Duben

Komentáře uživatele cragel

cragel

cragel zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 56
21 gramů (21 Grams)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.2.2010
21 gramů
Celý fil byl jako tabulka   mozaiky a každá scénka jako   její dílek.Aby se film dal   pochopit je potřeba získat   všechny dílky.Bylo dobře   udělané jak se prolínali   tři příběhy docela   odlišných lidí.Benicio del   Toro a Sean Penn zahráli svou   roli velmi dobře.
3:15 zemřeš (The Amityville Horror)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.2.2010
3:15 zemřeš
Jeden z nejlepších hororů   tohoto žánru,který sem kdy   viděl.Příběh o prokletém   domě, do kterého se   nastěhovala nová   rodina...Herecké výkony moc   dobré nebyly,ale u tohoto   filmu moc nebyly zapotřebí.
Americký gangster (The American Gangster)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.4.2010
Americký gangster
Od tohoto filmu jsem hodně   očekával, ale nakonec jsem   byl zklamanej.Příběh byl   průměrný o drogovém   dealerovi a nemel nic co by se   muselo vyzvdvihnout.anzel   hrál dobře ale dobrej herec   z normálního filmu dobrej   film neudělá.Kdybych   mělsrovnat toto s   "Kokainem" který   nyl stejného ražení tak by   toto jasně prohrálo.
Avatar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2010
Avatar
Byl to pěkný zážitek co se   týče provedení.Příběh   byl taky pěkný ale trochu mi   vadilo, že byl chvilku   romanticky chvilku akční,   dobrodružný atd. ale i přes   tento problém dávám filmu   8b.
BrainStorm
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.2.2010
Brainstorm
Opravdu výborný TV film. Od   českých filmů co se týče   režie nebo hereckých   výkonů se moc kvality čekat   nedá, ale příběh byl   opravdu skvělý.
Bruno (Brüno)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.3.2010
Bruno
O hodně slabší film než   borat, ale musím uznat že   sem se i někdy pobavil.Sice   mě někdy Bruno pěkně lezl   na nervy ale o om byl ten   film.Takovej průměr když   není co jinýho...
Dokonalý trik (The Prestige)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.5.2010
Dokonalý trik
U filmu jsem se ani vteřinu   nenudil a napětě jsem čekal   jak to vlastně dopadne.Nolan   co by režisér nesklamal a   skvěle provedl touhu po mstě   u obou hlavních postav.Od   Jackmana jsem toho čekal víc   ale tím nemyslím že   předvedl špatný výkon,   naštěstí Christian Bale   napravil co se dalo.
Domino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.2.2010
Domino
Tento film mohl být velmi   dobrý.Kiera a Mickey byli   dobře vybráni na svou roli,   i styl natáčení byl   bezkonkurenční, ale film   pokazil zbytečně moc   složitý děj.
Drž hubu! (Tais-toi)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.2.2010
Drž hubu!
Asi nejlepší, nejen   francouzká komedie   vůbec.Gerard Depardieu   zahrál skvěle debila, který   se pořád lepí na drsného   vraha a myslí si, že je jeho   přítel...
Experti
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 20.2.2010
Experti
Jeden z nejhorších českých   filmů dnešní doby...Děj   tam sice byl, ale uplně   stupidní.Jedinej kdo něco   zahrál byl Hádek a tam by se   taky mohlo spekulovat jestli   to byl dobrý   výkon.Nedoporučuju se na   tento rádoby film dívat.
Forrest Gump
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.2.2010
Forrest Gump
Výborný příběh   nepříliš inteligentního   člověka, který byl talent   všeho na co sáhl.Tom Hanks   nezklamal a Forresta zahrál   joky by to byl on sám.
Gauneři (Reservoir Dogs)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.3.2010
Gauneři
Výborný film Tarantina   který ani nepotřeboval moc   prostorů.Téměř celý film   se odehrával v   garáži.Oprovdu jsem nečekal   tak slušný výkon od Tima   Rotha a Harvey Keitel taky   nehrál špatně.
Gladiátor (Gladiator)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.2.2010
Gladiator
Nejlepší film tohoto žánru   a této doby.V tomto filmu   mně Russel Crowe ukázal   svůj talent a Ridley Scott   proč je tak oblíbený   režisér.Příběh mě velmi   zaujal a nelitoval jsem že   jsem to zhlédl.
Hancock
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.2.2010
Hancock
Dobrý film o muži s   nadpřirozenými   schopnostmi.První část byla   docela docela vtipná, což   už neplatí o druhé.Režie   byla dobrá a Will Smith   Hancocka, který ničí vše   kolem sebe zahrál výborně.
Hooligans (Green Street Hooligans)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.2.2010
Hooligans
Film , který není jen o   rvačkách a problémech   fotbalových fanoušků, ale   který má děj ,který za   něco stojí. Charlie Hunnam   skvěle zahrál bosse party a   tím zvýšil kvalitu filmu.
Hra (The Game)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.3.2010
Hra
Další skvělý film Davida   Finchera.U filmu jsem se ani   vteřinu nenudil a něvěděl   jsem co se děje až do   konce.Micheal Douglas zahrál   skvěle namyšleného   podnikatele který vypadal že   už nic nepotřebuje.
Chattahoochee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.5.2010
