Duben

Komentáře uživatele Matinka

Matinka

Matinka zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 11
50x a stále poprvé (50 First Dates)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.3.2009
Skvělý film a skvělý   námět a ještě skvělý   obsazení. Adam Sendler tomu   dal úžasný nádech jako   vždycky :). ,,Neskrotný   muž,, kterýho zkrotí až   Demi Moore . :)
Blbý a blbější (Dumb and Dumber)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.1.2009
no dlouho jsem ho nemohla   sehnat, ale už jsem ho   viděla. Líbil se mi, i když   to někdy bylo až moc   přidrzlý, ale to patří k   výkonům Jimmyho. Je skvělej   a tak dodal tomuhle filmu   štávu. ;)
Božský Bruce (Bruce Almighty)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.1.2009
Skvělý nápad a ještě   lepší obsazení obsazení.   Jimm Cerry je skvělý herec a   komik a jako vždy zde zahrál   skvělou roli.
Cesta kolem světa za 80 dní (Around the World In 80 Days)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.12.2008
Cestu kolem světa za 80 dní   mám ráda hlavně kvůli   Jacki Chanovi. Do filmu vnesl   určitě hodně jak vtipu tak   i všeho. Ale film mám ráda   celkově kvůli nápadu vtipu   a zpracování. Neni to   obyčejný ,,komerční   holywoodský film,,. Má to   něco do sebe.
Hannah Montana
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.12.2008
souhlasím!!
Patří mezi moje   nejoblbíbenější seriály   je suprový. Umírám smíchy   při každým díle těším   se na film Hannah Montana už   aby byl!!
Holka na hlídání (The Nanny Diaries)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.3.2009
Příjemný film, který je   zajímavě udělaný (   vypravování v muzeu). Je tam   vtip i jakési ponaučení.   Film se mi líbil, ale   přišlo mi až ironický, že   z paničky závislé na   penězích se během takové   krátké doby stal normální   člověk.
Máj
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.12.2008
Já film Máj rozděluju do   dvou skupin. Ta první jako   film sám o sobě bez žádný   předlohy. Film jako takovej   se mi líbil, i když někdy   tam moc převažoval kýč,   ale to se dalo překousnout.   Ta druhá skupina je film   podle knižní předlohy Máj   a tam jsou docela nedostatky   nebo scény-děje, které moc   nesouhlasej s právě knižní   předlohou.
Petr Pan (Peter Pan)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.12.2008
Petra pana jsem si hned   oblíbila viděla jsem ho   jednou, když mi bylo asi 9 a   moc se mi líbil ale potom   jsem ho všude hledala,   protože jsem ho hrozně moc   chtěla vidět. Potom ho   dávali v televizi tak jsem si   ho hned natočila ated ho   mám. Takže se můžu koukat   pořád dokola a myslím, že   mě to neomrzí. ;)
Poslední prázdniny (Last Holiday)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.3.2009
Líbilo se mi hlavně   obsazení a to, že to bylo   točené u nás částečně,   ale i tak bylo moc průhledné   jak skloubili náký sceny   takhle velké hory, co by tu   dělali ?? :) Ale film se mi   líbil, skvělá komedie.
Tenkrát na východě (Shanghai Noon)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.12.2008
Tak tenhle film jsem segnala a   viděla hlavně kvůli   Jackimu. Jeho herecké,   bojové výkony jsou   úžasné. Filmy, kde hraje se   snažím sehnat abych jich   měla co nejvíc a to je jeden   z nich. a jsem ráda, že jsem   ho viděla. Wilsona moc   nemusím, newím proč, ale   newmám ho moc v oblibě, ale   do téhle role mi padl jako   ulitej. Takže tenhle film se   mi moc líbil.
Zelená je tráva (Kicking & Screaming)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.3.2009
Film se mi moc líbil. Zaujal   mě už od začátku.   Příběh, který by se mohl i   stát a to se u amerických   filmů moc nevidí:). Will   zahrál roli moc dobře jeho   chování bylo až k pláčï,   když hrál maniaka. Až tak   to hrál dobře :).   Doporučuju skvělá komedie.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190690
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377360
Obsahů a biografií: 178512
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

The Invisible Man Returns (1940)

The Invisible Man Returns
Místy zbytečně   komplikované, ale efekty jsou   zde na svůj rok výroby na   jedničku. Dějově to také   ujde, moc hluchoty tu není.   Většinu více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Vedlejší produkt (2024) [TV mini...

Vedlejší produkt
Peter Bebjak pro TV umí, ale   filmy má slabší, kdoví   proč? Vedlejší Produkt je   solidní mini série, která   ukazuje práci kriminalistů   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10