Duben

Komentáře uživatele xbenakk

xbenakk

xbenakk zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 13
Addamsova rodina (The Addams Family)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.11.2019
Trošku zklamání
Tuhle šílenou rodinku   prostě miluju, bohužel film   je pro mě trošku zklamání   a přitom má tak obrovský   potenciál.
Bažanti kontra Dracula (Les Charlots contre Dracula)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 21.12.2016
Tedy ... právě jsem dokoukal   toto "veledílo"   francouzské kinematografie a   byl to opravdu neobyčejný   zážitek. Jak jsem fanda   Velkého bazaru a prvních   dílů, pak musím   konstatovat, že tento film si   nic jiného než zapomenutí   nezaslouží! Kdyby peníze   vynaložené na tento film v   podobě bankovek použili na   vykonání očisty po velké   potřebě, užitek by byl   daleko vyšší. Trhala fialky   dynamitem je možná na   vyšší úrovni. Ne, opravdu   nejde stále čerpat z   několika předchozích   úspěšných filmů.
Cyranův ostrov
 
Přidáno: 4.12.2010
Seznam epizod je chybně
Nespletl se autor článku?   Celý popis je špatně,   odpovídal by seriálu   Cyranův poloostrov, nikoliv   Cyranův ostrov.
Docent
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.2.2023
Ztráta času
Bohužel, tento seriál se   nepovedl. Nevím co pan   režisér Strach dělal, ale   tentokrát šlápl hodně   vedle. Postava Ivana Trojana   byla kouzelně mimoňská, ale   to bylo tak všechno. Pan   Vetchý hraje již   poněkolikáté roli   vedoucího tak   neuvěřitelně, až se   divím, že mu ještě tým   jakž takž funguje. V roli   vedoucího prvního oddělení   mi přišel vyloženě   přeafektovaný. A v seriálu   Docent? To bylo ještě o   hodně, hodně horší. Tak   afektovaného člověka lze   vidět snad jen jako chovance   uzavřeného psychiatrického   oddělení.
Dvojčata,   pánové Taclík a Hádek,   hráli standardně dobře,   takoví Pat a Mat kriminálky,   ale snažili se a nemám k nim   žádnou výtku.
Samotná zmínka náleží   Tereze Ramba. To bylo jako co?   A má otázka nesměřuje k   nějakému hereckému   neumětelství Terezy, ale k   samotné postavě, kterou byla   Tereza nucena hrát. Tedy to   ňafání a vztekání jí   šlo skvěle, to zase ano.   Její postava mi přišla   naprosto neskutečná. Řekl   bych, že tady scénáristé a   režisér úplně pohořeli.   Ještě že v třetím díle   nemohla moc mluvit, protože   to by pohřbila celý   seriál.
Resumé?   Seriál nemohu s klidným   svědomím doporučit a   modlím se, aby pan Strach   nedostal nápad na další   pokračování. A přitom se   mu Ďáblova lest a Ztracená   brána tak povedly!
Hanebný pancharti (Inglourious Basterds)
 
