Duben

Komentáře uživatele Langley

Langley

Langley zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Michal

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 444
127 hodin (127 Hours)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.1.2012
Danny Boyle dramata točit   umí.Zde to hlavně spočívá   na Jamesi Francovi (plus sem   tam jeho flashbacky   spočívající na druhých   osobách), jeho one man show   je přesvědčivá a Boyle   perfektně namíchává   kamerové obrazy.Opravdu   působivé dílo, které   chytne a jen tak   nepustí.Stopáž je navržena   rozumně.Další filmově   skutečný příběh, který z   hlavy nemusíte dostat ihned.
13. okrsek (B13 - Banlieue 13)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.10.2008
Akční scény dominují   právě této oddychové   podívané, kterými je   snímek nacpaný až po   okraj.Tvůrci si s příběhem   nemuseli moc lámat hlavu a   uvolnili místo dvou hlavním   protagonistům, kteří zde   předvádí kaskadérské   kousky a jiná čísla.
2012
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.12.2009
Destroyer Emmerich (někteří   ho za jeho filmy milují a   jiní nenávidí) pojal svůj   nový katastrofický film   setsakra bombasticky a vzal to   pořádně od podlahy.Nemá   cenu zde bazírovat nad   příběhem.Tohle je prostě   přehlídka dokonalých   digitálních orgií.Hlavně,   když hlavní hrdina uniká v   limuzíně skrz L.A., které   se hned za jeho koly rozpadá   na kusy.Dálnice se drolí,   auta a lidi kloužou   dramaticky a nevyhnutelně do   moře, mrakodrapy se   hroutí.Vizuální jízda   nebere konce a tvůrce   dokazuje, že je ve své   destruktivní profesy   mistrem.Emmerich umí dobře   budovat napětí celý film a   během těchto scén jde   skutečně mráz po   zádech.Zejména hlavně ta   scéna v Los Angeles je   nezapomenutelná a zaryje se   do hlavy a já měl co dělat,   abych svou čelist nesbíral   na zemi v kinosále.Nikdo z   herců si scény nekrade pro   sebe, což vyvolává, že   všichni si jsou v příběhu   rovnocennými spoluhráči.I   když trvá snímek téměř   dvě a půl hodiny, tak mě   rozhodně nenudil a režisér   dokazuje, že stále umí   bavit, leč v tomto filmovém   žánru.
21 Jump Street
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.5.2012
Cha!Tak tohle mi naprosto   vyrazilo dech.Zprávou o tom,   že se chystá celovečerní   verze seriálu 21 Jump Street,   který posloužil jako   odrazový můstek pro Johnnyho   Deppa jsem nebyl příliš   vzrušený.I přesto, že jsem   v dětství seriál docela   hltal, asi na tom měl podíl   i úvodní song.Každopádně   jsem filmu dal šanci a vůbec   jsem nečekal, že mě to   takhle moc chytne.Scénář   působí fakt parádním   dojmem a je jeden ze   součástí, která šlape   dost dobře.Ice Cubovi ta role   seděla snad přímo na tělo   a svým výstupem   pobaví.Jonah Hill a Channig   Tatum zvládají všechny   polohy, které jim scénář   předhazuje a film umí   vyvolat dojem, že se jedná   místy o nějakou teenagerskou   komedii.Vážně perfektní   mixáž vtipu, akce i   hudebního podkresu.Podívaná   tedy frčí svižně a nakonec   se objeví i ten Johnny Depp.
23 (The Number 23)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.8.2008
Jim Carrey nám znovu   předvádí, že mimo   zvládnuté komediální   parkety dokáže zahrát i   vážnější role, a že se   mu v nich daří.Mrazivý a   nepředvídatelný thriller se   točí kolem magického   čísla 23, které má S   Walterem Sparrowem (Carreym)   dost společného.
28 týdnů poté (28 Weeks Later)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.1.2008
