Duben

Komentáře uživatele Prema19

Prema19

Prema19 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 36
Bratrstvo neohrožených (Band Of Brothers)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.11.2011
Nejlepší seriál s   válečnou tematikou. Byl jsem   naprosto nadšen pojetím   všech dílů. Nikdy jsem ve   válce nebyl, ale asi tak   nějak bych si představoval,   že by mohla vypadat psychika   lidí v ní. Obdivuji to   hrdinství té doby. Prostě   super seriál.
Česká RAPublika
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.11.2010
Tak teď nevím, co kdo chtěl   tímto ,,filmem, dokázat.   Poslouchám český hip hop   už od dob Manželů, ale za   toto se musí i 2Pac obracet v   hrobě!!! Jako ty kluci vůbec   nevědí proč to dělají a   co vlastně dělají! Hlavně   jen, že jsou ,,in,,!! A v tom   filmu jen ukázali, jak jsou   mimo!! Proč nezůstali radši   na podiu!! Tohle je prostě   parodie na to co má Hip Hop   vyjadřovat!! Opravdu   NEDOPORUČUJI!!!
District 9
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 11.11.2011
Nikdy
No, první film v mém   životě, u kterého jsem   odešle z kina. To byla   blábolovina. Stříkací   pistolky, řada, opravdu   fronta nesmyslů, otravné   kníkání ufonů.To tady fakt   nikomu nevadí, že se ty   ufoni celou dobu snaží   odletět, lidi je na zemi   nechtějí, ale přesto se jim   snaží zabránit v odletu? To   je radši postřílej??   Proboha PROČ?? To, že jim   lidi v pohodě rozumí jejich   mluvu a naopak. To už je fakt   jen k smíchu. No prostě už   to nechci nikdy vidět. Fakt   film, který dokáže   příšerně rozčílit, proto   dva bodíky.
Hvězdný prach (Stardust)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.1.2011
Moc hezky udělaná pohádka.   Mé hodnocení je podmíněno   hlavně tím, že nic   podobného se teď netočí.   Je to plné fantazie a nic   okopírovaného. Velice   hezké, vtipné, herecky a   hudebně opravdu povedené!!
Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (Hansel & Gretel: Witch Hunters)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.6.2013
Viděno na DVD.
Nechápu, jak může mít   tento film stejné nebo   lepší hodnocení, než jiné   podstatně kvalitnější   snímky. Je to jen hloupá,   nudná směsice X filmů.   Jediné co mohu hodnotit   kladně je herecké obsazení   a hudba. Jinak je to fakt   film, který okamžitě letěl   z okna.
Kajínek
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.9.2010
Naprostá snůška lží,   využitá pouze ke   komerčnímu úspěchu filmu.   Bez možnosti volby utvořit   si svůj závěr a dělání z   někoho jako je Kajínek obět   a mučedník?? Proč??   Naprosto jasný pohled na jeho   nevinu, ani náznak toho, co   prováděl. Chudinka Kajínek.   Snad to nebude mít další   následky. Děkuji, ale nikdy   víc!
Kozí příběh - Pověsti staré Prahy
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.12.2010
Docela milé překvapení.   Spousta hlášek by si   zasloužila zlidovět. Film   mě udržel až do konce v   pozornosti a očekávání   dalších hlášek. Ale tedy   ten konec?? Ale joo dopadlo to   dobře :-) Pár okamžiku mi   přišlo pro děti trochu   drsnější, ale v dnešní   době? Tak asi jo! Až na ten   konec milé pokoukání 7/10
Království ohně (Reign of Fire)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.4.2012
Fire
Mě se tento film velice   líbil. Asi nejhezčí   zobrazení draků, jaké jsem   viděl. Při přeletu samce   nad konvojem jsem měl   zatajený dech a tu scénu jen   tak nezapomenu. Byla naprosto   famózní. Co se týče   příběhu, byl celkem   zajímavě podán, bez   dlouhých okolků nás autoři   vrhli do děje. Prostě   zajímavé pokoukání. Navíc   neokoukaní herci byli taky   fajn. Ale stejně ti draci   byli naprosto fantastičtí!!!   Nebojím se dát 8/10.
Michael Jackson This Is It (Michael Jackson's This Is It)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.12.2011
