Duben

Komentáře uživatele Kanystr

Kanystr

Kanystr zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 75
12 opic (12 Monkeys)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.8.2011
Katastrofický film tak trochu   jinak : po gilliamovsku.
ten jeho rukopis je   prostě nezaměnitelnej. A jde   to i bez nějakejch   zbytečnejch efektů, což   dělá tohle sci-fi   vyjímečný. Role psaný na   tělo, Pitt neskonale   fantastickej, tyhle jeho   vedlejší role mě dostávaj   do varu. Film nenechá diváka   ani na chvilku v klidu,   protože je potřeba sledovat   určité spojovací bodíky,   které nejsou servírovány na   zlatym podnose.
Pravda   je že to neni film pro   všechny typy diváků,   prostě jste buď ohromeni   nebo vám to příjde   stupidní.
já jsem   ohromen
16 Bloků (16 Blocks)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2011
Neni to žádnej strhující   film, ale Willis nezklame a   jako oddychovka je to dobrej   film. Nenadchne ale neurazí a   potěší.
21 gramů (21 Grams)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.6.2011
Iñárritu prostě neumí   natočit film, který by byl   alespoň z nějakého hlediska   normální. Zaplaťpánbu za   to. Strhující podívaná s   neustálými časovými   smyčkami a zvraty naplní   všemy těmi gramy adrenalínu   i diváka u televize. Del Toro   opět fantazie, Penn potvrdil   že je dobrej herec jenom   hraje povětšinou ve   špatnejch filmech.
Kdo   má rád náročný film co do   přívalu informací musí   tohle dílo vidět.
23 (The Number 23)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.1.2012
v něčem si na Carreym smlsnu   parádně a v něčem ho   proklínám že se narodil.   Nicméně tohle je film kde to   tak trochu neni on a přitom   mi přijde že tohle bych od   něho chtěl vidět. A film   obecně tak trochu z Kingova   pera a zpracováno atraktivně   tajemně akčně neakčně a   pořád vkusně. Mě se   prostě líbilo všechno.   Dobrej námět dobře   zpracovanej.
25. hodina (The 25th Hour)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.3.2012
brilantní, ale naprosto   brilantní představení tří   profíků, Norton si v tom   zahrál snad všechny   povahový rysy, Pepper   skvělý v roli která může   mít co chce a přesto hledá   chyby a Hoffman jako muž na   nesprávném místě s   dobrými přátely-   neocenitelný.
Film je   poměrně dlouhý, rozvleklý,   ale podle mě nikoli nudný.   Je hodně složitý k   zamyšlení, a proto se nebude   líbit každýmu, nicméně   já jsem se neustále   přistihával s koutky   nahoře. Je to o smyslu   života kterýmu nerozumíme.
7 dní hříchů
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.11.2012
tak nějak tenhle film nejde   jednoznačně zhodnotit. V   čemkoliv film na první   pohled vyniká, to hned za   chvíli srazí. Po celou dobu   si udrží jakési napětí a   to i za přodpokladu, že se   to mnohým zdá nudné.   Herecké výkony skvělé, ale   někdy až příliš, že   člověk neví co herec   výrazivem chce vlastně   říct. scénář s dobrými   dialogy, místy až   nezapomenutelnými, ale   příběh vám najednou   zasekne, že přemýšlíte o   čem to vlastně je. A ty   velké detaily mrtvol byly,   jak to říct, no zbytečné,   daleko víc bych si užil   znechuceného pohledu herce   koukajícího na onu mrtvolu,   ale dle gusta. I gdyž nejsem   fanda filmů s   válečno-židovsko-sudetskou   tematikou, uznání za   kvalitní film dám, ale   nadšen uplně nejsem.
Americká krása (American Beauty)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.12.2011
Na jednu stranu oddechovka, na   druhou film k zamyšlení.   Když rodina neklape ani na   jednu stranu, každý si jde   po svém, a to najednou uplně   jinou cestou něž by se od   něho dalo čekat. Film plný   scén(buďmě upřímní ze   života) a vtipných   dětinských zvratů je   zaslouženě uznávaným   počinem, na kterém má   nemalou zásluhu prostě   brilantní Kevin Spacey. Role   přímo pro něho, plná   grimas vtipů či smutku.   Nelze než doporučit všem.
Americký gangster (The American Gangster)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.6.2011
Negengsterka o gengstrech
Čekal jsem od tohohle filmu   uplně něco jiného, ale to   co se z něj vyklubalo   absolutně nezklamalo.   Výborně předložený   materiál k zamyšlení. Scott   si k dobře vybranému   námětu přišpendlil   několik vysoce kvalitních   herců, kteří mu to oplatili   ve velkém stylu. Tenhle   snímek se v hystorii   kinematografie v žádném   případě neztratí.
Argo
 
