Duben

Komentáře uživatele kockak1

kockak1

kockak1 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 427
21 gramů (21 Grams)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.8.2010
Určitě dobrý film, ale   těžko nesu lidské   neštěstí, proto když   skončil,tak se mi ulevilo.   Také se musí dost   přemýšlět kdo ke komu   patří a jak to šlo vlastně   popořádku. Podruhé ho   vidět určitě nemusím.
3:10 Vlak do Yumy (3:10 to Yuma)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.1.2011
Westerny moc nemusím, takže   nejsem úplně objektivní,   ale děj mi připadal trochu   postavený na hlavu. Film   nemá moc spád a tak jsem se   jím malinko prokousávala.   Celkově když člověk neví   coby, tak se zkouknout dá i   vzhledem k hereckému   obsazení.
30 minut po půlnoci (Zero Dark Thirty)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 17.7.2014
No tak tohle opravdu nemusím.   Jako film to nestojí za nic,   polodokument s výčtem časů   a míst, kde se pravě   nacházíme, nemá s filmem   nic společného. Tématika   11. záři už mě také   nebaví, životy lidem tohle   nevrátí. Prostě pro mě je   to brak, kterých byly na   tohle téma natočeny desítky   s nulovou uměleckou hodnotou,   schovávávající se za   tragickou událost, takže si   je vlastně nikdo nedovolí   moc kritizovat.
300: Bitva u Thermopyl (300)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.7.2014
Komiksová stylovka, kterou   jsem dlouho odkládala v   přesvědčeni, že to bude   pitomost, ale .....   překvapení - po vizuální   stránce úžasná podívaná!   Přestože vůbec nejsem   příznivcem válečných, ani   jiných bitek a akčních   scén a dokonce ani komiksů,   nevim, jak se to stalo, ale   bavilo mě to. Krom   dokonalých efektů s   nezbytným obludáriem,   bronzového nádechu celého   filmu a krve stříkající z   plátna, všemu dominuje   perský transvestita Xerxes,   vůdce Peršanů.   Přímočará dějová linka   neurazí, chytrost a oddanost   královny nadchne, ztráta   kapitánova syna rozpláče a   absence happy endu uzemní.   Všechno do sebe zapadá a   všechno spolu ladí. To se   prostě povedlo!
48 hodin v Paříži (Frantic)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.8.2011
Kriminálka jak má být.   Spousta zvratů, nečekaných   spojitostí a také trochu   napětí. Jeden z filmů, na   které se ráda v televizi   znovu podívám. Je totiž z   Harrisonovi nejlepší éry   kdy byl za chytré   pátrající chlápky a to mu   fakticky sedne.
8 MM
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.7.2012
Výborná ponurá atmosféra   celého filmu a hnus   podsvětí způsobily, že   tenhle film z duše   nesnáším. Obchod s   pornografií mi připadá jako   největší humus pod sluncem   a lidé, kteří neudrží na   uzdě své živočišné pudy   by měli být na doživotí   internováni. Opravdu   věrohodně a mistrně   natočený film, asi bohužel   podle skutečných událostí.
88 minut (88 Minutes)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.4.2011
Nic moc. Na začátku jsem se   trochu bála a pak už to byl   jen sled nesmyslů. Takový   námět se dal napsat mnohem   lépe a konec je přihlouplý   zcela. Al Pacino to všechno   drží pohromadě.Takové   trochu lepší "B".
96 hodin (Taken)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.10.2010
Rádoby detektivka s   průhledným a   předvídatelným dějem,   napětí žádné, herecké   výkony také žádné.   Zápletka trapná. Když   vidím to hodnocení, tak už   ničemu nerozumím.
Absolutní moc (Absolute Power)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.4.2012
Pohádka pro dospělé o   potrestaném zlu, dementní   tajné službě a důchodci,   kterého nikdo nedohoní.   Přes všechny nesmysly je to   docela dobře koukatelný   svižný film, který vás   nutí zůstat, protože chcete   vědět, jak to dopadne. Také   osobnost Clinta Eastwooda   udělá své.
Aféra Thomase Crowna (The Thomas Crown Affair)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.11.2010
