Duben

Komentáře uživatele dolik.

dolik.

dolik. zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 13
Apokalypsa (The Apocalypse)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.9.2010
nechápu
za takový film bych dal   režisérovi 15 let zostřené   vazby a scénáristovi 10.   Hluboce lituji toho kdo na   film šel do kina. Jediné co   bylo zvládnuto na 2/10 jsou   lidské vztahy . Ani hudba   jíž bylo ve filmu vcelku   dost nezmůže zázraky.
Atlas mraků (Cloud Atlas)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.11.2013
FK
Film jsem viděl 3 krát a   nevylučuju 4 pokus. Kdo má   rád filmy o kterých se dá   přemýšlet i druhý den ten   se tady najde. Nenudil jsem se   v podstatě ani chvilku a to   miluju.
Bratři z donucení (Step Brothers)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.7.2012
Tohle můžu
Tento film buď milujete za tu   nepřebernou spoustu hlášek   nebo nedokoukáte. Podle mě   jsou dialogy vypilovány do   dokonalosti. Nečekejte   zázrak ale bez předsudků na   něj koukněte. Doporučuju   origo skladbu lodě a šlapky   na you tube.
Dohoda (The Deal)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.7.2012
Nečekejte propracovaný scénář
Základní myšlenka byla   dobrá, asi díky ní jsem se   dokoukal do konce. Ale naivní   postupy vyšetřovatelů a hl.   hrdinky spadají do   tuctovosti. Honička dvou   vozů vyzněla poněkud   trapně a utahaně. Skoro bych   řekl ztráta času.
Habermannův mlýn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.11.2010
dobrý
Doporučuji tento snímek ,   jakkoli je drsnějšího   ražení - život je prostě   takový a je dobře, že se   točí filmy podle   skutečných událostí.
Hanebný pancharti (Inglourious Basterds)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.8.2010
opravdu Bizardní
Tak nevím jestli jsem divnej   ale mohu jen málo souhlasit s   tím že film je super. Po   zhlédnutí filmu jsem byl   dost rozčarovanej ..to jako   co chtěl scénárista   potažmo režisér sdělit   divákovi - dodnes nechápu.   Čili: hloubka žádná, akce   lehce nad průměr, kamera   velmi pěkná, příběh o   ničem.
Kajínek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.8.2010
Zajímavý
Při pozorování první   poloviny filmu jsme se nemohl   zbavit dojmu, že mi již   nemá co zdělit. Jelikož   příběh je na veřejnosti   dosti provařený. Druhá   polovina dostávala spád a i   několik zajímavých zvratů   přidalo příběhu na   dramatičnosti. Shrnutí: i   přes to že se jedná o   thriller "made in   czech", stojí film za   podívání.
Lidice
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.9.2011
Kvalita
Připojuji se k pozitivnímu   hodnocení. Film v 90%   osazenstve kina zanechal to co   zanechat měl - silný   prožitek. Velice silný a   působivý příběh.   Obsazení: Bydžovská, Roden   aj. velmi dobré. Bylo by   chybou jej minout.
Mariňák (Jarhead)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.5.2012
Víckrát NE
Nedoporučuju veliká nuda,   film napěchovaný americkým   patosem. Velmi přehnané   americké pojetí válečného   filmu. Jediné pozitivum -   utvrzení že američtí   vojáci jsou mega Gumy...
Muž ve stínu (The Ghost Writer)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.9.2010
nelituji
Ve filmu nenajdeme žádné   hluboké myšlenky , ostatně   kde v dnešní politické hře   ano a nemluvě o hře   mocenské. Obě tyto hybatelky   světa se ve filmu zrcadlí a   je záživné je v tomto   podání pozorovat.   Uvěřitelný příběh,   velice solidně podaný a   hlavně bez podpisu   amerického hollywoodu.   Doporučuji.
Strom života (The Tree of Life)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.3.2013
zajímavé
Mám rád filmy které nejsou   hned čitelné, tento snímek   je ale extrémně nečitelný   opravdu není pro klasického   konzumenta. Celkový dojem je   dobrý, nelituji ale zřejmě   vícekrát nekouknu.
Sucker Punch
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.8.2011
Fantas magorie
Komentář píši, jelikož   film ve mě zanechal velmi   rozporuplné pocity. Vím   jistě, že jej vícekrát   nechci vidět, titulek mého   komentáře plně vystihuje   můj pocit ze snímku snad jen   efekty hodné fantasy za něco   stály. Konečné   doporučení: neudělá chybu   kdo tento film vynechá a   raději půjde na letní   procházku.
Terapie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.11.2011
10tka
Chápu že terapie není   seriál pro každého,   každopádně pro   hloubajícího diváka   neprahnoucí jen po akci nebo   lacinénu populismu je to   pravé osvěžení mezi   záplavou komerčních stanic.   Navíc Karel je zárukou   kvality. Nedoporučuji   každému, spíše těm   kteří hledají seriál   hodný filmového klubu.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190620
Osobností: 697996
Fotografií: 764507
Plakátů: 376912
Obsahů a biografií: 178379
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Bídníci (2018) [TV minisérie]

Bídníci
Cožpak o to, technicky téhle   nové televizní verzi slavné   klasiky nic nechybí i   výprava je určitě velmi   solidní, ale tahle věc   stojí a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Muž z Toronta (2022)

Muž z Toronta
Zkopírovaná a ukecaná   blbost,takových filmů kde je   jeden ukecaný a druhý   drsňák už tu bylo a tenhle   nijak nepřekvapil spíš byl   nudný a místy byl ten   černoch se svými hláškami   trapný.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

ONEMANSHOW: The Movie (2023)

ONEMANSHOW: The Movie
!!!ZAHRAJEME SI POSLEDNÍ   HRU!!!

Je to tak, ať už je   to fake nebo ne, je to fakt   originálně natočený a děj   o lásce by mi jindy asi   více >

Autor: hvezdy | Hodnocení: 7 / 10