Duben

Komentáře uživatele New

New

New zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 266
Výměna manželek na druhou
Jako by nestačila na Nově   pitomá Výměna manželek,   nabourávající soukromí   .... škoda, že tu nelze dát   půl bodu. Tahle pitomost   ještě "lidem" do   soukromí kecá.... !
Ach, ta láska nebeská
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.3.2020
Po hudební a vizuální   stránce dobrý, dějově nic   moc ...takže mírně nad   průměr. Přirovnal bych to   kvalitou k Fredymu a   zlatovlásce ...
Aljaška (Alaska)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.7.2015
Pěkná vysokohorská   příroda, panoramata. Navíc   dobrodružný příběh o   překonávání se sebe sama.   Zajímalo by mě, jak hlavní   představitelé točili boj o   život v dravé řece. A ke   konci, když už vylézají   hory, nezdá se, že by je   bolely nohy ...chodím   dálkové pochody, po 50 km   cesty začínám kulhat ...   oni ne ...
Anatomie zrady
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.5.2020
Presidenti
Film byl pěknej, ale má   nevýhodu, je s čím   srovnávat známé postavy -   prezidenty - ztvárněné v   jiných filmech s jinými   herci (Pleskot, Lakomý,   Novotný, Kaiser,   Hrušínský, Čapka ...). I   když V Preiss a M. Kňažko   jsou dobří herci, ani jeden   mě jako historická postava   presidenta nepřesvědčil.   Buď to chtělo sáhnout po   typově lepších hercích,   nebo alespoň z Preisse a   Kňažka udělat strhané   postavy ... ani jeden   nepůsobil dojmem strhané,   psychicky nevyrovnané,   osobnosti ...
Andílek na nervy
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.10.2017
Musel jsem to vidět dvakrát.   Poprvý hodnocení pět,   podruhý sedm. Ta   "slepice" je na   začátku na zabití a   rozsekání na nudličky.
Anička jde do školy
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.9.2010
Vymytý dětský mozek
Film je obsazen skvělými   herci. Bohužel to je jediné,   co se dá opravdu pochválit.   Dějově je to socialistický   brak s vymýváním mozků,   rudé hvězdy dětem,   politická angažovanost už v   šesti letech, těšení se do   školy ... tento film lze   brát pouze jako důkaz, jaké   blbosti se i dokázaly dříve   točit... a to na to koukaly   děti...!!!
Anthropoid
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.5.2021
Film je natočen dobře,   netuším, jak moc se drží   reálných faktů   (přítelkyně, Ignác ...).   Co mi tam ale nesedí je   Gabčíkova čistá čeština.   Lepší by bylo jej nadabovat   slovensky, česky se   slovenskými přeřeky,   babišovinou, nebo s   anglickým přízvukem.   Pochybuji, že Gabčík uměl   čistě česky.
Ať žijí duchové!
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.10.2011
TOP
Už před časem jsem zařadil   film mezi "TOP" a na   tom trvám. Zajímavý   příběh, nezlidověly jen   písničky, ale i spousta   hlášek.
Atentát
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.5.2012
Jazyková bariera
Myslím, že měla být   maximálně zachována   historii skutečná jména a   ne nesmysly jako Král,   Strnad, Vyskočil, ...
Co však bych skutečně   vyčetl, příliš, malé,   špatně čitelné, titulky.   Film byl pravděpodobně   točen pro velká kina a s   malou obrazovkou televize se   asi nepočítalo ... ne   každý umí najednou anglicky   i německy!
Automat na přání
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.9.2011
Mimo očekávání...
Vzhledem k datu vzniku filmu   jsem nečekal zázraky i   přesto jsem byl zklamán   místy nemožnou stupiditou   ...