Jedna z variací na   nedostižný Základní   instinkt, pouze role jsou   obrácené a nevraždí se,   ale krade. Je to koukatelný   film, docela příjemný, až   na erotické scény, které   působí dost křečovitě.   René je krásná žena, ale   Sharon Stone se v tomhle nikdy   nevyrovná. A nutno dodat, že   asi nikdo.
Alenka v říši divů (Alice in Wonderland)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Podle mě asi nejméně   povedený kousek od Tima   Burtona. Vizuální stránka   není vše a příběh se v   efektech zcela vytratil.   Zklamání.
Americká krása (American Beauty)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.5.2014
Realita života ve své   syrovější podobě mě zas   tak úplně nenadchla,   protože po skončení filmu   jsem se cítila podobně jako   vlastně všechny zde   vystupující postavy.   Nemusím vidět onanujiciho   chlápka ve sprše ani   zamindrákovanou puberťačku   k smrti pohrdající svým   otcem a vlastně ani další a   další podobné lidské   trosky. Na druhou stranu   cením věrné i když   zbytečně a nelítostně   tvrdé vykreslení postav a   pochopitelně i herecké   výkony. Prostě nemám ten   film ráda a jsem jím   zhnusená stejně jako   americká střední třída   svým marným životem.
Americké psycho (American psycho)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.7.2011
V tomhle filmu jsem poprvé   viděla Christiana Balea a   šokoval mě jak on, tak i   film. Zahrál vymydleného   zhýčkaného psychopata tak,   že se mi zhnusil a už   navždy ho budu s tou rolí   spojovat. Což znamená, že   výborně. Je to příběh pro   silnější povahy, některé   scény jsou opravdu drsné.   Navíc v závěru známé   pravidlo: Když člověk v   perfektním obleku říká   pravdu, že je vrah, nikdo mu   něvěří - je přesně to o   čem to celé je, totiž, že   šaty dělají člověka.   Takže pokud máte dobrý   žaludek a dobře spíte,   podívejte se!
Americký gangster (The American Gangster)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.12.2011
Režiséři zvučných jmen   nejsou známí jen tak. A tak   se znovu potvrdilo, že kdo   umí, ten umí. Výborná   gangsterka ze 70. let   minulého století s   vynikajícím Washingtonem a   jako obvykle neméně   vynikajím, prosťáčkovským   vzhledem matoucím, Russlem   Growem. Nenechte si ujít.
Americký Sniper (American Sniper)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.6.2015
Kdo zná Eastwoodovy filmy   ví, že to nebude žádný   velký akčňák, ať je téma   jakékoliv, a zároveň   tuší, že to bude patetická   podívaná, zpravidla bez   happy endu. A tak tomu také   je. Válka v Iráku je téma   našemu divákovi   vzdálenější, a tak na něj   bude pohlížet s daleko   větším odstupem, než   Američan. Nechci se pouštět   do hodnocení, do jaké míry   je snímek jednostranný,   spíš mě zajímá   zpracování. A to je opět   nic moc. Výborné exteriéry,   vymakaný a přesvědčivý   Cooper a naproti tomu   vlečící se příběh.   Opakování misí a návratů   k rodině je jako opakovaný   vtip a boje v ulicích Iráku   trochu nuda. Když se už už   schyluje k nějakému   napětí, které by mohlo   gradovat a diváka dostat do   děje, přijde střih a jsme   někde úplně jinde, a tak je   tomu i na úplném konci.   Scény, které by diváka   zajímaly jsou jen naznačeny   a příběh se jim úmyslně   vyhýbá. Neni to špatný   film, ale to něco, co   dokáže diváka přibít do   křesla, mu stále chybí,   jako ve většině   Clintnových filmů.
Američan (The American)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.5.2012
Přestože se film   neodehrává v atraktivním   prostředí a jediná hvězda   je Clooney mezi samými   neznámými herci, je to   napínavý a zajímavý   snímek. Neuvidíte v něm   žádné akční scény ani   překvapivé zvraty, děj   plyne nenápadně a přitom   nenudí. Bavilo mě to od   začátku do konce.
Andělé a démoni (Angels & Demons)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.6.2013
