Duben

Komentáře uživatele Roux

Roux

Roux zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Pája

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 82
127 hodin (127 Hours)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.2.2011
Zatím jediný film, ve   kterém mi James Franco   líbil. Boyle si s ním zase   hezky pohrál a podle mého   dobře a poutavě natočil.
A ponaučení? Když   někam jedete, dejte vědět   kam a hlavně, mějte sebou   ostrý nůž ;o)
Barbar Conan (Conan the Barbarian)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.8.2011
Nový Conan má sice ke   starému velmi daleko, ale i   tak musím říct, že se mi   film celkem hodně líbí.
Líbí se mi, že má   svůj příběh, vůbec   nenavazuje a ani se nesnažili   natočit remake.
Jen   mi málem padla čelist, když   jsem v čarodějce poznala   Rose McGowan, moji   oblíbenkyni =D ani jsem   nevěděla, že v něm hraje   =)
Ron Pelrman si   čím dál víc získává mé   srdce, jako diváka.
Našla jsem ve filmu   několik chyb, kterých si   všímám většinou až když   film vidím několikrát. To   mě trošku zklamalo a   narození Conana bylo poněkud   ujetý. SPOILER: kdyby do   matky takhle někdo vrazil   nůž (či dýku), tak by   jistě zabil i dítě. Ale tak   nebudu puntíčkařit
Bazén (Swimming Pool - Der Tod feiert mit)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.1.2012
Špatný film, špatné   herecké výkony, špatná   hudba... vlastně bych tady   nenašla nic co by se mi   líbilo. Po pravdě od   shlédnutí nerada jezdím   tobogánem, ale i to patří   do kolonky: Co mi film vzal   krom času.
Beowulf
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.3.2011
Samozřejmě, že to není   nejlepší film všech dob.   Ale pro mě má už po celá   léta své kouzlo a pamatuju   si doby, kdy jsem si jej na   kazetě pouštěla každý   den. Nedám na něj zkrátka   dopustit a líbí se mi mnohem   víc, než nový Beowulf.
Bestie Karla (Karla)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.3.2011
Zajímavý film a podle mého   by se takové filmy měli   točit. Někteří lidi si   neuvědomují co všechno se   jim může stát. Tento   případ je mi celkem známý.   Spíš bych řekla, že Karla   se stala svým způsobem jeho   obětí, i když dopadla lépe   než zabité dívky.
Bez dechu (Abduction)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.12.2011
No... přemýšlím jak to   napsat trošku slušně, ale   nic jiného než, že film je   naprostá katastrofa mě   nenapadá. Lautner neumí   absolutně vůbec hrát a jeho   xichtíku z ohrnutým rtem,   kde mu vyčnívá pouze jeden   tesák mi leze už na nervy.   Řekla bych, že je to jediné   co umí. Collinsová je na tom   ještě hůř jak on. Lautner   předvádí alespoň něco   jako rádoby hraní. V jejím   případě se to tak nazvat   rozhodně nedá. Když pominu   herce a vezmu v úvahu děj,   tak i tady není téměř o   čem psát. Agenti umřou   během chvilky, ale   náctiletej Lautner tam   pobíhá a je děěěsně   chytrej, všechno mu vychází   na jedničku. Kdyby po něm   stříleli přesně mířenou   kulkou, tak ho netrefí... a   bohužel ani tou zbloudilou.   Člověku by to ušetřilo   nějakej ten čas.
Big Ben (Der Bulle von Tölz)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.3.2011
Abych pravdu řekla, nemám   ráda německý detektivní   seriály. Je to všechno na   jedno brdo a Big Ben není   výjmkou. Obtloustlý   policista a jeho matinka to u   mě tedy zrovna nevyhrály.
Blade
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.3.2011
To bylo radosti, když jsem   včera prolízala DVD v   obchodě a našla originál   prvního dílu. V tu chvíli   vám hlavou probleskne   jen:"To musím   mít." a tak se i stalo.   Hned dneska jsem si film po   hodně dlouhé době pustila.   I když už nepatří mezi   nejnovější, stále se   drží na předních   příčkách s tématikou   upírů. Nedám na něj   zkrátka dopustit. V době,   kdy z upírů dělají jen   milovníky náctiletých je   fajn se podívat na něco   takovýho jako je Blade.
Bláznivá, zatracená láska (Crazy, Stupid, Love)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.3.2012
Možná toho ve filmu bylo   příliš zvratů a celkem   hodně to nedávalo smysl.   Tedy téměř až do konce.   Ale hodně jsem se nasmála a   Emma se zase předvedla =)
Bláznivý (Manic)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.1.2011
