Duben

Komentáře uživatele Henry123

Henry123

Henry123 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 95
101 dalmatinů (101 Dalmatians)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Z animovaného trháku se   snažit udělat trhák hraný,   nebyl nejlepší nápad. Na   druhou stranu musím   říct,že oproti filmu 102   dalmatinů, toto byl film   velmi dobrý. Snímek na mně   působil jako naprostá   předělávka dalmatiního   animáku, ale když se   zamyslím, byl vlastně dost   odlišný. Závěrem mohu   říct, že je to celkem   průměr
101 dalmatinů (One Hundred and One Dalmatians)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.7.2009
Snímek, který mi   připomíná jeden z mích   nejoblíbenějších filmů   Lady a Tramp. Je to tím, že   dobrodružství prožívají   opět hafíci? Nebo tím, že   film uvedl Walt Disney? Ať je   to tím, nebo tím, film má   své kouzlo a nedokážu na   něm najít chybu. Rozhodně   lepší, než hraný remake...
Pokračování většinou   nebívají lepší, než   původní filmy, ale   tentokrát se to nepotvrzuje,   ale ani to, že když mi je 12   let film se mi nemůže   líbit. Naopak jsem se u něj   smál a opravdu mně udivuje   animace krásných   flekáčů...
102 dalmatinů (102 Dalmatians)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.6.2009
Naprosto zbytečné pokračování
Film mně hodně zklamal.   Viděl jsem animovanou verzi   tohoto příběhu a moc se mi   líbila. A toto? Psi nemluví,   Cruella je mnohem méně   maniakální a dobrodružství   zažívají hlavně   páníčkové zvířat. Pokud   jste viděli kreslenou verzi,   nemají proti ní hraní   dalmatini šanci.
Agent v sukni (Big Momma's House)
 
Přidáno: 15.6.2009
Docela povedený americký   film. Líbilo se mi, že byl   vtipný a přece tomu chyběla   špetka inteligence. Agent v   sukni mně příjemně   překvapil.
Anděl Páně
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.7.2009
Příjemná pohádka s   výborným hercem Ivanem   Trojanem, kterou jsem viděl o   vánocích a právě k   vánocům se hodí. Pohádky   nejsou můj oblíbený žánr,   ale když jsou kvalitní, jako   anděl páně, tak pobaví   víc než třeba krimi.
Anglické jahody
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.9.2009
Anglické jahody mně zklamaly   po všech stránkách.   Příběh vůbec nebyl   takový, jaký jsem ho   očekával a písnička   "Malčik moj" se   opakovala k zbláznění.   Jediná věc, která se mi   líbila, byly černobílé   scénky, ze skutečných   záběrů. Opravdu nic moc,   ještě, že jsem na to nešel   do kina, ale počkal jsem si   na vysílání v televizi.
Arabela
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.7.2009
Arabela je seriál určený   komukoliv. Dospělému i   dítěti. Obsazení herců je   velmi dobré (Vladimír   Menšík, Stela Zázvorková)   a příběh také. Nemám co   dodat.
Pohádka arabela se mi   líbila. Téměř víc než   líbila na fdb jsem ji   ohodnotil 9 hvězdami z 10! Na   druhou řadu jsem se velmi   těšil a ...? líbila se mi   jako kočka psovi! 2.série je   zdlouhavá, postavy jsou jiné   a ze seriálu zmizel výborný   herec Vladimír Menšík.   Bohužel jde o velmi, velmi   velmi nepodařený pokus o   pokračování. Arabela   vždycky byla a vždycky bude   jen jedna.
Bathory
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.6.2009
Krvavý film. Ne! Žádní upíři, jenom hraběnka...
Vynikající Jakubiskův film   o životě ,,krvavé"   hraběnky Bathory, který   dokazuje, že vůbec krvavá   nebvyla. Ať je to tak či   onak film se mi zdál velmi   věrohodně natočený a jeho   kouzlo mně naprosto   uchvátilo. Co dodat?
Beetlejuice (Beetle Juice)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2009
Tim Burton mně s Beetlejuicem   mile překvapil. A na druhou   stranu trochu zklamal.   Duchové, velký dům, který   nemá sousedy nejblíž a   mrtvej beetlesák. Nic   lepšího pro scénář   neexistuje. Hrdinové si   sundavají hlavu i kůži z   obličeje, to je prima a i   holčičí hrdinka v černém   je sympatická, jenže...   Beetlejuice, který by mohl ve   filmu jasně zazářit, jasně   uhasíná. Burton postavil na   plac Beetlejuice, a před   něj nacpal macechu,   fotříka, dívku v černém,   duší prokurátorku, a duší   páreček. A milý   Beetlejuice už absolutně   nemá šanci se v ději   ukázat a vyřádit.   Maximálně tak až v   závěrečné čtvrthodince.   No, shrnu to. Burton se   vyznamenal strašáky a   ukázal, že můžou mít i   pro humor uděláno. Na   Beetlejuice ale trochu   zapomněl...
Bibi Blocksberg: Tajemství modrých sov (Bibi Blocksberg und das Geheimnis der blauen Eulen)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.9.2009
"Malá protivná čarodějnice v nudném hloupém filmu"
Film Bibi a tajemství   moudrých sov, je úděsná   parodie na Harryho Pottera,   včetně hudby. Ve filmu se mi   nelíbí, že čarodějnici s   radostí používají kouzla   před obyčejnými lidmi, a   celé trapnosti přidávají   ve filmu hrozné písně.   Žádnému fanouškovi Harryho   Pottera nedoporučuji, a ani   ostatním ne.
Bláznovo zlato (Fool's Gold)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.10.2009
Příjemná bláznivá   komedie, která dokázala   příjemně překvapit.   Rychlí a ostrý humor je   nastolen již na začátku a   vytrvá po celý děj. Film je   pořád v pohybu a přes samou   akci občas ani nemá čas na   pár dialogů, které by   zjevně hrdinové rádi   řekly. Nudit se nebudete,   zasmát se zasmějete. A když   se to celé sečte, vychází   slušných 8 hvězd.
Bludiště
 
