Duben

Komentáře uživatele Pixel116

Pixel116

Pixel116 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Jiří Bernatík

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 47
101 dalmatinů (101 Dalmatians)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.9.2010
Celkem povedený filmeček, ve   kterém se promenáduje   spousta štěňátek   dalmatinů. Jen by mě   zajímalo, jak režisér   zvládal tolik štěňátek   uhlídat.
102 dalmatinů (102 Dalmatians)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.9.2010
Pokračování úspěšné   komedie. Celkem zajímavé,   ale bohužel nijak zvlášť.   Nevím, co bych k tomu měl   víc napsat, protože mě   nijak zvlášť tento film   nezaujal.
13 duchů (13 Ghost)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2010
Dobře udělaný film, ve   kterém hlavní hrdina zdědí   skleněný dům. Stěny jsou   velice zvláštní, jelikož   jsou na nich vyryté různé   ornamenty a nějaké   zvláštní písmo. Pozdějí   zjistí, že v každé   skleněné komoře je vězněn   jeden duch. Ornamenty slouží   jako kletba, která duchy   nepustí ven. Oni se ven   nakonec stejně dostanou a   začíná bojo holý život.   Nejkrutější duch má   pořadové číslo 13.
13: Hra smrti (13 game sayawng)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.8.2010
Ubohý Thajský horor o   počítačovém maniakovi,   kterému je 13 let a ovládá   lidi pomoci počítačové hry   založené na peněžní   výhře. Trapné efekty,   laciní herci a žádný děj.
2012
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2010
Skvělý trhák o konci světa   s výborným hereckým   obsazením. Svět se hroutí a   jeden člověk to   předpověděl. Neskutečné   efekty. Tento film opravdu   doporučuji!!!
27 šatů (27 Dresses)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2010
Svělý film o dívce, která   připravuje svatby pro   ostatní lidi, ale sama se   nevdá. Všech 27 šatů ze   svateb má schovaných a   nakonec se vdá i ona sama a   ve všech šatech jí za   družičky půjdou ženy, pro   které ona chystala svatby.
3:15 zemřeš (The Amityville Horror)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2010
Perfektní thriller podle   skutečné události. Rodina   se nastěhuje do vysněného   domu, ale kdysi tam bratr   vyvraždil celou svoji rodinu,   protože mu to prý řekl ten   dům. Dějiny se opakují a   tentokrát začíná bláznit   Ryan Reynold, ale nakonec   všechno dobře dopadne.
40 dnů a 40 nocí (40 Days and 40 Nights)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2010
Josh Hartnett už má plné   zuby toho, jak se chová a   proto se rozhodne, že na 40   dnů a 40 nocí nebude mít   žádný sex. Je to pro něj   těžké a do toho se zamiluje   do holky, kterou potká v   prádelně. On to vydrží,   ale těsně před koncem ho   zneužije jeho bývalá   přítelkyně. Jak to asi   dopadne?
40 let panic (The 40 Year – Old Virgin)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.9.2010
Hlavní hrdina Steve Carell   hraje se svými kolegy z   práce poker, a když přijde   debata o ženách, provalí   se, že 40 letý Steve je   stále panic, a tak se mu   budou snažit pomoct, aby se   toho konečně zbavil.   Začínají námluvy a různé   úpravy vzhledu. Nakonec se   zamileje do mladé ženy,   která mu s problémem   pomůže a nakonec jen řekne,   že oficiálně již není   panic!
50x a stále poprvé (50 First Dates)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2010
Drew Barrymore utrpěla úraz   a do dnes si pamatuje pouze   jeden jediný den. Potká   mladíka, ale na druhý den si   ho nepamatuje. On se jí   snaží každý den   připomenout, že se znají,   ale marn. Nakonec si ho matně   vybaví.
96 hodin (Taken)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.8.2010
Hodně dobře provedený   snímek. Liam Niesen v hlavní   roli, kterému unesou dceru z   letiště v paříži a on se   ji vydá hledat, aby ji   zachránil. Jeho dceru se   pokusí mafie prodat na   bílémn trhu, ale otec jí   nakonec zachrání, mafii   vyvraždí a vše dobře   dopadne.
Ace Ventura: Zvířecí detektiv (Ace Ventura: Pet Detective)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.9.2010
