Duben

Komentáře uživatele Honza_Hlavka

Honza_Hlavka

Honza_Hlavka zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 16
Čápi s mákem
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.9.2010
Já jsem se pobavil. Ze   začátku jsem nevěděl co si   o tom myslet, ale pak mi   došlo, že je to parodie na   pořady s celebritami s hodně   suchým humorem.
Číslo 5 žije (Short Circuit)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.1.2009
Číslo 5 žije aneb v jednoduchosti je krása.
Můj nejoblíbenější film v   dětství.Velkou měrou se o   to zasloužil asi i český   dabing, který se povedl.   Číslo 5 mluví a vypadá   neuvěřitelně roztomile -   kam se na něj hrabe Knight   Rider! Dialogy jsou vůbec   velkou devizou filmu - zní   velice reálně.Dobré   herecké obsazení.Dobré   hlášky:

Třeba:
Newton   Crosby: Víš, že se ani   nedivím, že si jí Číslo 5   tak oblíbil? I kdyby toho byl   schopen, jakože není, ale   kdyby byl. Je docela pěkná,   co říkáš?
Ben   Jabituya: Já myslím, že je   panna. Možná je panna.

Nebo:
Ben   Jabituya: Vy jste cholka,   že?
Stephanie   Specková: Ano. Pokud vím,   tak ano.

A   taky:
Newton Crosby: Je   to pořád naladěné na   vlnovou délku čísla 5?
Ben Jabituya: Ano, ale   jenom je-li velmi   poblízku.
číslo 5:   Nazdar, hlupáci.
Howard Marner: (z   vysílačky) Haló, tady   Howard. Jestli mi okamžitě   nevrátíte dodávku, pak si   vás...
(Číslo 5   usmaží vysílačku   laserem.)
číslo 5:   Ben Jabituya, vymazat se.
Ben Jabituya: Tak počkat.   Chci jiný zadání.
číslo 5: Vodprejsknout,   vypadnout, zmizet.
Ben   Jabituya: Na co čekáš,   Newtone Crosby? Odpravíme   se.
číslo 5: Newton   Crosby, neutíkat, nemluvit,   řídit. Ať je to ještě   dneska, Crosby. Pohyb.

