Duben

Komentáře uživatele giggle

giggle

giggle zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 43
Americká dívka (All-American Girl: The Mary Kay Letourneau Story)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.10.2010
Strašně zvláštní film.   Nebudete tam rozhodně   souhlasit se vším, co tam   uvidíte. Ale vše to divné   se vám přebije myšlenkou   toho, že víte, (SPOILER),   že ti dva jsou stále spolu a   legálně oddáni!
Dobrá čtvrť II
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.3.2013
O dost lepší než první   řada, kde chování zejména   hlavní představitelky Zuzany   bylo opravdu na facku.   Výborně prokreslená byla   linka Katky v návaznosti na   první řadu, stejně tak mě   překapila a bavila linka   Michalovy rodiny se   zaměřením na rodiče.   Představitel Michala   konečně nevypadá jako 15   letý klučík. Více prostoru   dostal i Honza a jeho rodina,   což byla určitě   nejsmutnější část série.   Jo a Jan Dolanský hrál svoji   roli perfektně!
Hlavně nezávazně (No Strings Attached)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.2.2012
Šeď a nuda
Osobně mě tento film tak   nudil, že se divím, že jsem   ho vůbec (ač coby kulisu)   dokoukala. Možná proto, že   jsem se celou dobu ptala   "Proč toto vlastně   vzniklo?!". Někdo ví?   Natalii Portman jsem   nevěřila vůbec, pro roli   sexuchtivé dračice bych   tipovala i jaksi   vyvinutější herečku.   Kutcher mi nevadí, ale tady   mi taky extra neseděl.
Možná to bude znít   puritánsky, ale je pointou   filmu "Mějte sex,   kdykoli, kdekoli, ale prostě   jen tak?!"
Hledá se Nemo (Finding Nemo)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.9.2010
První animák, co jsem   viděla a proto se pak začala   dívat i na další. Je   roztomilý a nádherně   barevný! Ani dabing mu   neubral na kvalitě.
Ideální zeť (Le gendre Ideál)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.1.2012
příjemná oddechovka
... s příjemnými herci. Já   se bavila, výroky syna na   adresu matky mě rozesmály,   ale procenta tomu ubývá   délka filmu. Posledních 20   minut už jsem sledovala   jedním okem a víceméně se   těšila na konec.
Roli matky Olivie hraje   Clementine Celarie   (http://www.fdb.cz/lidi/18366-   clementine-celarie.html),   odkud ji jen znám?
Jen přes její mrtvolu (Over Her Dead Body)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.10.2010
příjemné překvapení
Já se u této komedie   smála:-) Pokud se vám líbí   Paul Rudd nebo chlapům Eva   Longoria, budete se smát   pravděpodobně taky. Lake   Bell je dooost netypická   "sexy" hlavní   hrdinka, tak na tu pak   zapomeňte, ale Rudda i   Longoriu si při jejím   duchařském čarování   užijte - a rozhodně radši v   originále:-)
Joey
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.9.2010
Seriál je určitě slabší   než Přátele, ale   odprostíte-li se od tohoto   srovnání, tak je to další   sitcom plný Joeyho humoru.   První řada je výborná,   druhá je slabší,   natáčení asi stopli včas,   ale přesto pro mě výborná   sranda. Joeyho popichování a   rádoby vychovávání   Michaela nemá chybu:-)
Kamarádova holka (My Best Friend's Girl)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.10.2010
Neztrácet čas
Tak tohle je pro mě jedna z   nejstrašnějších komedií.   Kate Hudson je opravdu všude   úplně stejná, děj s....a   nereálná, obsahující   veškerá klišé, co film   může mít. Po hodině jsem   odcházela a chtěla vypnout.   Jedna hvězdička jen proto,   že tu menší hodnocení   není.
Kámoš k pohledání (I Love You, Man)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.1.2012
Nuda
Ač mám ráda Paula Rudda,   tak u tohoto filmu jsem se   neskutečně nudila! Hlavní   hrdina mi připadal uboze   trapný, spíše mi ho bylo   líto. Usmála jsem se asi   jednou a to když se na něj   nalepil Doug :-) Asi po 45 min   sledování jsem zjistila, že   jsem to viděla před dvěma   lety a hodnotila tak jako bych   hodnotila dneska. Pro mě   zkrátka nuda, nuda, nuda!
Klip
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.9.2012
Strašně těžko   hodnotitelný film. Je to   odpad? Proto, že se jen   bojím toho, že to je   skutečný obraz dnešní   reality. Nebo je to naopak na   max. hvězdiček? Ze stejného   důvodu jako předtím...   Volím střední cestu. Vy si   názor musíte udělat sami.