Šifra mistra Leonarda mě   nebavila a to jsem se   pokoušela přečíst i knihu   (už ji asi nikdy nedočtu),   film mě nebavil úplně   stejně. A tohle je jako přes   kopírák: přehlídka   náboženského názvosloví,   církevních památek,   obřadů a objasňování   všech možných historických   souvislostí v nekonečných   konverzacich s otřesně   afektovaným dabingem Toma   Hankse.
Apocalypto
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.4.2014
Teda, jak tohle Gibson   dokázal! Fascinující film.   Stejně jako recenzenti přede   mnou jsem zhlednutí dlouho   odkládala. Důvod byl asi   také stejný, bála jsem se   přílišné krutosti,   protože kdo zná Gibsonovu   zálibu v naturalistickych   scénách, nemůže čekat   pohádku. A mé obavy se beze   zbytku naplnily. Zírala jsem   s otevřenou pusou a očima   přilepenýma k obrazovce v   němém úžasu. Když jsem   napětím už nemohla dýchat,   stopla jsem to. Přiznávám,   ze jsem to dala natřikrát.   Dokonalost zpracování do   posledního detailu a touha   vidět, jak to dopadne mi daly   sílu dívat se, i když to   bylo těžké. Jedinou   malinkou slabinou je trochu   přehnaný scénář a krvavé   scény jsou někdy   nekonečné, jenže Mel se v   tom prostě vyžívá.   Nicméně žádnému   filmovému fandovi by tenhle   film neměl uniknout.
Apollo 13
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.3.2015
Trochu poupravený příběh   podle skutečné události z   mého pohledu nemá chybu.   Perfektně vystavěná   dějová linka zaručuje   napinavou podívanou s   osvědčeným sympaťákem   Hanksem v hlavní roli a k   tomu navíc atraktivni   prostředí vesmírné lodi a   řídicího střediska NASA s   druhým neméně skvělým   sympaťákem Harrisem.   Zapálení a odhodláni se   rychle přenese na diváka a   ten urputně drží palce i   když ví, že to prostě   musí dobře dopadnout.   Pravda, je to někdy malinko   nasládlé a na emoce   hrající, ale s mirou, kterou   umí udržet jako vždy   skvělý Ron Howard. Viděla   jsem ho už xkrát a ráda se   podívám zas.
Armageddon
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.4.2010
Je to americká pohádka pro   dospělé - neohrožený   hrdina, jenž zachrání celý   svět, na pozadí milostného   příběhu. Jenže povedená.   Já to prostě baštim   pokaždé znovu a znovu. A tak   si říkám, proč vysoko   hodnotit jen silné příběhy   s hlubokou myšlenkou, je to   někdy nuda a navíc jsou   často stejně nereálné jako   tenhle film.
Atentát v Ambassadoru (Bobby)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.11.2010
Nuda s hvězdami
Nemám ráda tenhle typ   filmů. Celý film sledujete   utržky ze dne několika   lidí, kteří jsou pak v   závěru u nějaké,   většinou tragické,   události. Atmosféra filmu je   nijaká a také o ničem.   Herecké obsazení je opravdu   hvězdné a to je také   všechno.
Atlas mraků (Cloud Atlas)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.2.2018
Bylo to zpočátku zajímavé,   později šokující a nakonec   únavné. Smyčka   přeskakující v prostoru a v   čase mě zprvu zaujala,   později otrávila.   Zastřelení či podřiznutí   na potkání zprvu uzemnilo,   ale později znechutilo. A   když se to všechno s malými   obměnami stále opakovalo,   už to nebylo zajímavé,   spíš jen ujeté. K tomu   také přispěla plejáda   příšer a bizarností.   Výpovědní hodnota?   Příběh? O čem to vlastně   bylo? Že snad velké pravdy   ze života a o životě?   Možná, ale v přehlídce   maškar je jen stěží   postřehnete.
Avatar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.1.2010
Dnes jsem na něm byla ve 3D a   pořád jsem duchem tam. Na   konci se mi nechtělo odejít.   Je to krásný svět a James   Cameron má neuvěřitelnou   fantazii, když dokázal něco   takového vytvořit. Nenechte   se odradit negativními   komentáři a názory rádoby   "intelektuálů",   kterým údajně chybí   příběh. Film vás unese do   jiného světa, ze kterého se   vám nebude chtít vrátit   zpět. Asi je ale nutné   vidět ho ve 3D. Já tleskám   a klaním se filmařskému   umění!
Babicovy dobroty