Po nic moc jedničce mne tento   díl mile překvapil.Děj   filmu je sice stejný, ale je   tu více brutality a akce,   kterou doprovází skvělá   hudba.Takhle má vypadat   zombie horor.
30 dní dlouhá noc (30 Days of Night)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.9.2008
Tak tohle bych brutalitou   přirovnal k remaku Úsvit   mrtvých od Zacka   Snydera.David Slade se chopil   temné a drsné comicsové   předlohy více než skvěle.
300: Bitva u Thermopyl (300)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.12.2009
Vynikající a stylizovaně   sladěná podívaná.Zack   Snyder oživil další   comicsovou předlohu Franka   Millera a výsledek je opět   vizuálně úchvatný.Akční   scény jsou tvrdé, kamerově   dlouhé, do nichž nezasahuje   rušivý střih a lze si je   dlouze vychutnat.Pomalé   záběry se střídají s   rychlými a hercům několika   měsíční trénink na   plátně nepřišel   vniveč.Prostě lahůdka.
300: Vzestup říše (300: Rise of An Empire)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.4.2014
Vydařený film, stejně jako   Bitva u Thermopyl. Kdybych   nevěděl, že to netočil   znovu Snyder, zřejmě bych to   ani nepoznal. Vizuální   stránka je pořád luxusní,   zeleno-modrý filtr nevadil,   přehledná akce, skvělý   masakry a nakonec se dostavil   i nepřerušovaný dlouhý   záběr. Nováček Noam Murro   si zkrátka s filmem poradil   hravě a natočil lahůdkovou   podívanou, které dodává   ještě větší šmrnc   Sullivan Stampleton? Eh,   cože, kdo to byl? Myslel jsem   samozřejmě Evu Green, která   díky své temně   vyzařující auře, je   neskutečně sexy a sex s tím   chlapem byl docela vášnivý.   Evička, její prsa a bitvy na   moři bude vše, co si z   podívané odnesete. A já byl   s touto nadílkou spokojený.
60 sekund (Gone In 60 Seconds)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.4.2008
Producent Jerry Bruckheimer se   nyní zaměřil na snímek z   prostředí drahých aut,   které kradou Cage a   Jolie.Výsledek není   špatný.
96 hodin (Taken)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.3.2009
Pomalejší rozjezd, Liam   Neeson odříkávájící   drsné věty s vážnou   tváří, akční scény   nebyly nejhorší, ale   očekával jsem ještě   větší tempo.Neeson to v   kůži vysloužilého agenta   zvládl bravurně a režisér   si asi vzal menší kamerový   vzor z Kurýra, ze kterého se   do snímku promítly záběry   na řadící páku.Nebylo to   vyloženě zklamání.
A-Team (The A-Team)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.1.2012
Viděl bych to jako   oldschoolovou podívanou.Byl   jsem vyloženě rád z   hereckého obsazení (hlavně   Sharlto Copley je můj   oblíbenec a když se objevil   na plátně, byl jsem jeho   přítomností totálně   nadšený).Ostatní ale také   nezahálejí.Záporácká   postava mi nepřišla   zapamatováníhodná.Jessica   Biel vnesla do filmu další   sympatickou postavu, kterou   zvládá na jedničku.Akce je   místy sice přehnaná (scéna   s tankem padající volným   pádem, odstřelující rány   z kanónu..., no nwm).Jinak se   na to dívá pěkně a Joe   Carnahan si napravil reputaci,   kterou si pošramotil   předchozím snímkem.Akce mu   jde od ruky a producentské   zaštítění bratrů   Scottových titulu velice   napomáhá.
Agent bez minulosti (The Bourne Identity)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.9.2008
Jeden ze špionážních   thrillerů od spisovatele   Roberta Ludlama, ve kterém se   snaží jeden z nejlepších   agentů CIA, kterého postihla   amnézie získat pravdu o   svém skutečném životě.Do   role Jasona Bournea je obsazen   Matt Damon a já k němu   neměl sebemenší výhrady.K   tomu efektní scénář Tonyho   Gilroye, hudba od Johna   Powella a režie Douga Limana.
