Duben

Komentáře uživatele Darkman7

Darkman7

Darkman7 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 21
1941
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.5.2006
Komedie, která není moc   vtipná. Rozhodně nejslabší   Spielbergův film.
Apokalypsa (Apocalypse Now)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.6.2006
Viděl jsem jen delší verzi   a okamžitě se dostala do   mojí top 10, i když bez   scény s francouzi bych se   klidně obešel (asi jediná   nudná část filmu). Ještě   týden po shlédnutí tohoto   mistrovského díla jsem na   něj nemohl přestat myslet,   což se moc často nestává.   Závěrečná část s Brandem   patří mezi to absolutně   nejlepší, co jsem kdy ve   filmu viděl.
Battle Royale (Batoru Rowaiaru)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.8.2008
Neskutečně originální a   zvrhle zábavné. Přesto se   nemůžu zbavit pocitu, že   vzhledem k základní premise   mohl být výsledek ještě   lepší. Nejvíc mě mrzela   naprostá nevyuženost   "nebezpečných   zón". Takový   vynikající nápad a ono z   toho nakonec nic nebylo. I   přes tuto výtku je ale   snímek ař příliš   originální na to, abych mu   strhl víc než jeden bod
Blade Runner
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.5.2006
Tears in rain...
Džúbei a umění nindžucu (Jûbei ninpûchô)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.8.2008
Moje hodnocení je možná   přestřelené, ale když je   to takový nářez! Je radost,   dívat se na animovaný film,   který je nekompromisní   řezničinou, která si na nic   nehraje a nebojí se   brutálních ani sexuálních   scén. A když pomyslím, že   kvalitních filmových fantasy   ve kterých jsou utradrsní   hrdinové, hekolitry krve a   znásilnění obřím démonem   je tak málo... Prostě anime   jak má byý.
Harry Potter a Kámen mudrců (Harry Potter and the Sorcerer's Stone)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.6.2006
Chris Columbus dokázal   udělat ze skvělé knížky   nudnou adaptaci bez atmosféry   a vlastního stylu. Triky jsou   taky dost odfláknuté. Ty 3*   dávám jen z úcty k   předloze
Harry Potter a Ohnivý pohár (Harry Potter and the Goblet of Fire)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.5.2006
Čtvrtý Potter není zdaleka   tak dobrý jako Vězeň za   Azkabanu. Je to hlavně kvůli   scénáristovi, který   nedkokázal rozsáhlou   předlohu zkrátit tak. aby   vznikl plynulý příběh bez   dějových děr. Například   dějová linie s Ritou   Holoubkovou vyšumí úplně   do prázdna, takže ve filmu   ztrácí jakékoliv   opdstatnění. Místo toho   mohli mít více prostoru   třeba ostatní šampioni.   Rozhodně by si to   zasloužili. Hodně mě   zklamalo, že chybělo   samotné finále mistrovství   světa ve famfrpálu, mohla to   být naprosto úžasná   scéna. Přes to všechno ale   tento díl převyšuje cokoliv   od Columbuse.
Harry Potter a Tajemná komnata (Harry Potter and The Chamber of Secrets)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.6.2006
Rozhodně lepší než   jednička, moc se mi líbíla   ta tajemná atmosféra. Ale i   tak za předlohou o dost   zaostává
Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň (The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch the Wardrobe)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.5.2006
Mluvící bobři jsou sice   fajn, ale jinak se v tomhle   filmu nic moc zajímavého   neděje.
Misery nechce zemřít (Misery)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.5.2006
Společně se Shawshankem,   Zelenou mílí a Osvícením   nejlepší kingovská   adaptace. U některých scén   jsem napětím skoro   nedýchal. Kathy Bates hraje   asi tu největší svini,   kterou jsem kdy ve filmu   viděl. A ten skvělý pocit,   když jí James Caan na konci   konečně rozbije hubu!
Občan Kane (Citizen Kane)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.8.2008
Po tom všem co jsem o Kaneovi   četl mírné zklamání,   přesto jde bezpochby o   brilantní a přelomové   dílo, které si místo na   vrcholech nejrůznějších   žebříčků zaslouží. O   Wellsově režii toho bylo   npsáno hodně, ale titulní   role se zhostil neméně   famózně. Celkově mi to   nepřišlo od začátku do   konce až tak úžasné,   přesto tu bylo nemálo scén   u kterých mi spadla   čelist..Musím zmínit   především Kaneúv projev   nebo scénu na schodech. A   přestože jsem znal pointu   dlouho dopředu, tak mě u   závěrečné scény   pořádně zamrazilo.
