Duben

Komentáře uživatele LenC2

LenC2

LenC2 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  C@RL LenC°°

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 664
10 000 př.n.l. (10,000 B.C.)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.6.2009
Emmerich opět postavil film   na efektech , které jsou jak   jinak než dobré sice   příběh je trochu   jednoduchý o lovci, který   si jde pro svou dívku je   klasický film sice má pár   nelogičnistí , ale celkově   to není špatné.
12 kol (12 Rounds)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.12.2009
Pro fandy akčního žánru je   režisér 12 rounds hlavním   tahákem ve , kterém se vydal   na další akční jízdu s   dnes už hvězdou Johnem Cenou   . Příběh se trochu podobá   jeho prvnímu filmu kde mu   unesli partnerku zde hraje   policistu a opět shodou   okolností je také unesena   jeho partnerka a musí plnit   různé úkoly aby nebyla   zabita. Jak už je zde v   komentářích trefně   napsáno trochu to   připomíná Die Hard 3, ale i   Speed nebo The Rock.
12 opic (12 Monkeys)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.8.2009
Proč film vidět? Skvělí   výkon Bruce Willise v roli   Cola a snad ještě lepší   role Brada Pitta ve správně   zamotané časové sci-fi,   které udrží celý film v   pozornosti a napětí o   zjištění původce nákazy   lidstva nebezpečným virem .
13 (XIII)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.9.2009
Kilmer a Dorff už toto je   zajímavá kombinace a   příběh o muži který   ztratil paměť může   připomínat Bournův   příběh , ale kdo tento dvoj   dílný film neviděl v TV má   teď možnost si jej koupit na   stánku za 49korunek a   rozhodně nebude litovat .
2012
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.11.2009
Emmerich král   katastrofických filmů a   digitálních efektů nás   vtáhne opět do svého světa   katastrof . Hlavním tahákem   filmu jsou samozřejmě efekty   , které úchvatně vynikají   na filmovém plátně a už   jen proto stojí na film jít   do kina , ale opět nechybí   několik nesmyslů . John   Cusack také není špatný a   celkově mohl být i film o   dost kratší bezmála 160   minut je dost nato aby se   našli i nudné místa. 2012   – 21.12. se blíží .
2Bobule
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.10.2009
Cesta do kina na 2bobule   zavede buď diváky co byly   spokojeni s prvním filmem a   pro ty to bude celkem   zklamáním nebo kdo Bobule   neviděl půjde na dvojku   díky dobrému hereckému   obsazení a když nebude mít   srovnání bude třeba více   spokojen . Můžu říci, že   jsou to až vyhozené peníze   za lístek do kina proč u   nás pořád chtějí točit   druhé díly jen proto aby   vydělali na úspěšném   prvním filmu - měli to   dát rovnou na DVD a pak do TV   … ještě, že se dá dobře   dívat na Voříškovou díky,   které jsem film i více   ocenil a pěkné jsou i   záběry po Jižní Moravě   samozřejmě, že jsou i   vtipné momentky .
300: Bitva u Thermopyl (300)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.8.2009
300 spartnů je po vizuální   stránce nádherný film a o   dokonale propracovaných   bojových scénách nemluvě.   Snyder odvedl skvělou práci   a je dobře , že se dál   drží filmování komiksu.
50x a stále poprvé (50 First Dates)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.5.2009
Drew si měla možnost zahrát   s dnes ikonami komedii Ben   Stillerem v Baba na zabití a   Adamem Sandlerem v 50x. Dle   mého i díky skvělému   hůmoru Adama je druhá   kombinace lepší a vždy   když vidím tuto komedii   hodně se bavím jak stále   dokola zkouší zbalit holku ,   které každé ráno jeho   tvář nic neříká ,   protože si nic nepamatuje.
6. den (The 6th Day)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.6.2009
Toto akční sci-fi ukazuje   jak by to mohlo dopadnout ,   když se klonování dostane   do nepovolaných rukou. Arnold   v dvojroli kdy se snaží   dokázat že není klon.
60 sekund (Gone In 60 Seconds)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2009