Air Amerika (Air America)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.4.2008
Očekával jsem od tohoto   snímku, že to nebude nic   moc.Ovšem pochvíli, kdy se   na plátně společně sejdou   mladý Downey Jr. a Gibson tak   se rozjíždí celkem   zábavná komedie.
Air Force One
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.6.2012
Opět po delší době jsem   zabrousil do 90. let a   věnoval pozornost akčnímu   snímku s Harrisonem Fordem,   který mě opravdu bavil. Film   nepostrádá skvělé tempo,   díky kterému nelze   vydechnout a stále drží   diváka v neustálém   napětí. Gary Oldmen s rolemi   záporáků nemá problémy a   dokáže je vyšvihnout   stejně dobře, jako postavy   kladné. Vizuální efekty na   konci titulu, kdy se letadlo   rozpadá o hladinu moře jsou   již docela k smíchu, ale dá   se to ještě skousnout.
Ajťáci (The IT Crowd)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2008
Tak tenhle seriál jsem viděl   teprve nedavno a musím   říct, že jsem se luxusně   bavil.Každý den v IT   oddělení, kde se vedou   zábavné dialogy a   situace.Třetí a čtvrtá   řada mi přijde   chudší.Jinak fakt   bezva.Prostě všichni to jsou   řízci, i Richmond:-).
Akira
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.12.2011
Rozhodně povinnost vidět pro   nadšence, kterému anime   žánr není cizí.Temná   budoucnost je zde představena   opravdu skvěle.Místy je to   trošku psycho, ale nachází   se zde mnoho prvků a   dohromady tvoří zajímavě   ucelenou podívanou s tvrdým   a brutálním příběhem.
Amazing Spider-Man (The Amazing Spider-Man)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.8.2012
Z The Amazing Spider-Man jsem   měl strach, že se nedokáže   prosadit mezi týmovkou   Avengers a vrcholícím   Temným rytířem. A tak   nějak to dopadlo. Nemůže se   to rovnat s tou a tou   comicsovkou, ale do Avengers   by mohl později zapadnout a   jistě by to osvěžilo   komediální momenty mezi ním   a Iron Manem. Webb si jede   svůj příběh a ehm, Andrew   Garfield v roli Spideyho je   větší pohodář, než Tobey   Maguire. Webb vnukl Spideymu   více hlášek, jak je známe   z comicsů nebo videoher a to   mě docela bavilo. Ústřední   postava si dává načas, než   se stane   "Spider-Manem", ale   ok, beru to. Akční scény   nepřekvapily, ale ty už i v   Raimiho trilogii nebyly zrovna   2x zajímavé. Emmě Stone to   jako blonďaté a chytré Gwen   Stacy vůbec neslušelo (dle   mého názoru, tmavá barva   vlasů v Zombielendu jí   slušela daleko více a   sršela sex-appealem na   všechny strany). Film   samotný se sledovat dal,   emoce režisér pouštěl na   plátno s větší razancí,   což zafungovalo, ale   nečekejte žádnou zábavu s   více vrstvami. Ten film byl   stvořen proto, aby bavil, a   to se mu podařilo. Toť vše,   co jsem chtěl k filmu říci.   Pokud se vymění Webb na   režijním postu, jak bylo   již zmíněno, rozhodně si   sequel nenechám ujít, ale   příští záporák by mohl   mít lepší hloubku. I   přesto, že je to dobře   natočené, tak Raimiho vizi   shledávám raději.
Poznámka: Očekával   jsem, že režisér půjde do   větší hloubky, co se týče   minulosti Peterových   rodičů.
Amazing Spider-Man 2 (The Amazing Spider-Man 2)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.5.2014
