Duben

Komentáře uživatele renefer

renefer

renefer zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 57
Akta X: Chci uvěřit (The X-Files: I Want to Believe)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.9.2010
Jsem velkým příznivcem   seriálu Akta X. Když se mi   ho před deseti lety podařilo   sehnat na VHS, jezdila jsem v   polední pauze v práci domů   a místo oběda sledovala   alespoň jednu epizodu. Ani   film Klon nebyl špatný. Ale   tohle??? Děs a hrůza, když   odhlédnu od překvapivě   dovršeného vztahu obou   stárnoucích hrdinů, kam se   podělo mystično a tajemno???   Film mě totálně zklamal,   šlo spíš o krvák, kde se   rozřezávají lidé za živa   a naopak žije hlava   oddělená od těla. Do toho   smutný příběh   umírajícího chlapce,   kterého se Scully coby   lékařka snaží zachránit   navzdory všem a všemu.   Ačkoliv začátek byl   slibný, celkově jsem byla   velmi zklamaná a 6 bodů   dávám jen kvůli tomu, že   jsou to Akta X, přestože k   seriálu to má skutečně   hooodně daleko :-((
Čarodějův učeň (The Sorcerer's Apprentice)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.2.2012
Čekala jsem akční thriler,   takže jsem byla zklamaná.   Hlavní hrdina byl kříženec   Spidermana a Harry Pottera,   prostě trouba, co má   náhodou štěstí, žádný   okouzlující nebo   vyjímečný... Zachránil to   jedině Cage, kterého mám   ráda, v roli byl vtipný a   vypadal i dost dobře :-)
Jinak můžu doporučit   jako pohádku pro děti...
Červená Karkulka (Red Riding Hood)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.2.2012
Mně se tento film líbil,   spíš než thriler bych ho   označila za horor, hlavní   hrdinka je krásná, její   nápadníci jsou odvážní a   stateční (fakt nevím,   kterého bych si vybrala já)   a identita vlkodlaka mi   zůstala utajená až do   konce. Takže doporučuji :-)
Čokoláda (Chocolat)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.7.2015
Pokud bych si četla anotaci k   filmu, asi bych ho neviděla.   Kolegyně mi jej přidala jako   přílepek na flash disk a tak   jsem ho skoukla. Musím   říct, že mě zaujal.   Očekávala jsem sice něco   jiného, ale byla jsem   překvapená a film mi zůstal   v hlavě ještě druhý den,   což se mi moc často   nestává. Jediné slovo,   které mě ve spojení s   tímto filmem napadá je   mysteriózní.
Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů (Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.11.2010
Tak jsem se dlouho nezasmála,   jak u téhle pohádky. Zatím   co v prvních dílem legraci   zachraňoval veverčák, tady   se mi zas až tak nelíbil.   Nejlepší scéna byla s   čucháním helia, když   Manny, Diego a spol. byli   zavěšení v kostře nad   propastí a střihli si i   scénu z Alvina a chipmunků a   taky mne zaujalo, jak se   lenochodí "mamina"   pokoušela podojit buvola   :-))Pravda, některé scény   děti nepochopily, ale i tak   se jim to líbilo.
Fantom Opery (The Phantom of the Opera)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.11.2010
Já jsem určitě zklamaná   nebyla, právě naopak.   Nesleduji muzikály a tento   film jsem si nahrála v   domnění, že jde o   detektivku. Ale musím   přiznat, že mě to zcela   pohltilo, nádherný příběh   podtrhnutý úžasnou hudbou,   výborné herecké obsazení   (Butler je prostě úžasný a   velmi přitažlivý i jako   Fantom a ani představitelkou   Christiny jsem nebyla   zklamaná). Jediné, co mě   trochu mátlo, byl zpěv   Fantoma, který byl pro mne   sluchově příjemný jen v   nižších polohách.A happy   end pro všechny neměl chybu.
G-Force
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.9.2010
U nás velký úspěch, děti   se bavily a mně se film taky   líbil. Výborná animace,   vtipné dialogy, roztomilá   zvířátka v roli agentů,   kteří mají zachránit   svět. A nakonec překvapení,   kdo že je vlastně ten   padouch :-)
p.s. Můj   oblíbenec - křeček   křížený s fretkou, fakt   dobrej!!
G.I.Joe (G.I.Joe: The Rise of Cobra)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.10.2010
Dost se mi to líbilo, jedna   akce střídá druhou,   skvělé efekty (pád   Eiffelovky), dobrý obsazení   a vtipné hlášky (u nás se   ujalo "hledat seno v   kupce uhlí"). Určitě   stojí za shlédnutí.
Harry Potter a Princ dvojí krve (Harry Potter and the Half-Blood Prince)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.3.2010
HP a princ dvojí krve
Koupila jsem tohle dvd pro   dceru, ale nakonec jsem se   dívala sama, protože   naznala, že je to moc   smutné. Pravda je, že se tam   vlastně dohromady přes dvě   hodiny nic neděje :-( Nejvíc   mne ale irituje Harry Potter,   který se jeví kouzel stejně   neschopný jako na začátku a   vzhledem k tomu, že je   "vyvolený" bych od   něj čekala něco víc, než   že jej všichni okolo pořád   dokola musí zachraňovat...
Hercule Poirot (Agatha Christie: Poirot)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.8.2012
Můj oblíbený seriál,   ztvárnění hlavního hrdiny   myslím nejlépe odpovídá   představě, kterou si   uděláte po přečtení knihy   (hlava jako vajíčko....)
