Duben

Komentáře uživatele viana

viana

viana zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 128
12 opic (12 Monkeys)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.7.2011
..není potřeba efektů   filmu,ale jeho tvárnost a   převzetí role a podstaty   děje(protože je to nakonec   stejně úplně   jinak...)...prostě   PARÁDA!!!Určitě nejlepší   výkon mladičkého Brada   Pitta-fakt úžasné   "bláznivé "pohyby   i řeči -je to však i o   českém dabingu,který   chválím na tisíc   procent...nenudím se i po   několika zkouknutí... i po   25letech :)
127 hodin (127 Hours)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.4.2011
127 hodin
...dojemný,citový,úžasná   práce s kamerou-věřila   jsem,že díky bouři a vodě   se dostane   ven-fantasmagorie!!tenhle   balvan na mě čekal celý   můj život..
2012
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.4.2010
Perfektní zajímavý a   diskutabilní filmeček...od   začátku do konce je   človíček v   napětí,krásné záběry   všech možných katastrof -od   krájení se země přesně v   půlce   obchodu...,zemětřesení,výb   uchy,obrovské vlny,šílené   jízdy autem a včas odlítlé   letadlo-přes srandovní   záběry s vrtulníkem a   zvířaty pod ním (miliony   lidí však jsou obětovány)a   neuvěřitelné vytáhnutí   čehosi ,co nešlo   zaklapnout...vizuál parádní   ale příběh ne.Věřila jsem   jenom Woodymu Harrelsonu a   možná i tomu mayskému   kalendáři,ale to si povíme   za dva roky :))
3:10 Vlak do Yumy (3:10 to Yuma)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.2.2010
3:10 vlak do Yumy
po dlouhé době krásně   natočený,i když trošku   zdlouhavý,western se vším   všudy,co k tomuto žánru   patří.Samozřejmě   senzační Christian Baley,moc   mu to zde s vousy a delšími   vlasy sluší, i Russell   Crowe,kterému věřím   každičké slovo!!PARÁDA!
8 MM
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.11.2010
8mm
Hrůzný,děsivý a možná   skutečný příběh...v   Americe propadl,nechtějí si   přiznat tato násilí,ale ve   světě film zabodoval.Nicolas   Cage hraje vlastně jako v   životě dvojroli-hodný   ,milující muž a hned poté   kouřící inteligentní   detektiv,který přijde na   to,co snad ani nikdo   nechtěl.Krásně zahraný   nechutný film,zanechá v   duši stopu...
Alenka v říši divů (Alice in Wonderland)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.3.2010
Alenka
Zklamání-tohle jsem teda od   Tima Burtona   nečekala!!Nuda,nic tajemného   ani krásně morbidního   nevymyslel,očekávání bylo   větší než si film   zaslouží...nejlepší byla   královna, kloboučník na   konci filmu(taneček)a jinak   hezky nadabováno-pochvala   našim hercům a tím to   hasne!!
Americké psycho (American psycho)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.10.2009
psycho
Od tohoto filmu jsem začala   sledovat Christiana Baleyho a   od tohoto filmu herec zraje   jako víno...fakt jsem   shlédla VŠECHNY filmy,kde   hraje!!
Americký Sniper (American Sniper)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.1.2015
Americký sniper
Filmy Clinta Eastwooda mám   ráda,mají nápad,vtip,spád   i nečekané zápletky.Tento   je jen oslavou amerického   velmi dobře střílejícího   vojáka...nic víc nic   míň,škoda.
Andělé a démoni (Angels & Demons)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.8.2009
Andělé a démoni
Užila jsem si krásně   nafilmovaného Říma a kulis   Svatopetrského chrámu,jinak   NUDA!!!Zachraňuje to hudba   H.Zimmera,ale ten už taky je   slyšet skoro v každým   filmu...
Arn (Arn – Tempelriddaren)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.1.2011
Arn
Bezvadně natočený i   zahraný snímek,celým   příběhem jste vtaženi od   prvních okamžiků až do   úplného konce!Dvě hodiny   prožijete životem   hrdinů,prožíváte   křižácké bitvy a hned   bezpráví v   klášteře,radujete se ze   setkání po letech   odloučení a opět pláčete   při poslední bitvě...Film   je opravdu velmi citovým   zážitkem,povedl se.
Bídníci (Les Misérables)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.2.2013
Bídníci
Tak jsem se vrátila z kina a   pocity nic moc...příběh   známe snad všichni,takže   jsem se těšila na hudbu no a   to byl právě   problém-zavřela jsem oči a   hudba,hlasy,vokály jako v   téměř patnáct let staré   Evitě.Madonin a Banderasův   hlas tedy   chyběl,pravda..Takže bodíky   navíc pouze za herecké   výkony všech   protagonistů-hlavních i   vedlejších.Kromě COHENA,je   divnej.. :)
Cizinec (The Tourist)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.2.2011
Cizinec
tak jo,šla jsem,viděla   jsem,zasmála   jsem....se!Příběh nic   moc,koukáme na dva krásné   lidi,bezva Benátky(než se   potopí),trošičku   lásečky...čili doporučuji   film shlédnout na Valentýna   a třeba si i vzpomenout na   krásnou Angeliku a   Jofréééého :)
Coach Carter
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.3.2010
Film se mi líbil,Samuel byl   trenérem jak se patří   -tvrdý,neústupný,stál si   za svými nároky proti všem   i proti jejich rozumu a   nakonec děcka dotlačil tam   ,kam chtěl-ne na ulici ,ale   do škol!!Dobrý filmový i   sportovní zážitek.
Con Air
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.2.2010
con air
tento a ještě film The   Rock-nejlepší,co kdy   Hollywood   vymyslel,stvořil,natočil,obs   adil,zaplatil,uvedl... atd.   FAKT!!vždy s radostí   zkouknout,prožít ,i slzičku   ukápnout...nádherná   klasika,kam se hrabe nějaký   AVATAR
Čarodějův učeň (The Sorcerer's Apprentice)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.8.2010
ČARODĚJŮV UČEŇ
Jak jsem se na film už rok   těšila,tak mě   zklamal...patří do   sedmdesátých nebo   osmdesátých let,kdy by jsme   byli vykulený,jak čaroděj   létá na oživlém plechovém   orlu,hází plazmovou   koulí,udělá ohňovou   zem...největší trapárna   byla oživlá   košťata!!Nicolasovi to   slušelo,což o to,ale   poslední dobou hraje jenom   obličejem,víc   nezvládne,nebo co...
Červená Karkulka (Red Riding Hood)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2011