Babička
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.4.2014
Psycho
Já si nemůžu pomoct, mě se   to Moskalykovo zpracování   prostě nelíbí. Dokud je na   Bělidle Barunka, je to OK, po   jejím odjezdu je to psycho,   vzpomínání na válku,   starobní demence, umírání,   prostě to strašně nutí   brečet ... děkuji pěkně,   na pláč tu je realita,   ještě na to koukat o svátky   v televizi?
Babovřesky
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.12.2014
Nesrovnávejme
Slepovanej talíř nedrží   ... takže zapomeňme na   Slunce seno, Princezny ze   mlejna, Kameňáky a koukejme   na nový Troškův počin.   Nesrovnávejme. Nám, co   bydlíme na vesnici se to   líbí ... Ten film není o   Hošticích. Je o fiktivní   vsi Babovřesky.
Bajaja
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.9.2021
I když v 60. letech to mohla   být zajímavá podívaná,   dnes už toto dílo nesnese   srovnání se zpracováním z   roku 1971. Děj je příliš   zdlouhavý ... obrazová   kvalita nedobrá.
Barometr
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.7.2021
I když má film výborné   obsazení, patří do skupiny   filmů "nepobaví,   nepotěší" ...   ideální pro noční   vysílání ČTart ... film   spíš náladu kazí.
Bathory
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.9.2010
Zmatek
Film je dost zmatený,   zpočátku je velmi náročné   se v ději orientovat.   Očekával jsem pěkný,   výpravný film, historický   dokument, byl jsem ale silně   zklamán...
Bídníci (Les Misérables)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2012
Porovnání
Film se mi líbil, má ale   jednu velkou nevýhodu, je ho   s čím srovnávat. Pokud jej   srovnám se zpracováním v   hlavní roli s Depardieuem,   pak mi tento film vychází   horší. Chybí v něm postavy   (např. Eponina), chybí   některé scény - dialog   Thernardiea když Valejan   vynáší zraněného Mária z   podzemí, chybí závěr - k   opuštěnému Valejanovi se   vracející Coseta s   Máriem... , Gavroche tady   taky má menší prostor...   prostě kdo nezná jiná   zpracování, musí tento film   ohodnotit velmi dobře, kdo   zná jiné, musí mu zde   mnohé chybět...
Billy Elliot - muzikál (Billy Elliot the Musical Live)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.4.2017
S komentářem Jarda flr   nesouhlasím. Film z roku 2000   jako takový mě nijak   zvlášť nezaujal. Moje   hodnocení "9" je z   důvodu, že jak film, tak   muzikál končí beznadějnou   smutnou porážkou horníků.   Chybí mi Happy End. Muzikál   mě ale zaujal, jak písněmi,   tak skutečnými uměleckými   tanečními výkony (a to   balet nemám rád) i humorem,   který oproti filmu tomuto   muzikálu hodně na kreditu   přidává. Škoda jen, že   není záznam s původními   představiteli z roku 2005.
Bohéma
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.1.2017
Já si nemůžu pomoct. V   ději se těžko orientuju a   seriál spíš cítím jako   nepovedenou parodii na české   herce, obzvlášť na Vlastu   Buriana.
Bony a klid
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.12.2023
Sametová revoluce v listopadu   1989. My hlídáme vysokou   školu, no hlídáme, o   sametovou revoluci se fakt   neučilo, tak jsme jako   studenti hlídali školy, jen   si už nemůžu vzpomenout   před čím, protože   jakákoliv síla by nám   přetlačila ... a v mezidobí   jsme se chodili bavit o   vývoji situace do   poslucháren. No a tenhle   filmu mi zůstane v paměti,   že se tam promítal.
Borgia
 