Insomnie (Insomnia)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Podle komentářů jsem   čekala víc. Film mne   nezaujal, obsazení Williamse   do role padoucha mi nesedlo,   pořád jsem čekala, kdy   začne vtipkovat... Al Pacino   v roli unaveného detektiva   nebyl špatný, ale kdyby   zůstalo jen u vyšetřování   vraždy dívky, určitě by   mne to zaujalo víc, než   když se do děje zamotalo   ještě vyšetřování   vnitřních věcí a   nešťastné zabití kolegy...
Jedovatý břečťan 4: Tajné společenství (Poison Ivy: The Secret Society)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.10.2010
Průměr
Typický thriller ze střední   školy pro stejnou věkovou   skupinu. Nijak zvlášť mne   nezaujal, prostě průměr.
Jezero (The Lake)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.11.2010
Y. Bleeth mám ráda, ale v   tomto filmu byla strašně   nadabovaná :-( Film měl   zajímavou zápletku, ale tak   docela jsem ho nepochopila. V   jezeře poblíž města se   objevila "černá   díra", spojení do jiné   dimenze? A z ní přicházeli   lidé, kteří nahrazovali   stávající obyvatele města   a své nešťastné dvojníky   házeli do té   "díry" v jezeře.   YB se vrací domů, kvůli   umírajícímu otci, který   přes noc zázračně   obživne, ale od základu se   změní, stejně jako spousta   lidí, které YB dřív znala.   Pustí se do vyšetřování a   spolu se svým bývalým   přítelem lékařem zjistí,   že noví lidé mají orgány   v těle zrcadlově. Ani konec   nebyl jednoznačný, když   "nevyměněný   šerif" ve vedlejším   městě nevěří jejich   vyprávění, dokud neuvidí   dva své naprosto stejné   strážníky. Prostě nápad   možná dobrý, ale celé to   nemělo ani hlavu ani patu a   konec postrádal smysl...
Kletba Měsíčního údolí (The Secret of Moonacre)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.11.2010
Jedna z mála fantazy   pohádek, která se líbila   mým dětem i mně.Naším   favoritem byla jednoznačně   slečna vychovatelka se   zažívacími problémy :-)Je   tam všechno, co by ve filmu   pro děti mělo být, dobro   zvítězí nad zlem, malá   holčička porazí zloducha,   udatný pes (lev), pohádkové   bytosti, láska a   dobrodružství. Jednoznačně   doporučuji.
Kráčející skála (Walking Tall)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.10.2010
Přesto, že mě tenhle typ   filmů moc nebere, The Rocka   jsem si nemohla nechat ujít.   Je to pořádnej kus chlapa,   je na něj úžasná   podívaná a nejvíc mě   dostalo to prkno, se kterým   vymlátil téměř celé   město :-)
Krevní pouta (Blood Ties)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.8.2010
Něco jako akta X
Fakt dobrý seriál pro   milovníky paranormálních   jevů a kdo teď jede na vlně   upířiny, ten musí být   úplně nadšený, neboť   soukromým detektivem je tady   upír a to navíc hodně   sexy....
Kurýr 3 (Transporter 3)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.12.2010
Kurýrovky jsou oblíbenou   podívanou mého muže. Nic   moc k přemýšlení, jedna   akce za druhou a dobrá auta.   Krásné ženy v tomto filmu   vynechaly (praštěná zrzka   byla příšerná), ale jako   oddychovka super.
Ledově ostří (Blades of Glory)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.12.2010
Celkem jsem se pobavila. Od   filmu nečekejte nic víc než   od jiných bláznivých   amerických komedií. Nejvíc   se mi líbila úvodní jízda   Ferrella - spíš než   krasobruslení to vypadalo   jako striptýz :-)
Líbáš jako Bůh
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.10.2009
Přiměřeně
Tento film nijak nevybočuje z   řady ostatních filmů paní   Poledňákové, občas jsem se   od srdce zasmála (scéna z   chalupy, kam Bohunka dotáhne   svého nevěrného manžela) a   občas dost nuda. Ale za   skouknutí myslím stojí,   hlavně díky překvapivě   dobrému výkonu Oldřicha   Kaisera.
Marley a já (Marley & Me)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.11.2010
Čekala jsem bláznivou   komedii s Owenem a psem v   hlavní roli. Tohle mi   přišlo spíš jako rodinný   film se smutným koncem. Proto   mne to zklamalo, raději se   směju než brečím a   zvířata, ty obrečím   vždycky :-(
Maturitní ples (Prom Night)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.10.2010
Tenhle film bych nazvala   spíš thrilerem než hororem.   Mě moc neoslovil. Zabiják se   dostane do hotelu, kde se   koná maturitní ples a   vraždí jednoho po druhém,   zatím co policie (většinou   zastoupená pouze dvěma   muži) hlídá v sále   "nevinnou dívku".   Což mi přijde jako   nelogičnost (pouze jedna z   celé řady následujících),   když před zatčením   vyvraždil celou její rodinu,   tak asi není v ohrožení jen   ona... Takže na tuhle   "tupost" dojedou   všichni její kamarádi. Tak   pokud máte rádi scény, kde   dívky ve večerních šatech   s hlubokými dekolty prchají   před šílencem s nožem, u   toho ječí a neustále o   něco zakopávají, tak se   klidně dívejte.
Město žen (Cougar Town)
 
