Duben

Komentáře uživatele ZuzikD

ZuzikD

ZuzikD zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 201
'71
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.7.2014
49. MFFKV - Výborné. Jack   O´Connell velmi zaujal :). Na   začátek festivalu výborný   film, žádná hluchá místa.
12 úkolů pro Asterixe (Les Douze Travaux D'Astérix)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.1.2009
Božsky skvělý asterix....za   břicho se popadám z jejich   úkolů...jediné co mi na tom   tak trochu vadilo byla animace   připadala mi nějaká   jinačí než obvykle...ale   čert to vem.....u osirise a   ápise podívej se mi do   očí....:-)
24 hodin (24)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.8.2008
Dobrý seriál. Myslím že   nápad udělat seriál v   reálném čase je dobrý,   aspoň zde není natahování   scén a situací. Seriál se   mi líbí a zatím na všechny   jeho série koukám a žádná   se mi nezdála nečím   hrozná.
96 hodin (Taken)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.3.2009
Tak tohle byl opravdu nářez.   Vynikající, i když hlavní   hrdina byl občas jak James   Bond, všechny a všechno   pobiju a nic se mi u toho   nestane.....alarmující a   určitě hodně pravdivý   film, i takové věci se ve   světě stávají....hlavní   hrdina razí heslo "na   špatný hochy se musí   zvostra", což mu   schvaluju.
Algoritmus lásky (Love & Engineering)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.7.2014
49 . MFFKV 2014 - Parta IT   hledající tu pravou ženu   .... vtipné, svižné,   zabavné. Nic jsem od filmu   nečekela a přijemně   překvapil.
Amélie z Montmartru (Le febouleux destin d'Amélie Poulain)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.4.2009
Roztomilý, skvělý,   úsměvný   film..........skvělý nápad   se ztrvárněním filmu.   Zahřál mě u srdíčka.
Andělská tvář
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.1.2009
Musím říct že u toho   snímku jsem se strašně   nudila...střihač měl vzít   nůžky a tak v polovině to   šmiknout, myslím že by to v   celku vyznělo stejně....O   hereckých předstvitelých   snad ani mluvit nebudu, neboť   mi to vůbec nepřišlo jako   herectví....Myslím že   celkově tenhle film ani   vzniknout nemusel!
Angel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Spin-off seriálu Buffy,   musím říct, že začátky   seriálu jsou docela   dobré.....ale na Buffy to   zatím nemá.
Anthropoid
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.7.2016
51. KVIFF - Trošku boj s   anglickou češtinou ale dalo   se to. A teda Cillian toho   Jamieho úplně herecky   přebyl. Líbilo se mi to. U   mě Jeden z pěti nejlepších   snímků na festivalu.
Až tak moc tě nežere (He's Just Not That Into You)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.3.2009
Řekla bych průměr, čekala   jsem trochu více, ale i tak   mě to nezklamalo. Příběhy   ze života, takhle to asi   opravdu funguje. Nejvíce mě   pobavila linie s Justinem   Longem a Ginnifer Goodwin.   Vlastně spíš s Ginnifer   Goodwin, byla opravdu   rozkošná.
Bathory
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 20.4.2009
Tenhle film jsem nějak   nepochopila....jeho smysl,   děj a vůbec vše, co jsem   zatím viděla. Dvě   hvězdičky jsou za to že,   jsem ho zatím nedokoukala   takže má ještě naději na   zlepšení....ale myslím, že   to u nich zůstane. Po půl   hodině mě tak nudil, že   jsem ho vypla a šla se koukat   raději na něco jiného.
Batman začíná (Batman Begins)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.8.2008
Musím jen říct že tento   batman se mi po dlouhé době   hodně ale opravdu hodně   líbil........Kde byl Nolan   tak dlouho??
Bláznivý příběh Robina Hooda (Robin Hood - Men In Tights)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2009
"Já   vidím!"........"To   se mi asi zdálo." /   "Můžu pro tebe něco   udělat?"...."No,   mohla byste   slézt."....."Malý   Johne!"...."Zpanika?   ?il jsem." / A spoustu   dalších dobrých vtipů.   Popravdě jsem si myslela, že   to bude další oplzlá   parodie, ale po prvním   shlédnutí, jsem film musela   shlédnout ještě jednou a   pak ještě jednou.....a   vždycky jsem u toho řvala   smíchy.