Král
Vím, že v jiné situaci by   tento dokument byl možná   použit jako bonus na dvd se   záznamem. Ale i přes to   musím hodnotit MAXIMÁLNÍM   hodnocením. Především z   důvodu, že jsem Michaela a   jeho vystupování prostě   zbožňoval. Je naprosto   famózní, jak jeden člověk   dokáže tolik!! Uznávám, je   to trochu naivní co se na   dokumentu povídá, ale ta   hudba tanec, to je prostě   něco, co nikdy nikdo   nepřekoná. A dívat se na   to, jak vše vlastně vzniká,   kolik lidí a práce na tom   maká, je něco famózního!!!   Jsem si naprosto jistý, že   tento snímek zůstane dlouho   v srdcích lidí, co   považovali Michaela za   krále!!
Ps: dalších   10* dávám tanečníkům,   protože to je prostě paráda   to sledovat!! Děkuji za tento   dokument!!!!!
Milionář z chatrče (Slumdog Millionaire)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.11.2011
Ach jo,
Jak si tu čtu komentáře tak   jsem si ulevil, bál jsem se,   že jsem jediný, kdo z toho   filmu není nějak nadšen.   Naštěstí tu má více lidí   podobný názor. Jako film   nebyl nějak špatný, ale mě   teda nedojal, nezaujal. Asi   měl být občas krutý,   občas veselý a asi nejvíce   dojemný, ale mě to nějak   minulo. Nějak jsem tomu   prostě nevěřil. Nelituji,   že jsem to viděl, ale na   Oskara?? Hmmm no nevím.
Mlha (The Mist)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.2.2012
Mlha
Do města přišla bouře   následovaná fakt divnou   mlhou. Rozjezd byl teda   pekelně rychlý. V tomto   filmu nejde ani tak o to, co   se v mlze skrývá, ale   hlavně o to, jací jsme my.   My lidi!! Děj krásně   vykresluje lidskou povahu ve   chvílích, kdy se bojíme.   Nejsnadnější je   samozřejmě nejprve obvinit a   pak prosit o pomoc vyšší   moc, v tomto případě boha.   Film občas postrádá   uvěřitelné dialogy, ale   konečně film, ve kterém se   lidi chovají přirozeně!! A   nejdou tupě pod kudlu :-) !   Za mě hodnotím 8/10. Milé   překvapení. Pokud se chcete   na tento film podívat,   hledejte hlavně mezi řádky   :-)!!!
Mortal Kombat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.11.2011
MK
Dnes to sice působí až   vtipně, ale ten film něco do   sebe má. Snad jediný film   podle hry, kde si jsou postavy   podobné a i děj se   přibližuje předloze. Na   svou dobu si myslím   povedené. Ale rozhodně na to   koukněte v původním   znění. Pokud mám hodnotit   dabovanou verzi, odečtěte si   dvě hvězdičky. A navíc   přijdete o super hlášky!!!   (asi jako u jiných filmů)
Next
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.2.2011
1/10
No tak tento film mě tedy   vůbec nebavil!! Cage tam   vypadá jak důchodce s mladou   kočkou po boku!! Tento styl   filmů mu prostě nesedí!! A   nakonec zjistit, že jsem   celou dobu koukal na něco, co   se vlastně nestalo a že to   ve finále tedy bylo úplně o   ničem.... v tu chvíli jsem   se jen modlil, ať to   nerozjedou znovu a musel   trpěl další minuty této   hlouposti!!
Oko bere (21)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.1.2011
No jak bych to shrnul. Moc   jsem od toho nečekal a   nakonec velice příjemné   překvapení a zpestření   volného času. Ze začátku   jsem si zoufal, že nebudu   vědět o co běží, když   neumím počítat, ale nakonec   jsem se ani vteřinku nenudil.   Konec sice malinko naivní,ale   proč ne. Film mě bavil,   hudba dobře podkreslovala   dění a herci byli   sympaťáci:-) Klidně se na   to podívám znovu.
Paparazzi
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.8.2010
Nebyl to vůbec špatný film.   Nehrají zde žádně   megahvězdy, ale o to víc je   jejich výkon   věrohodnější. Možná až   příliš akčně provedený   snímek, ale dokázal mě   držet hrdinovi pěsti! Naopak   mě krajně vytáčelo   chování detektiva, který   byl až moc podobný   Kolombovi, což můj dojem   trochu kazilo. Každopádně   ale celkem slušný film s   parádním námětem.
