Duben

Komentáře uživatele Ficklip

Ficklip

Ficklip zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 10
Americká krása (American Beauty)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.2.2017
Mletí nó, toho...
Opravdu nemám ponětí, co na   tom kdo vidí! Úplně první   film, při kterém jsem si v   klidu stihl představit   strojek na maso a v něm   zpracovávané již   zpracované. Nechutné   vulgární drama. Bylo mi   vytknuto, že lecčemu se   nedokážu zasmát a že si   mám pustit Cimrmana. Tak asi   ano. Proto bez ostychu dávám   jednu. Tradici lásky v   rodině a vzájemného   respektu nelze znevažovat,   jakož ani pomlouvat rodiče.   Řekl teplej ateista Ficklip.
Odečtěte nezainteresované a vyjde to
Když jsem na druhém portálu   viděl, že to má 31%, docela   mne to zklamalo, protože film   mě tenkrát dostal. Ale když   odečteme tu třetinu   hodnotících, co je opravdu   uvnitř homofobní (a   latentní buzny), a ještě   třetinu těch, co na to   hledí nekriticky, jen jsou   hetero a nechápou ani za   mák, wocogou, jsme na   správných 60 - 65%. Ostatně   každý, kdo by tomuhle chtěl   dát nějaké vyšší   hodnocení, bude koukat na   Prcičky tak, že by jim dal   asi 30%. Shrnuto - jen pro   zainteresované a nebo pro ty,   kdo opravdu touží vědět,   co se honí hlavou mladému   gayovi. No, říká se   "honí hlavou", ale   jde spíš o hlavičku. (-:
Ať jedí koláče (Let Them Eat Cake)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.7.2011
A asi když je nejlepší?
A co se má psát, když to   prostě je nejlepší!

Tento britcom byl   mou filmovou láskou 5 let bez   toho, že by se mi dařilo jen   náznakem zjistit, jak zní   jeho název. Nikdo a nikde   neznal hlášky z toho   seriálku! )-: Teprve po pěti   letech se mi náhodou   podařilo to zjistit. Ale ono   to pramení spíš z mé   chabé znalosti   dějepisu...

Česká televize sitcom   umně skryla dlouho za   půlnoc. Asi se chce zařadit   mezi společnosti jako jsou   ČD: uděláme nepřípoje,   voni přestanou jezdit, a   když to nepomůže, tak   nasadíme astronomické   jízdné.

Pro   koho je jízda ve vlaku   jakousi sladkostí za odměnu   proti ostatnímu cestování,   ten ať bere vážně i to,   že tato série za své   přetěžké shánění   stojí.

Fantastické hlášky, že   po třech minutách   sledování mi v tu jednu   ráno začalo být zcela   jedno, že mě sousedka asi   killne za to, že řvu   smíchy, když ona vstává do   práce.

Orgastické křeče   smíchu ze kterých se - POZOR   - nelze oněch 26 - 29 minut   vymanit. Takže DŮRAZNĚ   DOPORUČUJI PŘEDEM   VYČŮRAT!

A   také, pokud jste labužníci   a myslíte, že si to   vychutnáte s pytlem   brambůrků či miskou   kukuřice, máte smůlu.   Stěží si jednou zobnete.