Kohout na víně 2 (Kokowääh 2)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.12.2013
Velké zklamání
Schweigere, Schweigere...na   tento film jsem se hodně   těšila, nejen, že   Kokowääh 1 je můj   oblíbený film, ale mám i   slabost pro Schweigera a jeho   tvorbu. Ovšem tolik rozpaků   při sledování filmu jsem   nečekala. Til se snad   pomátl, tento snímek jakoby   nebyl z jeho hlavy/ruky.   Přehnaně bláznivý   přepečlivěly zubař   Tristan, kterému jsem   nevěřila ani ň, přehnaně   trapný a úchylný Max,   první láska Magdaleny,   naprosto zbytečná role   chůvy, a proboha takhle že   mluví 9 letý kluk (hlavně v   závěrečné pohádce?!   Nevěřícně jsem koukala i   na scénu matky s dcerou v   drogerii, když je otcové   žádali o radu. Co to bylo?!   A Katarina? Na závěr tomu s   tou tequillou dala korunu.   Matthias Schweighöfer   hrajícího sám sebe, leč   asi trochu moc bláznivě,   bylo snad to poslední, co mi   tam vadilo. Nerada to   přiznávám, ale toto se   zkrátka nepovedlo:( 5* jen   proto, že u Tila Schweigera   prostě nemůžu jít níž a   že mě baví   soundtrack(Kokowääh 1=10*).
Krásné lži (De vrais mensonges)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.9.2012
Neobvyklá, zapamatovatelná   francouzská komedie, které   bych vytkla jen minutáž -   mohla být tak o 10 min   kratší. Scéna, kdy se matka   v salonu dozvídá nechtíc   pravdu, natočena úžasně.
Kuky se vrací
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.1.2012
Kuky mě nelákal,   přiznávám tedy, že jsem   koukala jednim okem... libilo   by se mi to asi jako   kátkometrážní 15-20 min   příběh či jako   Večerníček, ale   celovečerní film? Pro koho?   Pro děti nebo pro dospělé?   Ve mně tento film vzbudil   spíše rozpatky co to vlastne   bylo..Ačkoli oceňuju, že to   bylo něco jiného než jsme   zvyklí běžně vídat.
Miluj mě! ...prosím (Wicker Park)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.9.2010
Dneska zkouknuto asi   počtvrté a pořád to má   čím strhnout. Jak nikdy   nehodnotím kameru, tak   tentokrát musím - skvělá   kamera, střih, krásné   výkony, výborná hudba. Film   o osudu a o tom, jak váš   osud může klidně řídit   někdo jiný, o kom nemáte   možná ani páru. Jinak   souhlasím plně se Xcindy - i   v tom, abyste nečekali   oddechovku. A radím sledovat   detailně, případně to hned   pak zkouknout znovu, abyste   pochopili!:-)
Naboso (Barfuss)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.9.2010
Film, který se tvářil v   nočním programu Primy hodně   nenápadně a z kterého se   stala naprostá bomba!   Neobvyklý příběh, který   mě strhl a po jehož   shlédutí se stal Til   Schweiger mým oblíbencem,   tím spíš, že ve filmu   nejen hrál hlavní roli, ale   i režíroval a podílel se na   scénáři. Johaně Wokalek   její jednoduchost nejde   nevěřit, občas se s nimi   zasmějete a na konci ...   držíte pěsti, aby byl   happy-end:-) A pěknou   roličku si tam střihl Mark   Keller:-)
Návrat blbýho a blbějšího (Dumb and Dumber To)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.2.2015
Za mě se tohle nepovedlo. Jim   Carrey je můj oblíbenec,   Blbý a blbější je hodně   slušná komedie, ale tohle   bylo zklamání. Oba hlavní   hrdinové jakoby přehrávali,   některé scénky byly   totálně ujeté, mimo nebo   fakt nechutné. Pobavila   hodně až scénka na konci   ledvina-auto-Mexiko...jinak   bohužel dost slabota.
Nestanu se tvojí ženou (I Could Never Be Your Woman)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.9.2010
milé překvapení
Neuvěřitelně mladě   vypadající Michelle   Pfeiffer, sympatický a milý   Paul Rudd, talentovaná   Saoirse Ronan a perfektně   ulítlý Jon Lovitz. K tomu 90   min romantiky a smíchu   provázené výborným   soundtrackem. Jednoduchý   film, který mě oslovil a   stal se u mě jedničkou,   stejně tak jako Paul Rudd.   Jen doporučuju sledovat v   originálním znění s   titulky, český dabing mu   docela ubírá.
Nikdy neříkej nikdy (Keby bolo keby)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.10.2010
Pro mě skvělý seriál,   jiný než to, co teď běží   v televizi. Neokoukaný,   dynamický, zajímavý. Pro   chlapy pěkná podívaná na   Betku Stankovou v sexy roli   sekretářky a pro holky   úchvatná podívaná na Jana   Kolenika.
Kromě toho   i výborná ukázka   psychologie postav - Adéla,   Igor, ... Stojí za zkouknutí   a nestačí koukat jedním   okem:-)
Objekt mé touhy (The Object Of My Affection)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2010
Rozhodně bych tento film   nezařadila mezi komedie.   Náleží mu jiný žánr a to   spíše romantické drama.   Film je zajímavý, myšlenka   krásná, Jennifer i Paul   nádherně mladí, spousta   skvělých scén - mě   osobně uchvátila ta   (SPOILER) s Jennifer a Paulem   na posteli než mu zazvoní   ten pitomý telefon!
