Duben

Komentáře uživatele pecak9

pecak9

pecak9 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Peta Kirchner

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 21
Až tak moc tě nežere (He's Just Not That Into You)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.5.2010
Tak tohle fakt ne. V tomhle   filmu je sice záplava   skvělých herců. Ale náznak   komedie to videlo hodně z   dálky. Čekal jsem mnohem   víc (možná až příliš),   takže dávám známku 3 za   herce.
Buď v klidu (Be Cool)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.12.2009
Takže po přečtení   několika pozitivních   komentářů jsem byl   zvědavej na film. Film jsem   shlédl zhruba do půlky a   šel jsem spát. Protože to   byla totální ptákovina!
Úplně zbytečně   strávenej čas.
Cry Wolf
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.3.2010
nic moc
Tak tenhle rádoby hororový   snímek mě docela sklamal.   Asi půlku filmu jsem pořád   čekal kdy se začne něco   dít. Dále bych chtěl   zdůraznit, že rádoby   napínavé scény byli až   místy trapné. Takže abych   to shrnul úplně zbytečně   strávených 90 minut tím,   jak si nějací škololáci   hrají na horor.
Divočáci (Wild Hogs)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.12.2009
U tohodle filmu jsem se docela   pobavil. Nebyl to sice   žádnej zázrak, ale dalo se   na to dívat. S tým dějem   nula naprosto souhlasím
Jak na holky (The Jerk Theory)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.5.2010
Takhle si předtavuji komedii.   Trocha humoru, romantiky, i   hodba v tomto filmu byla   dobrá. Co k tomu dodat víc   shlédněte a uvidíte :)
Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám (How to Lose Friends & Alienate People)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.5.2010
Komedie?
Poslední dobou mi příjde,   že ať stáhnu jakoukoli   komedii starší ne víc jak 2   roky, tak je to pekná   sračka. Nebaví mě se dívat   na filmy, které slibují, že   to bude komedie, a nakonec se   u toho ani nezasměju. Tento   film má taky od komedie hodne   daleko. Ztráta času!
Komici (Funny People)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.2.2010
Konečně jsem se dočkal   toho, že na některých   serverech je tenhle film v   češtině.
Ovšem po   shlednutí jsem byl docela   zklamaný, protože jsem se   nudil. Kdyby tam nehrál Adam   Sandler tak bych to ani   nedokoukal. Proto dávám   známku 3 za snahu mě   pobavit.
Kostka (Cube)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.5.2010
Tento druh hororu se mi   líbí. Je to neco ve stylu   Saw. trochu mi vadilo ze byla   ve film takoví moc tmaví   (nevim jestli to bylo tím   filmem nebo kvalitou stazeneho   filmu). jinak docela povedený   horor. Konec mohl být ale   lepsí
Kostka 2: Hypercube (Hypercube: Cube 2)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.5.2010
Tento dil kostky se mi moc   nelibil nebo spis jsem ho moc   nepochopil. Jedine co se mi na   tom libilo, ze se to   odehrává v bílem prostredí   oproti jednice. A s tim   stupidnim koncem souhlasím.
Paranormal Activity
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.5.2010
Tak u tohohle hororu jsem se   po dlouhé době zase bál. Je   to sice nízkorozpočtový   filmeček, ale hodne   povedený. Konec trochu   překvapivý, ale proč ne.   Doporučuji!
Případ číslo 39 (Case 39)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.5.2010
Film ma zajmavý zacátek i   prubeh je velmi dobrý. Ale ze   je do male holky vtelen   nejaký demon? To jsem jim moc   nesezral. jinak je film docela   dobrý. Konec trochu divný,   ale aspon ze to nejak skoncilo   :-)
Rychlí a zběsilí (Fast & Furious)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.12.2009
Docela povedenej díl. Pěkný   auta, děj taky dobrej,   filmové obsazení parádní.   Já jsem byl spokojenej!
Saw 6 (Saw VI)
 