Piraňa (Piranha)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.4.2012
Rybičky
Dlouho jsem přemýšlel i o   lepším hodnocení, ale ne,   nemůžu tomu dát víc,   protože ten film byl prostě   blbůstka. Je sice fakt, že   jsem se celý film krásně   bavil. Jako muž jsem si   užíval i vnadných žen, a   krve tu bylo taky požehnaně.   Film se musí brát fakt s   nadhledem, ale pokud   přistoupíte na to, že   příběh je megaKLIŠÉ a   budete to brát s rezervou,   budete se opravdu královsky   bavit.
Počátek (Inception)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.12.2010
Nářez
Tak tady u toho filmu opravdu   smekám!! Naprosto   promyšlený děj do   posledního detailu. Smekám   před genialitou pana   Nolana!!!Hudba naprosto   parádně podkresluje děj a   prostě vše do sebe krásně   zapadlo!! Pokud má někdo   pocit jako já, že se   poslední dobou točí sice   efektní ale příběhově   plytké filmy, podívejte se   na POČÁTEK. Naprostý   úžas!!!
Pokoj 1408 (1408)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.11.2011
1408
Tento film se opravdu povedl.   Od začátku odpočítávání   času na budíku se film   rozjede do neuvěřitelných   obrátek. Nejsou tu žádné   laciné lekačky a tuny   vnitřností. Tento film   vsází na psychologickou   stránku a plný džbán   napětí, což se mu výborně   daří. Napínavé od   začátku až do titulků.   Samuel tu představuje   neuvěřitelně povedenou   postavu a Johna Cusacka by v   tomto snímku nikdo   nepřekonal. Film Vás donutí   se na něj podívat ještě   několikrát, protože   obsahuje spousty momentů,   které si budete potřebovat   ujasnit, a které na první   pohled nepostřehnete.   Rozhodně ale snímek sledujte   v původním znění, protože   jak je zvykem, český dabink   tu slušně pokulhává.....
Poldové (Cop Out)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.8.2010
Kdyby tam nebyl Bruce, tak by   ten film nemělo cenu ani   začínat pouštět. Opravdu   pubertální ,,komedie,, kde   jde jen o to druhému urazit   mámu tím nejnechutnějším   způsobem. Opravdu nepovedená   záležitost:-(
Prokletý ostrov (Shutter Island)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.7.2010
Mazec
Musím se přiznat, že jsem   po tomto filmu ještě hodně   dlouho hledal nějakou   chybičku v ději, ale nakonec   jsem shledal, že to vlastně   všechno krásně zapadlo.   Opravdu povedený filmek, ne   že bych umíral v úžasu,   ale na konci filmu jsem se   opravdu přistihl, jak zírám   s otevřenou pusou! Vřele   dopoučuji. 9/10
Rallye smrti 2 (Death Race 2)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.3.2011
Když jsem viděl obsazení v   tomto filmu, nevěřil jsem   svým očím. Ale ani hvězdy   co tu hrají, tento film   nemají šanci zachránit.   Střih je tak šíleně   rychlý, že nemáte šanci se   v něm zorientovat, ani když   se tam nic neděje!! Hercům   nelze věřit i když si jen   oblékají ponožky a prostě   vše to dohromady působí   jako několik set filmů v   jednom. Nápad a příběh se   mi celkem líbili, jen kdyby   to nebylo natočeno tak   příšerně. Hudba hrála na   plné pecky, ale jen první a   poslední píseň, pak něco   hrálo, ale znělo to, jako by   to bylo od souseda z domu,   při dechovkovém dýchánku   seniorů. škoda, takový   potenciál to mělo...
Resident Evil: Afterlife
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.10.2010
Tak tomu říkám 3D akční   řežba!! Opravdu nadupaný   film, kde jsem se ani vteřinu   nenudil!! Zpomalené   záběry?? No a co?? Ve 3D   jsem si je naprosto užíval a   obdivoval každou kapičku   která se na mě řítila!!   Trochu mi tam chyběla hudba   od Charliho Closera, ale i tak   se hudba neztrácela a   podkreslovala děj(někdy až   moc akčně). Jako fanoušek   hry i filmů jsem naprosto   spokojen!!
Řidič (Drive)
 