Díky bohu, že to skončilo.   Přes hodinu a půl jsem   koukala na film, který je   natočený kamerou, která   snad chytla epileptický   záchvat. Film rozhodně pro   mě patří k těm horším s   prostředí psychiatrické   léčebny. Možná jsem ani   úplně nepochopila o co tam   jde. Rozhodně mě film   žádným způsobem neoslovil.   A nepočítám ani s tím, že   bych si ho někdy v budoucnu   mohla pustit.
Carrie
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.10.2013
Carrie
Já vám nevím, možná jsem   se na nové filmové   zpracování Carrie těšila   tak moc, až jsem nakonec   odcházela z kina zklamaná.   Chloe podle mě podala trošku   plytký výkon. Čekala bych   trošku víc. Vysoké   hodnocení jen díky Julianne   Moore, která coby fanatická   matka, si vedla na výbornou.   Jinak bych dala tak o dvě   hvězdičky míň.
Coco Chanel (Coco avant Chanel)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.3.2011
Audrey Tautou patří mezi   jedny z těch pro mě   lepších hereček, proto jsem   si samozřejmě nemohla nechat   ujít ani Coco Chanel. Jen mi   v něm něco málo bohužel   chybělo. Audrey skvělá jako   vždy, takže chybu bych   rozhodně nehledala v ní.
Černá smrt (Black Death)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.3.2011
Vždycky mě vraždění   nevinných ve jménu Boha   úplně naštve. Nevěříš?   Umíš něco jiného? Jsi   čarodějnice, kacíř a   zasluhuješ zemřít. Dlouhé   bolestivé mučení a potom   upálit, setnout nebo něco   jiného.
Čekala jsem   něco jiného, když jsem   původně četla popis   zavánělo mi to trochu   fantasy, ale spletla jsem se a   vyklubalo se z toho přesně   to co jsem psala před   chvilkou nahoře. Mor ze   špíny, krys a myší se k   nim nedostal, nevěřili v   Boha a hned byli pod vedením   čarodějnice. Film v   podstatě zajímavý, ale až   tak dobrý nebyl, celou dobu   jsem tak nějak předvídala   co se bude dít a dorazila mě   hloupost rytířů. Alespoň   jsem viděla jak tak zhruba   vypadá roztrhání koňmi v   praxi. Někdy čtení   nestačí.
Červená Karkulka (Red Riding Hood)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.7.2011
Musím uznat, že ze začátku   se mi celkem chtělo smát.   Třeba při scéně, kdy sebou   Valerie sekne do listí, aby   se jakoby oddala Petrovi.   Tyhle scény ovšem z filmu   potom díky bohu zmizely a   vzknil z toho zajímavý,   dobře natočený film. I   když pořád na úrovni   Stmívání, bohužel. Osobně   si myslím, že z toho mohla   režisérka dostat mnohem víc   a mohla si vybrat lepší   herečku. Nic proti Amandě,   ale její hraní mě zatím   příliš neoslovilo. Zatím   co Gary Oldman si zde střihl   totálního maniaka, kterého   opět bravůrně zvládl =)
Čtvrtý druh (The Fourth Kind)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.5.2011
Milla Jovovich je krásná   herečka, ale úplně všechno   ve filmu prostě nedokáže   zachránit. Na mě osobně by   film udělal mnohem větší   dojem, kdyby v něm nebyly ty   rádoby dokumentární vsuvky,   které mi lezly po chvilce   dosti na nervy a spoustu   nervů mě stálo i to, abych   vůbec dokoukala. Partner   odešel asi po 15 minutách od   televize a já to hrdině   zvládla až do konce. Film s   radostí zařadím do   šuplíku s názvem: Ze   studijních důvodů jsem se   podívala, ale nikdy to   nehodlám opakovat.
Dare
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.2.2011
Nepřišlo mi to až tak   úžasné jak jsem čekala a   četla. Na shlédnutí je to   zajímavý, ale nemyslím si,   že bych si tento film ještě   někdy v životě pustila,   zase tak moc mě neoslovil.   Přišlo mi to něco jako:   Sejdeme se všichni na jedné   hromadě.
Emmy Rossum   taky není Bůh ví jak dobrá   herečka a tady mi to opět   potvrdila.
Den trifidů (The day of the Triffids)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.6.2011
Tak nějak nevím co si o   tomto filmu myslet. Na jednu   stranu docela dobrý, na jednu   stranu hloupost. Sledovala   jsem to tak nějak okrajově a   pouze ve chvílích kdy mě to   nějak chytlo. Trifidy bych si   takhle i představovala, ale   příběh by se víc mohl   držet knížky.
Dobrman (Dobermann)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.3.2011
Do dnes si pamatuju, kdy jsem   tento film viděla poprvé a   to tajně, když už jsem   měla dávno spát. Asi si   dovedete představit co s   mojí dětskou dušičkou   udělal policajtův xicht na   asfaltu. Snad nejlepší   francouzský akční film,   který jsem viděla.
