Duben

Komentáře uživatele GussWolF

GussWolF

GussWolF zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 5
Černý jestřáb sestřelen (Black Hawk Down)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.12.2010
10/10
Jeden z nejlepších   moderních válečných   filmů. Obsazení výborné,   efekty a děj nádherný,   nemám více slov, je to   prostě špička ! =o)
Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.5.2013
9/10
Jak už všichni řekli, III   díl je nejlepším   zakončením nové trilogie a   skvělém napojením na   starou. Myslím si že film je   vynikající a hodnotit ho už   nemusím, bylo to zde   mnohokrát napsáno.

(-)
Jediný   ,,MÍNUS'' je pro mě   ukončení řádu rytířů   Jedi.

Za 1.   zatčení Dartha Sidiouse.   Zabití 3 rytířů Jedi a to   Agena Kolara, Saesee Tiina a   také Kita Fista mi připadá   dosti ubohé a trapné. Je to   můj názor, ale to jak DS   zabil první 3 Jedi mi   připadlo jako by tito Mistři   Jedi byli v řádu prvních 5   minut a o Jedi a síle ještě   nic nevěděli.
Následně ???SMRT???   mého oblíbence Mistra Windu.   Bohužel zde už je to jen   můj komplex z mé   oblíbenosti k této   postavě.
Pak už bylo   pokračování toho, co   proběhlo u zabití prvních 3   Jedi. Jediný kdo se bránil   byl Mistr Ki-Ady-Mundy, jeden   z rozumnějších Jedi . Jinak   následně zničení prakticky   celého řádu Jedi jedním   lusknutím prstu které   následovalo zabitím Aayly   Secury, Barriss Offee, Plo   Koonem a další.

Asi sem čekal od toho   více boje a více snahy a   úsilí na zničení pro mě   nejlepší stránky (řádu   rytířů Jedi), kompletního   titulu Star Wars.

(+)
Jinak co bych   asi nejvíce ocenil, je   zajisté Obi-Wan Kenobi a   Mistr Joda. Největší   tváře tohoto titulu a   hrdinové III dílu.

Trošku z tohoto   zklamán ale jinak film má   velkolepí dojem.
Transformers
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.12.2010
10/10
Ůžasný film, ojediněle   fascinující a dokonale   provedený, příběh dobrý,   efekty taktéž ... Je to   nářez =o)
Transformers: Pomsta poražených (Transformers: Revenge of the Fallen)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.12.2010
10/10
Moc dobrý film, zase pěkný   příběh a vynikající   efekty, moc dobré   pokračování jedničky =o)   Mám tuty filmy rád =o)
Zachraňte vojína Ryana (Saving Private Ryan)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.12.2010
10/10
Povídání na moc dlouhou   dobu. Řeknu že tento   velkofilm měl úspěch jak v   ocenění tak i u lidí.   Osazení filmu jako je Hanks a   Sizemore a nebo třeba Berry   Pepper je prostě geniální a   celej tento film patří mezi   špici filmů o druhé   světové. Moc pěkný film !
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698008
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178402
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Alien Intruder (1993) [Video]

Alien Intruder
I na vysloveně béčkovou   záležitost určenou do   videodistibuce počátku   90.let, na kterou se dokážu   dívat s nostalgickou   shovívavostí, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Cigareta (1999) [TV epizoda]

Cigareta
Dobre díl celkem, Donna si   zapálí u školy, ale cígo   podrží Eric, kterej dostane   vyhazov. Bojí se aby to   nevěděl Red, ale tomu to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10