Přidáno: 5.12.2009
Po uvedení nového dílu Saw   jsem byl zvědavej o čem   vlastně bude. Po shlédnutí   jsem byl trochu zklamaný. Hry   jsou sice zajímavé, ale ten   děj nic moc. Připomínalo mi   to Saw 3.
Podle mě je   jednička stále   nepřekonána!
Sherlock Holmes
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.4.2010
Takže na tenhle snímek jsem   byl velice zvědavý. Po   shlédutí mi došlo, že jako   samostatný film je to docela   dobré. Ovšem jak vylepšily   Sherlocka Holmese, to mi   přišlo trochu přitažený   za vlasy a myslím si že se   tento snímek měl jmenovat   jinak. Protože mi přišlo,   že jediné co ze Sherlocka   zbylo, je jeho jméno. na   závěr bych chtěl říct,   že jako film to špatné   nebylo, ale komu se líbí   klasický Sherlock, tak se mu   to moc líbit nebude a   příjdemu to trošku jako   parodie na Sherlocka Holmese.
Sirotek (Orphan)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.5.2010
Tento horor bych rekl ze je   hodne podarený. Myslim si ze   po dlouhe dobe horor který   stojí za shlédnutí. Nejvíc   co me dostalo tak byl ten   konec, kdy jsou odhaleny   vsechny skutecnosti. at si   rika kdo chce co chce tenhle   horor je podarený.
Trestná lavice (The Longest Yard)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.5.2010
tento film je hodne podareny,   myslím si ze jeden nejlepsí   s hercem Adamem Sandlerem.   Vtípné dialogy me fakt   dostaly. Urcite doporucuji :-)
Ulovit miliardáře
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.4.2010
Teda řeknu Vám, že větší   hovadinu jsem dlouho nevidel.   Mělo to sice nejakej   příběh, ale bylo to dost   ubohý. Těm vtípům se   nedalo ani smát jak byly   trapný, prostě děs!!!
Vítejte v džungli (Welcome to the Jungle)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.4.2014
totální sr...
Film je totální kravina,   sice v tom hraje Van Damme,   ale vůbec tomu nepomohl.   Nechápu jak na takový a   podobné filmy může dát   někdo prachy, bych   nevycházel z baráku vypustit   takovou pi....nu do světa
Vražedná hra (Jack in the Box)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.5.2010
Prý horor?
Tak na tenhle snímek jsem byl   hodne zvedaví, po přečtení   obsahu filmu to vypadalo že   se bude i na co koukat. Ovšem   opak byl pravdou. nápad byl   dobrý, že tam nehráli   žádní známí herci to by   tak nevadilo, ale když   čekáte skoro celý film jak   to dopadne a poté se ta   "hra" opakuje znovu.   No nevím hodne slabé na můj   vkus.
Yes Man
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.12.2009
Perfektní film od začátku   do konce! Byl jsem mile   překvapen, i když některý   Jimiho filmy se mi moc   nelíbí, tenhle je fakt   dobrej.
Zmeškaný hovor (One Missed Call)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.5.2010
Tak tenhle snímek mi příjde   solidní. dokonce jsem se u   něj aji bál. Sice ten konec   je trochu divný, ale podle me   slusnej horor.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698000
Fotografií: 764509
Plakátů: 376916
Obsahů a biografií: 178381
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Bídníci (2018) [TV minisérie]

Bídníci
Cožpak o to, technicky téhle   nové televizní verzi slavné   klasiky nic nechybí i   výprava je určitě velmi   solidní, ale tahle věc   stojí a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Muž z Toronta (2022)

Muž z Toronta
Zkopírovaná a ukecaná   blbost,takových filmů kde je   jeden ukecaný a druhý   drsňák už tu bylo a tenhle   nijak nepřekvapil spíš byl   nudný a místy byl ten   černoch se svými hláškami   trapný.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

ONEMANSHOW: The Movie (2023)

ONEMANSHOW: The Movie
!!!ZAHRAJEME SI POSLEDNÍ   HRU!!!

Je to tak, ať už je   to fake nebo ne, je to fakt   originálně natočený a děj   o lásce by mi jindy asi   více >

Autor: hvezdy | Hodnocení: 7 / 10