Pro obdivovatelé rychlých   aut je tento film opravdu   pěkná podívaná . Nicolas   Cage jako zloděj aut , který   musí ukrást 50 luxusních   aut aby zachránil svého   bratra. Na režisérské DVD   verzi je ještě film o pár   minut delší než je   kinoverze.
96 hodin (Taken)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.2.2009
Dobře natočený akčnák o   otci, který udělá cokoliv   pro svojí dceru Kim. Kim jede   do Pařiže kde je unesena   bandou, která
obchoduje s bilým masem.   Otec se vydává po jejích   stopě a se všemi si to   vyřidí akční film jak   vyšitej mrvé ani nelze
spočítat . Liam Neeson   byl skvělej.
A.I.: Umělá inteligence (A.I.: Artificial Intelligence)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.5.2009
Rozhodně nedoceněné sci-fi,   které asi hodně diváků   nepochopilo nebo i díky   délce filmu bylo odrazeno.   Nevím jak by film dopadl   kdyby jej nerežírovel   S.Spielberg, který si vybral   do hlavní role robota   výborného Osmenta.
Absolon
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.6.2009
Opět jedno sci-fi, které se   zabývá záchranou lidstva   proti novému smrtelnému viru   , který se šíří na zemi .   Absolon je nový lék, který   má lidstvo zachránit nevím   zda Lambert zachránil tento   film…
Ace Ventura 2: Volání divočiny (Ace Ventura: When Nature Calls)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.9.2009
Volání divočiny už byl   bohužel jasný komerční   počin kdy chtěli vytěžit z   úspěchu prvního filmu o   zvířecím detektivovi Ace   Venturovi a změna režiséra   také nebyla dobrá volba   netvrdím, že mě Jim   nepobavil, ale pokud   srovnávám s prvním díle   tak jsem se bavil více.
Ace Ventura: Zvířecí detektiv (Ace Ventura: Pet Detective)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.9.2009
Neumím si představil v roli   Ace Ventury jiného komika .   Jim měl štěstí , že tuto   roli zvířecího detektiva   získal a tím i odstartoval   svou skvělou kariéru   známého komika plného   grimasů .
Aeon Flux (Æon Flux)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.5.2009
Zajimavě provedené sci-fi ,   které nás zavádí jak   může svět vypadat za 400   let. Samozřejmě   nejpůsobivější jé   samotná postava nájemné   vražedkyně v podání   úžasné Charlize Theron.
Agent bez minulosti (The Bourne Identity)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.5.2009
Matt Damon v roli agenta   Jasona Bourna, který si nic   nepamatuje podal vynikající   výkon. Ační thriller o   tajném agentovi, kterého se   chtěli zbavit což neměli   dělat.
Air Force-BAT 21 (BAT 21)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.8.2009
Výborný film z válečného   Vietnamu s vynikajícími   hlavními hrdiny kdy Danny   Glover pomocí vysílačky se   snaží zachránit Gena   Hackmana , kterého v   průzkumném letadle   sestřelí ve Vietnamu kde   zuří válka. Konečně se   fandové a sběratelé   dočkali a budou si moci tento   skvělí film koupit na DVD.
Akta X: Chci uvěřit (The X-Files: I Want to Believe)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.12.2008
co jako fanoušek Akt X   očekávám , že bude něco   co tu ještě nabylo chapu že   tento film byl určen hodně   lidem kteří neviděli   žadný díl Akt X, ale jak   jsem viděl Muldera a Scully v   postely to byla konečná .   Příběh není nejhorší ,   ale opět jsem čekal neco   mimozemského a né nejaké   ruské vědátory davam 5
Alexander Veliký (Alexander)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.8.2009
Pamatuji si jak jsem přežil   tento historický velkofilm v   kině a zanechal ve mě   spíše špatný dojem , ale i   tak jsem si film koupil do dvd   sbírky jako u všech , které   jsem viděl v kině. Po   skvělém Gladiatoru se s   historickými filmy roztrhl   pytel a tento o Alexanderu   mohl být lepší od Olive   Stona jsem čekal více a   hlavní hvězdy to také   nezachránily jak už tu bylo   napsáno někdy je méně   víc. Možná kdyby film měl   o hodinu méně nepřipadal   by mi na konci až nudný.
Aljaška v plamenech (On Deadly Ground)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.2.2009
