Duben

Komentáře uživatele lagony

lagony

lagony zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 29
Batman začíná (Batman Begins)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.11.2010
lagony
je to na 4 místě až po   temným rytířovi ale i tak   je to super ale nepochopil   jsem to že v prvním   batmanovi zabil batmanovi   rodiče joker a v tomhle díl   někdo ůplně jiný.
Dračí srdce (Dragonheart)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.11.2010
lagony
tenhle film je moc pěkný   mně moc bavil byla to pěkná   pohádka pro celou rodinu i   když Rob Cohena moc nemusím   tak na tomhle si dál   záležed doporučuji.
Gladiátor (Gladiator)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.6.2010
lagony
fakt super brutal jak má být   jeden z nejlepších filmu   které jsem viděl ten co ho   zavraždil svého otce a jeho   rodinu od gladiatora tak je   hnusnej zbabělej hnus   protože před soubojem jak   zemřel tak mu vrazil kopí   malé jak ho zabil tak těsně   potom vykrvacel
Griffinovi (Family Guy)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.9.2010
lagony
stejně jako u simpsnů a   futuramy není díl který by   mně nebavil tak je tomu i u   grifinu hodně dobrá kopie   simpsnů má to sice lepší   grafiku než u simpsnů ale   až na simpsny to nemá.
Indiana Jones a Království křišťálové lebky (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.11.2010
lagony
podle mně nejslabší díl z   celé serie uplnej propadák   taky mi dost vadila   modernější doba a to že   indy za těch 19 let   zestarnůl a v tomhle dílu   už chybí to že byli   vyčerpány všechny pokusy.
Království nebeské (Kingdom of Heaven)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.6.2010
lagony
tak tak to vypadalo fakt super   film jeden z nejlepších   historických filmu které   jsem viděl hodně krve brutal   ale nedoporučuju pouštět po   sobě ja bych nechtěl   zešílet krví jak to hodilo   protože jsem slyšel že pry   v usa 1 kluk hral brutalní   hry a ve škole udělal masakr   zabil 20 lidí a za bil se sam
Kult (Cult)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.6.2010
lagony
celkem slušný horor čekal   jsem více krve a více vražd   ale no aco zasmal jsem se u   toho co dělal alex jestli se   někdy budete nudit puste si   kult docela se zasmějete   třeba jak si hral alex s   medvědem v noci tančil   nakonec se zabil dohnalo ho k   šílenství obrázky které   viděl v mysli nejvěčí   masakr na začátku jak   probíhal ritual
Letopisy Narnie: Princ Kaspian (The Chronicles of Narnia: Prince Caspian)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.11.2011
lagony
tenhle snímek mně dost   překvapil děj byl dobrý   mnoho bitevních scen i hodně   krásných a drsných tvorů   kentauru minotaurů mluvicích   zvířat atp. i když jsem   knižní předlohů nikdy   nečetl ale přeji si ji a   myslím že je užasna vřele   doporučuji.
Oggy a škodíci (Oggy et les cafards)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.12.2010
lagony
senzační serial spousta   humoru i brutality oggy   smolař a tři švábi kteří   mu ze života dělají peklo   poprvé se vam bude zdát že   je to blbost ale pravda je   jiná už dlouho sem ten   seriál neviděl a toužim se   na to znovů podívat.
Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (Police Academy 2: Their First Assignment)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.6.2010
lagony
nejlepší policejní akademie   je to moc dobré ná výrobu   1985 jsem očekával dobrej   film a le tak dobrý byl víc   něž jsem si myslel nejvíc   mně pobavil ten šílenec co   velel gangu
Rychle a zběsile 2 (2 Fast 2 Furious)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.9.2011
lagony
opět je to super ale mám   pocit že to prostřebí bylo   lepší než v prvním díle   možná i některá auta a i   ta honička na kon ci byla   dobrá scéna která je pro   mně z prvních 2 dílu   nejlepší ale i tak to nemá   na 1.
Rychle a zběsile: Tokijská jízda (The Fast and the Furious: Tokyo Drift)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.9.2011
lagony
opět je to super podívana   ale z celé serie asi   nejslapší taky mně   zaskočily mladší postavy   ale taky tokio že tam byli   skoro samí japonci myslím   že japonsko nemusí byt   všechno všechny ty roboty   různé bojovníky pokemony   atp například si myslím že   by děj byl dobrý třeba v   moskvě trochu neuškodilo by   německo nebo britanie by byla   taky dobrá třeba francie   možná mexiko.
Rychlí a zběsilí (Fast & Furious)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.9.2011
lagony
myslím že lepší než   trojka ale i tady mi snad   něco nesedělo ale dobrý byl   závod v provozu nebo na konci   přestřelka z aut.
Skála (The Rock)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.7.2010
lagony
tenhle film se mi moc líbil   ačkoliv přiznávam že   takové hodnocení si to   vůbec nezasloužilo i tak   bych se na druhý díl moc   netěšil už tak to byl podle   mně komplikovaný tak dvojka   by vůbec nemělo štávu   protože i tohle podle mně   bylo dost odbyto
Sladký život Zacka a Codyho (The Suite Life of Zack and Cody)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.12.2010
lagony
velmi povedené dilko tenhle   serial je fakt cool spousta   humoru tenhle serial splnil   všechná má očekavaní i   když ho vídim málo proto   že satelit mám u babičky a   dědy a tam jsem jen v neděli   a někdy po škole i tak to   doporučuji dobrá scénka   byla ják byli v obchodáku a   prchali před mámou.
