Duben

Komentáře uživatele Worech

Worech

Worech zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 58
21 gramů (21 Grams)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.3.2011
Mozaika
Mozaika propojenosti lidských   osudů a rozhodnutí, která   vedou k předem   nedefinovatelným   konsekvencím. Bystrému a   hloubavému divákovi lze jen   doporučit, o akční   podívané )i když jak se to   vezme( nemůže být řeč.
Alois Nebel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.10.2011
Neskutečný nářez! Mám   rád předlohu a převedení   na plátno mě nadchlo.   Výtvarné zpracování je   bezvadné, děj, příběh a   atmosféra (pro mě osobně   )moc moc pošušňání.   Nicméně chápu, je - li pro   někoho příběh slabší.   Ale každému co jeho jest. Jo   a muzika - naprostá nádhera.   Díky!
Batman se vrací (Batman Returns)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.3.2011
Zbytečné
Mno......Burton rád   vytváří velké scény na   malém plácku (v tomto filmu   asi 2km čtvereční), díky   čemuž chybí pompéznost a   větší přirozenost   současné Nolanovy tvorby,   aniž by člověk chtěl   srovnávat.
Je to   nemastné, neslané, od   začátku do konce jedna   velká pohádka pro   dvanáctileté, bez většího   hrbolku děj plyne jako   tučňák v řece. Až na tu   slečnu s psíkem od   cirkusu...nelíbilo.   Zbytečné.
Big Lebowski (The Big Lebowski)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.3.2012
Juhuuuuuuuuu!!!
Film s ambicemi na   "klasiku"! Jednak   hlášková záležitost,   jednak biják povinný všem,   kdo kouří, chlastají   bílýho medvěda,   sjíždějí podivné modrosti   a hrají bowling. Dude je   fajne chlap a jeho příběh   stojí za zkouknutí. Tak si   to užijte.
Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) (Birds of Prey)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.6.2020
Totální nuda
Feminákov. Nuda. Žádná   myšlenka, žádný scénář.   M2 na entou, o nic jiného   nejde. Zbytečně strávený   čas.
Blade Runner 2049
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.10.2017
Těžké zklamání...
Kdo viděl původní   snímek-buď si užijte   vizuál a pomalé scény,   jinak NE. Nic. Z tohoto   snímku opravdu nic. Miluji   původní film a na toto jsem   se opravdu těšil, nicméně   po téměř 3 hodinách jsem   se těšil z kina jinam.   Kdybych neměl kamaráda vedle   sebe, tak jsem se po po první   hodině sebral a šel pryč a   ničeho nelitoval. Myšlenka o   ničem, film o ničem. N
Cesta (The Road)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.6.2018
Kniha je vynikající. Ve   filmu je zachována toliko   atmosféra post apo krajiny,   která je skvěle nasnímaná   a skutečně stojí za   podívanou.
Jinak je   to nijaké. Herecké výkony,   provázanost dějové linky,   ke konci nic, než mořská   šeď, ani minimální   katarze. Možná mě štval   ten nemrcouch v roli synka,   nevím. Podruhé už si to   nedám.
4 hvězdy za   výpravu.
Co jsme komu udělali? (Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.10.2017
Skvělá komedie pro všechny
Tak u tohoto jsem se bavil   nejen já, ale i rodina.   Komedie multi-kulti bez   politické korektnosti, proto   náramně parádní. Arab,   Žid, Číňan, černoch ve   skvělém mixu. Doporučuji   všem taťkům, kteří mají   dcery :-)(jako já)
Čtverec (The Square)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.2.2020
Slátanina
O ničem. Ztráta času.   času. času. času. času.   času. času. času. času.   času. času. času. času.   času. času. Jo, jasně - ty   "vhledy" do bohaté   a chudé společnosti nemají   ve snímku absolutně žádnou   propojenost, nijak to dějově   nesouvisí a neplyne to   naprosto nikam. O ničem,   nijak neobohacující,   dějově plytké, sra.ka.   Sorry :)
Defendor
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.7.2010
Zajímavé snímek, pobavíte   se (bezesporu), zamyslíte se   (možná), dalších pár dní   vás bude doprovázet Defendog   a budete myslet na to, jak   vzít spravedlnost do svých   rukou. Herecké obsazení je   vynikající a hlavní   protagonista je maximálně   věrohodný i se svým   "handicapem".
Doporučuji, nudit se   nebudete.
P. S. Woody   Harrelson je vážně   kouzelný.
Disturbia
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.2.2011
Začátek pohoda, pak už jsem   se velmi bavil, semotamo i   škubnul. Napětí graduje ke   konci v hyperbole. Dobré   pokoukání a Sarah Christine   Roemer je moc pěkná sousedka   (byť na ní film nestojí...)
