Duben

Komentáře uživatele Karoine

Karoine

Karoine zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Karolina

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 13
Darjeeling s ručením omezeným (The Darjeeling Limited)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.7.2008
Libi se mi koncept, napad,   herecke obsazeni, dej je vsak   nudny a film tak klesa na   pouhy prumer. Dobre shlednout   bez prehnaneho ocekavani.
Expres foto (One Hour Photo)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.9.2008
Nápad není špatný, avšak   pan Romanek z něj udělal   zrůdn, nudný patvar bez   jediného střípku   originality.Celou dobu jsem   doufala, že se příběh   nějak vyvine a zdramatizuje,   moje očekávání bylo ovšem   zabito absurdní zápletkou o   nevěře a následném   "potrestání"...   scéna v hotelu kdy se   williams chabě snaží   vydeptat a zohanbit aktéry   nevěry by se dala zařadit do   žebříčku nejhorřích a   nejméně přirozených scén   vůbec.... a ta scéna kdy se   sighovi zdá jak mu vybouchnou   krvavé bulvy očí mě velmi   rozesmála, taková laciná   snaha vyděsit diváka....   naprostou korunkou celého   "veledíla" je   konec, kdy se dojemně   ukáže, že psychopat sigh je   pouhou obětí zneužívání   dětí a odtud pochází jeho   trauma, společně s   odpudivým happyendem kdy se   (pravděpodobně, není to ve   filmu jasné) soucitný a   hodný policista nad   chudáčkem sighem slituje a   nepotrestá ho a rodina,   kterou on byl posedlý ho   přijala mezi sebe... dávám   dvě hvězdičky a ani nevím   proč...
Hancock
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.7.2008
velmi napadity superhero film.   Nez jsem sla do kina, slysela   jsem velmi spatne ohlsy, ale   me film nezklamal. Koncept   filmu je velmi poutavy, jedna   se o superhero movie , bez   baze komiksu, tedy spousta   veci musela byt vysvetlena a   zasazena do bezneho sveta, coz   se velmi vydarilo. Mimojine je   take vtipny. Zaporem filmu je   je casove rozvrzeni, mohl byt   klidne delsi a obsahovat vice   akce. Hahaha, ted jsem se   docetla, ze ono slovicko   ASSHOLE ktere Hancocka vzdycky   tak namichlo bylo prelozeno   jako TROTL. Nesnasim cesky   dabing, asshole znamena neco   opravdu jineho nez trotl a i   cela hancockova postava tak   nabira jiny nadech. jsem velmi   rada, ze jsem film nevidela v   cr, muj nazor by byl   pravdepodobne jiny.
Mám rád Huckabees (I heart Huckabees)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.10.2008
Film o existencionalismu, ač   trochu nudný, určitě má   silnou pointu, kterou já bych   asi hledala ve smyslu   hledání vlastní existence   pomocí tzv. detektivů,   kteří se nakonec ukáží   jako pouhé figurky, které   nemajaí se samotnou   "terapií" nic moc   společného a každý z   účastníků si musí pomoci   sám najét svou identitu v   běžných věcech jejich   života. Film se tváří být   lepším než ve skutečnosti   je, téma existence by se   určitě dalo zpracovat jinak.   Co hodnotím pozitivně je   schwartzman, který opět   dostal roli, která mu   báječně sedí a ujal se jí   důstojně.
Mazací hlava (Eraserhead)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.7.2008
Skutecne by me zajimalo proc   se vam vsem mazaci hlava a   vubec vsechny lynchoviny tak   libi. Eraser head je ten   nejdivnejsi,   nejnesrozumitelnejsi,   nejdepresivnejsi film , ktery   sem videla. Hledala jsem   pointu, marne. Ma radsi filmy   s pointou.
Obvyklí podezřelí (The Usual Suspects)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.7.2008
Film, ktery musite videt   dvakrat, poprve a podruhe. V   obou pripadech se jedna o jiny   film. A postava Kevina   Spaceyho se meni o 100%.
Přelet nad kukaččím hnízdem (One Flew Over the Cuckoo's Nest)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.7.2008
Ve zkratce muj nazor je presne   opacny nez respondentky pode   mnou.... Dokonaly   psychologicky film, neznm film   ve kterem by byla psychologie   postav lepe zprcovana... tak i   jejich vyvoj... Skvely   kontrast mezi postavou   McMurphyho a sestrou   Radchetovou, sporadana sestra,   dokonale pohyby,, dokonaly   make up, dokonale vyjadrovani,   avsak osoba, ktera m z celeho   ustavu psichicky problem   nejvaznejsi, nedostatek citu a   empatie, na druhe strane   McMurphy, neupraveny,   rozverny, sprosty,   nerespektujici pravidla, zato   vsak se stava psychologem i   pritelem osob, ktere bojuji s   vlastni existenci... skoda, ze   ti dobri nevyhravaji.
Sloní muž (The Elephant Man)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.7.2008
Je videt, ze i Lynch dokaze   udelat vyborny film, ktery   nepostrada emoce a hlavne   smysl. Nejsem velky fanousek   Davida Lynche a jeho   nesrozumitelnych, divnich deju   a okolnosti. Sloni muz je vsak   obrazem, ze je lynch kvalitni   reziser, nebo alespon ze   zacatku byl.
Temný rytíř (The Dark Knight)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.7.2008
Pravdebodobne nejlepsi batman   movie.. Predevsim vykon Heatha   Ledgera je fascinujici, Joker   se neobycejne vydaril. Hlavnim   zaporem filmu je temer   naproste oprosteni od   puvodniho komiksoveho   konceptu. Jsem fanouskem   burtonovskeho batmana a Jokera   v podani Jacka Nickolsona,   tento posledni Batman vsak   urcitew stoji za 200 korun za   listek a popcorn... Velmi me   mrzi, ze Heath Ledger nemuze   byt v pristim dilu, jeho vykon   povznesl film na vysokou   uroven.
Vanilkové nebe (Vanilla Sky)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.8.2008
Film ma velmi zajimavy napad,   i zpracovani, jedinym trnem v   oku mi byl vyber hercu.   Cameron Diaz nenavidim jeste   vic po shlednuti vanila sky,   Penelope Cruz a jeji radoby   sexy a roztomily prozvuk   nemuzu prekousnout v zadnem   filmu, a Tom Cruise? Totalni   idiot v normalnim zivote a   podle me ani ne prumerny   herec, ve filmech mu neverim   ani slovo, stejne jako mu   neverim mimo scenar. Myslim,   ze jina volba obsazeni by   tento snimek povznesla o hodne   vyse.
Wanted
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.7.2008
superhero movie?
dalsi ztrata dvou hodin   drahoceneho casu.. kdyz jsem   usedala do sedadla netusial   jsem ze se jedna o dalsi   superhero movie..
nesmrtelni, dokonali, umi   zatacet s kulkou, proleti   sklem a nemaji ani skrabnuti,   vagon vlaku je rozsekany na   bramborovou kasi, vsichni   zemrou krome tri hrdinu, kteri   maji jen nesmirne sexy   skrabnuti pres oboci...   zklamani
Zahulíme, uvidíme 2 (Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.7.2008
jesus christ
Primitivni humor, stupidni   zapletky, nechutny sceny.   Skutecne miluju radobykomedie   jako je tahle. Herci prirozeny   jak umely prsa, a vsude   spousta travy. Na druhou   stranu skvely lakadlo pro pro   primitivni mladez, ktera   podobnejma hodnotama zije, a   podobny "vtipy"   povazuje za vtipny.
Zoolander
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.9.2008
naprosto dokonalá komedie,   parodie na svět mužského   modelingu, kde hrají i   samotní mužští   modelové... nejvtipnější   film který jsem viděla v   dlouhé době... will farrel   jako jacob mugesberg alioas   jacobi mugatu je neodolatelný   a nesmírně vtipný....   Nejlepší je ale benstiller s   jeho " institute for kids   who cant read good" a   wilsonovo "whats the deal   yo yo" tím   nejbělejším způsobem   jakým to jen jde.... někomu   se to může zdáít jako tzv   "stupidní komedie"   ale rozdíl mezi zoolanderem a   ostatními stupidními   komediemi je ten, že   zoolander je plný sice   absurdního ale geniálního   humoru, a ne jen carryovských   blbých ksichtů nebo bandy   vylízaných zhulenců a   podobně.... dávám deset....   a ještě nesmím zapomenout   na mauryho ballsteina a Balls   models..... :D jo moment...   neříkejte mi že svůdný   Hansel je v českém překladu   Jeníček.... to je trochu   odpornost..... lidi by měli   přestat koukat na dabovaný   filmy a přicházet tak o   užasné zážitky.