Oskar (Oscar)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.8.2008
Neuvěřitelná smršť   dokonale vypointovaných gagů   a patrně nejlepší komedie   se záměnou kufříků a z   toho, co jsem viděl i   nejlepší funésovka.
Playtime (Play Time)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.5.2006
První polovina, kdy pan Hulot   chodí po městě se mi docela   líbila. Je zde několik   skvělých režijních   nápadů, napřiklad   návštěva ve skleněném   bytě, která je snímána   zvenku a neslyšíme z ní ani   slovo. Bohužel, scény v   restauraci už byly jen jedna   velká nuda. Každopádně jde   o zajímavý film, který ale   rozhodně nemusím vidět   víckrát.
Poslední Mohykán (The Last of the Mohicans)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.4.2007
Posledních patnáct minut je   dokonalých, zbytek   "jen" velmi dobrý
Robot Monster
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.9.2006
Neuvěřitelné. Film který   je tak nepopsatelně špatný   až je vlastně geniální.   Rozhodně stojí za   pozaornost! (PS: moje   hodnocení je třeba brát s   opravdu hodně velkou rezervou   :)
Simpsonovi ve filmu (The Simpsons Movie)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.8.2008
Bavil jsem se výborně a   dostal jsem víceméně   přesně to, co jsem čekal,   ale chybí tomu nějaký   nosný nápad, který by to   povýšil nad prodlouženou a   rozmáchlejší epizodu   seriálu. Pro mě další   důkaz toho, jak moc je   celovečerní South Park   geniální.
Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů (Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.6.2006
Samozřejmě že je to úplná   blbost, ale bavil jsem se tak   dobře, že pod 7 jít   nemůžu :)
Šílený Max 2 (Mad Max 2: The Road Warrior)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.7.2006
Pokračování, které   udělalo první díl naprosto   zbytečným.
Tajemné zlo (The Hidden)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.8.2008
Úvodní scéna přepadení   banky a následná honička   městem je úžasná, zbytek   je už jen průměrný sc-fi   horor s překvapivě otravným   MacLachlanem.
Vládce temnot (Prince of Darkness)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.8.2008
Jeden z nejlepších hororů   co jsem viděl, který staví   nejen na zajímavém   střetnutí vědy a   nadpřirozena, ale hlavně na   ukázkově vygradovaném   ději, začínajícím   zlověstnými náznaky   blížícího se zla   podbarveného typicky   carpenterovským hudebním   podkresem a vrcholícím   naprostou hororovou extází,   která bohužel trvá až   příliš krátce.   Závěrečná scéna rulez.
Vrahův polibek (Killer's Kiss)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.4.2008
Toto rané Kubrickovo dílo je   v podstatě jen taková   noirová etuda s jednoduchým   příběhem a nepříliš   dobrými herci, zato s   úžasnou vizuální stánkou.   Kubrick snímek vlastnoručně   nasnímal a jde poznat, jaký   se v něm skrývá potenciál.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190630
Osobností: 698022
Fotografií: 764553
Plakátů: 376975
Obsahů a biografií: 178410
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Pokrevní pouto (2013)

Pokrevní pouto
Průměrná krimi o dvou   bratrech jeden padouch druhý   polda ,padouch vyleze z basy a   začne dělat problémy   nejdřív nájemná vražda   pak více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Sabata (1969)

Sabata
Povedený western jak jinak   když v hlavní roli   westernoví profík L.V.Cleef   ,s pistolí to umí jako málo   kdo a nemluví   zbytečně,přijel více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Red má práci (2000) [TV epizoda]

Red má práci
Zas dle mého spíš obyč.   díl, ale pár hlášek a   scének je slušných. Třeba   Red jak čeká na telefon z   budoucí práce, tam jsou   silný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Dlouhé horké léto (1985) [TV fil...

Dlouhé horké léto
Toto remake z roku 1985 se mi   líbilo více než původní   film z roku 1958.Film má   lépe a zajímavěji   propracovaný   scénář,herecké výkony více >

Autor: Pala

David Copperfield (1974) [TV min...

David Copperfield
Romány Charlese Dickense jsou   svým obsahem a atmosférou   velmi "anglické" a asi nikdo   je nedokáže pro film či   televizi lépe adaptovat, než více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10