Přidáno: 13.2.2011
Tento seriál teď běží na   ČT 1 každý pátek po   desáté hodině večer pod   názvem Město žen. Tak ať   to neprošvihnete, jako já,   protože FDB si to nějak   nespojila dohromady :-(
Mlha (The Fog)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.2.2011
Mlha
Mlha byl můj úplně první   horor na VHS a byl super, tak   jsem se radovala, že třeba s   lepšími, vychytanějšími   efekty bude ještě   lepší...Ale je to děs,   původnímu filmu to nesahá   ani po kotníky, celý film   jsem se rozčilovala kvůli   blbé blondýně (Elizabeth),   která běží v lehoučkém   pyžamku otevírat, když   příšerák tluče na dveře   a pak ho ještě pronásleduje   nebo co.... s kamerou, kde je   jediný důkaz nevinny   podezřelého z vraždy   zahučí do vody, v pitevně   kouká pod plachtu asi půl   hodiny na jednu mrtvolu, aby   ta druhá mohla vstát a   udělat na ni baf.... Konec   je úplně nesmyslný,   všichni duchové jsou v té   mlze, jen Elizabeth (teda ta   zesnulá manželka kapitána)   tam není, to se převtělila   nebo co....Ještě pořád   mám z toho adrenalin v krvi,   naštěstí jsem to nahrála   na HD, takže už je   vymazáno....
Na půdě aneb Kdo má dneska narozeniny? (Na povale alebo Kto má dnes narodeniny?)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.9.2010
Tento film je určitě   zajímavých režisérským   počinem, ale dívala jsem se   na něj spíš já než   děti.... zkrátka taková   pohádka pro dospělé, děj   byl dost ponurý, myslím, že   by snesl místy odlehčení.   Mažu z hdd a znovu se dívat   nebudu.
Nabít a zabít (Lucky Number Slevin)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.9.2010
Vůbec to nebylo špatné...   začátek nebyl nic moc, ale   pak se děj slušně rozběhl   a konec byl nečekaný...i   když reakce Slevina na   "šéfy" byla dost   zvláštní a něco to   napovědělo... Navíc má   oblíbena triáda herců   -Willis, Hartnett a Freeman,   takže doporučuji shlédnout   :-)
Next
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.5.2010
Určitě dobrý film,   zajímavý námět,N. Cage   mám ráda, jeho filmy mají   šmrnc, jen mi trochu vadil   konec, čekala jsem nějaký   happy end ...
Noc v muzeu 2 (Night at the Museum 2: Battle of the Smithsonian)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.5.2010
Dvojka
Dobrá rodinná oddychovka,   řekla bych, že lepší než   díl první. Začátek byl   sice trochu rozvláčný, ale   pak to mělo grády,   nechyběly efekty ani vtip,   děti se super pobavily,   takže doporučuji.
Po přečtení spalte (Burn After Reading)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.8.2010
Škoda času
Film je založen na hvězdném   obsazení, protože děj je   sám o sobě o ničem. Jediné   co mně pobavilo byl výkon G.   Clooneyho, ten byl od   ostatních trapných výstupů   aspoň trochu legrační, tak   za ten 5 bodů, jinak škoda   času...
Pohádky na dobrou noc (Bedtime Stories)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.9.2010
Líbilo se mi to. Sandlera   mám ráda nemám, v této   komedii ale zabodoval, je   opravdu hooodně výřečný,   o vtipné scény není   nouze... Ale nejlepší byla   Bulva :-) p.s. děti to moc   nebavilo (na rozdíl ode mě)
Predátor 2 (Predator 2)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.10.2010
Tenhle film jsem viděla už   před pěknou řádkou let a   pamatuji se, že se mi dost   líbil. Teď jsem se po   dlouhé době na něj dívala   znovu a až tak nadšená už   nejsem, herecké obsazení i   efekty jsou dobré, ale   nelíbí se mi prostředí   války gangů.

TV Program

ČT1 - Máme rádi zvířata

07:15 - 07:45

26 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy divočiny

06:50 - 07:45

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Alvin a Chipmunkové (2015) [TV...

07:10 - 07:55

31 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:25 - 07:55

16 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178297
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10