Lehké zlepšení oproti   jedničce, které jsem dal po   zkouknutí dvojky o bodík   dolů. Příběh příjemně   utíkal, minulosti Peterovým   rodičům byl věnován přece   jen o trošku větší důraz,   což já osobně považuji u   téhle zbytečně brzy   restartované pavoučí série   za jedno z hlavních plusů.   Vybrání Electra jako   úhlavního záporáka jsem   mile rád vítal, aspoň co se   týče vizuální pestrosti   akčních sekvencí, kde se   dostavil i nějaký ten   "wow effect". Zato   jeho vykreslení působilo zas   tak nějak ploše (Raimiho   zlí hoši byli   zajímavější). Marc Webb je   podruhé v akci jistější a   je to vážně znát. S oním   dramatickým momentem před   koncem si také poradil   dobře. To jsem ani nečekal s   tou postavou, jaký ji stihne   osud. Jelikož má film tři   zloduchy, jejich konfrontace   se Spider-Manem je postupná,   což se mi zamlouvalo. S   Amazing Spider-Man 2 jsem byl   ve výsledku spokojený.
Apollo 18
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.12.2011
Rozhodně chci zmínit   originální prostředí, kde   se děj odehrává.Už to   začíná být opravdu   přehnané od tvůrců   podsunující nám, že film   je podle skutečné   události.Kamera dělá své a   dívalo se mi na to lépe,   než při Paranormal Activity,   které se veze také na vlně   originálního Blair Witch   Projectu.Jak u Apolla, tak i u   PA jsem nebyl naplněn   nějakým nervózním pocitem,   co se bude dít dál.Nápad,   že se děj odehrává na   Měsíci se mi opravdu   zamlouval, ale jednou mi to   bohatě stačilo a radši se   vrátím k BWP.
Armageddon
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.3.2008
Takový poklidný snímek od   mistra akce.Život na Zemi   probíhá pokojně, než NASA   zjistí, že lidstvu zbývá   posledních osmnáct dní   života.Neváhají ani minutu   a hned se jedná.Zlanaří   nejlepší tým vrtařů, aby   z nich udělali astronauty   během těch osmnácti dnů.Z   velké části se film   zabývá přípravou na   asteroid.Skutečné napětí   ale teprve nastává při   cestě do vesmíru.Od   rozpadající se ruské   vesmírné stanice přes   prolítávání malými   meteoritami až po   spouštění bomby do   vesmírného tělesa.
Atlas mraků (Cloud Atlas)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.11.2012
Vše je propojené
Rozhodně před projekcí   Atlasu mraků by byla jako   nejlepší volba přečíst si   nejdříve knihu nebo když   tak sehnat si nějaké   obsáhlejší info. Ve   výhodě budou ti, kdo měl   čest se setkat s knižní   Mitchellovou předlohou,   protože divákovi neznajíc   předlohu může zřejmě   zabrat delší čas, než   vstřebá veškeré dění,   odehrávající se na   plátně. Na rozdíl od knihy,   kde se „zakousneme“ do   prvního příběhu, jež   obsahuje desítek stran a   vzápětí je utnut a   dostaneme se k němu opět až   na konci druhé části   románu, film přeskakuje   během několika minut nebo i   sekund z jednoho časového   období do druhého a   vzájemně více či méně   těch šest příběhů   proplétá. Stáváme se tak   svědky mozaikovitých   střípků, které postupem   sledování získávají   jasnější rysy, souběžně   dějové linky spolu drží   krok, a tím pádem vrcholí v   závěru ve stejnou dobu.   Titul mě tak i přes téměř   tří hodinovou stopáž   neměl šanci nudit, protože   ty děje jsou tak vhodně   slazeny, že se stále na   plátně něco děje a   přiková to do sedačky.   Mnohonásobná vizuální   změna herců mi nepřišla   extra rušivá, přijal jsem   to a u nějakého aktéra a   jeho situací jsem se vážně   pobavil (např. Tom Hanks v   roli Dermota, který z pusy   vypustí slovíčko, které   jsem od něj nikdy   neočekával). Co mi ale   trošku vadilo, bylo že jsem   se s postavami nemohl   pořádně sžít, jako v   knize. Prostor emocím také   zrovna dán moc nebyl, ale to   jsou jen nepatrné vady na   kráse tohoto ambiciózního   snímku. Po ukončení   projekce nelze na tento titul   nemyslet, své zážitky si z   něj odnesete až domů a   několik dní nad ním budete   přemýšlet. Šest   příběhů různých žánrů   se podařilo sourozencům   Wachowským a Tomu Tykwerovi   skloubit do křišťálově   uspokojivého celku - všechna   čest. Hudbu musím také   pochválit, po celý film o   ní víte a dramatické   momenty ještě díky ní   více zesílí. Obrazové   efekty berou dech, zejména v   té budoucnosti 22. století,   kde nastupuje do popředí   akce se zvukovými efekty, a   to jsem si vážně vrněl.   Shledávám toto dílo   výborně natočené.