Přidáno: 27.2.2013
Na film jsem narazil až po   vyhlášení nominací na   oscara. Nominované jsem tak   nějak dostatečně shlídnul   a upřímně jsem argu k zisku   sošky dosti fandil, protože   to opravdu stojí za to. Ben   Affleck u mě vždy byl:   zkouknu ale nezamiluju, ale   zde je uplně jiný případ.   Politický film se vším   všudy, jestli se dají nějak   politické filmy obsahově   zaškatulkovat. I pro   nenáročného diváka tu bylo   zapojení do tematiky tak, aby   pochopil i ten   nejnevzdělanější, a   přitom zasvěcení si smlsli.   Výkony herců na úrovni,   masky a výprava vskutku   autentická, viz závěr a   scénář nedělaný na   koleni, ale s trochou   vyspělosti, humoru,(i když   pořád vážným) a   vpasování. žádný z   dialogů neni nepotřebný,   každý má svou důležiotost   a divákt to postupem času   zjistí, odhalí souvislosti,   a náležitě ocení.
Kamera zprvu moc   chodící, ale to dle gusta,   pak se to zklidnilo. Napětí   mě nepustlo ani na záchod.  
Hudba vtipně   zvolená, u američanů   nějakej ten bigbeat, u   iračnů pákistánskí   chvalozpěvy,
Je to   prostě ve výru klasiky   prezidentových mužů a já   si nemůýu stěžovat,   složitá variace co si sožku   zasloužila po právu
Big Lebowski (The Big Lebowski)
 