Drákula (Dracula)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.3.2011
Pro mě jeden z nejlepších   filmů. Nikdy na něj nedám   dopustit a vždycky se u něj   budu bát, i když ho znám   už tolik let a pouštím si   ho velmi často. Velmi dobré   herecké obsazení. Není nic   co bych mu vytkla.
Drive Angry
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.7.2011
Mám ráda podobně laděné   filmy. Pravda, že Nicolas   Cage šel trochu s úrovní   hraní do kytek, ale pořád   to není tak hrozný, jak   píšou někteří. Ve filmu   jsem obdivovala nádherný   americký auta, holčinu,   která nechodí pro ránu   daleko a úplně nejvíc mě   pobavil účetní. Rázem se z   něj stala nejlepší postava   z celýho filmu. Mělo to   akci, vtip i trochu toho   napětí. Nemůžu si na nic   stěžovat.
Fantom Paříže (Vidocq)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.1.2012
Hodnotila bych film jako   průměrný. Ovšem ta kamera   byla příšerná. Po čase   mě z toho začala bolet   hlava. Nevím co má být   zajímavého (nebo jestli mě   to mělo děsit) na tom, že   měli herci kameru v   obličeji, byli spocení a   snažili se tvářit   vylekaně. Tohle mi tam   opravdu vadilo. Film jsem tedy   dokoukala, nenechala jsem se   odradit a zase tak špatný   nebyl. Konec mě celkem i   překvapil.
Gamer
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.3.2011
Abych pravdu řekla, tak na   tento film jsem se dívala   kvůli Gerardu Butlerovi,   bohužel to nezachránil ani   on. Naprostá splátanina a   nesmysl.
Ghost Rider 2 (Ghost Rider: Spirit of Vengeance)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.3.2012
Lituji těch 139Kč za kino. A   když toho lituje i můj   partner, který je milovník   Ghost Ridera, tak už to   nejspíš něco znamená.
Goemon
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.1.2011
Film je pěkný a velmi se mi   líbil, ale podle mě je v   něm velké množství   nepovedených počítačových   efektů, ve kterých se   člověk občas bohužel   ztrácí. V některých   momentech jsem nevěděla zda   se dívám na hraný film nebo   počítačovou animaci ke hře   z počátku 21. století. Za   to musím uznat, že má   naprosto krásnou hudbu.
Hitman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.3.2011
Hru jsem vůbec nikdy   nehrála, takže možná   nejsem tak ovlivněná a   nečekala jsem bůh ví jaký   zázraky. Ale tenhle film mám   opravdu ráda. Navíc v něm   hraje moje čím dál víc   oblíbenější Olga   Kurylenko.
Hostel
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.3.2011
Naprosto hloupý, hnusný a   urážlivý film, který být   na mě tak už nikdy a nikde   nepustím. Pokud někdo tohle   považuje za dobrý snímek,   tak by se snad měl jít   léčit. Pojetí hororu v   dnešní době obsahuje pouze   hnusné scény, kde se   porcují těla a lítají   litry krve.
Houbičky (Shrooms)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.3.2011
Připomínalo mi to jako   splátanina několika jiných   filmů dohromady, která mě   naprosto neoslovila. V   dnešní době nikdo nejspíš   nedokáže natočit dobrý   horor.
Hunger Games (The Hunger Games)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.4.2012
Moje pocity z tohoto filmu se   dají asi těžko popsat.   Čekala jsem něco víc. Ne   hysterku, které se ze   začátku povede a pak bude   jen řvát, ležet na jednom   místě několik dní atd. a   ke všemu se bude   přetvařovat. Zkrátka   zklamání.
Nelíbí   se mi, jak se do všech filmů   cpe třes kamery. Je to něco   strašnýho. Doufám, že tato   módní vlna brzy pomine.
Kazatel (Priest)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.10.2011
Přiznávám, že od Kazatele   jsem očekávala patřičně   víc. Začátek vypadal celkem   zajímavě, ale ten utnutej   nezajímavej konec byl tedy   příšernej. Jediný plus v   celém filmu byli upíři,   kteří byli zpracováni zase   trošku jinak. Už mě docela   unavují klasičtí upíři a   mnohem víc mě unavují   zženštilí upíři, kteří   momentálně hýbou světem.   Mám pocit jako by se v   dnešní době nedokázal   natočit pořádnej upírskej   film. Pěkný byl i animovaný   začátek Kazatele.
Kobra (Cobra)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.2.2011
Jeden z filmů na kterých   jsem vyrůstala. Díky   starším sestrám, díky   rodičům a díky filmům z   burzy jsem filmovej fanda už   od mala. Pro mě vždycky bude   patřit k těm lepším a   vždycky to bude film, který   si s radostí pustím.

