Duben

Komentáře uživatele Koimisto

Koimisto

Koimisto zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 161
13. okrsek (B13 - Banlieue 13)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.7.2006
Velmi akční   film!!!Pouliční bitky a   útěky LEITA skloubené vždy   se skvěle postavenou kamerou   znamejí úspěch.Tento   "akčňák" je u mě   číslo jedna!
96 hodin (Taken)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.2.2009
Parádní film, dlouho jsem   odkládal jeho shlédnutí -   tak nějak mě odrazoval   název a dost i LIAM NEESON   (nejsem zrovna velký fanda   tohoto týpka), pravdou ale   je, že mě velmi překvapil.   Zahrál skvěle a role   "ochránce a   mstitele" mu v celku   slušela - kdo by taky   nevynikl mezi partou cikánů   ... :@)
Film je celou   dobu v brutálním tempu, akce   za akcí a surovost Albánců   je až těžko uvěřitelná.   Do paměti se mi nejvíce vryl   první telefonát mezi   starostlivým taťkou BRYANem   a právě jedním z Albánců.   Na druhou stranu mě trochu   zklamali zámosti hlavního   hrdiny, očividně sahaly   křížem krážem celým   světem, ale budiž!!!
!!! ... ENJOY ... !!!
Americké psycho (American psycho)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.8.2006
Film sám o sobě není nijak   zvlášť vyjímečný (jde o   finančníka majícího lehce   hráblo a pokud není po jeho   přijde řada na násilý a   krev).Avšak vyjímečný je   hlavní hrdina (arogantní   sadista), no spíše ten kdo   ho takhle dokonale   ztvárnil.Muž bez mimiky   CHRISTIAN BALE - opravdu   skvělý herec, který   zasluhuje mnohem více   nabídek na podobné role.Snad   poslední kladné k filmu je   výkon WILLIEMa DEFOEa, škoda   že nedostal tolik prostoru   mohl ukázat mnohem více a   pozvednout úroveň filmu!
Americký kickboxer (American Kickboxer)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.3.2007
No ... :@)
Nejspíš šlo jen o pokus   trochu více zviditelnil tento   sport!!!Není to špatný   pokus, ale bohužel   maximálním způsobem   kopíruje námi milované a   bezchybné příběhy boxera   ROCKYho.
Vše co se ve   filmu odlišovalo netrvalo   déle než několik   vteřin.Poté se vše velmi   pečlivě vrátí do   zaběhlích kolejí!!!
Film to není špatný,   velmi trpí díky hereckému   obsazení (sice asi kopat   umějí, ale hrát moc nee)   ... :@)A opravdu se dá   dokoukat do konce a poměrně   slušně obdivovat umění   těch nabušených chlapíků   ... !!! :@)
Atentát
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.10.2006
Ačkoliv nemám zrovna   dvakrát v lásce České   filmy, k tomuto se vždy velmi   rád vracím.Je to nejlepší   válečný film.Herecké   obsazení je naprosto   úchvatné (J.VINKLÁŘ v roli   zrádce a R.BRZOBOHATÝ v roli   nejvyššího z atentátníků   s neoblomným sebevědomím a   disciplínou), škoda jen, že   L.MUNZAR nedostal tolik   prostoru.Film ATENTÁT se   můsí líbit snad každému,   kdo je jen maličko zasvěcen   do tohoto období.Dalším   plusem filmu jsou akční   scény (na rok 1964 nelze než   s otevřenou pusou čučet a   hltat kiksnutí samopalu   L.MRKVIČKY)!!!
Austrálie (Australia)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.12.2008
AUSTRÁLIE musí zákonitě   zvlhčit oko kdejakému   Bivojovi. Při sledování   impozantní NICOLE KIDMAN a   HUGHa JACKMANa mi nabíhala   husí kůže. Zloduch v   podání DAVIDa WENHAMa byl   opravdu úlisný, škaredý a   hodný záhuby ihned na   počátku filmu. Film byl   opravdu plný dech beroucích   scén, zvratů, lásky a   nechyběl ani vtip.
Stádo kravek nasadilo   strojové tempo a vydrželo po   celých 165minut filmu, velmi   emotivně jsem prožíval   každou minutu, konec se   nabízel ihned po první   hoňácké části, ale na   své si museli přijít také   Japončíci a dobře že se   tak stalo.
Já jsem si   celou tu dobu kladl otázku a   byl napnutý, zda se dočkám   šťastného konce nebo   nikoliv ...