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.5.2013
Pořady o vaření mám ráda.   Jako pořad to není úplně   špatné, jen mi trochu vadí   osobnost pana Babici,   pokaždé totiž vypadá jako   když právě vylezl z   postele, s tím by teda Nova   mohla něco udělat. Krom toho   se neumí vyjadřovat, někdy   mu nahlas u televize   pomáhám. Kuchyně je to   opravdu lidová, spíše   chlapská ve stylu: všechno   dáme dohromady zamícháme,   přidáme hromadu tuku v   jakékoli podobě a je to.
Batman navždy (Batman Forever)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.2.2017
Přeplácaná slátanina,   nemohla jsem to ani dokoukat.   Herecké obsazení to nemohlo   zachránit. S Batmanem to   podle mého nemá nic   společného.
Bejvalek se nezbavíš (Ghosts of Girlfriends Past)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.10.2010
Z romantických komedií   patří tahle rozhodně k těm   lepším. Docela vtipný   námět s pohledem do   minulosti proutníka a hlavně   krasavec Matthew, na toho se   dá prostě dá dobře koukat   kdykoliv. Není to ani nuda,   ani pitomost. Když si   člověk potřebuje   odpočinout, dát si chipsy a   víno a nohy na stůl, je to   ideální společník.
Beowulf
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.8.2012
Začátek mě chytil, triky se   jevily zpočátku jako   úchvatné, legneda slibovala   nevšední příběh, ale   postupně film ztrácel dech,   až jsem ho horko těžko   dokoukala. Při delším   sledování vyplouvají na   povrch nedokonalosti animace   a mě se to přestalo líbit.   Vlastně to byl takový Shrek   čtvrtý. Bohužel.
Bestie musí zemřít (Giallo)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.6.2018
Klasické "béčko"   s celou řadou nelogičností   a nesmyslů, mizerných   hereckých výkonů a masovým   vrahem, který je spíš   směšný, než respekt   budící. Sekvence, kdy jsou   vyšetřovatelé blízko a   namísto, aby napjaly síly,   vzájemně se posílají   odpočinout, či když najdou   další oběť zabalenou v   igelitu na chodníku,   prochází se kolem ní, jako   by je to moc nezajímalo, mě   pŕiváděly k šílenství.   Konec, pokud to dokoukáte, to   všechno dorazí.
Bez soucitu (From Paris With Love)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.7.2013
Travolta, jak jinak, v roli   magora, který střelí bez   varování po všem, co se   pohne. Zpočátku jsem se   prokousávala přestřelkami,   pak film ukáže, že má   také nějaký děj a tak jsem   to nevzdala, protože jsem   chtěla vědět, jak to sakra   dopadne. Celkem nenáročná a   mnou kupodivu ne úplně   zatracená oddychovka na   volný večer, od které   vůbec, ale vůbec nic   nečekejte.
Beze stopy (Without a Trace)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.12.2011
Mezi seriály, které moc   nemusím, tenhle patří k   těm, ke kterým se ráda   posadím. Některý díl je   zajímavější, některý   méně ale v porovnání s   jinými je o třídu lepší,   např. krimi Miami.

TV Program

ČT1 - Komisař Clouseau na stopě (196...

22:40 - 00:20

28 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

ČT2 - Přichází Satan!

22:05 - 23:55

63 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

NOVA - Plán útěku 3 (2019)

21:40 - 23:35

88 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Kingsman: Zlatý kruh (2017)

22:30 - 01:30

38 minut již uběhlo
142 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190575
Osobností: 697870
Fotografií: 764026
Plakátů: 376658
Obsahů a biografií: 178302
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Chobotnice (1998)

Chobotnice
Tak nějak nevím... nechala   jsem se zlákat jmény, která   znám, ale vůbec mě to   nezaujalo. Příšery byly jak   z loutkového divadla,   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Střílejte na měsíc (1982)

Střílejte na měsíc
Jen zdánlivě úplně   banální rodinné drama o   jednom rozpadajícím se   manželství, protože   režisér Parker to dost   chytře natočil, použil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10