Avengers (Marvel’s The Avengers)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.5.2012
Joss Whedon to   dokázal!Podařilo se mu   skloubit superhrdiny do   jednoho povedeného   celku.Velké plus je, že   Whedon zůstal věrný   charakterům přesně, jak je   známe ze svých sólovek, ale   nikterak je v Avengers   (bohužel) příliš   neprohlubuje.Asi po deseti   minutách jsem si začal   říkat - omluvte prosím pro   jednou moje   vyjadřování."Do   prdele, vážně se to   děje?Já vážně čumím na   týmovku, kde se řeže   několik ikonických   comiscových   postav".Každý hrdina   má zde své pevné místo a   několik chvilek, aby se mohla   blýsknout.Ať už je to Black   Widow v podání sexy Scarlett   Johansson, která má své   přednosti na hrudníku, nebo,   když je správný záběr na   její uniformu z její zadní   části.Jako další ženská   postava zde zaujme agentka   Maria Hill (Cobie Smulders AKA   Robin z HIMYM), které to   také moc sluší a v akční   roli je   přesvědčivá.Každá   postava má svůj originální   nástup, ale co vám budu   povídat.Nejstylovější   úvod na scénu má Iron Man   za doprovodu rockové skupiny   od AC/DC, kterou si přinesl   ze svého druhého   dílu.Chemie mezi postavami   funguje na výbornou a je to   bezvadné sledovat.Joss Whedon   sepsal scénář, a jak je   patrné z příběhu, Loki   není tak úplně hlavní   záporná postava, je to   spíše loutka.Za provázky   tahá někdo v pozadí   (možná se dozvíme, kdo to   je ve druhém díle).Kdo   překvapil byl Jeremy Renner,   jeho Hawkeye je zajímavou   postavou a mezí ním a Black   Widow pozvolna klíčí   citový vztah.Stejně tak je   super Mark Ruffalo, jeho Hulk   je řízek, a ve scéně s   Lokim musí prostě každý   vybouchnout smíchy, protože   to je naprosto zábavné   číslo.Akce je skvostná,   kamera je hravá a vtáhne   přímo do středu dění, ale   občas trošku   "zahapruje".Fináln?   ? "action time" je   fakt tvrdý a režisér to do   nás pere hlava nehlava.Nebudu   tajit, že oblet kamery kolem   všech superhrdinů mě dosti   zamrazilo v zádech.Hudba od   Alana Silvestriho umí   správně přidat či ubrat na   tempu - záleží, v jakém   rozpoložení se film právě   nachází.Všichni vypadali,   že si film náramně   užívají.Dle mého názoru   je nejvýraznější ze všech   postav právě Robert Downey   Jr.Jeho Tony Stark chrlí   jednu hlášku za druhou, jak   na běžím pásu a jeho   oblékání do hi-tech obleku   je zde efektivní a velmi   cool.Chris Evans, Chris   Hermsworth a Samuel L. Jakson   také září charismatem a   každý si najde svou   oblíbenou postavu.U mne je to   prostě Iron Man.Sečteno   podtrženo, má to styl, vtip,   akci a trošku to hraje i na   vážnější notu.A   momentálně se ten film   nachází v mé Top 20.Takže,   kdy bude sakra druhý díl!?   :-D
P.S. V jedné   scéně je skrytá zmínka na   Spider-Mana.
Babylon A.D.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.3.2009
Sci-fi s Vinem Dieselem v   hlavní roli, která určitě   mohla nabídnout ještě   mnohem více, než akční   scény s nízkým napětím,   jež se v některých   okamžicích pohybují v   nadstandartních mezích.Tak   trochu nezajímavý příběh   a rozhodně to finále si   zasloužilo více rozvést.