červená karkulka
...krása,paráda,trošku   horor i pohádka-prostě jsem   musela vidět tento výtvor a   nezklamal!! tajemné oči   Garyho Oldmana mě fascinují   již od nejkrásnějšího   zpracování Draculy od   F.F.Coppoly z roku 1992 a tato   role mu též velice   sedla.Dobrá podkreslující   hudba,zvláštní odhalení   WOLFA a kráááásný happy   end(nakonec zase ten pohled   jako ve VLKU s michelle   pfeifer a jack   nicholsonem.....)jooo,bezva   filmeček! DOPORUČUJI :)
Dokonalý trik (The Prestige)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.10.2009
trik
Úžasný film s bezva   obsazením,napětí od   začátku do konce i s   překvapením!!Nejlépe   shlédnout hned dvakrát za   sebou-člověku dojdou   situace,které mu předtím   nedošly...prostě PARÁDNÍ   FILM!
Dokonalý únik (A Perfect Getaway)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.1.2010
Milla Jojovich-nádherná baba
Úžasný napínavý krásně   obsazený film,kdo říká,že   vše odhadl po   půlhodině-KECÁ,prostě jsem   si to užila od začátku do   překvapivého konce,ale není   to určitě horror...pár   krásných scén,jak jsme   bezmocní bez signálu,jak   vše vykecáme cizím   lidem,jak jsme ve své   podstatě opravdu   naivní.Prostě   DOPORUČUJI!!!!
Dracula / Drákulův polibek (Dracula)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.3.2010
Draculův polibek
,,,ble,radši zkoukněte   nejkrásnějšího   Draculu,sice už z roku   1992-od F.F.Coppoly!!!
Drákula (Dracula)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.10.2009
Dracula
Nejúžasnější horror jako   takový...nádherní herci-v   čele s Gary Oldmanem-skvělá   kamera,úchvatná   hudba,nejlepší režisér   F.F.Coppola.To vše je   zárukou bezchybně   zpracovaného příběhu o   lásce v temném   pojetí....:))
Drákula (Dracula)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.1.2014
Dracula
Filmy o Draculovi můžu   kdykoliv a v jakémkoliv   množství,a že jich bylo   natočeno hafo!Ale nej nej je   ten od F.F.Coppoly z roku   1992,parádní triky,bezvadná   volba mladých   herců,nádherná hudba a   hlavně nejkrásnější   Dracula v podání Garryho   Oldmana. No a v tomto seriálu   je moderní pohled na   Draculu,který se přišel   pomstít jistému klanu..a   hraje ho Jonathan Rhys   Mayers,uhrančivý   herec,kterému tuto roli   věřím!Tak zatím   parádička,těším se na   další řadu.
Drive Angry
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.4.2011
DRIVE ANGRY
...i v Pekle znají   soucit!!Nicolas Cage se zase v   tomto filmečku   našel-auťáky,honičky,hezk?   ? holky,střílečka.To vše   se povedlo i s bezvadnými 3D   efekty.
Drsný časy (Harsh Times)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.12.2010
Drsný časy
Opět bravurní solo výkon   Christiana Baleho,opravdu   není lepšího   herce!!Věříte mu od   začátku do   konce-řeči,grimasy,utrpení,   prostě tohoto psychopata   skvěle prožil a stal se   poprvé i výkonným   producentem filmu!!!(Tom   Cruise nesahá Baleyovi ani po   kolena :) )
Druhý muž (The Other Man)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.12.2011
Druhý muž
Krásný a dojemný příběh   o téměř celoživotní   tajné lásce..a hodně   zvláštní konec....příběh   je ze života poloviny   lidí...
Expendables: Postradatelní (The Expendables)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.10.2010
Teda klobouk dolů,v tomto   věku a takto akční   Sylvester Stallone překvapil   snad i sám sebe!!Film nemá   chybičku,rychlý děj,bezva   hlášky,senzační boje tělo   na tělo i střílečky i   troška   lásečky...DOPORUČUJI!Kam se   hrabe RED...chi
Expendables: Postradatelní 2 (The Expendables 2)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.8.2012
Expendables 2
Super filmeček na jeden   deštivý anebo ne zrovna   veselý den,protože vás   okamžitě chytne rychlým   střílecím a bojovným   dějem   zpočátku,zpomalením,abychom   se vydýchali a zjistili o co   vlastně půjde ,a pak zase   akční a hlavně se super   hláškami,které do filmu   pásly jako hrnec na   prdel.."není nad starou   dobrou klasiku ...ta věc už   patří do muzea-chi,to my   taky.."i s   přicházejícím Norrisem   westernová hudba-no prostě   PARÁDIČKA!!
Expendables: Postradatelní 3 (The Expendables 3)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2014
Expendables 3
Prostě bezva   hlášky,srandičky ze sebe   sama,jak už jsme   dědkové,bezva hudba a triky   a určitě to dalo   dědouškům i zabrat...jen   čumí na dnešní   možnosti,kdy chtěli se   všude dostat přes bomby a   chvilku strpení..píp.. je   otevřeno,pak   slaňování...útok...vrtuln?   ?k..GPS je svině...no prostě   film nemá chybu.Bandaska byl   srandovní,Statham jako vždy   s kamennou tváří,Jet Li nic   moc a žvýkající Lungren k   nakousnutí!Sylvester je bezva   odjakživa a Arnold to i   přiznal.Jen tak dál :)
G.I.Joe (G.I.Joe: The Rise of Cobra)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.10.2011
G.I Joe
K filmu jsem přistoupila jako   akční fantasy komix a   tudíž mě nezklamal,ba   naopak-rychlé akce,bezva   technické prostředky,prima   herci a hlavně   nanotechnologie!!!a těším   se v tomto duchu i na druhý   díl s Brucem Willisem...
Ghost Rider
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2010
Ghost Rider
..a protože Nicolase   můžu,tak se šlo i na   premiéru tohoto filmu...a   zážitek   parádní!!!nádherná hudba   ,kdysi to hrál Johny   Cash,bezva efekty,trošku   lásečky a ten leguán!!no   shoříííííí !!! :))
Gran Torino
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.1.2011
Gran Torino
Opravdu krásný   příběh,skvěle   natočeno,zahráno...film o   LIDSKOSTI....Človíček se   směje a přizvukuje,když v   úvodu filmu slyší stále   jen jadrné nadávky starého   veterána na   přistěhovalce,ale pak se   stane zásadní věc-pokus o   ukradení auta a vše se   totálně změní.Clint se v   celém filmu opět ani jednou   neusměje,naopak,skápne mu i   slzička.Bravurní výkon   kliďasa až do posledního   záběru,pak ukápne slzička   i vám!!DOPORUČUJI!!