Star Trek: Nová generace (Star Trek: The Next Generation)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.10.2010
lagony
tenhle serial je senzační i   když přiznavám že sem ho   shledl pouze nahodou protože   jako fanoušek star wars sem   musel to shlednout ale star   trek mně zaujal vic jak star   wars a to nejenom proto že   star trek je oblibenější   ale získal ocenění oskara   ale serialy jako star trek   star wars nebo hvězdná brana   mně vždy bavily ale star   trek je cool.
Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba (Star Wars: Episode I - The Phantom Menace)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.11.2011
lagony
nevím moc co na to říct tak   musím uznat že se to povedlo   ani nevím které časti mám   fandit protože obě jsou   skvěle jak původní tak   tahle asi nejvíc v tomto   díle se mi líbil darth maul   byl hustý škoda že byl   jenom v tehle epizodě a v   málo scénách ale to nevadí   pořád je to pro mně   nejlepší sith hned po ním   je darth vader at byla epizoda   dobrá jak byla tak si myslím   že kdyby později natočily   film podle nové hry star wars   the old republic tak by   všechny star wars překonala.
Star Wars: Klonové války (Star Wars: The Clone Wars)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.6.2010
lagony
tenhle díl se mi moc moc   líbil star wars probíha   mezí 2 druhouba 3 třetí   epizodou s tím rozdílem je   to lepší a   propracovanější jako star   wars se mi to moc moc libilo   noa že je to kresleny
Talentmania
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.11.2010
lagony
snad neexistuje nic horšícho   štestí že bude transformers   a v neděli na cool harry   poter snad není horší ani   film terminátoři.
Terminátor (The Terminator)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.6.2010
lagony
moc dobrý film jak se ho   viděl poprvé uplně mně   chytnul přestřelky honičky   akční film nejvíce se mi to   líbylo na policejní stanice   jak tam zabil poldy
Terminátor 2: Den zúčtování (Terminator 2: Judgment Day)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.9.2010
lagony
myslím že terminátor 2 den   zučtováni je trochu slabší   než terminátor 1 ale i tak   to bylo dobré a t 1000 se   povedla
Terminátor 3: Vzpoura strojů (Terminator 3: Rise of the Machines)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.6.2010
lagony
podle mně nejhorší film   terminátor není to podle   jamese camerona tak se   terminátor dočkal svého   nejhoršího já
Transformers
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.12.2010
lagony
dost slušná práce i když   si to nechci přiznat tak   transformers mně nadechnul   dobrá akce slušná práce od   herců i režiséra i když   říkám že tenhle film je   dlohávý tak mně to nevadí   trtansformers 2 je   přehnanější a dlouhavý   tak mně to nevadilo mně 2   baví víc v tomhle dílu mi   bylo líto jamese.
Transformers 3 (Transformers: Dark of the Moon)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.7.2011
lagony
tak tohle byl teda nářez   nejlepší dil celé serie i   když s tím dějem trochu   pokulháva že sem nemohl   uvěřit když uplynulo 20   minut ale jak film skončil   všechno ze mně vyprchalo.
Transformers: Pomsta poražených (Transformers: Revenge of the Fallen)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.12.2010
lagony
moc povedené pokračování   sice tvrdím že vás ostatní   asi bude víc bavit 1 ale i   tak doporučuji i humor tu   nechybí nejvíc se mi líbyly   ti dva červený a zelený ale   nejvíc se mi líbylo jak šli   do muzea a nematé tu toaletu.
Troja (Troy)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.6.2010
lagony
super ale hnus že achielus   padl šíp prince parida   zasahl jedíne smrtelné misto   na jeho těle a je povšem
Underworld
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.10.2010
lagony
včera to bylo na čt1 a mně   to bavilo nevěděl jsem že   film s upírý který se   odehráva v součastnosti   není tak dobrej ale ten se   vydařil.
Vlci Wall Streetu (Wolves of Wall Street)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 24.6.2010
lagony
celkem taky slušne jen to   mohlo bít trohu lepší   myslím že až takové   hodnocení si to nezasloužilo   čekal jsem hodnocení jako   třeba u zavražděné děti   bylo by to fakt hustý kdyby   všechny vraždy ukázalo   třeba na začátku viděl   jsem toho člověka co utíkal   jen křičet jak měli to   rande potom je zabily jen   křik
X-Men 2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.4.2011
lagony
myslel jsem že to bude   stejné jako první x-men   který mně začal bavit až   když jsem ho pochopil ale   x-men 2 je nejlepší díl   celé serie taky je tu o něco   více mutantů a je tu můj   oblibený x-men kurt wagner   který je podle mně 2   nejlepší x-men protože se   umí přemistit.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697951
Fotografií: 764381
Plakátů: 376832
Obsahů a biografií: 178347
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Svatyně (2022) [TV epizoda]

Svatyně
Pustil jsem se do sledování   druhé série seriálu HALO,   ačkoliv první řada byla pro   mně spíš lehký   nadprůměr. První díl   druhé série se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Školní ples (1999) [TV epizoda]

Školní ples
Tenhle díl byl dle mého   spíše méně vtipný a o   něco vážnější. Blíží   se školní ples, Eric jde s   Donnou, Fez plánuje tanečky   a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10