Duben

Komentáře uživatele NaviMisha

NaviMisha

NaviMisha zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 12
Černobílo
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.11.2015
Dabing
Úžasný dabing Jiřího   Vyorálka, který dokáže bez   problému měnit hlasy   (Večerníček, Černobíl,   Alfonz, Spejbl). Sice pouze   dvouminutový seriál, ale   velice nápaditý a graficky   zpracovaný.
Falcon a Winter Soldier (The Falcon and the Winter Soldier)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.7.2021
Chemie Bucky a Falcon
Kdo je fanouškem Marvelu, tak   je mu známo, že Stan a   Mackie jsou už léta velmi   oblíbenou a populární   dvojicí i mimo scénu. Marvel   před léty spojil tuto   dvojici introvertního Stana a   extrovertního Mackieho a byl   to geniální tah. Od té doby   mají za sebou řadu   úspěšných společných   promo turné a jejich   "pošťuchování"   se staly legendou viz Mackieho   Stanův imaginární gauč :D   Tady někdo tvrdí, jak je   Steve nenahraditelný. Cha   cha, kdyby nebylo Buckyho, tak   bych o nejnudnějšího hrdinu   Marvelu nezakopla. Promiň,   Chrisi...jsi skvělý   člověk. Seriál vzhledem ke   covidové situaci včetně   zemětřesení v Portoriku   měl velmi omezené možnosti,   přesto se jedná o naprosto   barevnou a působivou   podívanou, kde chemie mezi   ústřední dvojicí funguje   na jedničku ! Tuhle dvojici   skvěle doplňují   především herci Wyatt   Russell a Daniel Brühl. Pro   Čechy je určitě zajímavé,   že půlka seriálu se točila   v Praze a okolí. Shlédla   jsem už dvakrát a chystám   třetí kolečko.
Jako zabít ptáčka (To Kill a Mockingbird)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.6.2015
Boo Radley
Ten kdo psal popis k filmu,   samotný film zřejmě   neviděl, jinak by se tolik   nemýlil v postavě Boo   Radleyho, tajemného souseda,   který naopak se objeví   nakonci jako strážný anděl   sourozenců Scout a Jema,   poté co je zachrání, když   je při návratu ze slavnosti   z pomstychtivosti napadne Bob   Ewell, skutečný pachatel.   Krásný "čistý"   film, jaké se už v   současnosti moc netočí.
Kuličky
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.8.2014
Ze všech čtyř povídek   vyčnívá Mravní imperativ s   "mrchou" Marikou   Procházkovou a   "knězem" Jiřím   Vyorálkem v hlavních rolích   :) U talentovaného herce   J.Vyorálka se jen člověk   podiví, proč tak dlouho   trvalo, než se proslavil,   protože tady skutečně podal   úžasný herecký výkon :)
Místo zločinu České Budějovice
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.4.2024
Dávám 70% za krásnou   krajinu a některé případy   byly zajímavé. Neseděl mi   do role supermana policisty   David Novotný, navzdory tomu   že hrál dobře. Nejvíce   uvěřitelní jsou v rolích   mladých vyšetřovatelů   Judit Pecháček a Filip   Březina.
Největší z Čechů
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.1.2015
Film mě náramně bavil, má   zajímavý námět a považuju   ho za jeden z nejlepších   filmů české tvorby, co jsem   kdy viděla. Sešla se na něm   i skvělá herecká parta, kde   mě hlavně zaujal   pankáčský kameraman ve   skvělém podání Jiřího   Vyorálka. Atmosféru filmu   výborně podkresluje   působivá hudba.
Pondělí (Monday)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.7.2021
Řecká romantika
Vždy jsem měla slabost pro   indie filmy v atraktivním   prostředí (Řecko) a v čele   s pohledným talentovaným   Stanem a okouzlující Gough,   vím, že se k tomuto filmu   budu vracet. Nejedná se o   žádný trhák, ale   například mě udělal velké   potěšení a radost :)
Posel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.6.2014
Podle různých recenzí, jsem   si myslela, že film bude   horší. Moc se mi nelíbí   výkon hlavní postavy Matěje   Hádka. Přitom je to   zajímavě napsaná postava,   ale nevím proč, Hádkův   výkon nepůsobí na mě   přesvědčivě. Naprosto mě   "dostali" Jiří   Vyorálek a Gabriela   Mikulková, kteří právem   byli nominování na Ceny   filmových kritiků.
Profesionálové
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.1.2015
Moje nejoblíbenější   postavy jsou Sašenka a   Popelka skvěle zahranými   herci brňáky Vyorálkem a   Jeništou, jejich výměna v   druhé sérii za Lišku a   Hádka je pro mě zklamáním.   Hodnotím tedy pouze první   sérii, která je podle mě   hodně dobrá a kritiky   podceňovaná.
První republika
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.6.2014
Seriál na mě působí jako   šitý horkou jehlou. Námět   je dobrý i ta detektivní   zápletka se mi celkem líbila   s překvapujícím   vyústěním. Nejvíc mě   zaujali herecké výkony   Jiřího Vyorálka, Pavla   Kříže, Veroniky Arichteva a   Viktora Dvořáka. Věřím,   že na druhém pokračování   (prý až v roce 2016) si   tvůrci dají záležet,   vychytají chyby a kvalita   seriálu bude mít spíše   stoupající tendenci.
Smysl pro tumor
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.4.2024
Nelze dát než plný počet.   Naprosto dokonalý seriál v   čele s famózním Filipem   Březinou. Co díl to pecka se   stoupající kvalitou. U role   hlavního hrdiny jsem někdy   měla pocit, že ho hraje   několik herců, jak byla ta   role rozsáhlá.
WandaVision
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.7.2021
Přeceňovaný seriál
Příjemný, ale   přeceňovaný seriál (23   nominací na Emmy, to jako   vážně ?) s výbornou   Elizabeth Olsen. Získal   velkou popularitu, protože to   bylo ve světě Marvelu něco   nového, co tu ještě nebylo   ve stylu sitcom filmů.   Vzhledem k rozpočtu, to ale   spíš vypadalo, jakoby nebyl   zdaleka vyčerpán.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190653
Osobností: 698110
Fotografií: 765024
Plakátů: 377242
Obsahů a biografií: 178462
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Tankový prapor (1991)

Tankový prapor
Lehce přes průměr,   přílišné tlačení na   pilu, jak řvaním Skameneho   nebo Donutila, tak hloupými   vůlgarismy.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 6 / 10

Chlípník (1995) [TV film]

Chlípník
Podle mého názoru se   Zdeňkovi Svěrákovi tahle   úprava Maupassantova méně   známého dílka opravdu   hodně povedla i s   převedením děje do více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Slzy slunce (2003)

Slzy slunce
Válečný akční snímek se   skutečně hvězdným   obsazením a navíc s   výrazným přesahem v ději,   který se dotýká tak   zásadních věcí jako je více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Kočičí rvačka (2000) [TV epizoda...

Kočičí rvačka
Díl se rozjíždí   normálně, ale docela to   nabere spád. Red nechce aby   Blbso chodil s Laurie, i Kitty   je proti, ale Kelso to   nevzdává. více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Red úřaduje (2000) [TV epizoda]

Red úřaduje
Tenhle díl má víc prostoru   Red, ale čekal jsem že bude   mít peprnější a   vostřejší hlášky, nakonec   úplně né. Kelso si   začíná zase s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10