Přidáno: 19.3.2010
Obyčejná show, ve které najde cestu i malé dítě.
To z ní ale nedělá špatnou   show. Bludiště je skutečně   velice jednoduché a podobné   jako ostatní show na ČT 1,   ale originální je v tom   smyslu, že bylo jedno z   prvních. Pamatuju ještě   časy, kdy jsem byl malý a   sledoval snahu modrého a   červeného týmu. Bavilo mě   to a tehdy jsem neodmítal ani   reprízu. Vyrost jsem a   bludiště se mi zdálo čím   dál monotónější a   nudnější. Zřejmě i   tvůrci vycítili, že po   tolika letech je třeba   udělat změnu a tak ji   udělali. Bohužel zasáhli do   celého pořadu velice hrubě   a tak se z originálního   monotóního pořadu stala   neoriginální nudná   monotóní slátanina. Rádoby   populární zábava se   spoustou rádoby populárních   úkolů, které však   působily nudněji než   události dne s nezáživným   moderátorem. Sledovanost   zjevně znovu klesla a tvůrci   si někde přečetli, že se   mají držet svého kopyta. No   a vrátili show původní ráz   s malými, leč velice   nemožnými vylepšeními.   (Jeden příklad za všechny   za všechny: Místo hádání   skrývačky, zvonění na   zvoneček atd.) Je dobře, že   se Pastorek nezdál zastaralý   také, protože občas   dokáže dát pořadu říz,   například narozdíl od   úmorného Petra Svobody v   hodině pravdy či dokonce   Petra Lesáka v 5 proti 5.   Časy se mění, ale   bludiště zůstává, a   doufejme, že už zůstane,   jaké je. Hodnotím slušným   počtem 7 hvězdiček.
Bolt - pes pro každý případ (Bolt)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.6.2009
Film bolt pes pro každý   případ nebyl ani špatný   ani nějak zvláštní. Celkem   průměrnej film. Líbilo se   mi zpracování a docela i   příběh.7 hvězd.
Brainiac je směskou pokusů a   vtipů. Někdy pobaví, někdy   vám sdělí zajímavost, ale   občas taky jen ukáže, jak   může být scénář tohoto   seriálu stupidní. Brainiac   dokáže pobavit, ale taky   pořádně odradit od vědy.
Vtipná romantická oddechovka   začínající tam, kde první   díl skončil. Druhý díl je   sice méně nápaditější,   než díl první a přesto je   velmi originální. Možná   bych uvítal i Bridget 3, ale   o čem by byla?
Cesta do středu Země (Journey To The Center Of The Earth 3D)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.7.2009
Cest do středu země jsem   viděl víc verzí, ale tahle   z nich byla nejlepší.   Jediná věc, která mě snad   na filmu zklamala, byla ta,   že jsem se těšil na   dinosaury a nakonec tam byl   jeden tyranosaurus.
Cesta na Měsíc 3D (Fly Me to the Moon)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.2.2009
I první 3D film v ČR měl své mouchy. Spíš masařky.
Tak dobrá, začněme od   úplného začátku.   Příběh. Vskutku prostý,   nepřináší vůbec nic   nového, žádné dějové   zvraty, vůbec nic, čím by   mohl byť jen trochu   překvapit. Jako ve správném   napínavém filmu by i zde   měli mít titulní hrdinové   nějakého soupeře. Jím jsou   tři ruské mouchy. Všimněte   si - ruské. Něčemu   takovému bych nedivil za   studené války, ale dnes   takové narážky nevyzní,   zvlášť, když jsou titulní   hrdinové tak nesympatičtí   jak jsou. Z 3D mně   zanedlouho začali bolet oči,   takže ani to jsem si   nevychutnal a dabing se zrovna   dvakrát nepovedl. Sečteno,   podtrženo
Cirkus Humberto
 