Přidáno: 30.9.2011
Nehodnotím
Nemohu tento film hodnotit,   protože nevím, co na něm   hodnotit. Film začal,   nebavil, nenudil, nezaujal,   nenaštval, skončil. Prostě   prošel kolem a bez   jakýchkoliv emocí zase   může putovat dál. Znovu si   ho určitě nepustím. Možná   soundtrack si poslechnu, ale   to je vše. Již nikdy nedám   na hodnocení masy.
Sedm životů (Seven Pounds)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.11.2011
Hodnota života
Když jsem tento film viděl   poprvé, nějak moc mě to   nenadchlo. Celý film jsem   netušil o co jde a závěr   pro mně nebyl zrovna moc   přijatelný. Ale když jsem   se na něj podíval podruhé a   znal jsem už nějaké   spojitosti, byla to moc hezká   podívaná. Dával jsem si   dohromady věci, kterým jsem   prvně nedával váhu a   nakonec jsem zjistil jak byly   důležité. Herecky je to   naprosto famózní. Oběma   hercům jsem věřil každé   mrknutí. Byli velice   sympatičtí a moc jsem jim   přál happy end. Bohužel/jak   se to vezme/
Hudba   příjemná a nějak nerušila   a hezky podkreslovala děj.   7/10 proto, že nevím sice   přesně co, ale něco tomu   snímku chybí. Něco, co by   Vás donutilo více procítit   celý film. Bohužel celou   dobu nevíte o co vlastně jde   a na konci dojemný závěr.  
PS: Nepouštějte si   tento film v depresivním   období, moc Vám to na   radosti nepřidá.....
Sirotčinec (El orfanato)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.7.2010
Neuvěřitelně povedený   horor. Celý film mrazení a   příběh opravdu promyšlený   a chytlavý. Neodcházel jsem   z kina šedivý a pomočený z   jednoho dvou leknutí za film,   ale odcházel jsem nadšený   jak jsem se krásně bál a   nepotřeboval jsem k tomu ani   kapku krve!
Sněhurka a lovec (Snow White and the Huntsman)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.10.2012
Hezké
Od tohoto filmu jsem tedy   opravdu čekal jen   tragikomedii. Ale mýlil jsem   se. Bylo to opravdu krásné   fantasy. Nejvíce ze všeho   musím vyzdvihnout výkon   herečky Charlize Theron,   která v tomto filmu podala   parádní výkon. Fakt se mi   líbila :-) Prostředí a   atmosféra byla taky krásně   vykreslena, hudba celkem   slušně vyhrávala, ale cosi   mě tam strašně iritovalo.   Už vím, byla to sama hlavní   role, naše hvězda,Kristen   Stewart. Nemůžu si pomoc,   ale ta holka je   neuvěřitelná,   neuvěřitelná v herectví je   sakra problém, nemyslíte??   :) Přemýšlel jsem mezi 7 a   6. Nakonec musím dát za 6   protože Kristen za celý film   nezavřela pusu, ona jí měla   otevřenou PROSTĚ POŘÁD,   snad až na to kdy papala   jablíčko.
Spartacus: Krev a písek (Spartacus: Blood and Sand)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.2.2011
7/10
Co si o tom myslet?? Surovost,   efektivnost, akčnost.To vše   tu je. Ale použité tak   špatně, že to až   rozčiluje!! Sex, umělá   krev, litry krve, sex, sex,   umělá krev.Zpomalené   záběry co luxusně fungovaly   u 300, jsou tu použité vždy   před nebo po akci, tudíž   bez požitku. To je asi tak   vše co Vám seriál nabídne.   Herecké výkony jsou tak   průhledné, stejně jako   kulisy kolem... až bijí do   očí. Tak jsem se na to   těšil a tak velké   zklamání, že víc jak 4/10   tomu nedám! Srovnávat to s   300, Gladiátorem, nebo   něčím mezi, je (nechci   použít slovo   urážka)hloupost!Možná tu   budu jediný, ale: zklamání.  
oprava!!! Od třetího   dílu vzal seriál úplně   jiný směr. Vše co mě tak   strašně vadilo na začátku   se rázem usměrnilo do   přijatelné a nakonec i   příjemné podívané!!   stále si stojím za svým,   že na 300 to nemá, ale jako   seriál je to příjemná   zábava!! Všem se tu   upřímně omlouvám!!
Hodnotím poslední   část: Seriál zde nabral   otáčky a směřoval do   velice krvavého finále. Až   na pár kýčovitých   zápletek, byl seriál nakonec   uzavřen v krvavé lázni kam   směřoval celou dobu! Velice   pěkná podívaná až na ty   příšerné první dva díly!
Stáhni mě do pekla (Drag Me to Hell)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.7.2010
4/10
Nebylo to tak zlé. Asi do   půlky filmu. Spousta   zbytečných nesmyslů a   občas jsem to opravdu   nevydržel a vybouchl smíchy   (Kapesník posedlí ďáblem,   prolétající klimatizací) a   opravdu nesmyslný konec.   Neříkám, že jsem se občas   nelekl, ale prosím Vás, kde   je nějaké napětí? Tady se   buď neděje nic nebo palba   lekanců.
StreetDance
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.6.2011
Bavil jsem se a o to šlo.   Sice tuctový příběh pro   teenagery, ale ta choreografie   mi vyrážela dech!! Hudba   byla parádní a skvěle se   hodila k tanečním scénám!!   Propojení baletu a street   taky sympatické. A děj?? Kdo   čekal hlubokou zápletku??   já ne, tak proto se mi to   líbilo :-)Parádní filmek po   propařené noci!!
Udělení milosti se zamítá
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.1.2011
Nepříjemná pravda
Toto je opravdu temný   příběh o tom, co se tehdy   po válce dělo! Snímek je   natočen s takovou syrovostí,   až z toho běhá mráz po   zádech. Vše podkresleno   krásnou hudbou od Dana Landy.   Opravdu silný příběh plný   zrady, zoufalství a vratké   naděje. Nelze hodnotit jinak   než 10/10. Nejlepší výkon   Jana Dolanského, ale i všech   ostatních herců!!

