Duben

Komentáře uživatele kllatenka

kllatenka

kllatenka zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 52
10 důvodů, proč tě nenávidím (10 Things I Hate About You)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.4.2009
Heath Ledger je to nejlepší   na tomhle filmu. Zápletka nic   moc, střediškolská   americká romantika. Ale s   tím jsem i počítala, takže   jsem neočekávala mnoho.   Proto mě film neurazil a   příjemně jsem se pobavila.
21 gramů (21 Grams)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.4.2009
Úžasný film. Zezačátku   jsem ho nechápala, člověk   nevěděl co je současnost a   co pohled zpět. Ale právě   ten chaos, který se postum   děje objasňuje vytváří   úžasný umělecký film,   vykreslení charakterů a   zoufalosti náhod. Moc se mi   tenhle film líbil.
23 (The Number 23)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.9.2009
Ani nevím co si o tom filmu   myslet. Neurazil, nenadchnul.   Co se mi líbilo, byly   úvodní titulky. Vtipné, jak   si to pořád překrucují. A   taky scéna s bílou dívkou v   bílém pokoji. Jinak   obyčejný, průměrný horor,   trochu nepřehledný a těžko   pochopitelný
300: Bitva u Thermopyl (300)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.4.2009
Hmm, čekala jsem i trochu   děje, ne jenom hromady   chlapů v červenejch   trenkách a naproti nim   jakýsi jiný hnusáky.   Vizuálně sice úžasně   zpracované, červeno-hnědý   odstín celého filmu dodává   atmosféru, jinak ale nic moc.   Děj ve městě, s manželkou   krále, je posazen na druhou   kolej tudíž znikne i když   by byl podle mě mnohem   zajímavější.
5 dětí a To (Five Children and It)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.9.2009
Malého Freddieho mám ráda a   tak jsem se na tenhle film   těšila, byl ale velkým   sklamáním. To bylo tak   odporně nesympatické, děty   sechovaly nepřirozeně ...   prostě divné. Nelíbilo
50x a stále poprvé (50 First Dates)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.4.2009
Krásná, slaďoučká   americká romantika. Snad jen   že jsem doufala, aby si zase   vzpoměla ale i tak je film   pěkný. Drew je skvělá a   celé to působí jako milá   podívaná pro nenáročné.
A co když je to pravda? (Just Like Heaven)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.12.2008
Na tenhle film jsem se hodně   těšila a nezklamal mě.
Romantika, tajemno,   napětí ... Reese Witherspoon   byla úžasná a s Markem   Ruffalem se skvěle   doplňovali.
Očekávala jsem   romantiku, možná něco ve   stylu Ducha, kdy dívka je   doopravdy mrtvá a končí to   jakoby špatně, že ona   odchází do jinéh světa,   ale o to příjemnější bylo   překvapení šťastným   koncem.
Alexander Veliký (Alexander)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.4.2009
Zajímavý historický   velkofilm. Příběh o   Alexandrovi je zde podán   trochu jinak, než v   učebnicích dějepisu a proto   mě překvapil. Přijde mi ale   zdlouhavý a místy nudný,   proto jsem u něj ke konci   usnula.
Ale celkově   udělal spíše kladný než   záporný dojem.
Andělé a démoni (Angels & Demons)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.6.2009
Kdybych nečetla knihu,   možná by se mi ten film i   líbil. Ale v porovnání s   knihou je to hodně slabý,   neúplný. Kdekdo by si řekl   že filmaři využijí šance   rozetřít škobrtnutí   církve, ale ne.
Co se   týče samotného filmu,   nejlepší je asi hudba. Ze   záporného vraha udělali   zneužitého chudáčka, což   je taky docela nepovedené.   Ale něco přeci jen   pochválit můžu -   úžasného Ewana McGregora v   roli camerlegna.
Celkový dojem byl spíše   zklamání.
Armageddon
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.11.2008
Hoho, jeden z klasických   sci-fi filmů. Myšlenka a   děj nám v těhle době už   přijdou klišoidní, nudné a   ohrané, ale v době jeho   vzniku ještě tolik nebyli.  
Myslím že film je to   dobrý, skvělé herecké   výkony (žeru nehty Liv Tyler   vykukující z pod deky) a   taky patří k těm některým   filmů, které můžu vidět   klidně milionkrát a vždycky   se u nich na konci rozbrečím   ...
Baba na zabití (Duplex)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.4.2009
Hmm, neříkám že by tenhle   film byl úplně nudný ...
chtěla jsem se na něj   podívat, protože mám ráda   Drew. Ale asi po půl hodině   jsem to nevydržela a vypnula   to. Nezáživné, chudák   babička a všechny ty   nereálné naschvály ...
Tento film opravdu jen pro   ty, kteří mají rádi   stupidní zábavu
Děsnej doják (Date Movie)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.4.2009
Neočekávala jsem mnoho, už   jen název a obal DVDčka   jasně varuje že tohle bude   velmi stupidní. Přesto jsem   doufala, že to bude mít   alespoň trochu hlavu a patu.   Marně, jak jsem mohla být   tak naivní? Stupidní,   přehnané že už to místy   není ani k smíchu. Naprostá   ztráta času.