Seagal se vrhl na téma   ekologie a natočil zajimavý   akční film jak to chodí v   ropných společnostech. Film   není špatný a řadím ho   mezi jeho lepší filmy ,   ikdyž bojových scén je tu   méně.
Americký ninja (American Ninja)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.5.2009
Asi nejlepší první a   poslení role Michaela   Dudikoffa. Sice příběh   hodně najivní a bojové   scény dnes vypadájí až   směšně , ale kdo A.Ninja   viděl ještě za totáče v   xté vhs kopii s jednohlasým   dabingem byla to senzace a   nejlepší bojový film té   doby. Dnes jen další DVD   dluh v mé sbírce. Snad   někdy A.Ninja vyjde i unás   na DVD.
Americký ninja 2 (American Ninja 2: The Confrontation)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.5.2009
Další pokračování o   bojovních ninja a opět v   akci Joe v podání Michaela   Dudikoffa. První díl byl o   trošku lepší. Ale zde je o   něco více akce.
Anděl na horách
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.8.2009
Po letní dovolené nás   Gustav Anděl zavede na   vrcholky hor Vysokých tater   kde se setkává s kamarádem   Vyhlídkou a je zde opět   spousta vtipných scének .   Pokračování je stejně   dobré jako první film o   revizoru Anděli a mohu jen   doporučit.
Andělé (Angels in the Outfield)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.12.2009
Amící filmy o baseballu   mají rádi a proč si   nepomoci nadpřirozeným   dopingem v podobě andělů,   kteří pomáhají teamu   Andělů k výhře . Hlavním   koučem teamu Knox , kterého   hraje nevrlý Danny Glover   nevěří , že by jeho team   mohl vyhrávat. Pohodová   rodinná sportovní komedie s   dnes již plná známích   hereckých hvězd.
Andělé a démoni (Angels & Demons)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.6.2009
Příběh začíná ve   Vatikánu úmrtím papeže   následným pokusem vyrobit   antihnotu, která je ukradena   a byla použita na zničení   Vatikánu . Profesor Langdon   je požádán aby Vatikánu   pomohl vyřešit únos čtyř   kardinálů .
Celkově   jsou Andělé a Démoni hodně   napínavý krimi thriller a   Howard s Hanksem chtěli   určitě překonat první film   , ale stejně zde vždy bude   srovnávání . Mimochodem co   připomíná Země, vzduch,   oheň, voda? Že by 5 Element?
Anna a král (Anna and the King)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.8.2009
Jodie je v tomto romantickém   filmu skvělá tak jako vždy   mám její filmy v oblibě , i   když tento je hodně dlouhý   v roli anglické učitelky,   která se vydává na východ   do daleké země Siam kde se   setkává s králem , kterého   hraje výborný Yun-Fat.
Apollo 13
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.4.2009
Zde se povedlo hned několik   věcí. Silný příběh podle   skutečné událostí a   skvělé herecké obsazení   včetně úžasného Toma   Hankse, které perfektně   natočil Ron Howard. Všem jen   a jen doporučuji.
Armageddon
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.5.2009
Bay natočil romantické   katastrofické sci-fi, které   každému zůstane hodně v   paměti. B. Willis je hlavní   tahoun filmu a nechat ho   zemřít a udělat zněho   zachránce celého světa to   je ten pravý americký   happyend.
Atlantis
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.11.2009
Atlantis od Bessona je   výborná oddychovka po   náročném dni kdy nás   zavede do podmořského   království s vynikající   hudbou . Potěšující je ,   že dokument vydal Vapet na   DVD , které lze nyní koupit   na stánku .
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697950
Fotografií: 764400
Plakátů: 376843
Obsahů a biografií: 178353
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Masakr na svatého Valentýna (196...

Masakr na svatého Valentýna
Podle mého názoru je tenhle   film skutečně brilantně   natočená gangsterka,   vycházející ze skutečných   událostí v meziválečné   Americe a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Punk není mrtev (1999) [TV epizo...

Punk není mrtev
Do města dorazí ostrá   slečna - punkerka co má   ráda nevázanej život a Hyde   se do ní hned zamiluje, má s   ní odjet, ale nakonec to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10