Duben

Komentáře uživatele goldhands

goldhands

goldhands zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  zlatoručka :-)

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 11
Avatar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2010
Skvělá podívaná
Tak jsem se nechal zlákat   "filmovým trhákem   roku" a přes   počáteční pochybnost mohu   po jeho zhlédnutí s   přesvědčivostí napsat   SKVĚLÁ PODÍVANÁ! James   Cameron se prezentuje v tom   nejlepším světle a hodil   světu rukavici.. Film je sice   spíše fantasy než sci-fi   ale ve spojení se 3D   zobrazením doporučuji všem   kteří mají tento žánr   rádi, vidět! JE TO   ZÁŽITEK! A přesto že tento   film členové kritizují za   příliš průhledný   scénář (což je sice   pravda) ale zase nenechá vás   v klidu a nudit se rozhodně   nebudete!
Doktor Flastr (Patch Adams)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.3.2011
komedie?
Přesto že to má být   komedií a některé prvky   komedie tento film   samozřejmě má, tak podle   mého názoru má mnohem   hlubší podtext a je   posláním pro ty, kteří tu   hloubku najdou, bez ohledu na   to zda ji hledají či ne.. Je   o lidskosti a přesto že   není bez chybiček, tak   chytne za srdce.. Výkon   Robina Williamse je   excelentní a je zážitkem na   něj koukat.
Dva muži hlásí příchod
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.10.2017
Dobré obsazení, dobré   herecké výkony, skvělá   hudba Karla Svobody, to vše   zabalené do dobového   naivního příběhu vojáka,   který se stane obětí své   nezkušenosti a dobroty.   Snímek je odpočinkový a   přesto že realita byla   trochu jiná než ukazoval   film, tak mě pobavil.
Fanfan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.4.2017
Sophie
Po dlouhé době jsem si s   velkou chutí pustil   "svůj" FILM. Miluji   ho. Miluji Sophii. Je opravdu   kouzelná.. Nádherná   romantika. Ale ne pro   každého. Hlavní   představitelé hrají   náramně a vše má myslím   na romantiku spád.
Zápletka v podobě   milostného trojúhelníku   trochu jinak.. Francouzi tohle   umějí a proto si myslím že   tento film svoje obdivovatele   najde.. Jako si tento film   našel mě..
Hostel
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.2.2009
nejhorší film
Tak na tenhle film (jestli se   filmem dá vůbec nazývat)   jsem byl přemluven kámoškou   a přesto že jsem do zhlédl   již před delší dobou   neustále je to pro mě   odstrašující příklad   absurdity a plýtvání   filmovým materiálem..   Nechápal jsem úděsný   scénář, vysmívání se   poměrům v "zaostalém   Československu" a   hlavně smyslu proč byl tento   odpad ve filmovém průmyslu   natočen.. Náplň brutality a   něčeho co se dá nazývat   scénářem je něco co je   dějem tohoto filmu..   Absolutní nuda a nicota je   to, co naplňuje tento film..   Pro mě odpad ve světě   filmu..
Lepší už to nebude (As Good as It Gets)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.2.2009
Skvělý film který je   hlavně hereckým koncertem   Jacka Nicolsona. Právem   dostal Oskara a je v mé   filmotéce zařazen mezi   klenoty. Moc rád se k němu   vracím a doporučuji ho všem   kteří se chtějí bavit a   mít z filmu požitek..
Mars útočí! (Mars Attacks)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.3.2011
Úžasná parodie
Skvělá parodie která   pobaví! Ano, která pobaví   ale jen toho, kdo se naladí   na stejnou vlnu kterou Tim   Burton zamýšlel.. Hvězdné   obsazení vypovídá o   kvalitě této parodie. Já   jsem se skvěle bavil a bavím   se pokaždé, kdy si tuto   praštěnou parodii pustím..   :-) A lidi kteří to   nepochopili, tak sem dávají   ty známky, které si tento   film jistě nezaslouží!
Panenka z vltavské tůně
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.6.2009
Krásná milá dobrou náladu   navozující pohádka o lásce   kluka ze břehu k mladičké   krásné vodnici.. Dobré   výkony herců, krásné   staropražské písničky jen   podtrhují pohádku ze staré   Prahy. Kdo tuto už celkem   starou pohádku ze 70. let   neviděl, miluje české   pohádky, tak vřele   doporučuji!
Podzim v New Yorku (Autumn in New York)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.6.2008
Skvělý dojemný a za srdce   beroucí film, podpořený   skvělými výkony hlavních   představitelů. Přesto že   film nekončí happy endem je   příjemné ho shlédnout.   Zvlášť pro ty kteří   věří na lásku a osud..
Sociální síť (The Social Network)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.1.2011
fenomén?
Jsem čerstvě plný dojmů z   kina. Film dostál svých   recenzí a právem má   nominace na Oskara. Má spád   a zatáhne vás do děje   filmu. Rozhodně se nebudete   nudit pokud trochu něco víte   o Facebooku a ani nemusíte   býti jeho fanoušky. O to   více mě překvapilo téměř   prázdné kino a hlavně   složení diváků. Byly to   kromě mě jen ženy a to od   středního věku nahoru.. To   je Facebook hlavně doménou   studentů, kteří buď o   filmu kvůli zaneprázdnění   facebookem neví a nebo   čekají na placku která k   nim časem dopluje sama? :-)   Divím se divím.. :-)
Tři mušketýři (The Three Musketeers)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.11.2006
Přesto že jsem již zhlédl   mnoho verzí "Tří   mušketýrů", tak mohu   konstatovat že tato verze   přesto že není autentická   dle předlohy, mě chytila u   srdce.. Rád se k tomuto filmu   vracím a romanticky   založené duše myslím vždy   potěší..
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190643
Osobností: 698069
Fotografií: 764728
Plakátů: 377098
Obsahů a biografií: 178429
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Temno (1950)

Temno
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Zvony z rákosu (1950)

Zvony z rákosu
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Žízeň (1949)

Žízeň
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Rande (2000) [TV epizoda]

Rande
Taky slušný díl, několik   scének a hlášek   výborných. Stěžejní téma   dílu je, že Kitty chce s   Ericem trávit více času,   zdá se ji, že se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Den poté (2000) [TV epizoda]

Den poté
Eric se konečně dočká a   má sex s Donnou, ale každej   kvalitu sexu vidí jinak a   různě o ní mluví. Celkově   slušný díl, vícero   vtipných seků a hlášek -   70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10