Bacha, kouše! (Jennifer's Body)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.1.2010
Nejedná se o žádný   režisérský ani herecký   zázrak.Takový menší   horůrek pro teenagery, kde je   hlavním tahákem pro diváky,   zejména pro kluky svůdná   tvářička Megan Fox.Celý   film se nachází ve fázi,   že absolutně ničím   nevyděsí a příběh není   nijak zvlášť zajímavý.To   ale někomu nemusí příliš   vadit, poněvadž je tu   právě Megan ztělesňující   dokonalý sexsymbol.
Barb Wire
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.7.2012
Předchozím komentářům   musím dát za pravdu.   Silikonový hrudník a pěkný   zadeček Pamely Anderson se   dere do popředí v každém   druhém záběru, a vůbec   celé její tělo na sebe   strhne veškerou pozornost,   takže o nějaký děj tu   nejde a pouze připravuje   možnost herečku ukázat v   nějaké té sexy póze.   Tupoučký příběh, slabé   akční scény a nevýrazní   herci a stejnak jediné, co si   z filmu zapamatujete budou   vnady hlavní hrdinky, vše   ostatní vyšumí do prázdna.
Batman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.11.2008
Klasika.Opravdu pěkné   zpracování, ze kterého   čiší comicsovost, temně   laděný rukopis Tima Burtona   a skvělý výkon Jacka   Nicholsona v podobě Jokera.
Batman a Robin (Batman and Robin)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.1.2009
Joel Schumacher se naplno   rozjel a celý Gotham už   totálně zalil neony a při   akci z větší části   digitálními   dvojníky.Atmosféra je v   trapu a o nějaké temnotě   zde nemá cenu ani diskutovat.
Batman navždy (Batman Forever)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.1.2009
Ze snímku se vytratila ta   správná batmanovská   atmosféra.Z temného Gothamu   se vynořila kupa svítivých   a blikajících neonů, které   filmu na pár místech dost   ublížily.Val Kilmer mi jako   Wayne/Batman nevadil, ale   Keatonovi ta role sedla trochu   lépe.Nicole Kidman v tomto   titulu svým něžným   zevnějškem na mne   zapůsobila nejvíce.Oba   hlavní záporáci si své   role vyloženě užívají.Jak   Carrey, tak i Lee Jones jsou   dobří komici.
Batman se vrací (Batman Returns)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.1.2009
Tim Burton se znovu vrátil do   batmanovského světa, hudba   Dannyho Elfmana se opět   bravurně rozezní.Režisér   Batmanovi, který zde trošku   slevil ze své temné   stránky, přichystal starosti   s démonickým Tučňákem,   švihlou Catwoman a po moci   dychtícího Maxe   Schrecka.Parádní   pokračování.

TV Program

ČT1 - Čarodějův učeň (1989) [TV hra]

09:00 - 10:05

47 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Planeta pokladů

09:25 - 10:20

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

09:25 - 10:40

22 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Polda (2016) [TV seriál]

09:20 - 10:30

27 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697951
Fotografií: 764381
Plakátů: 376832
Obsahů a biografií: 178347
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Svatyně (2022) [TV epizoda]

Svatyně
Pustil jsem se do sledování   druhé série seriálu HALO,   ačkoliv první řada byla pro   mně spíš lehký   nadprůměr. První díl   druhé série se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Školní ples (1999) [TV epizoda]

Školní ples
Tenhle díl byl dle mého   spíše méně vtipný a o   něco vážnější. Blíží   se školní ples, Eric jde s   Donnou, Fez plánuje tanečky   a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10