u které člověk   celou dobu leží pod stolem,   hltá každou hlášku, ať   už film vidí po prvé či po   padesáté. Je to už 30 let,   co byl natočenej, ale   vysokohorská prémie s   kýblem vody na závěr nebo   dialog Fantozziho s pekařem s   tváří od neštovic, kdy si   to řekli jako chlapi, nebo   třeba jen to gesto prodavače   občerstvení na nádraží,   když nemůže vrátit drobné   za 50tis. Lir, všechno je   naprosto jedinečný a   neopakovatelný !!! :) A   nemůžu nezmínit dokonalej   dabbing pana Fišera a   Brudera!!!
Marketa Lazarová
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.10.2009
syrový příběh z doby, kdy   lidský život neměl valnou   cenu, výjimečná kamera a   střih, skvěle zahraná   negativní role Josefem   Kemrem. Jedno shlédnutí   nestačí, aby člověk   vstřebal vše, čím je   zpracování jedinečné...
Marvinův pokoj (Marvin's Room)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.10.2009
někteří herci/herečky   mají čuch na dobrý   scénáře, nepamatuji se, že   by D. Keaton kdy sáhla   vedle....
Michael Jackson This Is It (Michael Jackson's This Is It)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.11.2009
Váhal jsem, zda na film This   Is It vůbec jít, vždyť co   nového bych se ještě o M.J.   mohl dozvědět, v ´96 jsem   Michaela zažil na vlastní   kůži v Praze na Letné.   Jenže, u tohoto dokumentu si   člověk teprve do mrtě   uvědomí, jak precizní a   absolutní muzikant to byl,   perfekcionista nesmírně   kreativní a náročný k   sobě a ostatním. A na druhé   straně člověk   neuvěřitelně slušný,   pokorný, vděčný. A stejně   tak se k němu chovali   všichni ze staffu, kterej   připravoval turné. Bylo   nádherný, jak všichni   hltali jeho zkušenosti a um,   a nutno říct, že žádnej z   úžasných tanečníků   nedotáhl pohyby a gesta do   takové dokonalosti, jako sám   M.J.
Bohužel, na   turné už nedošlo, v   hudebním světě se uzavřela   naprosto výjimečná   kapitola, která už nikdy   nebude mít obdoby :-(
Moje superbejvalka (My Super Ex-Girlfriend)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.8.2010
...oddechovka, stejně jako   Superman, happyend :) Pomsta   G-girl za nevěru - hozenej   žralok oknem, to mě   pobavilo, vtipných momentů   byla řada.....To, že jezdily   taxíkem se stejným číslem,   jak jsem se dočetl v   komentáři někde dole, jsem   ani nezaregistroval, a kvůli   tomu bych film ani   nezatracoval :)
Návrat do Cold Mountain (Cold Mountain)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.12.2009
Lovestory, která překonává   veškeré překážky, a jako   každá správná lovestory   těsně před happyendem   končí...N. Kidman, R.   Zelwegger, J. Law - všichni   ve výtečné formě.
Noc s nabroušenou břitvou (Haute Tension)
 
Přidáno: 25.8.2010
napětí až až, film má   spád,ale ten konec?? taky   jsem asi nepochopil, jsem   stále napjatej, jak to   dopadne :)
Pelíšky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.10.2009
dal bych i 11 bodů, ale   stupnice je jen do 10. Co   scéna to hláška, která je   nezaměnitelná a výjimečná   a lidi ji budou používat v   normálním životě.   Mistrovské podání role   Jiřího Kodeta.
Pouta
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.11.2011
jakobych viděl nový formát   českého filmu, patrná   ponurá nálada oněch dob se   táhla svědomím hlavného   STBáka.