Bod zlomu (Point Break)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.7.2009
Super pastva pro moje oči. Na   odlišných stranách zákona   stojí 2 stejně šáhlí   jedinci - Reeves/Swayze,   myslím hrát to někdo jiný   tak mě to tolik nebaví a   vlastně když o tom tak   uvažuji to je snad jediný   surfařský film, který se mi   opravud, ale opravdu hodně   líbil. Co ex-prezidnti jdeme   na to?
Božská mrcha (Saving Grace)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.2.2009
Ze začátku se to docela   slibně rozjelo, už kvůli   hlavní představitelce Holly   Hunter, která je opravdu   dobrá a taky ten nápad s   andělem atak je docela   zajímavý, ale poslední   dobou mi to přijde docela   nudné a občas se přistihnu   že u toho spím :-)
Buď v klidu (Be Cool)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.7.2009
Příjemná blbina, spoustu   legračních narážek a fakt   hodně vostrej The Rock,   vidět ho jak tančí v   havajským je fakt síla,   ještě 2 minuty potom jsem to   nemohla rozdejchat, jak jsem   slzela smíchy. Travolta,   Thurman již tradičně   skvělý. Hlavně lidi buďte   v klidu :D
Carnivale (Carnivàle)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.8.2008
Tento seriál jsme sledovala   jedním dechem, vynikající,   skvěle napsané a hlavně   perfektně zahrané. Zase   něco na co se dá koukat.
Carnivale - 2. řada (Carnivàle)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.8.2008
Vynikající, možná ještě   lepší než první série.   Doufám, že přibude ještě   další série, skončilo to   pěkně otevřené takže by   to bylo nasnadě.....
Carrie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.3.2009
Skoro bezchybná předělávka   Kingovy knihy, která se po   většinu času drží   knižní předlohy až na pár   změn, ale opravdu jen   drobounkých.....není to   horor úplně doslova i když   tam pár leknutí je, spíše   hodně temný drama....co   může způsobit přehnaná   láska k bohu a jedna   fanatická matka a parta   školáků, kteří   šikanují.
Carrie
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.3.2009
Jako remake nic moc, DePalmova   Carrie, vystihovala hlavní   hrdinku o hodně lépe, tady   je to spíš nikým   nemilovaná, doma ponižovaná   holka, které se všichni   smějí a na konci ji to   pěkně osladí, jako adaptace   knihy se to drží hodně   dobře.....ale
Carrie 2: Zuřivost (The Rage: Carrie 2)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.3.2009
Pokračování Carrie, nevím   nevím ale do tohohle se asi   nejspíš neměli moc   pouštět....hlavní hrdinka   má být nevlastní sestra, to   měli raději udělat nějaký   obstojný horor bez   návaznosti.....konec ale byl   vcelku zajímavý.
Casino Royale
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.5.2009
Na záčátek musím říčt,   že Jamese Bonda vůbec   nemusím, poslední Bond na   kterého se dalo jakž takž   koukat byl Sean Connery pak to   šlo z herci hodně z kopce.   Daniel Graig do toho vnesl   novou vlnu osvěžení a   poprvé je Bond blonďák s   modrýma očima a vůbec to   není na škodu. Film jsem   viděla v dabingu a možná v   tom tkví to, že mi   připadali dialogy tak trošku   postavené na hlavu, musím to   shlédnout ještě jednou v   originálním znění a   možná si to víc užiju.
Cats
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.4.2009
Jeden z mých oblíbených   muzikálů....je to vlastně   tak nějak o ničem, o   životě kočky.....v   průběhu představení se   nám představuje několik   koček, které chtějí jít   do kočíčího nebe....jeden   čas jsem na tomto muzikálu   ulítavala každý den,   prostě jsem se nemohla   vynadívat na některé kočky   :-)....celkově je   představení myslím hodně   náročné a tak výkony   zpěváků a herců jsou   opravdu skvělé.
Cesta (The Rover)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.7.2014