TV Program

ČT1 - Kde domov můj? (2016) [TV pořa...

18:25 - 18:55

5 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Perimetr

18:15 - 18:45

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:30 - 19:30

0 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

35 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697950
Fotografií: 764400
Plakátů: 376843
Obsahů a biografií: 178359
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Hyde se stěhuje (1999) [TV epizo...

Hyde se stěhuje
Zas spíš normální díl,   Hydea opustí matka a on   bydlí sám, brzo nemá   jídlo, peníze a v bytě   nepořádek, stěhuje se proto   k Formanům, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Case Histories (2011) [TV seriál...

Case Histories
Co se týká televizních   krimi seriálů, jsou Britové   podle mého názoru   nespornými světovými   jedničkami, protože mají   jasně nejvyšší více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Babiččina smrt (1999) [TV epizod...

Babiččina smrt
Babiččina smrt je opět   spíš průměrný díl,   který vylepšují některé   scénky a hlášky. Dobrá je   Kitty, pobaví Kelso,   legrační je bitka v baru a   to okolo, ale celkově jak   jsem psal na začátku.

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Masakr na svatého Valentýna (196...

Masakr na svatého Valentýna
Podle mého názoru je tenhle   film skutečně brilantně   natočená gangsterka,   vycházející ze skutečných   událostí v meziválečné   Americe a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Punk není mrtev (1999) [TV epizo...

Punk není mrtev
Do města dorazí ostrá   slečna - punkerka co má   ráda nevázanej život a Hyde   se do ní hned zamiluje, má s   ní odjet, ale nakonec to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10