Duben

Komentáře uživatele jany1

jany1

jany1 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 11
96 hodin (Taken)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.2.2010
Tenhle film mě mile   překvapil,nečekal sem vubec   nic a uznavám že jsem se   nedokazal odtrhout od   strhujcího deje.Liam Neeson v   roli nekompromisního a   chladnokrevného zabijáka   ktery si na Starý kontinent   přišel pro svou unesenou   dceru se mi fakt líbil.Filmu   slušelo že se dej odehravá   v Paříži.
Amadeus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.2.2009
Velkolepé,grandiozní a   oslnivé!!!Formanuv Amadeus je   dílo ktere pohladí   filmového divaka po   dusi.dokonale   kostymy,uchvatné   interiery,skvele herecke   vykony a všudy přítomna   Mozartova hudba je opravdovym   divackym zažitkem.doporučuji   shlednout v originalním   znění s titulkami a   nezkracenou režiserskou   verzi.
Casino
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.2.2009
Moc,moc mě překvapil.není   tam (i na to že je film 3h   dlouhy)scena nebo dialog co by   nudil.Děj filmu je skvele   posouvan dal a dal a velice   srozumitelnou formou popisuje   chod   penez,kasin,mafie,rodinych i   milostnych vztahu jednotlivych   postav.Robert de Niro je pro   tuto roli naprosto dokonalý a   přesvedčivý.baječně zde   je videt atmosfera uspěchu i   padu a užasna doba 70let v   Vas Vegas.
Čelisti (Jaws)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.2.2009
Muj oblíbenej film,ktery   nikdy nezklame.Je v nem   obrovska síla a   realičnost.Nekdy temeř   zdlouhavy a pro nekoho snad i   nudny dej neustale stupnuje   atmosferu a až do   neuveřitelneho temeř   autentickeho lovu   "velkeho   bíleho".zaběr kdy se   při vnadění vynoří   žralok z vody kousek od lodi   "lovcu" považuju za   jednu z nejlepších film.   scén vubec.ostatní díly   serie Jaws považuji za omyly   ktere k puvodímu Spielbergovu   dílu snad ani   nepatří.Brilantní hudba je   naprosta klasika a k filmu   padne jako prdel na hrnec!
Houbičky (Shrooms)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.2.2009
Naprosta ztrata času,film je   celej nejakej   divnej,příznivci krvavych   scen si zlehka treba přijdou   na své ale jinak je film   taková nic neříkající   slatanina.
Mlčení jehňátek (The Silence Of The Lambs)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.2.2009
BOBMA!!!
Užasne herecke   vykony,brilantní   dialogy,skvela režie,opravdu   dokanale fimove dílo ktere   vas nemuže zklamat!!!Podle   mě NEJLEPŠÍ FILMOVÝ POČIN   VŠECH DOB!!!
Noc oživlých mrtvol (Night of the Living Dead)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.2.2009
skvele udelany dnes již   klasicky horor,ktery dodnes ve   svem žanru nema   konkurenci,desivě   vyhlížejcí sceny se   zombíky i skoro po 20letech   pusobí realně a nahaní   hruzu.všem příznivcum   hororu lze jen doporučit.
Otevřené moře (Open Water)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.2.2009
nejhorší film na kterem jsem   kdy byl v kině,nuda,ztrata   času a zkaženy   večer!!!vhodné pouze pro   slabomyslné jedince nebo k   uspaní vašich nezbednych   dětí.filmová katastrofa!!!
Sám doma (Home Alone)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.2.2009
Vanoční komedie jak ma   byt!Film ma přesne to co ma   mít a co se od nej   čeká.Bavil me mockrat jako   dítě a nevahal bych si ho   pustit i dnes.O proti dnesním   přiblblím vanočním   komedií je film dokanale   zabavny a vtipny.
Stalo se (The Happening)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.2.2009
Vyborny namet ktery mel   rozhodně na víc,mrazivý a   temeř šokujcí začatek se   brzy stahne do dost slabeho   řekl bych teměř prumerneho   děje a konec filmu byl   přinejmenším   rozpačitej.film mě přesto   docela pobavil ale po druhe   bych ho videt nemusel.
Temný rytíř (The Dark Knight)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.2.2009
Lehce přecenovany film,jako   akční film by nebyl problem   říci ze Temny rytíř je   vyjmečne zdařilá akční   podívana ale jako hrdy   nasledovník Burton.filmu,jsem   se jako divak ztratil v uplně   jinem žanru než kam Batman   vždy patřil.Jinak uznavam   že jsem z kinosálu odchazel   uspokojený naprosto vybornym   hereckym vykonem Heatha   Ledgera v roli Jokera i   dokanolou akční zabavou ale   v koutku duše a myslím že   sem to necítil sám jsem   postrádal tu užasnou   komiskovou nadsazku a   pohadkovost jako v prvních   dvou filmech.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190696
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377366
Obsahů a biografií: 178513
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Fez dostane holku (2001) [TV epi...

Fez dostane holku
Donna vyhraje lístky na   skupinu Led Zeppelin, ale Eric   jít nemůže a Kelso, Hyde,   Jackie se o to kdo půjde s   Donnou hádají a jsou na sebe   nepříjemní tak to Donna   vyřeší po svém, slušný   díl.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Děti zítřků (1980)

Děti zítřků
Ani evidentně štědrý   rozpočet (na tu dobu), ani   velmi kvalitní obsazení s s   pány Menšíkem, Prachařem,   Kostelkou, Kratinou a   předními více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10