Přidáno: 26.2.2014
Seriál je docela zajímavý,   až na trochu drsnější   obrazy vraždění, zejména   Mazolata, a taky si myslím,   že by čeští herci měli   nadabovat sami sebe. K   charakteristickému šlebu   Jiřího Mázla mi chybí jeho   skřehotavý hlas ...
BrainStorm
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.8.2020
Uzrání ...
Při televizní premieře jsem   filmu dal hodnocení 8 bodů   ... Film bohužel uzrál ... a   já musím s bolestí   hodnocení snížit. V   následujících letech jsme   zažívali něco podobného,   bohužel spíš horšího,   přímo v rodině ... Táta se   tvářil hůř, jak to ve   filmu dobře zahrál   Brzobohatý, příznaky byly v   reálu horší, jak je to ve   filmu opatrně zahráno.   Situace se stále zhoršovala,   ale nikde žádný   "BraiStorm" ...   žádné léky, přístup na   reálné LDN byl k nám a   tátovi horší, jak od sestry   zahrané Krobotovou ... z nás   účastníků se stali jen   svědci nemohoucí nikterak   pomoci, žádný lék   neexistuje ... vše skončilo   8 let po natočení filmu ...   špatně ... Tenhle film mi to   bohužel vše znovu   připoměl. Kéž by nějaký   "BrainStorm" byl ...
Bubu a Filip
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.12.2011
Seriál je sice blblost, ale   potěšil, pobavil, těšil   jsem se na další díly...   pěkný klučičí naschvály,   úsměvný neúspěchy...
Hrozný ... Otakar Vávra se   musel obracet v hrobě. I   přes znalost historie jsem   měl problém se ve filmu   orientovat. Chyběl mu děj,   čekal jsem, jesti místo   dialogů nezačnou herci svoje   repliky odříkávat ve   verších. Divný   psychologický drama. Obraz   dobrý, děj mizerný,   nezáživný. Přiště se   učte od zkušených.
Byl jednou jeden dům
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.9.2019
Z dětství pamatuju jiný   konec. Nešel by udělat jako   7. paralelní díl? Sice jsem   slyšel, že je dost   prorežimní, ale je to   originál, ne nastavovaná   kaše.
Byl lásky čas
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.4.2013
Mimoň
Závěrečný díl je mimo   realitu. Buď Janžurka hrála   mrtvici, pak je nereálný,   aby se od Munzara vrátila do   hotelu pěšky, nebo jí   neměla, pak není reálný,   aby po návratu od Munzara   zemřela. Pro Freimannovou   opět návrat z role babičky   do role dcery, pro Veškrnku   snad konečně návrat z   politicky zastydlých rolí do   komediální role ...
Cirkus v cirkuse (Ať žije cirkus!)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.7.2017
Sovětský film, na který se   dá i koukat. Dá. Dá se to   přetrpět. Komentář jinde,   že by pomohly nůžky, můžu   jen potvrdit. Lipského   komedie (Šest mevědů s   Cibulkou ...) známe v   lepším světle, i SSSR   omylem občas něco natočilo   dobře (Pruhovaná plavba   ...). Tohle je fakt zralý na   prostřih...
Císařovna Sissi (Sisi)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.8.2013
Fakta ???
Dvoudílný film byl sice   zajímavý, ale nějak nesedí   s Wikipedií:   https://cs.wikipedia.org/wiki/   Al%C5%BEb%C4%9Bta_Bavorsk%C3%A   1 a   https://cs.wikipedia.org/wiki/   Rudolf_Habsbursko-Lotrinsk%C3%   BD . Ve filmu je Sisi   vykreslena jako milující   matka, všemožně bojující   za své děti, na wiki je   odevzdaná osudu, o děti se   nezajímá. Rudolf je ve filmu   zbaven militaristické   povinnosti ... podle wiki byl   vojákem pořád. Manželství   mezi FJ I. a Sisi podle wiki   nefungovalo, podle filmu se FJ   I. snažil být dobrým   manželem, jak jen mohl ...   mě by fakt zajímaly   skutečná fakta, co je tedy   pravda, co je jen doměnka,   výmysl????
Císařův pekař a pekařův císař
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.5.2017
No ... nevím
Teda já nevím ... film   pamatuju i z předrevoluční   doby. Nepamatuju, že by   závěrečná píseň měla   být vystřižena. Naopak v   80. letech běžel např.   zábavný pořad Dva z jednoho   města a tam tu píseň   zpívali tehdy populární   zpěváci (David, Gott ...)   takže mezi nežádoucí   nepatřila. Co se týče   společných scén ... my jsme   snad v roce 1989 se netoulali   společně proti vrchnosti?   Teď se nechodí do ulic   společně nadávat na   Babiše? Demonstrace proti   Kalouskovi? Proti Zemanovi? No   ... tak ... Werichovou dílo   je odpočinková pohádka,   která nevadí, pobaví ...   že jsou páni tam dementní?   A dnešní vládnoucí   garnitura je snad normální,   nedementní, lidem všeobecně   milovaná? To by se i o   Tajemství staré bambitky   muselo říct, že je taky   politický (no, je natáčený   za Kalouskovy vlády   ...)Prostě nechte Wericha   být ... takový komiky se   dnes hledá špatně ...
Jo a ... nikde nemůžu   najít jméno herce, co hrál   pekařskýho pomocníka   Frantíka.
Co takhle svatba, princi?
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.11.2011
I. B.
S většinou komentářů se   tu dá souhlasit, s čím   však ne, je odsuzování   zpěvu Ivety Bartošové. V   době vzniku Iveta Bartošová   byla mladá zpěvačka   populární svým zpěvem a   nikoliv svými alkoholickými   extempore. Když však vidím,   že kometáře jsou z roku   2008, kdy IB již nebyla   známá svými písněmi, ale   mnohem více svými   alkoholickými průšvihy a   dalšími skandály, celkem ty   komentáře chápu. IB by již   vystupovat nikdy (nebo   alespoň 15 let) neměla,   měla by se úplně stáhnout   z veřejnosti, asi tak jako   Horňák, aby zůstala jen   kvalita z 80. let a na zbytek   se zapomnělo. To že zpívá   v této pohádce ale pro mě   zvýšilo její kvalitu a   její neobsazení v pohádce   Ať přiletí čáp pro mě   bylo pak zklamáním...
Doplněný komentář z   2016: Aby se IB stáhla z   veřejnosti takhle, jsem   zrovna nemyslel ...
Cukrová bouda
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.5.2020
Film je o roce 1945, natáčel   se v roce 1980 ... Už jen z   toho se dá čekat politická   agitace ... jenže ona tam   není. Slovo soudruh tu   nezazní ... je to o   obyčejných lidech na obou   stranách   "barikády". Na ten   film se dá i po letech   dívat, malý Michal Dlouhý   tu hraje skvěle.