Chattahoochee
Začátek filmu vypadal velmi   slibně, ale postupem času   zábavnost vyprchala. Na   Garyho Oldmana bych se   vydržel dívat věčnost, ale   postupen času děj ubíral na   váze. I když Mick Jackson   dobře vystihl prostředí   blázince, pořád filmu něco   chybělo.Normálně bych dal   filmu 6b, ale za skvělého   Garyho dávám 8b.
Jádro (The Core)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.2.2010
Jádro
Průměrný katastrofický   film.Příběh byl ve svém   druhu jeden z nejlepších,   ale režie ani herecké   výkony nestály za   nic.Pohodovka na večer když   není na co se dívat.
Jméno růže (Der Name der Rose)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.2.2010
Jméno růže
Jeden z nejlepších filmů   Annauda.Zajmavý příběh o   vyšetřování vražd, na   které musejí přijít Sean   Connery a Christian   Slater.Často se objevují   dobré dramatické scény na   které je pěkny se dívat.Pro   mě to je zatím nejlepší   "krimi" film.
Karcoolka (Hoodwinked)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.2.2010
Karcoolka
Netypicky udělaný film o   známe karkulce.Všechny   příběhy hlavních hrdinů   byli dobře propracované.Sice   posledních pár minut s   králíčkem nebyli   obzvlášť skvělé, ale   předtím jsem se dobře   pobavil.7/10.
Kat (The Punisher)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.2.2010
Kat
Film nebyl ničím   zajmavý.Film o muži co   vystřílí celý gang aby   pomstil vraždu svého   syna.Jediné na co se tam dalo   dívat byl Travolta, který   film tak nějak držel na   nohou.
Kill Bill
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.2.2010
Kill Bill
Od tohoto filmu jsem čekal   mnohonásobně víc.Zbytečně   příliš nereálné   krve.Příběh by se dal   natočit za 10 minut takže   jsem se u filmu ani moc   nezabavil.Co se týče Umy tak   zahrála dobře matku, která   přišla o své dítě a hudba   byla taky velmi dobře   vybraná, ale tyto fakty   pořád nemohou z tohoto filmu   udělat umělecké dílo.
Kokain (Blow)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2010
Kokain
Výborně natočený snímek o   životě jednoho z   nejznámějších dealeru   kokainu.O jeho vzrůstu a   následně rychlému pádu až   na dno.Už podle dvou   hlavních postav v podání   Johnnyho Deppa a Penelope Cruz   jde poznat že film bude za   něco stát.Film si odemě   zaslouží 8b.
Krysař
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.4.2010
Krysař
Obrovské   zklamání...Příběh by se   dal ještě překousnout, ale   kamera a hlavně režie   nestály za nic.Sice by se   dalo vymlouvat na to že to   bylo natočeny jen za 24   hodin, ale záběry, kde se   třepe kamera a dokonce při   přiblížení chvíli hledá   cíl který chce natočit by   tolik řasu navíc nezabraly a   přidalo by to filmu větší   kvalitu.
Leon (Léon)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.2.2010
Leon
Úžasný film o malé holce,   která se mstí policajtu, co   vyvraždil její rodinu. Pro   mě je tento film Bessonův   nejlepší film. Obdivuju   Natalii Portman protože už   jako malá něco ukázala a   Gary Oldman tady u mě   zabodoval víc než obvykle.
Modelky na zabití (The Cover Girl Murders)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.2.2010
Modelky na zabití
Nepochopím jak se někomu   tohle může líbit.Naprosto   bez děje a ani jednou jsem se   nezasmal.To byla snad ta   největší sračka co jsem   kdy viděl...
Muž v ohni (Man on Fire)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.2.2010
Muž v ohni
Tomuto filmu nebylo vůbec co   vytknout.Vynikající   příběh o ochránci a   zároveň příteli malé   holky, který se mstí za   její vraždu.Režie Tonyho   Scotta byla jako vždy   skvělá a Danzel Washington   zahrál skvěle   ochránce.Tento film u mě   velice zabodoval.
Osudový dotek 2 (The Butterfly Effect 2)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.3.2010
Osudový dotek 2
Po skvělé jedníčce   přišlo velké   zklamání.Čekal jsem že to   bude aspoň z části tak   dobré jak první díl.Děj   skoro o ničem, nepovedený   závěr a herecké výkony na   úrovni TV filmu.
Otec, syn a milenka (For Richer, for Poorer)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.2.2010
Otec, syn a milenka
Docela slušný příběh o   tom jak se otec vzdá své   firmy a všech svých pěněz   aby donutil syna pracovat.Sice   je celý film téměř   nemožný ,ale myšlenka byla   pěkná.Na TV film to bylo   opravdu dobře natočené.
Pátý element (Le cinquième élément)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.2.2010
5. element
Besson timto filmem dokazal,   ze je nejen vyborny reziser   “malych” evropskych filmu,   ale ze se umi prosadit i v   Hollywoodu.Bruce Willis a   Milla Jovovich zahráli   výborně a když někde Gary   Oldman hraje záporáka můžu   se spolehnout, že film za   něco bude stát.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190607
Osobností: 697955
Fotografií: 764424
Plakátů: 376859
Obsahů a biografií: 178362
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Brooklyn 99 (2013) [TV seriál]