Přeju pevnou   bránici!
Čtyři minuty (Vier Minuten)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.3.2011
Man warLet 4 Minuten
... přišel jsem trošku   pozdě, ale ani to mne   neochudilo o dokonalý   zážitek.
Bytostně   nesnáším filmy, které   smrdí na sto honů   skobčáčtinou. Poznám je   vždy. (Wie Róza-mindu   Pí(l)čerovou.)
A   přesto, tenhle mne při   přepínání televize   nepustil dál. Zato slzy,   těch ze mě vypustil dost.   Krásný a dojemný příběh.   K nepoznání od naší   tvorby, člověk by tam ani ty   ýbrpyntliche Detaily   nenašel. (Ábr čechiše   ribstole a tělocviční   lavičky tam jsou.)
Krásné buzidrama. A   proč se má jednat o film s   gay tématikou? Na to si ho   musíte pustit. Ale bacha,   smutný kino, chlapi se tam   nelíbají a ženský intimity   taky žádný nejsou. (-:
Rozhodně se kouknu znovu,   ale film pro odpočinek to   jistě není.
Velmi   stresující. Tedy pro lidi z   masa, ne pro androidy. (-: ...   jo, možná Kita (a možná i   Majka Hasselhoffa, kdyby měl   alkoholový absťák) by to   také bylo traumatisiert...   (-:
Šup! Stáhnout,   koupit, půjčit, do kina či   k bedně!
Den trifidů (The day of the Triffids)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.7.2011
Nekažte si dojem z knihy!
Kdo se považuje za   trifidologa, musí přetrpět   i tuto zoufalost.

Kdo považuje Wyndhamovy   trifidy jako super sci-fi   dílo a chce si tuto svou ideu   udržet, tomu filmu ať se   vyhýbá jako čert   kříži.

V   týhle hrůze se nic, ale   lautr nic, nepodobá ani   vzdáleně tomu, co se v mých   představách vytvořilo za ty   roky čtením té   bezkonkurenční knížky!

Tedy jsme dvě   skupiny:

1.   Film musíme vidět pro   správnou orientaci v   trifidologii,

2. Film nechcete vidět,   protože by vám zkazil i   potencionální chuť si   přečíst, i odborníky,   jednu z   nejvychvalovanějších knih   sci-fi!
Jednotka příliš rychlého nasazení (Hot Fuzz)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.7.2011
Tipni si vraha
Stačilo mi na to nahlížet   takhle a byl jsem v háji.

Hodně pěkný!   Jak je uvedeno v dalších   komentářích. "To bych   nečekal!"

Angel mi pil krev, a když   jsem chtěl odejít, přibylo   vždy něco, co mě přimělo   ještě chvíli setrvat. A pak   byl trh a už se odejít   nedalo...
Kód Enigmy (The Imitation Game)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.2.2017
Mimoni nejsou blbci
Moc děkuji. Už to   nezachráním, už mi bylo 26   let, ale aspoň mne maminka   civilizovala. Kdyby ne, třeba   bych dopadl podobně jako pan   Turing. Dalo mi to podnět k   úvaze o sobě. Nezanícení   nepochopí. (-:
Můj nepřítel (Enemy Mine)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.7.2011
Zachraňte Zamise!
Padlo pár teplých slziček!   Ale přátelé z nepřátel,   přátelé na život a na   smrt, to je moje Téma.

A on musel Zamise   zachránit, vždyť byl jeho   otcem. I když ho Drakovi on   neudělal! Tak to byla jeho   povinnost.

Trochu jiná sci-fi.   Taková meloun piel de sapo   mezi melouny, pokud budu   považovat Ptáky apod. za   meloun vodní... (-:
Normalis
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.1.2012
Matlanina!
Brrrr, to je sr...! To asi tak   nějaxtačí. )-: Ztracené   dvě hodiny! )-:
Ale   jo, něco tam k nalezení je.   Koukněte na obsazení. Mrchy   a buzny (míním tím   obsazení) si dokonale   rozumějí, když dovedly   tohle slátat. (-:
Pět hříšníků
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.7.2011
Býýýýýda
To byl tak otravnej film, že   se mi ani nechce věřit, že   ze shodné doby je i Spalovač   mrtvol. Totální zklamání a   ani mi nikdo nechtěl věřit,   když padlo Pdobuď se! (ve   filmu Hrušínský na Kemra).   Že to je i na nás a že to   je konec filmu. Děs Běs...
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190622
Osobností: 698003
Fotografií: 764514
Plakátů: 376933
Obsahů a biografií: 178392
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10