TV Program

ČT1 - Fany (1995)

15:55 - 17:30

31 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

ČT2 - Římské dostihy

15:40 - 16:35

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Honza málem králem (1977)

16:20 - 18:15

6 minut již uběhlo
109 minut zbývá do konce

Prima - Polda (2016) [TV seriál]

15:25 - 16:40

61 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190577
Osobností: 697880
Fotografií: 764048
Plakátů: 376690
Obsahů a biografií: 178304
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

O těle a duši (2017)

O těle a duši
Musím se přiznat, že v   maďarské kinematografii mám   určité (a ne malé) mezery,   ale tuhle podívanou bych si   troufl doporučit každému   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Romantický víkend (1999) [TV epi...

Romantický víkend
Jede se na chatu, ale Kelso se   líbá s jinou holkou a tak ho   tam sebou Jackie nechce, ale   potom jí Kelso chybí. Eric   se dává dohromady více s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Vánoce (1998) [TV epizoda]

Vánoce
Správně "praštěnej" díl,   jede to vpřed, střídají se   situace a hlášky a scénky   jsou některý mimořádně   povedený, bavěj všichni,   ale super je Kelso hlavně u   kradení stromečku:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Bílý lotos (2021) [TV seriál]

Bílý lotos
Celkem zajímavý počin,   plný osobitých osůbek a   rádoby překvapivých   závěrů (které jsou ale   poměrně dost dobře   předvídatelné). V druhé více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

Alenka v říši divů (1999) [TV fi...

Alenka v říši divů
Chtěl jsem si na stará   kolena rozšířit vědomosti   a poprvé v životě vidět   "nějakou Alenku". No vybral   jsem si toto dílko a čert   ví, více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10