Přidáno: 5.4.2013
Válečné zločiny
Hmmm, jak tak koukám,   Tarantino oslavuje těžké   válečné zločiny jako je   mučení a vražda   válečných zajatců ....   Paradoxně válečné zločiny   prováděné spojeneckými   jednotkami ...
Hvězdná brána: třetí říše (Stargate Origins: Catherine)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.10.2019
Odpad
Tohle je ale vyloženě odpad.   Škoda peněz, času, ...   katastrofa. To ani není   Zetko, to je něco jako ZZZ-
Kapitán Exner
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.11.2017
Je to zklamání
Ne, ne a ne! Tohle není   Exner! Michal Dlouhý je   skvělý herec, ale tohle se   mu vážně nepovedlo. Je moc   toporný a vyloženě hraný.   Vicu by měli ... asi   předabovat, její čeština   je příliš měkká a je   silně znát, že není   rodilou mluvčí a trhá mi to   uši. Davit Novotný je dobrý   herec, o tom žádná.   Příjemným překvapením je   pro mě Jan Vondráček,   přijde mi, že hraje podobně   jako pan Chromík ve Smrti   talentovaného ševce.
Koncept rozdělení   detektivky na dvě části   není nejšťastnější, ba   naopak. Vazby jsou   zpřetrhány a musím si   pustit dva díly hned po   sobě, jinak je   "kouzlo" filmu   zabito.
Hodnocení? 1 a   1/2 bludišťáka. Tuto sérii   nemůžu s klidným svědomím   doporučit.
Když draka bolí hlava
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.12.2019
Velké zklamání
Bohužel jsem zmlsaný   skvělými pohádkami. A   protože jsem coby dítě   hltal Popelku, Pyšnou   princeznu a celou řadu   našich klasických i méně   klasických pohádek, nemůžu   toto "dílo"   pochválit. Boha jeho, když   si vzpomenu na seriál Teta   ...
Mistr Gott není   herec! To je jasné snad všem   a i jemu. Ale to, co mu   provedli se slovenštinou, to   je těžký hřích! Říkejte   si co chcete, ale Čech   nemůže mluvit slovensky.   Slovenština je měkká,   jemná, kdežto čeština je   tvrdá, germanizovaná. Všem   svým slovenským kolegům   říkám, že odmítám na ně   mluvit slovensky, ale   důrazně je žádám, ať na   mě oni nezkouší češtinu.   Ono je to takové nelogické.   Paní Magálová mluvila   slovensky, proč nemohl Mistr   mluvit česky? A opět   vzpomenu na seriál Teta a jak   tento seriál jeho dabingem do   češtiny úplně   pohřbili.
Co se   hereckých výkonů týče,   skvělý byl pan Noga. Ve   svých štěcích mě velmi   mile překvapil Osmany   Laffita. U něj jsem si   napřed říkal "Co to   sakra je!", ale po   druhém nebo třetím štěku   mě vážně pobavil a   jednoznačně říkám, dejte   mu víc šancí. Role králů   a královen byly značně   nepřesvědčivé, obávám se   ale, že to nebyla chyba   herců. On ten děj byl   hooodně slabý. Škoda.
Maigret a případ mrtvého muže (Maigret's Dead Man)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.1.2017
Trošku syrové a drsné   zpracování, Rowan Atkinson   byla zajímavá volba a   rozhodně ne chybná! Jen   dabing nebyl podle mého   gusta. Ne že by v něm dělal   pan Heřmánek chyby. To ne!   Je to skutečný profík.   Podle mě má ale na Rowena   Atkinsona moc silný hlas.
Každopádně by mohli   natočit víc dílů.
SS-GB: Hitler v Británii (SS-GB)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.11.2017
Nemůžu si pomoci, ale je to   takové ... nedotažené.   Myšlenka skvělá, filmové   zpracování také, ale tohle   téma šlo rozpracovat více a   lépe, přímo se to nabízí.
Strašidla
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.12.2018
No ... bída
Film byl pro mě a mé děti   vyložené zklamání. Občas   vtipné gagy, ale děj   vlastně žádný nebyl.   Připočtěte k tomu dva   trestné činy jako je vražda   místního opilce a zbavení   osobní svobody místního   policisty ... jo, to pak   vysvětlujte dětem.
Jako jo, je to lepší   než babovřesky, ale i tak to   žumpu neopouští a měl jsem   raději dětem pustit S tebou   mě baví svět.
Tajemství šifrovací věže (Tajemnica twierdzy szyfrów)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.5.2010
Skvělé od začátku do konce
Musím uznat, tohle je po   dlouhé době opravdu dobře   natočený film. Výprava,   kostýmy, postavy, svižný a   velmi zajímavý děj,   přesně takhle si   představuju pěkný film. Asi   si ho pustím zas :-)
Wilsonov
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.5.2017
Tohle se moc nepovedlo
Ne, vážně ne. Tohle se fakt   nepovedlo! Netvrdím, že   herecké výkony byly   mizerné, to bych obzvláště   Jiřímu Macháčkovi   křivdil. Výkon Vojty Dyka   byl o hodně slabší, moc se   mi ale líbil pan Kostelný v   roli komisaře Brunnera.   Některé gagy byly dobré a   měly vtip, ale dělat ze   Slováků a Maďarů totálni   idioty, navážet se do Židů   a černochů a z Čechů   dělat zákeřné hajzly, což   skvěle ztvárnil Jan Kraus se   slizounstvím tak úžasným,   že z něj přímo čišelo   ... Jenže zrovna závěr s   Krausem byl naprosto zoufalý   a trapný. Inu, kde není   myšlenka, ani dobré   obsazení a herecké výkony   nepomohou. Takhle si parodii   rozhodně nepředstavuju.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698000
Fotografií: 764509
Plakátů: 376916
Obsahů a biografií: 178385
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Pan profesor (1999) [TV epizoda]

Pan profesor
Lurie je stále potom co ji   vyhodili ze školy doma a   navštíví jí její profesor   se kterým má sex. Eric je   vidí líbat a chce to na ní   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

A Country Christmas (2013)

A Country Christmas
Nevím, ale tyhle americké   "santaclausovské" taškařice   (ať už filmové či   televizní) mi prostě nic   neříkají. Herecky to sice   ujde, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Bídníci (2018) [TV minisérie]

Bídníci
Cožpak o to, technicky téhle   nové televizní verzi slavné   klasiky nic nechybí i   výprava je určitě velmi   solidní, ale tahle věc   stojí a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10