PS.: Má reakce na ty z   Vás, kterým vadila délka   filmu =
v dnešní   době hodinový, a kousek,   film opravdu nestačí, pokud   chcete kratší, doporučuji   VEČERNÍČEK ... :@)
Barbar Conan (Conan the Barbarian)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.3.2007
Arnold Schwarzenegger ... !!!
ARNOLD SCHWARZENEGGER se   předvedl na jedničku!!! Po   veleúspěšné kariéře   bodybuildera je toto první   film, který ho opravdu   proslavil a vynesl až na   samá filmová nebesa!   Každý, když slyší jméno   Arnold vidí BARBARA CONANA.On   se k této roli nesmírně   hodí - ovšem že díky   muskulatuře, která je   nevídaná a prostě   úchvatná, to i na dnešní   poměry (promiňte, ale   nějaký The Rock či Vin   Diesel nemají nárok)!!!
Mínusem filmu je značná   zdlouhavost, díky strohým   až nicotným dialogům je to   přehnaně dlouhé a diváka   od poloviny filmu každá   scéna nudí.Dokonce konečný   dojem ani moc nevylepšuje   fantastická hudba   geniálního skladatele BASILa   POLEDOURISe, která   impulzivně tepe po celou dobu   filmu.
Ovšem film   BARBAR CONAN patří mezi   kultovní a každý filmař ho   musí minimálně dvakrát   shlédnout ... :@)
Batman začíná (Batman Begins)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.7.2006
Jak je možné, že   předcházející díly   Batmana jsou o tolik slabší   a herecké výkony (krom JACKa   NICHOLSONa) průměrné až   podprůměrné?Konečně se   objevil vyvolený herec pro   roli BATMANA - CHRISTIN BALE   (herec bez mimiky což   dokazuje i ve filmu   EQUILIBRIUM).Film má skvělé   efekty a velmi působivý děj   plný zvratů.Nezbývá než   dát plný počet a těšit se   na další spolupráci   CHRISTIANA s BATMANEM.
Božský Bruce (Bruce Almighty)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 11.9.2006
Bože...proč?Nechápu jak   jsem mohl vydržet sledovat   celý film.Snad jen kůli   MORGANu FREEMANovi, protože   všechno ostatní bylo opravdu   ubohé.Tento film vícekrát   vidět nemusím a klidně se   mohu soustředit na více   duchaplné snímky.
Casino Royale
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.3.2007
Brawóóó Mr. Bond, James Bond ... :@)
Supr hele ... supr!!!
Bál jsem se DANIELa   CRAIGa jako nového agenta   007, proto jsem shlédnutí   této nové Bondovky odkládal   jak jen to šlo.Už lituji, v   roli Jamese Bonda je prostě   perfektní a již prvním   svým dílem se dostává na   dostřel legerdárnímu   SEANovi CONNERYmu.
Pak   jsem se také bál, že nový   díl bude   "prázdný" - opak   je pravdou, nové scény plné   realistického násilý a akce   ... je fajn, že nový Bond   dostává pěkně na frak, je   to přeci jenom člověk jako   mi ... :@)
Zdrhací   scéna na začátku mě   zarazila do křesla a už   nepustila, dokonce ani   výtečné bílé víno   (které jsme popíjeli).A to   už jde opravdu o perfektní   film se vším všudy ... :@)
Catwoman
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.2.2007
No tedy, režisér PILOF se mi   vryl do paměti již FANTOMEM   PAŘÍŽE (2001) a asi jsem   čekal příliš!!! Navíc,   úvodní titulky mě velmi   navnadili a doufal jsem ve   strhující podívanou, kde   bude jedna dech beroucí   scéna za druhou!Bohužel nic   z očekávaného se nekonalo   ... :@)
Na film jsem se   ovšem díval s chutí (přeci   jenom HALLE BARRY v latexu a   stále pro mě   nepřekonatelně krásná   SHARON STONE - které to v   tomto filmu nesmírně   slušelo, (že by za to mohl   zázračný krém BEAULINE???)   :@), dělali tento film!)
O ničem jiném se mluvit   nedá, takže doporučuji jen   fandům HALLE a SHARON ... :@)
Cesta do zatracení (Road to Perdition)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.9.2006
První a možná i jediný   film, ve kterém se TOM HANKS   představuje jako drsňák a   docela mu ta role sedla.Jinak   film je perfektní, příběh   nemá chybu a požitek z něho   stupňují výkony Pánů   herců.Zdá se, že pan   režisér SAM MENDES byl   osvícen a po perfektní   Americké Kráse navazuje   dalším skvostem.Jaký asi   bude jeho v další snímek   tentokrát z válečného   prostředí???
Cesta kolem světa za 80 dní (Around the World In 80 Days)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.9.2006
No ostuda...!Dost jsem se u   tohoto filmu nudil a to je   přece JACKIE CHAN tak   "skvělý"   komik.Nedali mu asi dost   prostoru a v tomto filmu nijak   nevyčníval.A pokud ve filmu   ARNIE vystupoval kůli   větší komičnosti, tak se   to také moc nepovedlo.Celé   to prostě bylo takové   nijaké.Perfektní nápad ale   bylo, animované cestování   to zase joooo!
Cliffhanger
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.1.2007