Dragonball: Evoluce (Dragonball Evolution)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Od tohoto filmu jsem mnoho   nečekala. Když jsem se na   něj dívala, byla jsem   unavená a naprosto bez   nálady přemýšlet nad   kvalitním filmem.
Nečekala jsem závratnou   myšlenku, která tam opravdu   nebyla. Možná bych čekala   lepší efekty, ale nebylo to   tak úplně nejhorší.
Ale ani hezká tvářička   hlavního představitele film   nezachránila, víckrát se na   to nepodívám.
Drtivý dopad (Deep Impact)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.4.2009
Hmm, Elijaha Wooda mám   vážně ráda ale jen to   nestačí, aby zachránil   celý film. Padající   asteroid je docela klišodiní   téma a tento film nepřinesl   nic nového, docela nudné a   chvíli i doufáte, aby ten   asteroid vážně spadl a   všechny je rozmlátil, jen   aby byl konec.
Elizabethtown
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.12.2008
Wow ... je sice pravda že   jsem si tenhle film půjčila   hlavně kvůli hereckému   obsazení Orlandem Bloomem a   Kirsten Dunst ale příjemně   mě překvapil. Příběh   začínající katastrofou v   Orliho životě vás vtáhne   do děje, skvěle vlezlá   letuška a to, že Orli   nakonec opravdu mine 60 B ...  
Pěkné, možná   místy trochu rozvláčné,   ale hekzé, líbil se mi ten   film.
Hairspray
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.4.2009
Vtipný, kouzelný muzikál,   pokud se chcete stupidně   bavit a moc nepřemýšlet.   Hezké písničky, odporně   ulízanej Zac a odzbrojujíci   John Travolta.
Harry Potter a Fénixův řád (Harry Potter and the Order of the Phoenix)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.7.2009
Zatím nejpovedenější z   celé série. Sny o   Voldemortovi, které Harryho   neustále pronásledují jsou   efektivní a hrůzu   nahánějící, ale na druhou   stranu tam je i kouzelná   prostřední část okolo   Brumbálovy armády, která   vás odzborjí. A v   neposlední řadě   závěrečná bitva na   ministerstvu, kterou na   složitost v knize filmaři   skvěle zvládli. Knižní   konec v Brumbálově   pracovně, který se   Rowlingové podle mě nepovedl   hezky vynechali a podstatné   zvládli vysvětlit jinde,   což je další plus.
Každý film má své   chyby, samozřejmě, ale tady   nebyly tolik výrazné a   celkově se mi film moc   líbil.
Harry Potter a Princ dvojí krve (Harry Potter and the Half-Blood Prince)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.7.2009
Harryho Pottera mám ráda a   po skvělém pátém díle   jsem čekala stejně dobrý,   stejně temný a napjatý i   šestý díl, který má té   temnosti v předloze mnohem   více. A kam se to podělo?   Jedna scéna s ničícím   mostem na začátku, v   polovině aby teda divák   nezapomněl na Voldyho a   smrtijedy mu to připomenou   docela nepovedenou scénou v   Doupěti, a pak až něco   chabého na konci. Řeší se   jen vztahy, jako by   pubertální lásky a hormony   bly důležitější než Pán   zla.
Hellboy II: Zlatá armáda (Hellboy II: The Golden Army)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.4.2009
Wow, druhé pokračování   rudého pekelníka rozhodně   předčilo svůj první díl.   Fascinující elfové a   dokonalé víli zubničky   které vás odzborjí. A   milostná zápletka jak mezi   Hellboyem a Liz, tak mezi   modrým 'Nevím jak se   jmenuje' a elfí princeznou   dodává filmu zase jiný   rozměr.
Předčilo   mé očekávání.
Hledání Země Nezemě (Finding Neverland)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.4.2009
Petra Pana mám moc ráda,   kluka co nikdy nevyroste. A   příběh o jeho autorovi je   velmi zajímavý. Čekáte,   kdy Freddie 'Karlík'   konečně otevře okno a   odletí do Země nezemě.
Ale i když žádný   kouzelný zvrat nepřijde, na   konci si říkáte že ten   smutný konec je i lepší.  
Krásný film, k   zamyšlení.
Chicago
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.12.2008
Ovšem, tenhle film mě   dostal. Mám ráda muzikály,   ale tenhle je jeden z   nejlepších co jsem viděla.   Skvělá hudba, zpěv a   herecké výkony, zápletka   zajímavá ale to co se mě   líbilo nejvíce je   prokládání dějové linie   záběry na jeviště.
Já sama jsem to pojala   jako fantasii hlavní hrdinky,   každý si v tom najde něco   jiného. Jak ona si   představuje všechno na   pódiu, všechno jako jedno   velké představení ...
Úžasné, efektivní   záběry a střihy. Moc se mi   tenhle film líbil.
Chlapec v pruhovaném pyžamu (Boy in the Striped Pyjamas)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.10.2009
Bezstarostnost dětství versus nelidskost nacistů
Tento snímek patří k   filmům, po kterých   zůstanete sedět bez   jediného slova a   přemýšlet. Silný příběh   se silným zpracováním.