TV Program

ČT1 - Banánové rybičky (1999) [TV po...

04:30 - 04:59

23 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Designtrend

04:40 - 04:55

13 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Hvězdné tolary (2011) [TV film...

03:55 - 04:55

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Londýnský gangster (2010)

02:50 - 05:00

123 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190632
Osobností: 698044
Fotografií: 764592
Plakátů: 377035
Obsahů a biografií: 178417
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Ulice New Yorku (2001)

Ulice New Yorku
Když člověk vezme v potaz,   že jde o nezávislý biják   natočený s naprosto   zanedbatelným rozpočtem, je   nutné považovat ho určitě   za více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Pokrevní pouto (2013)

Pokrevní pouto
Průměrná krimi o dvou   bratrech jeden padouch druhý   polda ,padouch vyleze z basy a   začne dělat problémy   nejdřív nájemná vražda   pak více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Sabata (1969)

Sabata
Povedený western jak jinak   když v hlavní roli   westernoví profík L.V.Cleef   ,s pistolí to umí jako málo   kdo a nemluví   zbytečně,přijel více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Red má práci (2000) [TV epizoda]

Red má práci
Zas dle mého spíš obyč.   díl, ale pár hlášek a   scének je slušných. Třeba   Red jak čeká na telefon z   budoucí práce, tam jsou   silný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Dlouhé horké léto (1985) [TV fil...

Dlouhé horké léto
Toto remake z roku 1985 se mi   líbilo více než původní   film z roku 1958.Film má   lépe a zajímavěji   propracovaný   scénář,herecké výkony více >

Autor: Pala