Režisér RENNY HARLIN se na   akčním poli zviditelnil již   perfektní akční peckou DIE   HARD 2 (Smrtonosná past 2)!A   je vidět, že je to velmi   schopný rejža (poté ještě   pár opravdu dobrých filmů =   THE COVENANT, FORMULE!,   DLOUHÝ POLIBEK NA DOBROU   NOC).
Film je opravdu   akční, jenže mě absolutně   nesedli padouši (a je mi to   líto, jenže bez nich to   prostě vážně nejde),   probůh to nenašli nějakého   dědulu, který opravdu   vypadá drsně??? A pak   poměrně očekávaná, žena   - drsňačka v partě   staříků ... ???
Škoda, toto mi poměrně   znechutilo pokoukání, ale   SLY je prostě borec a film,   on jediný, vytáhl do   nadprůměrných výšin ...   :@)
Cold Creek Manor
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.10.2006
Slušně napnuté
Cold Creek Manor je podle mě   poměrně slušnej thriller.Se   zápletkou se nijak   nepočítá, jde hlavně o   napětí, které rozhodně   nechybí i přesto, že o   padouchovi je rozhodnuto   během prvních několika   minut.Pravda závěr je velmi   odfláknutý (proto jen 5) ...   na zkrácení volného času   trochou napětí je to   skvělá volba a pro   milovníky SHARON opět   kousek, ve kterém dokazuje   jakej je kus!!!
Černočerná tma (Pitch Black)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.9.2006
Paráda...celé je to   zajímavé a prostě   dobré.Vin Diesel je   našlápnutý chlápek, který   si takové role musí   užívat.No a mi si musíme   užívat také.Já ačkoliv   nejsem sci-fi maniak a nijak   mi tento žánr nepřirost k   srdci ČERNOČERNOU TMU   řadím mezi velmi dobré   filmy u kterých není nuda.
Čtyři bratři (Four Brothers)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.9.2006
Brutálně drsnej kousek s   brutálně drsnými herci,   brutálně drsnou hudbou a s   brutálně drsným   humorem.Nemělo to prostě   chybu.Akce se na mě jen   valila a já jsem s otevřenou   hubou přijímal direkty od   Čtyř Bratrů, kteří se s   volbou své cesty opravdu   dlouho nezaobírali.
Dannyho parťáci (Ocean's Eleven)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.2.2007
Hezky pěkně ... !!!
Bravo, super, nářez   !!!STEVEN SODERBERGH je borec   a opět nám uvařil   perfektní večerní hostinu,   která obsahuje vše od zmrzky   až po tuňáka, stejně jako   ve svých dřívějších   dílech (TRAFFIC - NADVLÁDA   GANGŮ, ERIN BROCKOVICH,   ...).
Příběh této   krimi/komedie nikde   nezadrhává a perfektně   ladí se všemi zvolenými   herci (GEORGE CLOONEY a BRAD   PITT to je dvojka, která   zaručuje kvalitu snímku).
Je to lahůdka se na tento   film dívat a luštit taje   "OCEÁNOVI   JEDENÁCTKY" ...
Dannyho parťáci 2 (Ocean´s Twelve)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.2.2007
Hezky pěkně, podruhé... !!!
A musím to napsat znovu :   BRAVO, SUPER, NÁŘEZ   !!!Režisér STEVEN SODERBERGH   je vážně pak mistr.V   druhém pokračování DANNYHO   PARŤÁKŮ přidal množství   hereckých ES (CATHERINE   ZETA-JONES, VINCENT CASSEL,   BRUCE WILLIS), film vytáčí   do červené (po celých   120min) a dějem žádnému z   diváku nic nedaruje, je   opravdu zašmodrchaný a velmi   VELMI rafinovaný což   dokonale ladí s elegancí   celého filmu, o skvělé   hudbě nemluvě ... !!!
Pro mě tedy suprová   podívaná, která obsahuje   vše po čem jen toužím ...   :@)
Den poté (The Day After Tomorrow)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.11.2006
Film je to dobrý a hodně   povedený (na mysli mám   efekty), jenže prostě je to   žánr, který mi absolutně   nic neříká a při druhém   shlédnutí jsem se poměrně   dost nudil.Start je   strhující a vtáhne   každého přímo do oka   hurikánu, jenže asi po   40minutách tempo   uvadá!Nezachrání to ani   smečka vlků (na to, že   žijí v ZOO si stále   zachovali lovecké pudy),   která je ale velmi vkusně   zakomponovná.A spásu   neznamená ani ruská loď na   Manhattanu.Příběhu nechybí   napětí, humor, hezké   scény, akce a MRAZIVOST, ale   mě prostě nic moc neřekl!
Den, kdy se zastavila Země (The Day the Earth Stood Still)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.12.2008
zklamání
Tak tento kousek, je pro mě   opravdu velkým zklamáním.   Očekával jsem efekty   nadupanou pecku, dostal jsem   průměrný film.
Jediné co bych vyzdvihl a   co mě překvapilo bylo   pojetí ničení všeho z   lidské dílny ... naopak jsem   doufal v opačný konec, což   by přidalo mému hodnocení   několik   "hvězdiček"!!!
KEANU REEVES - perfektní   výkon, na který se s   radostí koukalo. Další   obsazení, mě vůbec   nevtáhlo, snad možná   JENNIFER COnNELLY, a ani   nepřesvědčilo, ministryně   obrany (že by čerpali z   našeho parlamentu :@) ),   JADEN SMITH - moc bych mu   přál, aby trumfl svého otce   a vydělával miliony dřív   než on, ale v této roli mě   taky zrovna dvakrát   nepřesvědčil ... takže já   jsem OPRAVDU VELMI ZKLAMÁN   ... :@)