TV Program

ČT1 - David, Molavcová, Mládek, Zago...

09:45 - 10:00

5 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Sloni zblízka

09:25 - 10:15

25 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Iveta (2022) [TV minisérie]

09:35 - 10:55

15 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Prima - Vytoč mého agenta (2022) [TV s...

09:15 - 10:30

35 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698000
Fotografií: 764509
Plakátů: 376916
Obsahů a biografií: 178381
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Bídníci (2018) [TV minisérie]

Bídníci
Cožpak o to, technicky téhle   nové televizní verzi slavné   klasiky nic nechybí i   výprava je určitě velmi   solidní, ale tahle věc   stojí a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Muž z Toronta (2022)

Muž z Toronta
Zkopírovaná a ukecaná   blbost,takových filmů kde je   jeden ukecaný a druhý   drsňák už tu bylo a tenhle   nijak nepřekvapil spíš byl   nudný a místy byl ten   černoch se svými hláškami   trapný.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

ONEMANSHOW: The Movie (2023)

ONEMANSHOW: The Movie
!!!ZAHRAJEME SI POSLEDNÍ   HRU!!!

Je to tak, ať už je   to fake nebo ne, je to fakt   originálně natočený a děj   o lásce by mi jindy asi   více >

Autor: hvezdy | Hodnocení: 7 / 10