49.MFFKV - Jedno z   největších zklamání na   festivalu. Hodně jsem se   těšila a ouha nebyl to film   přesně podle mého gusta,   prostě představa byla jiná.
Co děláme v temnotách (What We Do in the Shadows)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.7.2014
49.MFFKV - Jeden z   nejlepších snímků na   festivalu a nejlepší   půlnoční film co jsem   viděla. Upíří nevyhynuli a   vlkodlaci taky ne!
Collateral
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.9.2008
Musím říct, že tento film   je opravdu dobrý. Skvěle   zahraný, děj je dobrý   občas mi ale připadal na   hlavu postavený...ale   slušný v porovnání s   ostatnými filmy. Jen ten   T.Cruise mi tam moc neseděl   (osobně ho nemám ráda v   žádném filmu) a ještě k   tomu prošedivělí, vypadal   fakt příšerně....
Černočerná tma (Pitch Black)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.7.2009
Příjemné překvapení!   Díky duu Diesel, Mitchell se   na to dalo koukat, ale i tam   musím přiznat, že jsem se u   toho chvílema nudila. Konec   mě velice mile překvapil,   hodně něčekané! Opravdu   solidní dílko.
Četnické humoresky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.4.2009
Četnické humoresky jsou u   mě seriál číslo jedna,   nikdy se u nich nenudím....ty   novější díly už teda   nejsou až tak extra, ale taky   to není úplně   špatný....Arazím s Béďou   jsou skvělá dvojka a   vlastně i zbytek patráčky   jsou super kluci, Topfer s   Antalovou se super škorpí   mezi sebou, a každá epizoda   je příjemné pobavení   .....škoda že jednou tento   seriál taky musí skončit   :-(
Ďáblova lest
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.3.2009
V poslední době zase jeden z   lepších českých filmů a   Strach teda opravdu umí   točit film :-). První dva   díly se mi velice líbili   ....napětí, tajemno,   všechno jak má být...ale   ten poslední díl se jim   nějak vymkl kontrole, konec   jsem nějak nepochopila,   hlavně s tou obětí satanovi   ?? to nějak nemělo logiku a   pak ten kříž to už je na   mě většinou hodně.....ale   auto mě zas pobavilo :-)
Dexter
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.5.2009
Seznamte se s Dexterem,   uhlazeným vlkem v roušce   beránčím...s netvorem,   kterého děsí pohled na   krev...se sériovým vrahem,   který je díky jednomu ze   svých zlatých pravidel   neodolatelně sympatický,   zabíjí totiž jen zlé lidi.   Ano, tohoto sériového vraha   si opravdu zamilujete, aspoň   u mě se tak stalo....každou   epizodu jsem se těšila na   další a další, a i když   jsem četla knihu od Jeffa   Lindsaye tak mě tento seriál   překvapil, závěrem první   sezóny a vůbec, že může   být seriál stejně dobrý   jako knížka! Michael C.Hall   je prostě boží už jako   Davida z "Odpočívej v   pokoji" jsem ho měla   ráda ale tímto seriálem u   mě boduje ještě víc.

TV Program

ČT1 - Bydlet jako... japandi

05:00 - 05:30

5 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Vrcholy Leopolda Sulovského

05:05 - 05:30

0 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

20 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Poslouchej (2019)

03:30 - 05:20

95 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698000
Fotografií: 764509
Plakátů: 376916
Obsahů a biografií: 178381
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Bídníci (2018) [TV minisérie]

Bídníci
Cožpak o to, technicky téhle   nové televizní verzi slavné   klasiky nic nechybí i   výprava je určitě velmi   solidní, ale tahle věc   stojí a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Muž z Toronta (2022)

Muž z Toronta
Zkopírovaná a ukecaná   blbost,takových filmů kde je   jeden ukecaný a druhý   drsňák už tu bylo a tenhle   nijak nepřekvapil spíš byl   nudný a místy byl ten   černoch se svými hláškami   trapný.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

ONEMANSHOW: The Movie (2023)

ONEMANSHOW: The Movie
!!!ZAHRAJEME SI POSLEDNÍ   HRU!!!

Je to tak, ať už je   to fake nebo ne, je to fakt   originálně natočený a děj   o lásce by mi jindy asi   více >

Autor: hvezdy | Hodnocení: 7 / 10