Přidáno: 28.12.2011
Bratři Coenové jen tak něco   nezkazí, či naopak hodně   vyšperkují. Tenhle film   působí navenek tak levně a   suše, že si o něm každý   před shlídnutím udělá ten   nejhorší obrázek, i já   jsem nebyl vyjímkou, ale pro   mě neobyčejně lákavý   faktor je Jeff Bridges a Steve   Buscemi, abych ale nehanil   herecké výkony Goodman je   zde taky skvělý. Nicméně   po shlídnutí první scény   Duda v obchoďáku zjistíte   že všechny ty suchařský a   laciný představy jsou   naprosto realistycký, ale   božský. Kultovní film,   aspoň z poloviny tak trochu   noir, pobaví situacemi,   hláškami a nebo i ničim.   Prostě podívaná jak má   bejt.
Mimochodem   zkoušel jsem jít na bowling   v županu a způsobili jsme   poprask gigantických   rozměrů, Dude je prostě   svůj.
Black Books
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.4.2011
Tak tenhle seriál by se spolu   s Červeným trpaslíkem dal   podávat v lékarně na   špatnou náladu. Chápu že   každý jsme nějaký a že   vkus může být různý, ale   zkuzte si pustit HIMYM a hned   po tom tohle(v žádném   případě obráceně to by   amíci zkončili ještě   hůř) Nebe a dudy.
Bohatá nápaditost fórů   nezaložená jen na uprdnutí,   dodejme že vtip má i   obrazová   stránka(zlepšováky či   paskvily) Moranovy   křečovité obličeje zprvu   působí lacině, ale později   si je před zrcadlem budete   nacvičovat a Bill Bailey je   komik prvního kalibru,   dokazujou to i nepovedené   scény, kde zjistíte že   prakticky nic nehraje on je   takový pořád. (mimochodem   nedávno se blýskl jako   Angelina Jolie v Top Gearu)
Zárukou kvality je však   rejža. Graham Linehan na co   sáhne, to se mu doma na   poličce vytesá na pohár   nebo filmové ocenění a na   tohle musel sáhnout snad i   nohama.
Jo a   nedoporučuji si k tomuto   seriálu otevírat láhev   vína, mohl by se z vás stát   alkoholik. Pokud už jimi jste   pořiďte si ,,Litle book of   relax,,
Bůh masakru (Carnage)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.2.2013
Spíš inscenace než film.   Jak stopáž, tak va výprava   dává najevo že to neni   snímek zcela obvyklý. Vše   se odehrává prakticky v   jedné místnosti, tak jako se   to odehrávalo v divadle. Na   zfilmování boha masakru by   němělo být co zkazit, ale   Polanski jednoduché zadání   trošku vypiplal a tím dal   přednost hereckému   obsazení, které je tedy   excelentní. Scénář, nebo   námět nemusíme hodnotit,   ten byl napsán skvěe.
Čínský syndrom (The China Syndrome)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.12.2012
Snímek byl hned po mremiéře   kritikou naprosto odmítnut,   možná kvůli obsahu, ale co   se týče filmové stránky je   naprosto parádní Jane   skvělé monology, Jack se   ujal vážně smýšlející a   beznadějné rolo s gestem   rozeného dramatika a Michael   vyjímečně s fousy ale role   musela být psána snad na   míru. Nemusím snad dodávat   že režie i scénář bez   chyby. Občas protažená   kamera několika sektory   nádherně ukazuje svět   žurnalistyky.
A na   závěr: i šptný film může   povznést do nebes jeho hudba,   ale nikdy bych si netip že ho   povznese ticho. (a že tenhle   film v žádném případě   není špatný)