Divoké historky (Relatos salvajes)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.1.2021
V některých ohledech prča
Není to zas až tak špatné,   není to zas až tak dobré. V   některých místech celkem   životní prča, ale celkově   vlastně nic moc. Ale stojí   za pokoukání.
Dokonalý trik (The Prestige)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.9.2020
Není to blbé...
...kouzelnické triky a   hledání toho nejlepšího.   Věčné dvojnické otázky,   fajn podívaná, i přes dvě   cigára na pauzu :) Stojí za   to. Jo a Bowie jako Tesla je   bonbónek :D
Doktor Strange (Doctor Strange)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.5.2017
Nová dimenze Marvel Studios
Ačkoli jsem nečekal   příliš, bylo mi   příjemným potěšením.   Některé obrazy jsou poněkud   dětské, nicméně celkové   vyznění je dalším dílkem   do celkového obrazu Marvel   Universe.
Příjemná   akce, kvalitní digitální   ztvárnění, B. C. budiž,   ale dobře pojatá role.
Fajn relax, těším se na   propojení s dalšími S   hrdiny Marvelovského světa.  
Jo a samozřejmě se   mě (osobně) líbí ten   klasický lidský element   promítnutí do   celovesmírného dění,   který nakope vesmírnou   entitu bez větších   obtíží do kuolách.
Jestliže žádáte   sociální studii švédského   typu, pusťte si něco jiného   :-)
Enter Nowhere
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.12.2012
Fajne!
Na nízkorozpočet   vynikající snímek, evokuje   náladou Blairwitch, ale   zápletka je jiná. I když se   zpočátku tváří jako   horor, skutečnost je   odlišná, byť se ty chloupky   občas zaježí. Nápad je   zajímavý, gradace slušná,   konec, pravda, trochu   pokulhává, nicméně stojí   za zhlédnutí.
Ghost in the Shell
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.8.2017
Nic extra...
Původní anime/manga verze   neznám, nicméně trochu jsem   věděl, do čeho půjdu. Po   půl hodině jsem měl chuť   vypnout, filosofická   myšlenka human vs. shell,   která se prolíná celým   filmem, je jasná od jeho   počátku. Ale na Scarlett se   dá dívat.
Vizuálně   chvílemi zajímavý snímek,   hudba by patřila hlubším   emocím, které zde opravdu   nejsou. BladeRunner natřený   na růžovo, ale nemá na   to.
Za mě promrhaný   potenciál.
Ghost Rider
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.3.2012
Tak.
Ehem...Jak psáno níže - pro   osamělý večer (když vám   milá usne) pěkné. Myšlenka   fajne, triky kvalitní,   odpočinkové biják. Proč   ne? Žádné hlubší   myšlenky, je souboj dobra -   zla...Atd.
Green Lantern (The Green Lantern)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.1.2012
Nie..
Zbytečné. Viděno jen z   povinnosti vůči komixu.   Chvílemi vtipné, mírně   akční, ale žádná pecka.   Ztráta času...
Hobit: Neočekávaná cesta (The Hobbit: An Unexpected Journey)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.2.2013
Hobit - ehm...
Mno... Hodně hezkých   vizuelních prvků, hodně   materiálu...Hodně   materiálu!!! V půlce se mi   chtělo jít kouřit, což   není dobrá známka...   Natahované, nevěrohodné,   mišmaš, shoda přísudku s   podmětem minimální -   zajímalo by mě, kolik Vás   nadšenců s   desetihvězdičkovým   oceněním četlo předlohu..   Zklamání? Tak určitě, na   druhou stranu jsem nečekal   nic. Z Pána prstenů bylo   jakés takés nadšení, z   Hobita nikoli. Můj osobní   názor, třeba se vám bude   líbit. Miluju Tolkiena, tohle   je blbost. Na pokračování   do kina určitě nejdu, bude   stačit monitor jako   povinnost.
Hřbitov domácích zvířat (Pet Sematary)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.7.2019
Dobré zpracování výborné předlohy
Dá se sledovat   vše-budování atmosféry,   příběh, atd. Herecké   výkony jsou věrohodné.   Samozřejmě-spousta situací   je předvídatelná, to   mrazení jaksi chybělo.
Hvězdný prach (Stardust)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.7.2010
Hodně příjemná   záležitost, která pobaví,   chvílemi rozněžní,   chvílemi zapasuje do křesla   (nebo kde to vlastně koukáte   na filmy). Vynikajícně   zpracovaný námět a   vůbec-stojí za to vidět!
Jak vycvičit draka (How to Train Your Dragon)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.2.2012
Tož jsem nečekal...
Tož jsem nečekal, že budu s   děckama koukat o   stošest...Ačkoli jednoduchý   a předvídatelný příběh,   má své veliké kouzlo ve   vtipu, hbitu a lehkosti   ztvárnění.