TV Program

ČT1 - Rabín a jeho Golem (1995) [TV ...

13:05 - 14:15

13 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

ČT2 - Zakázaný Memorial

13:10 - 13:35

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Yes Man (2008)

13:00 - 15:15

18 minut již uběhlo
117 minut zbývá do konce

Prima - Česko na grilu

11:55 - 13:25

83 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190607
Osobností: 697955
Fotografií: 764424
Plakátů: 376859
Obsahů a biografií: 178362
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Brooklyn 99 (2013) [TV seriál]

Brooklyn 99
Pro mě výborný seriál.   Vtipný, akční, s osobitými   postavičkami. Jen mě mrzí,   že sedmá série, asi nebude   mít dabing, protože ten byl   také velmi dobrý...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 9 / 10

Hodný, zlý a mrtvý (2015)

Hodný, zlý a mrtvý
Sice docela obstojné   obsazení ale to je tak   vše,akce mizérie a už od   začátku bylo vidět v   hereckých výkonech Lundgrena   a Treja že to nebude žádná   hitparáda další zbytečný   film.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

Smůla (1972)

Smůla
Trochu slabá gangsterka bez   drsnější scény ,sice tam   pár scén se střelbou bylo   ale jen hodně krátkých a   přehlédnutelných,hodně se   tam více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Megažralok vs. Crocosaurus (2010...

Megažralok vs. Crocosaurus
Kdysi se ve filmech o   příšerách používaly   nekvalitní loutky a šlo   většinou o   vysokorozpočtové filmy,   nyní se používá   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 1 / 10

Trojúhelník smutku (2022)

Óvaj óvaj.

Trojúhelník smutku
Trojúhelník smutku není   trojúhelník, ale nejméně   oktagon smutku, nudy a   utrpení. Má-li to být   kritika či parodie na   nějaké více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 3 / 10