Moc   dobrý.
Quantum of Solace
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.12.2009
Další bondovka, která měla   všech 5P!! Nominuju D. Craiga   za nejlepšího představitele   007 (spolu s Connerym)!! Tento   díl domunuje spádem a   dokonalostí akčních scén   :-)
Smrtonosná past (Die Hard)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2010
včera jsem si užil dokonalý   "smrtonosný"   maraton na HBO, dávám do   pléna otázku: který dabbing   McClanea je lepší - Lexa   Pyško nebo Pavel Soukup?? :-)
Smrtonosná past 2 (Die Hard 2)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2010
Die Hard jednička byla   výborná. Dvojka má ne   nadarmo podtitul Die Harder.   Protože je ještě lepší.   Celá serie , to už je dnes   prostě klasika. Stejně jako   někdo bude uznávat bondovky,   já na McClanea nedám   dosputit, i kdyby recenze a   odborníci říkali kdoví   co....
Smrtonosná past 4.0 (Live Free or Die Hard)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.10.2009
čtvrtý díl a Bruce Willis   stále graduje!! To se   málokdy podaří :-)) McClane   je nezničitelný, od krve, na   kolenou, ale stále vtipný   až sarkastický - Live Free!!
Srdcová sedma (Sliding Doors)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.8.2010
Zajímavý námět - denně   jsme mnohokrát na   křižovatce, další cestu   určují nečekané   maličkosti.
Záráží mě, proč je   film zařazen do žánru   "komedie", stejně   tak nerozumím některým   komentářům   "romantická komedie,   celkem vtipná   romantika". Nic až tak   úsměvného mi na tématu   partnerské nevěry   nepřipadá. Film nabízí   dvojí pohled a prožitky   člověka ve stejném čase -   jeden pohled při vědomí   něvěry partnera, druhý   pohled je člověka, který   nic netuší, ale zase máte   možnost sledovat úhybné   manévry podvodníka, jeho   chování, svědomí.   Finální vyústění, kdy   "obě" Helen   přijdou o svoje dítě, je   paradoxně asi dobrým   řešením, jak z dané   situace ven....
Strážce (The Sentinel)
 
Přidáno: 10.1.2011
ale soundtrack, obzvláště   ten při závěrečných   titulcích je skvělej -   Citizen Cope - Bullet and a   Target:)
Šest dní, sedm nocí (Six Days, Seven Nights)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.2.2010
Nenáročná ale dobrá   oddechovka. Vítám každý   film, kde je příběh lidí,   v reálným světě a v   běžných životních   situacích. "Co si na   ostrov nepřivezeš, to tam   nenajdeš" - velká   obecná pravda :-)
Poslední dobou jsem   alergickej na všechny ty   skřety, modrý potvory,   draky, neexistující národy   apod., a může se to klidně   jmenovat Avatar, Eragon   atd....
Vánoční prázdniny (Christmas Vacation)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2010
....tak letos poprvé, co jsem   tuhle dokonalou comedy minul.   A přitom ji během Vánoc   uváděly tři kanály :-(
Chevy Chase je   výjimečný komik, nutno ale   podotknout, že náš dabbing   je vskutku stejně tak   jedinečný a má velkou   zásluhu na celkovým   výsledku.
Nejpovedenější z   tetralogie Griswoldů :-)
Veselé velikonoce (Joyeuses Paques)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2010
VV mám moc rád - JPB v   životní fyzické formě   (plus ve Zvířeti...), že   film je milým hereckým   debutem Sophie Marceau. Je to   jeden z těch filmů, na   který člověk může   kouknout kdykoliv, naladí a   pobaví :-) Skvělý dabbing   J. Krampola.....
Všechny polohy lásky (Azuloscurocasinegro)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.9.2011
naprosto výjimečný film
...už dlouho se mi nestalo,   že bych nemohl odtrhnout   oči, uši od obrazovky.   Nechtěl jsem přijít ani o   jeden moment z tak   neotřelýho a barvitýho   příběhu, se skvělým   scénářem a obsazením pro   mě neznámými herci. Celý   děj nutil k přemýšlení,   co znamená upřímnost,   láska, co sobeckost, před   jaký situace nás život kdy   postaví a jak se sám   zachovám.
Dávali   včera v rámci Filmového   klubu na ČT2,jen houšť   takovým filmům!
Všichni dobří rodáci
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.8.2010
smutná a těžko   pochopitelná doba, film ve   mě vždycky vzbuzuje   negativní emoce. Skvělé   herecké výkony, navíc   orámovaný jedinečným   slovem Martina Růžka.
Zlaté dno
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.8.2010
...pro všechny dnešní   podnikatele velmi poučný   film, který jakoby definuje   vztah k zákazníkovi. Mohli   by jej používat personální   a školící agentury, který   vychovávají zaměstnace jak   se chovat. Mottem filmu je pro   mě Putičkův monolog směrem   k majitelce papírnictví   "každý zákazník má   dostat tři dárky: pozdrav a   úsměv při příchodu   zákazníka, drobný   propagační předmět s logem   firmy, vřelé poděkování   za návštěvu a úsměv při   odchodu zákazníka".   Tento princip je nám Čechům   stále jaksi cizí.......

TV Program

ČT1 - Hitparáda televizní zábavy (20...

23:05 - 00:00

31 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Harry Palmer: Případ Ipcress

23:20 - 00:15

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

23:35 - 00:40

1 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Prima - Show Jana Krause (2010) [TV po...

22:45 - 23:50

51 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190622
Osobností: 698003
Fotografií: 764514
Plakátů: 376933
Obsahů a biografií: 178392
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10