Opravdu trapný americký,   suchý humor. Dobrá   zápletka, ale strašně mi   vadí ksichty, které háže   Jim Carrey.
Clona (Shutter)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.8.2010
Super filmeček, kdy Benjamin   pracuje jako fotograf v   Japonsku. Kdysi jím byla   posedlá jedna japonka, se   kterou nějaký čas chodil   ,ale nemohl se jí zbavit a   tak ji dohnal se svými   přáteli až k sebevraždě.   Její duch ho neustále   pronásleduje a nakonec i jeho   ženu, která o dřívějším   incidentu nevěděla a proto   se jí taky chtěla zbavit,   ale duch japonky jí nakonec   dovedl k důkazům hrozných   činů jejího manžela z   dřívějška a tím zjistí,   že duch se ji jen snažil   varovat před jejím mužem a   tak ho nakonec opouští.
Deník zasloužilé matky (Reba)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.8.2010
Nejlepší americký sitcom   všech dob! Příběhy jako ze   života a navíc perfektní   humor a skvělý herci v   podání country zpěvačky   Reby McEntire a úžasné   komičky Melissy Petermann.
Erin Brockovich
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.8.2010
Jeden z nejhezčích filmů s   Julií Roberts. Jak se snaží   pomoct lidem v zamořené   oblasti. Super filmeček na   večer!
Gympl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.8.2010
Super komedie režiséra   Tomáše Vorla z prostředí   střední školy a o špatném   chování mladistvých. Film   je opravdu úžasný plný   dobrých hlášek a   perfektního českého humoru.
Harry Potter a Fénixův řád (Harry Potter and the Order of the Phoenix)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 31.8.2010
Nejhorší díl Harryho   Pottera, který jsem viděl.   Paní J.K.Rowling, když tento   díl psala, byla zřejmě ve   volebním opojení, jelikož   díl je plný politiky.
Hledá se Nemo (Finding Nemo)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2010
Nejlepší kousek o Pixaru.   Příběh malého Nema,   jakožto rybičky klauna   očkatého, který neposlechne   svého otce, aby neplul daleko   od útesu a tam ho seberou   potápěči. Nema odvezou do   Sydney, dají do akvária, kde   potká nové kamarády. Jeho   otec se ho vydá hledat a po   cestě potká Dory, která   trpí sklerózou a ta ho   doprovází. Cestou narazí na   žraloky, další podmořské   ryby, které je budou chtít   sežrat, ale oni cestu   zvládnou a Nema nakonec   zachrání.
Hory zalité krví (Hills Run Red)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.8.2010
První hodina nestojí fakt za   nic. Celou dobu jezdí v autě   nebo se prochází po lese.   Aspoň nějaký děj se   odehrává až v poslední   půlhodině, kdy se   rozjíždí vraždění.
Hostel II (Hostel: Part II)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.8.2010
Super horor z prostředí   Čech a Slovenska. Jen mi   vadilo, že američani, když   film natáčeli, tak udělali   z čechů a slováků ty   největší, s prominutím   ,,HOVADA,, na světě.
Hranice smrti (Frontière(s))
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.8.2010
Celkem solidní horor o   šílené rodince, která   žije ve Francii na farmě a   zároveň jsou to stoupenci   nacismu, kteří loví lidi,   kteří se přijdou   nastěhovat do jejich motelu.
Hvězdný prach (Stardust)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.8.2010
Skvělá filmová pohádka s   hvězdným obsazením v čele   s Michelle Pfeifer, která ve   filmu ztvárnila jednu ze   tří čarodějnic, které   loví mladé panny pro jejich   čistá srdce, která jim   dodávají mládí. Vedle ní   se objevil i Robert De Niro,   který si zahrál kapitána   vzducholodě, který měl   oblibu v oblékání si   dámských společenských   šatů. Hlavní hrdinka,   hvězda, která spadla z nebe,   se nakonec zamiluje do   vesnického chásníka, který   jí zachrání život před   zlými čarodějnicemi.
Já, legenda (I Am Legend)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.8.2010
Super film v hlavní roli s   Willem Smithem, který   zůstane v New Yorku sám se   svým psem, jelikož celý   ostrov před lety evakuovali,   protože se na ostrově   objevila epidemie a některé   lidi se již nepodařilo   zachránit a z těch se stali   mutanti, kteří se snaží   Willa dostat, ale ten je   přemůže a nakonec umírá.
Kancl (The Office)
 