Deník zabijáka (You Kill Me)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.3.2009
Neuvěřitelně černě vtipné ...
Skvěle zahraný film,   stojící na maximálně   profesionálním výkonu BENa   KINGSLEYho, kterému neméně   dobře sekunduje TÉA LEONI   (na ní je bohužel již   hodně vidět pokročilejší   věk, ale i přesto si své   kouzlo a "seksepíl"   udržela) ... enjoy :@)
Divočáci (Wild Hogs)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.1.2009
Koukatelný filmeček, který   nevsází na příběh ale na   kvalitní herecké umění a   na perfektní herce.   Seskupení takových es -   "KOMEDIANTŮ"   jakými jsou JOHN TRAVOLTA   (Pomáda), TIM ALLEN (kutil   Tim), MARTIN LAWRENCE   (Mizerové) a WILLIAM H. MACY   (Magnolia) zaručuje kvalitu,   smích a pěkné koukání.
Bohužel celý příběh   je takový nijaký a pouzí   herci nestačí ... rozhodně   je to ale film hodný   shlédnout ... ENJOY:@)
Dnes neumírej (Die Another Day)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.9.2006
Škoda, čekal jsem od   dvacýtky víc.Je to už   takové nijaké, scény se   vrací z předešlích dílů,   PIERCEmu by už většina žen   odolala a prostě chce to už   asi změnu (nemyslím si, že   nově zvolený herec pro roli   007 je ideální).
Do hlubiny (Into the Blue)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.9.2006
Proč jen jsem tento film   dokoukal až do konce...sakra   proč???Jasně JESSICA ALBA   (tato holka je opravdu   nádherná a sledovat její   tělo při potápění a   vynořování se - to je   krása).Dalším neméně   krásným a sexy důvodem byla   ASHLEY SCOTT.To je celé...nic   jiného na tomto filmu   není.Dost jsem se nudil,   nemohl jsem dočkat konce, ale   díky dvěma kráskám jsem ve   zdraví přežil a chystám se   na Bahamy ... :@)
Doba ledová 2: Obleva (Ice Age 2)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.1.2009
Pokračování přelomové ICE   AGE je dost slušné, ale   kvalit prvního dílu   nedosahuje. Humorné scény   jako: devítitunová vačice   schovávající se za keřík   trávy, panicky-strnulý DIEGO   na odlomené kře a   samozřejmě NEZAPOMENUTELNÁ,   DOKONALÁ VEVERKA ... je to   moc pěkná podívaná s moc   pěkným a opět dojemným   příběhem, kdy MAMUT objeví   MAMUTÍ holčičku ... pěkně   se na dvojku kouká jak   dětem, tak i nám větším   dětem ... :@)
Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů (Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.7.2009
Opět skvělý animák ...   podle mého velmi akční   animák. Konečně tvůrci   vyslyšeli přání publika a   dali prostor i neuvěřitelné   veverce - která svými kousky   hlasitě rozesmívala celé   publikum.
O zábavu se   nám stará, stará známá   partička a pár nových   zajímavých bytůstek ...   celý filmek se člověk   směje a nestíhá se divit,   kam se opět animovaný film   posunul ... enjoy ... :@)
Druhá šance (The Story of Us)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.7.2006
Za problémy nemohou jen muži
Tento film mě pokaždé když   ho vidím velmi dojímá a   takřka rozpláče.Kupodivu   tvůrci otočili role a   manžel (Bruce Willis) není   pro diváka ten špatný.A   Katie (Michelle   Pfeiffer)???Asi není   nejjednodušší žít po   jejím boku a mít vše   nalajnované.
Skvělá   scéna s   "Kyrbiovými" plná   kontrastů, herecké výkony   se musí líbit snad každému   a jako třešnička na dortu   naprosto skvělá hudba od   mistra Erica Claptona.
Doporučuji připravit si   pár kapesníků již před   úvodními titulky ... a   přeji hezkou podívanou!
Dům mrtvých (House of the Dead)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.3.2007
Vybíjení jedna radost ... !!!
Proč kritizovat tento   filmek???Vždyť je to jedna   velká nekončící akce,   která nabírá po prvních   lehce erotických 15minutách   brutální spád!
Konečně další filmek,   ve kterém Zombíci běhají a   jsou opravdu velmi   nebezpeční!!!
Hon   lidí ve vodě, nebo poté   krutej a perfektní fight v   okolí chaty (plný   BULLET-TIMEů, kde má prostor   každý nenakažený).Prostě   je to krutě dobrý   vyvražďovák, ve kterém je   i to málo dialogů úplně   zbytečných - akorát to   ruší celou akci.
Konec je perfektní a   myslím si, že si zaslouží   stejné (opět bez děje,   čiště jen masakrování)   pokračování!!!
Dvanáct  do tuctu (Cheaper by the Dozen)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.2.2007
Slušná komedie, která baví   svým humorem a absurditou   jedné velké rodiny ...   :@)
Já jsem se stále   smál, takže svůj účel   splnila.Nic jiného od   normální komedie   neočekávám ... pravda je,   že STEVE MARTIN se mi jako   herec vůbec nelíbí, ten mi   dojem z filmu kazil - ovšem   jsou i tací, kterým jako   herec sedí a na film se jim   musí koukat parádně.