Film vám neukazuje   krvavé scény z fronty, ani   dech vyrážející obrazy   týraných z koncentračních   táborů. Ukazuje válku z   úplně jiného úhlu, než   jsme zvyklí.
Já, legenda (I Am Legend)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.12.2008
Tedy ... Všichni, se kterými   jsem muluvila o tomhle filmu   ho srovnávali s "28 dní   po té." To jsem   naštěstí neviděla, ale Já   legenda mě nadchl. Úžasná   atmosféra mrtvolně   prázdného New Yorku, slečna   v DVD půjčovně, Sam ... A   když si při posilování   sundá Will Smith tričko   ...
Záčatek mě   opravdu nadchl, jen v   scénách se zombíky mě   mrazilo, nemám ráda horory.   V těch momentech jsem si   myslela že to vypnu, ale   nakonec jsem se přes to   překousala. A stálo to za   to, nakonci jsem i slzu   uronila, když se chudák   obětoval.
Ale to co   mě nadchlo asi nejvíc byl   ten alternativní konec.   Opravdu skvělý, mnohem   lepšíá než původní   ...
Všem doporučuji,   film stojí za schlédnutí.
Jak jsem poznal vaši matku (How I met your mother)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.4.2009
Nejúžasnější seriál   jaký jsem kdy sledovala.   Postavy, které nemůžete   mít neradi, vtipné situace i   reakce, kvělý herci.   Říkám si, že vymslet něco   dalšího vtipného už nejde   a oni stejně přijdou s   dalším úžasným dílem.
Matrix (The Matrix)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.11.2008
Matrix si mě získal od   prvního okamžiku.
Nezapomenutelné scény, v   čele s kontrolou při vstupu   do budovy kde vězní Morphea,   hlášky které se vepsali do   dějin ... ano, myslím tím   Chybu v Matrixu ...
Krásná tvářička a   skvělý herecký výkon Keanu   Reevese dodává filmu další   rozměr.
Patří k mým   nejoblíbenějším filmům.  
Takže modrou, nebo   červenou pilulku?
Mejdan v Las Vegas (What Happens in Vegas)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.4.2009
Hmm, od tohoto filmu jsem moc   nečekala, jen další   stupidní americkou   romantickou komedii s hezkým   hlavním hrdinou a prsatou   blondýnkou. Nezklamal.   Přesně podle očekávání,   neurazil ani nepotěšil. Tedy   až na to, že tam nebylo moc   té Las Vegas :)
Milk
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.4.2009
Nezaujalo, nudilo. Doufala   jsem, že když to je film o   gayích, bude tam alespoň   spousta hezkých chlapů. Ale   moc jich nebylo, akorát tak   James Franco.
Zkoukla   jsem první CD a dál už jsem   neměla sílu, nezáživný.
Mission: Impossible II
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.4.2009
Nemám ráda akční filmy   tipu bondovek a podobných,   ale MI: 2 mě dostala. Je   mnohem lepší než jednička   i trojka.
Nádherný   Tom s dlouhýma vlasama,   šplahjící po skále a princ   z Věčného příběhu   dělají nezapomenutelný   okamžik. Možná že by mě   za to spousta lidí   ukamenovala ale já tenhle   film miluju, je to taková   moje úchylka
Mlčení jehňátek (The Silence Of The Lambs)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.11.2008
Heh ... do háje s mým   zatvrzelým názorem že   horory jsou blbosti. Většina   možná, ale tenhle rozhodně   ne.
Naprosto skvělý,   atmorférický film, úžasné   herecké výkony.
Já   nemám ráda horory, ale   tenhle mě naprosto strhl že   jsem nemohla odejít.
Všem naprosto   doporučuji.
Kdo ovšem   čekáte americký horor s   tuny krve, usekaných hlav a   vyteklých mozků, lekaček   či čehokoli jiného, ruce   pryč.
Moje krásná čarodějka (Bewitched)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.12.2008
Tak tenhle film nijak   výrazně nenadchne, ale ani   neurazí. Viděla jsem o   Vánocích, kdy se člověk   pořádně nemůže na nic   vážného soustředit a   pořád dokola zkouší nové   dárky.
Milý, veselý   film, zápletka o čarodějce,   skvělá Nicol Kidman ...   Možná hlavní hrdina by mohl   být trochu hezčí, ale   každý nemůže být princ,   že. Možná trochu   rozvláčný, místy až   nudný, alezase i vtipný a   romantický.
V celkové   dojmu příjemná,   nenáročná podívaná.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697950
Fotografií: 764400
Plakátů: 376843
Obsahů a biografií: 178353
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Masakr na svatého Valentýna (196...

Masakr na svatého Valentýna
Podle mého názoru je tenhle   film skutečně brilantně   natočená gangsterka,   vycházející ze skutečných   událostí v meziválečné   Americe a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Punk není mrtev (1999) [TV epizo...

Punk není mrtev
Do města dorazí ostrá   slečna - punkerka co má   ráda nevázanej život a Hyde   se do ní hned zamiluje, má s   ní odjet, ale nakonec to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10