Dále pak několik vět k   předchozím komentářům:   film měl skutečně premiéru   několik dní před incidentem   na Three Mile Islandu a ať   už při něm došlo k   čemukoliv rozhodně to bylo   vážně a ukázalo že   snímek není žádná   smyšlenina žvástů. A   prosím o předělání   prvního komentáře, v něm   by se měl člově dozvědět   jeho názor na film a né jak   to dopadne. Díky
Čtvrtý druh (The Fourth Kind)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.9.2010
Pravda pravdoucí
Kam se hrabou hororový   krváky s bezmyšlenkovytým   řezáním údů. Stačí   mnohonásobně lepší   filmový kolektiv a člověk   se lekne bez kapky krve na   obrazovce. Vskutku tomuhle   filmu neschází jak dobrý   nápad, scénář ani   zpracování. V autentické   záběry věřím stejně   jako v boha, minimálně to   hlavní interwiev s   černochem, ale i tak to vem   čert. Stylizace dokumentu   filmu nijak neuškodila ani   neubrala na napětí. Není to   film roku, ale zaslouží si   abychom ho zapsali mezi ty   povedené.
Jo a ještě   jedna věc: Chraň nás již   zmíněný bůh jestli se na   tento film bude dělat dabing.   Šetřme si ho na jindy.
Dívka ze Západu (Cat Ballou)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.12.2012
Na tehdejší dobu výborně   zpracovaná komedie, hlavně   režie a kamera by se nemusela   stydět, ani dnes, s čímž   souvisí i choreografie(   tancovačka je přímo   libůstka). Jane Fonda hraje   tak jak by se od ní čekaklo,   ale Lee Marvin (opilec/vrah)   vynikající zábavný a   realistycky, nevim jestli za   něj ty skotačiny na koni   někdo zastupoval, ale v tom   případě i pro kaskadéra   klobouk dolu to je něco.
Tímto filmem jsem byl   překvapen, mile.
Drž hubu! (Tais-toi)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.4.2011
Zápletka je z francouzkých   filmů dobře známá, a   přesto dvojka   ,,profík-blbec,, nezklame   snad ani ve vteřině filmu.   Vynikající laciný humor,   který doslova schazuje ze   sedaček. Mě teda jo.
Dvanáct rozhněvaných mužů (12 Angry Men)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.7.2011
Staré dobré pravidlo že   dobrý film dělá dobrý   scénář je v tomto filmu   obsaženo snad čítankově.   Když Henry Fonda ze začátku   říká pojďme si o tom   hodinu povídat, trochu jsem   se zděsil co tam budou hodinu   mlít za hystorky atd. Ale byl   jsem naprosto pohlcen do   prakticky lyrického děje. Na   svou dobu vynikající dílo,   na dnešní dobu ještě   lepší protože málokteré   snímky z dnešních novinek   by mohli soupeřit s   učebnicí filmové školy.  
Tři nominace na   Oscara, mj. za původní   scémář, už má nějakou   váhu a když si projedete   obsazení, nezbývá vám nic   jiného než to zapnout.   Každá postava zde má svou   úlohu, a hlavně každá má   i svůj prostor. Čímž musim   pochválit Voskovcův výkon,   který nerozeznatelně zapadá   do plejády svých kolegů.   Nadmíru příjemné   překvapení.
Gangy New Yorku (Gangs of New York)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.9.2013
Určitě dobrá připomínka   toho na čem amerika vyrostla,   proč dnes vypadá tak jak   vypadá. Natočeno je to   skvěle, jen mi přijde, že   za žádnou výhru z deseti   nominací na oscara může   scénář. Pomatený, plný   hesel, které ale nějak   nefungujou. Nevim no
Hádej, kdo přijde na večeři (Guess Who's Coming to Dinner)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.6.2012
Film, který svou tématikou a   protirasistickým podtextem   byl ve své době dosti   aktuální. Jenže on je   aktuální i dnes a co víc,   on to svým způsobem věděl,   že bude aktuální i dnes.   Kdo alespoň trochu dokáže   ocenit poklady kinematografie,   ten na této straně nemůže   volit jiné než vysoké   hodnocení.
A co že   ho dělá tak výborným?   Poctivost ve všech   základech: herci, kamera,   režie, scénář. To vše   vysoce kvalitní. A mluví za   to i nominace na oscary a   posléze i dvě jejich   polapení. Hepburnová si ho   tak trochu vyplakala, ale   naprosto po právu a původní   scénář se může pochlubit   celostopážovou kvalitou bez   jediného špatného slova či   záběru. A to byl vytvořen   během pěti týdnů. Lze   samosebou snadno poznat(podle   počtu natáčecích lokalit)   že původní dílo jest   divadelní, a to je to co mi v   soudobých snímcích chybí.   Málokterý dnešní snímek   je dobrý, přičemž by se   odehrával jen v jednom   domě.