Doporučuji pro   odlehčení i s patetickým   koncem, neb jest skvěle   ztvárněno a pro páteční   večer jako děláno.
Jednoduchý plán (A Simple Plan)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.2.2013
Yo.
Velice zajímavý film, který   zní jednoduše, ale ukrývá   několik vrstev. Skvěle   ztvárněná role Jacoba,   podobá se Fargu, ale jen   podobá. Rozhodně stojí za   shlédnutí.
Jmenuji se Sam (I Am Sam)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.2.2010
Velmi dobré...
Jeden z nejkrásnějších   filmů, které jsem poslední   dobou viděl a (upřímně) i   chvílemi oslzel..Skutečně   silný příběh, výborné   herecké výkony a naprosto   vtipně pasující skladby   Beatles..Doporučuji jako   silnější zážitek.
John Wick
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.5.2019
Srágora
Film o ničem. Dobrá kamera,   jinak bla bla nuda. Zabité   štěně, pár rusů,   chlápek, kterého nikdo   nezasáhne.. Čas zabitý jako   hlavní záporák - rychle a   nudně.
Jurský park (Jurassic Park)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.1.2012
Long time ago...
Před těmi lety viděno   poprvé, a veliká nadšenost,   pak přišla kniha, kniha   podruhé po mnoha letech   (mimochodem skvělá) a touha   film spatřit znovu - adaptace   dle Crichtona špatná,   nicméně parádní triky a   jakž takž lineární   příběh, který sice s   původní předlohou má   společné nepříliš, ovšem   pro tak hutný materiál   celkem dostačující...Není   to špatné, povinnost nikoli.
Kruh (The Ring)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.5.2011
...........o..............
Moc pěkné! Spíš než o   děsuplných scénách jde o   napětí po celou dobu filmu a   konec je víc než dobrý.   Mrazilka mi běhá po   zádech.
Doporučuji!
Life on Mars
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.3.2015
Po dlouhé době...
...na toto přidávám   komentář, protože jestli   mě něco vzalo, tak je to   tento seriál. Americkou verzi   jsem naštěstí neviděl, tak   neporovnávám. Na   doporučení kamarádky jsem s   drobnou nedůvěrou začal   sledovat... a teď mě velmi   mrzí, že jsem dokoukal   během několika málo   večerů.
Zápletka   vynikající, děj   vynikající, hlášky hodné   zapamatování, zpracování   skvělé, začátek i konec   geniální.
Love, love,   love, a dávám si znovu,   protože PECKA!!!
Maska zrcadla (MirrorMask)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.1.2012
Hmmm, nic moc.
Vizuální stránka filmu je   to jediné, kvůli čemu   (nejste - li Gaimanofilní)   stojí za to tento snímek   shlédnout - je strhující a   neuvěřitelná!!
Příběh by mohl být   zajímavý, ale scénář je   naprosto příšerný, děj   má hluchá místa, o nějaké   hlubší psychologii je nutné   nechat si zdát. Gradace je   slohovou prací žáka sedmé   třídy. Audio - vizuál na   dobrý film opravdu nestačí.  
Koralina i Hvězdný   prach jsou dobrou poctou   Gaimanově fantazii, tento   film nikoli.
Město Ember (City of Ember)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.9.2013
Bez zastavení (téměř)
Vynikající námět,   vynikající scénář,   parádní až skvělá kamera.   Vřelé doporučení na   shlédnutí, neb stojí za to.   Námět? Vysoce originální,   zpracování a vizuální   podívaná za 1. Kdyby   režíroval Gilliam,   režíroval by stejně.   Hnidopiši koukejte na něco   jiného, tohle je vskutku   poměrně originální kousek.   Enjoy.

TV Program

ČT1 - Dynastie Prachařů

21:20 - 22:39

29 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

ČT2 - Zlatý transport

20:00 - 22:05

109 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Plán útěku 3 (2019)

21:40 - 23:35

9 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

Prima - České chaty snů

21:30 - 22:30

19 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190575
Osobností: 697870
Fotografií: 764026
Plakátů: 376658
Obsahů a biografií: 178302
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Chobotnice (1998)

Chobotnice
Tak nějak nevím... nechala   jsem se zlákat jmény, která   znám, ale vůbec mě to   nezaujalo. Příšery byly jak   z loutkového divadla,   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Střílejte na měsíc (1982)

Střílejte na měsíc
Jen zdánlivě úplně   banální rodinné drama o   jednom rozpadajícím se   manželství, protože   režisér Parker to dost   chytře natočil, použil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10