Brooklyn 99
Pro mě výborný seriál.   Vtipný, akční, s osobitými   postavičkami. Jen mě mrzí,   že sedmá série, asi nebude   mít dabing, protože ten byl   také velmi dobrý...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 9 / 10

Hodný, zlý a mrtvý (2015)

Hodný, zlý a mrtvý
Sice docela obstojné   obsazení ale to je tak   vše,akce mizérie a už od   začátku bylo vidět v   hereckých výkonech Lundgrena   a Treja že to nebude žádná   hitparáda další zbytečný   film.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

Smůla (1972)

Smůla
Trochu slabá gangsterka bez   drsnější scény ,sice tam   pár scén se střelbou bylo   ale jen hodně krátkých a   přehlédnutelných,hodně se   tam více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Megažralok vs. Crocosaurus (2010...

Megažralok vs. Crocosaurus
Kdysi se ve filmech o   příšerách používaly   nekvalitní loutky a šlo   většinou o   vysokorozpočtové filmy,   nyní se používá   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 1 / 10

Trojúhelník smutku (2022)

Óvaj óvaj.

Trojúhelník smutku
Trojúhelník smutku není   trojúhelník, ale nejméně   oktagon smutku, nudy a   utrpení. Má-li to být   kritika či parodie na   nějaké více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 3 / 10