a pak několik   zajímavostí:
Na   divadle na otázku ,,Hádej,   kdo přijde k večeři?"   Matt tematicky odpovídal:   ,,Kdo sám Martin Luther   King?, ale po atentátu na   něho to ve filmu nesmělo   zaznít.
Dale pak   Spencer Tracy byl v době   natáčení velmi nemocen,   scény s ním se natáčely   vždy jen od 9 do 12   dopoledne, a přesto se mu zde   povedl neskutečný výkon,   ovšem mnohé scény kde je   zezadu či z dálky byly   zaskakovány jiným hercem.
Pro Sidneyho byla dvojce   Hepburnová, Tracy natolik   velkým idolem, že ve scéně   kdy jim měl odporovat, musel   hrát proti prázdným   židlím, protože ze sebe   nemohl vydat ani slovo.
Tracyho zdravotní stav   byl nakonec tak vážný, že   zemřel již několik dnů po   konci natáčení. O to víc   vyzní jeho sólo před   večeří.
J. Edgar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.11.2012
Každý režisér má své   lepší a horší filmy,   Eastwood? Jak to říct   prostě nešlape vedle. A na   tenhle počin jsem se   vyloženě těšil. Jak to   dopadlo no bravůrně. Je to   sice odvyprávění   životního příběhu s   jasně nasazenou linií kde   vás moc zvratů nečeká, ale   zpracování jak už ostatně   u Clintových filmů opravdu   bývá je ze všech stran   precizní. Nejde vyjmenovat co   všechno se na filmu povedlo.   Snad jen vše.
L.A. - Přísně tajné (L.A. Confidential)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.6.2011
Parádní návrat do let   detektivů staré školy, kde   moc nad ostatními znamená   mít nějaké to tajemství, s   kterým se dá vydírat.   Scénář ukazuje myšlenky   všech třech ústředních   hrdinů takřka zvláť a to   jak se vše trochu motá   dohromady neuvěřitelně   příběh posunuje dál.   Supr.
Pozn: Danny   DeVito v jedné ze svých   (malých) výborných rolí.
Leaves of Grass
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.8.2011
Skvělá oddychovka, která   nemůže nikoho urazit.   Norton ve dvojroli téměř   identických dvojčat která   se liší díky jinému stylu   života a ztvárněno jest   parádně. Ani dvojčata by to   nezahráli líp. Obzvlášť   vypečené natáčení muselo   být když se mají oba   bratři ,,sejít,, v jednom   záběru, když spolu mluví   ukazují na seba apod. moc   pěkný.
Legenda o "1900" (La leggenda del pianista sull'oceano)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2011
Kdybych jednou náhodou nezapl   v noci televizi, tak ani nevim   že tenhle italský film   existuje. A přitom je tento   snímek nabitý kvalitami. I   když nikam nepospíchá   nabízí mnoho myšlenek a   otázek života. Každý má   svůj smysl jiný. S pravdivou   nadsázkou se film pohoupává   po palubě života a smrti.   Příznivci tohoto filmu se   dělí na viděli ho a   neviděli ho, protože kdo se   na něj odváží koukat toho   pohltí. Tim Roth v životní   pozapomenuté roli.
Leon (Léon)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2011
Jean Reno ztvárnil další   postavu z učebnice: zabiják   samotář a nutno říct že   vinikajícím způsobem   (nekamená, naopak hodně   grimasová tvář) čímž   vyjadří snad jakoukoliv   myšlenku v hlavě. Natalie   ukázala, proč si jí Basson   přes obrovské problémy   vydobil do tohoto snímku   (Její rodiče vcelku rázně   odmítali aby ve filmu hrála,   důvodem byly projevy lásky k   hlavnímu hrdinovi a kouření   cigaret, což se podepsalo na   tom že ve filmu nenajdete   záběr kde by vyfoukla kouř)   Ale ono celkově byl film   odmítnut veřejností za   brutální záběry a   řekněme náznaky   pornografie. Basson vyhodil   inkriminované scény a hle   veřejnost se jako mávnutím   proutku fantaskně otočilo na   stranu brýlatého hrdiny.
Do tria skvělých   hereckých výkonu   samozřejmě zapadá Gary   Oldmen. U mě největší   jistota na výborné   záporáky, dává jim   opravdový rozměr a   důležitost v příběhu.
Celkově film frčí a   když ne tak je to důležité   pozastavění. Režie je   skvělá a určitě potěší   i tak trochu jiné pojetí   akčních scén, za což   může dobrá kamera.
Prostě akční film od   kterého čekáte přesně to,   co si přečtete na obalu, ale   přesto jste neustále   příjemně překvapeni.
Looper
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.11.2012