Přidáno: 10.7.2009
Seriál, který jsem viděl   už kdsi, ale příliš mně   neupoutal. Osudy cirkusu, to   je sice hezké, ale nic   nového. Stále jen někdo   umírá, nebo někoho na své   pouti potkávají. Upřímě   řečeno - znovu bych seriál   vidět nemusel.
Průměrná pohádka z roku   1951. Všichni říkají, že   je tato pohádka krásná, ale   mně nic zvláštního   neřekla, ani jsem si ve filmu   nenašel nic poutavého.
Comeback
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.7.2009
Výborný český sitcom o   Tomášovi a jeho bratru   Ozzákovi je nabitý všemi   možnými vtipi a vždy když   některý díl vidím směju   se od začátku do konce.
Černá sanitka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.6.2009
Musím uznat, že to byl   dobře natočený seriál. Na   druhou stranu, v seriálu se   mi líbily asi 3 díly. Zbytek   byly slátaniny, občas   nazvané   ,,strašidelné", ale   nenaháněli hrůzu, nýbrž   smích.
Četnické humoresky
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.7.2009
Velmi dobrý seriál. Moje   nejoblíbenější díly jsou   Medovina a Klaudynka. Tomáš   Töpfer a Ivan Trojan   dodávají všemu atmosféru.   Četl jsem i knihu četnické   humoresky, ale seriál je   lepší
Ďáblova lest
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.2.2009
"česká šifra mistra Leonarda"
Tak tento film se mi opravdu   líbí. Pentagrami, vraždy a   tajemno. A navíc je to   smíšený horor s krimi.   Doporučuji se na třídílný   film podívat v televizi anebo   na iternetových stránkách   www.ceskatelevize.cz/ivisilani
Den nezávislosti (Independence Day)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.3.2009
Celkem dobrej film o   mimicích, kteří přiletěli   na zemi s poselstvím   chcípni, chcípni, chcípni.   Film mě ale nebavil tolik   jako třeba znamení nebo   evoluce. Rozdíl? V den   nezávislosti byl thriller, ve   kterém řešila problém s   mimozemšťany celá vláda a   vše bylo moc vědecké. Ve   znamením toto ohrožení   řešil Graham Hess na   opuštěné farmě.(se svou   rodinou). No a evoluce byla:  
1)   reklama na Head and Showers
2)   Nebyl to thriller, ale   komedie
Závěrem   můžu říct, že den   nezávislosti nepatřil mezi   špatné filmy , ale ani mezi   nějaké zázračné. Řekl   bych, že film je lehký   nadprůměr, takže 6 hvězd.
Deník Bridget Jonesové (Bridget Jone's Diary)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.7.2009
Romantická komedie, která se   od jiných ničím neliší, a   přece je vtipná a svým   způsobem i originální.   Příjemně mně překvapila a   zpříjemnila večer.
Dlouhá cesta za domovem (Watership Down)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.7.2009
Překrásný seriál ze   života králíků(a racků).   Seriál je vtipný a na   rozmanitosti a zajímavosti   neubývá ani po dvacátém   díle. Bohužel, někdy okolo   25. dílu se celý seriál   změní svým vzhledem.   Pěkné kresby vystřídá   počítač, který nerozezná   hnědou od šedé a celý   seriál na vás hodí dojem,   že je příšerně umělí.   No a od 30. dílu, už je děj   natahovaný a tvůrci jakoby   nebyly schopni   zavažnějšího rozhodnutí,   a vše chtěli nacpat do   posledních dvou dílů. I tak   si, ale celkově daleká cesta   za domovem zaslouží 8   hvězd, protože příběh je   rozmanitý a zajímavý. Jen   škoda toho počítače...
Doba ledová (Ice Age)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.7.2009
Vtipný film o mamutu,   lenochodu a tygrovi.I když   jsou tito tři hlavními   protagonisty filmu, mám   nejradši kryserku Scrata.   Její touha po oříšku je   neoblomná a její vtipy   nekončí.
Doba ledová 2: Obleva (Ice Age 2)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.7.2009
Druhý díl je lepší než   první. To platí přeně   tady. Ve druhém díle je   také mnohem důležitější   kryserka , než v díle   prvním. Nejlepší je scénka   na konci - nebe Scrata.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190604
Osobností: 697946
Fotografií: 764379
Plakátů: 376814
Obsahů a biografií: 178343
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Svatyně (2022) [TV epizoda]

Svatyně
Pustil jsem se do sledování   druhé série seriálu HALO,   ačkoliv první řada byla pro   mně spíš lehký   nadprůměr. První díl   druhé série se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Školní ples (1999) [TV epizoda]

Školní ples
Tenhle díl byl dle mého   spíše méně vtipný a o   něco vážnější. Blíží   se školní ples, Eric jde s   Donnou, Fez plánuje tanečky   a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Fakjů pane učiteli 3 (2017) [DCP...

Fakjů pane učiteli 3
Jednoznačně nejslabší díl   a doufám, že je poslední.   Že to bude přehnaná   nereálná ptákovina člověk   čekal, ale že to bude až   takhle špatný, to jsem   nečekal....

Autor: Máša13 | Hodnocení: 3 / 10

Tři muži a nemluvně (1987)

Tři muži a nemluvně
Celkem příjemná rodinná   komedie, kde člověk nesmí   moc přemýšlet nad naivitou   a kýčovitostí, které   snímek doprovází od   začátku do konce.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10