TV Program

ČT1 - Reportéři ČT (2004) [TV cyklus...

14:35 - 15:25

19 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky techniky

14:05 - 14:55

49 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:35 - 15:30

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:30 - 15:35

24 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697950
Fotografií: 764400
Plakátů: 376843
Obsahů a biografií: 178356
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Case Histories (2011) [TV seriál...

Case Histories
Co se týká televizních   krimi seriálů, jsou Britové   podle mého názoru   nespornými světovými   jedničkami, protože mají   jasně nejvyšší více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Babiččina smrt (1999) [TV epizod...

Babiččina smrt
Babiččina smrt je opět   spíš průměrný díl,   který vylepšují některé   scénky a hlášky. Dobrá je   Kitty, pobaví Kelso,   legrační je bitka v baru a   to okolo, ale celkově jak   jsem psal na začátku.

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Masakr na svatého Valentýna (196...

Masakr na svatého Valentýna
Podle mého názoru je tenhle   film skutečně brilantně   natočená gangsterka,   vycházející ze skutečných   událostí v meziválečné   Americe a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Punk není mrtev (1999) [TV epizo...

Punk není mrtev
Do města dorazí ostrá   slečna - punkerka co má   ráda nevázanej život a Hyde   se do ní hned zamiluje, má s   ní odjet, ale nakonec to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10