Nápad tomu rozhodně   nechyběl, a scénáristicky   téže vydařené. Na   josephovi bylo vidět, že   neni zrovna dvakrát   protřelý herec ale co se   první velké role týče to   zase více než ušlo. Bruce   měl (i když to nebyl   původní záměr) roli na   tělo a tak jsem věděl na co   jdu, nezklamal.
Celkově rozhodně jeden z   nejlepších filmů tohoto   roku, jen to cestování v   čase bylo odfláknuté. těch   chyb. I v tom přeblázněnym   červenym trpaslíku mají   cestování v čase víc   domyšleny. I když v   trpaslíku je všechno   nejpromyšlenější.
M.A.S.H. (MASH)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.5.2011
M*A*S*H - F*I*L*M
Prosimvás mrkněte se aspoň   trochu na popisky ať víte co   komentujete.
Jinak   regulérně srovnávat film se   seriálem můžou jedině ti   co první viděli film, což   tady nejsme asi nikdo, a pokud   jo dejte mi vědět s chutí   si s nim o tom hodim   debatu.
Nesmíme   zapomínat na to že v   sedmdesátym roku nikdo   seriál nemohl vidět a   najednou přišel tenhle   snímek, což byla   neslíchaná pecka. Na   Sutherlanda st. se rád   podivám v čemkoli,   Williemson je do válečnejch   filmů snad povinnej a Gould   ještě za mladých ale   vynikajících rolí.
Mám seriál hodně rád,   ale tohle musíme brát za   kult.
Malá Velká Británie (Little Britain)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2011
humor bez zábran
Skupina vždy se opakujicích   skečů s jakousi gradací,   takže se vyplatí na díly   koukat popořadě. Humor si   nebere servítky jak z   homosexuálů či natvrdlých   nebo tlustých lidí a ani   třeba z duševně   postižených, ba ani   královna nepřijde zkrátka.   každý díl něčím   překvapí i když pointa je   mnohdy stejná. Mě prostě   trhá břicho.
Margin Call
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.3.2012
Těžko hodnotit laickým okem   nebussines mana ale i když   film zachycuje snad ještě   menší chvíli než je jeho   metráž, jeho hereckým   obsazení, potažmo výkony se   šplhá hodně vysoko.   Bohužel je opravdu pro   náročného diváka a tak mu   na oblíbenosti nic nepřidá.   Kdo nepochopí, unudí se k   smrti. Snímek ale kvalitní o   tom žádná.
Memento
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.10.2010
Výborné zpracování ještě   lepšího scénáře.   Neustále vás překvapuje co   všechno ještě o příběhu   nevíte. Kdo má rád   složité filmy musí si   přijít na své. Důraz na   jakýkoliv detail tak, aby nic   v předchozích, resp.   pozdějších scénách   nechybělo. Skvěle
Mistrovský plán (Tower Heist)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.1.2012
Nečekejte nějakou parodickou   zvrhlost, lehčí, ale o to   opravdu kvalitnější komedie   o tom jak parta zaměstnanců   díky situaci v jejich   životě musí vymyslet plán   jak dát finance všech   okradených v hotelu   dopořádku. Herecké   obsazení na jedničku, a   jejich výkony taktéž, a   pointa netradiční a dobrá.  
Prostě ač od tohoto   filmu čekáte cokoliv   skoukněte ho nemá čim   zklamat

TV Program

ČT1 - Marie Antoinetta

00:25 - 01:15

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

ČT2 - Bojovníci ze Západní a Východn...

00:20 - 01:25

9 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

23:40 - 00:45

49 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

23:45 - 00:55

44 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190605
Osobností: 697950
Fotografií: 764380
Plakátů: 376828
Obsahů a biografií: 178346
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Svatyně (2022) [TV epizoda]

Svatyně
Pustil jsem se do sledování   druhé série seriálu HALO,   ačkoliv první řada byla pro   mně spíš lehký   nadprůměr. První díl   druhé série se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Školní ples (1999) [TV epizoda]

Školní ples
Tenhle díl byl dle mého   spíše méně vtipný a o   něco vážnější. Blíží   se školní ples, Eric jde s   Donnou, Fez plánuje tanečky   a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Fakjů pane učiteli 3 (2017) [DCP...

Fakjů pane učiteli 3
Jednoznačně nejslabší díl   a doufám, že je poslední.   Že to bude přehnaná   nereálná ptákovina člověk   čekal, ale že to bude až   takhle špatný, to jsem   nečekal....

Autor: Máša13 | Hodnocení: 3 / 10