Přidáno: 28.8.2010
Chabý americký humor v   přímém přenosu. Seriál   nemá hlavu ani patu. Navíc   mě dost mrzí,že k hlavní   roli se propůjčil skvělý   herec.
Katakomby (Catacombs)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.8.2010
Celkem dost dobrý horor z   podzemních katakomb v   Paříži. V těchto   katakombách se bude tajně   pořádat večírek, na který   si ale došlápnou policajti,   ale pár osob dole zůstane.   Bihužel se z katakomb nemohou   vymotat. V katakombách jsou   pohřbeny tisíce lidí a   začnou se tam dít divné   věci. V jedné z hlavních   rolí se také objeví   zpěvačka P!nk, která ale   bohužel moc hrát neumí.   Nejhorší věc na celém   filmu bylo, že hlavní   hrdinka celou hodinu a půl   běhá po tmě v katakombách   a ječí!!!
Klub vyděračů (Butterfly on a Wheel)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.8.2010
Super Thriller, kdy manžel   podvádí svoji ženu s   manželkou někoho jiného.   Ten někdo se domluví s jeho   ženou a nachystají na ně   lest. On jim začne ničit   život a nakonec se ukáže,   že jeho manželka v tom jela   s ním, aby manžela   potrestala za nevěru.
Krvavý Valentýn (My Bloody Valentine 3-D)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.8.2010
Předělávka hororu z 80.let   o vraždícím horníkovi.   Desítky mrtvých,spousta krve   a to vše navíc ve 3D.
Let's Dance (Step Up)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2010
Příběh o Taylorovi, klukovi   z ulice, který se s   kamarádem vkrade do   Marylandské školy umění a   úplně zničí jeviště. Tam   si také musí odpykat trest.   Na škole potká dívku, Noru,   která s ním začne tancovat,   protože její partner si   zranil nohu. Postupně   nacvičují na vystoupení na   závěrečné zkoušky. Bratra   jeho kamaráda zastřelí   mafie a tak na nějaký čas   nechodí tancovat. Nakonec   spolu vystoupí a získají   nabídku a Taylora přijmou na   uměleckou školu.
Let's Dance 2 (Step Up 2: The Streets)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2010
Pokračování tanečního   snímku. Tentokrát se ale   situace otočí. Chase, který   studuje na Marylandské škole   umění, potká Andie, která   je nucena na školu chodit. Ji   postupem času vyhodili z   její pouliční taneční   crew. Chase se rozhodne   založit s ní vlastní crew a   porazit ty druhé na soutěži   zvané The Streets. Nakonec se   jim to podaří. Super   pokračování prvního dílu.   O dost lepší. Lepší hudba,   lepší herci, lepší děj. V   pokračování se dokonce   objeví i Channing Tatum,   hlavní hrdina z prvního   dílu.
Mumie (The Mummy)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.8.2010
Krásná herečka Rachel   Weis,na tu dobu i docela   dobré efekty. Věrné kulisy,   díky kterým si divák   myslí, že se vše opravdu   natáčí v Egyptě, přitom   je to natáčeno ve   studiu...Děj je zajimavý,   bavil jsem se tak dobře, že   jsem měl pocit, že skončil   moc rychle...Skvělé herecké   obsazení....

TV Program

ČT1 - Úsměvy Karla Kachyni

15:25 - 16:05

8 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Výborná SHOW

15:30 - 16:20

3 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:35 - 15:35

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:35 - 15:35

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190628
Osobností: 698008
Fotografií: 764538
Plakátů: 376944
Obsahů a biografií: 178405
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

David Copperfield (1974) [TV min...

David Copperfield
Romány Charlese Dickense jsou   svým obsahem a atmosférou   velmi "anglické" a asi nikdo   je nedokáže pro film či   televizi lépe adaptovat, než více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Alien Intruder (1993) [Video]

Alien Intruder
I na vysloveně béčkovou   záležitost určenou do   videodistibuce počátku   90.let, na kterou se dokážu   dívat s nostalgickou   shovívavostí, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Cigareta (1999) [TV epizoda]

Cigareta
Dobre díl celkem, Donna si   zapálí u školy, ale cígo   podrží Eric, kterej dostane   vyhazov. Bojí se aby to   nevěděl Red, ale tomu to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10