Zkrátka tenhle   film nemá extra složitej   děj,ale je to zatraceně   dobře natočené.V   jednoduchosti je krása.
Franklin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.5.2010
Má velmi oblíbená pohádka.   Určitě v ní není nic, co   by neměly vidět dětské   oči - snad kromě pojídání   sušenek s mouchama...
Jenom sex a nic jiného (Csak szex és más semmi)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.8.2009
Dneska mi to nějak nesedlo.   Nezasmál jsem se ani jednou,   komedie to asi byla, protože   mě nanapadá jiný žánr,   který by film lépe   vystihoval. Možná   komediální romantické drama   nebo lépe román pro ženy s   prvky komedie. Lehce   příjemný byl Sándor   Csányi, režisér a ta nahá   holka ve sprše. Myslím tu   jak stále chtěla po   režisérovy svůj monolog.   Když zkřížíte   "Kvasku","Romá   n pro ženy" a   "Holky to chtěj   taky" dostanete   "Jenom sex a nic   jiného". Dokoukal jsem   to konce, takže něco na tom   filmu je, ale znova si ho   nepustím.
Kancl (The Office)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.3.2010
Britskou verzi mám mnohem   radši. Lidi se v ní chovali   vtipně trapně(jako se občas   chová každý), ale ne   hloupě. Tady se postavy   chovají dost často velice   hloupě, proto mi nejsou tak   sympatické jako v   originální verzi.
Království (Riget)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.1.2009
Lars Von Trier dokáže dostat   z herců maximum.Vypadá to   velmi reálně.Perfektní   nemocniční a zároveň   duchařská atmosféra. Je to   asi nejzábavnější Trierův   počin. Dokázal zde, že má   smysl pro humor.
Mozek za miliardu dolarů (Billion Dollar Brain)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.8.2009
Nechápu zdejší nízké   hodnocení, osobně mi tahle   "bondovka" přišla   lepší, než jakýkoliv   originální James Bond co   jsem zatím viděl. Skvělá   humorná směs krásných   žen, biologických zbraní,   fašistů, komunistů a   agentů, kteří mi přišli   lidštější než celý   slavný James Bond. Co víc si   přát?
Naruto
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2009
Přestože seriál má řadu   slabších dílů (což je ale   při 220 dílech   pochopitelné,že to bude   občas nastavovaná   kaše),nemohu dát jinak než   10/10, protože tak   propracované charaktery   postav se hned tak nevidí.   Skoro každá postava řeší   smysl svého života a každá   ho nelezne v něčem trochu   jiném. Výborné jsou též   souboje a zajímavé to je i z   kulturně-religionistického   hlediska. Skvělá je i hudba   a vizuální stránka věci.   Myslím, že skoro každý si   v seriálu najde postavu, se   kterou se trochu ztotožní.   Možná i proto je to teď   mezi puberťáky v Čechách   takový hit. Seriál je   zaměřen hlavně na   náctileté, ale mě ulovil   taky. Pokud má někdo rád   anime nebo asijskou kulturu,   neměl by si ho nechat ujít.A   nevadí, že postavy vypadají   dost euroamericky, Japonsko je   z toho stejně cítit nejvíc.
Natěrač
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.2.2010
Možná proto, že neznám   divadelní hru, jsem se docela   dobře bavil. Herecké výkony   jsou dobré, příběh dobře   vymyšlený. Na Novu   příjemné překvapení.
Naušika z Větrného údolí (Kaze no tani no Naušika)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.1.2009
Postapokalyptický svět ve   kterém přebírá vládu nad   světem "hmyz".   Jediný kdo k   "hmyzu" necítí   odpor a snaží se mu   porozumět je Naushika.   Naushika a hmyz si k sobě   nakonec najdou cestu... Ten   film jsem viděl 3krát a   ještě se na něj někdy   kouknu,takže mi nezbývá   než dát 9/10. Příběh je   relativně jednoduchý, ale   celý ten film je prostě   krásný.
Pobřežní hlídka (Baywatch)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.4.2009
Legendární seriál ve   kterém hrálo víc playmate   Playboye, než v kterémkoliv   jiném mládeži přístupném   počinu:-). Pokud se rádi   díváte na tenhle typ žen a   mužů, můžete si k   hodnocení přidat ještě   jednu hvězdičku. Jinak   bohužel seriál těží z   výborného nápadu natočit   seriál o plavčících,   protože na pláži se pořád   něco děje, ale opravdu   dramatických nebo humorných   situací nabízí pomálu. Ale   viděl jsem i celou řadu   horších seriálů,takže s   hodnocením níž nepůjdu.
Podvádíš mě! (Cheaters)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.3.2010
Opravdu kontroverzní reality   série, kterou bych na jednu   stranu zakázal a na druhou   stranu je samozřejmě   zábavné na ni koukat.   Neštěstí druhého zkrátka   pobaví, ale tohle už je   vážně asi za hranicí toho,   co by se ještě mělo smět v   TV vysílat.
Ropáci
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.3.2009
No bodejť
Říkal jsem si co mi to ty   Ropáci jen připomínaj?   Proč se mi tak líběj?   Vzpomněl jsem si na   promítání diapozitivů z   dětství,cestovatelské   besedy,Cimrmana... No bodejť   ! Pro tenhle druh atmosféry a   humoru mám rád české   filmy.
Taxidermia
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.1.2009
Film který donutí člověka   přemýšlet. Vizuálně velmi   dobře provedený.Přesto mu   dávám jen 7/10 ,protože   jsem se chvílema nudil a to   vestí, že tomuto filmu něco   chybí,ikdyž nedokážu   říct co.
Země mrtvých (Land of the Dead)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.5.2010
Viděl jsem v televizi   náhodou, nic jsem od filmu   nečekal a byl jsem mile   překvapen. Idea zombie   evoluce je tu hezky   zpracovaná - zombíci   přemýšlejí pomalu, ale   smrtonosně - naučí se   třeba střílet či chodit   pod vodou. Je tu i jakési   romantické porozumění mezi   hlavním zombíkem a hlavním   lidským hrdinou na konci -   zkrátka solidní zombie film,   který rozhodně nezklame.
Zoufalé manželky (Desperate Housewives)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.8.2010
Dialog s mým spolubydlícím
On: Už zase čučíš na   Zoufalé manželky? Já: Jo.   ON:Vždyť to je pro   zdegenerovaný ženský v   domácnosti. Já: Jo, skvěle   se při tom strouhá mrkev.   On: Ty si to i nahráváš?   Já: Kdybys nebyl ignorant,   koukneš se aspoň na 2 díly   a zjistíš, že to má   většinou velice   propracovaný, rafinovaný a   vtipný scénář.
On:   Aspoň, že bude mrkvový   salát.

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

11:05 - 12:00

47 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Středomoří - soužití člověka a...

11:50 - 12:40

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Alvin a Chipmunkové (2007)

11:10 - 13:00

42 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko (2013) [TV poř...

10:10 - 11:55

102 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697950
Fotografií: 764420
Plakátů: 376849
Obsahů a biografií: 178361
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Brooklyn 99 (2013) [TV seriál]

Brooklyn 99
Pro mě výborný seriál.   Vtipný, akční, s osobitými   postavičkami. Jen mě mrzí,   že sedmá série, asi nebude   mít dabing, protože ten byl   také velmi dobrý...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 9 / 10

Hodný, zlý a mrtvý (2015)

Hodný, zlý a mrtvý
Sice docela obstojné   obsazení ale to je tak   vše,akce mizérie a už od   začátku bylo vidět v   hereckých výkonech Lundgrena   a Treja že to nebude žádná   hitparáda další zbytečný   film.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

Smůla (1972)

Smůla
Trochu slabá gangsterka bez   drsnější scény ,sice tam   pár scén se střelbou bylo   ale jen hodně krátkých a   přehlédnutelných,hodně se   tam více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Megažralok vs. Crocosaurus (2010...

Megažralok vs. Crocosaurus
Kdysi se ve filmech o   příšerách používaly   nekvalitní loutky a šlo   většinou o   vysokorozpočtové filmy,   nyní se používá   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 1 / 10

Trojúhelník smutku (2022)

Óvaj óvaj.

Trojúhelník smutku
Trojúhelník smutku není   trojúhelník, ale nejméně   oktagon smutku, nudy a   utrpení. Má-li to být   kritika či parodie na   nějaké více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 3 / 10