Jediné, co bych vytknula   je minutáž - mohlo by být o   20 min kratší. a tím méně   překombinovaná. První   půlka mi brala dech, u druhé   už jsem poposedávala a   koukala po hodinkách.
Pan Popper a jeho tučňáci (Mr. Popper's Penguins)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.1.2012
hodně milé překvapení
Wow. Přemýšlím, kdy jsem   se naposledy takhle bavila u   filmu a to doslova. Dlouho mě   nic tak nepobavilo, nedojalo,   nerozesmálo. Na tučňáky se   kouká krásně, Carrey je   jednička jako snad všude,   jeho rodina je sympatická a   filmu neubírá na * jeho   minutáž (jak se občas   stává). Rozhodně   doporučuju, pro mě je to   film, který je něčím jiný   a který si rozhodně budu   pamatovat!
Perfect Days - I ženy mají své dny
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.5.2013
Cože? Já tento film ještě   nekomentovala? Tak pak   jednoduše: prostě úžasné!   Mě tento film prostě baví!   A baví mě od začátku po   konec! Baví mě Sokol, Klepl,   CHýlková (které to tam   neskutečně sekne mimochodem)   i Kotek. Z posledních   českých filmů pro mě jedno   z největších překvapení a   nejlepších filmů celkově!   Za mě YES!
Přátelé (Friends)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.9.2010
Dnes již naprosto kultovní   seriál, který neztrácí nic   na svém humoru a půvabu ani   po tolika letech. Sleduju ho   pořád dokola a vždy najdu   něco, čemu se nahlas směju.   Nenechte se zmást tím, že v   dnešní době je k   Přátelům přirovnáván   HIMYM. Společné mají jen   to, že jde o partu přátel   (ve kterém seriálu ale   vlastně nejde?) a zatímco   Přátelé postupem sezón   gradovali, HIMYM ztrácí dech   už ve třetí sezoně. Pro   mě Přátelé stále na 1.   místě!
Předčítač (The Reader)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.10.2010
Jeden z mála filmů, který   se dokázal vyrovnat knížce!   Doporučuju obojí, knihu   určitě (Bernard Schlink)!
Ve filmu budete žasnout,   jak ošklivá Kate Winslet   může být:-)
Přes palubu (Overboard)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.5.2013
U tohoto filmu platí přímá   úměra - čím víc ho znám,   tím víc se mi líbí. 30 let   starý film a v pohodě   převálcuje ty novodobé,   rádoby vtipné komedie.   Goldie a Kurt naprosto   úžasní. Patří do TOP 10   mých filmů:-)
Rande na jednu noc (Nick and Norah's Infinite Playlist)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.10.2010
Nuda
Pro mě třemi slovy: nuda,   nuda, nuda… a obšírněji:   hlavní hrdina vypadá jak   když neumí do 5 počítat,   hlavní hrdinka je   nejošlivější herečka co v   USA našli?!
Rande naslepo (Blind Dating)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.12.2010
Řekla bych, že je to horší   verze filmu Na první pohled s   Valem Kilmerem z roku 1998.   Tady se z toho snažili   udělat asi více komedii.
Roznese tě na kopytech
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.12.2013
Jelikož jsem knihu četla,   první, co mě napadlo, když   jsem viděla TV ukázku:   proboha, proč Šteindler?!   Nemám nic proti němu, ale v   roli padesátníka, jehož si   ochočí 20 letá kráska, to   fakt ne...(vzhledem k tomu,   že nyní točí i Gympl - to   tak strašně přibral?).   Kniha se mi líbila víc, ač   taky nepatří mezi nejlepší   díla Monyové, ale film mě   moc nebavil, spíše nudil.   Komedie to není, zasmála   jsem se jen jednou na   konci("Proboha, at už ti   ten jazyk přišijou nebo se z   tebe zblázním".)
Samotáři
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.9.2010
Pamatuju si, že jsem byla   hodně mile překvapená. Dnes   již docela klasika, můžete   ho sledovat znova a znova,ač   už ho znáte, protože těm   hláškám se musíte smát.   Macháček výborná role,   Trojan jakbysmet. Rašilov,   Schneiderová a Maciuchová   jsou takovou příjemnou   třešničkou na dortu. K tomu   doplněno úžasnou muzikou a   hodně příjemný   odpočinkový film je tu.   Doporučuju všem, už jen   proto, abyste nebyli out, až   někdo z vašich známých   použije nějakou hlášku:-)
Slečny v nesnázích (Damsels in Distress)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.9.2012
Vydržím hodně, i   béčkové/céčkové TV   filmy, ale tohle fakt ne.   Pokud nemáte náladu na   takové ty chytré dialogy   americké mládeže plné   citací a odkazů či dokonce   čekáte humor (v komedii?!),   tomuto dílku se vyhněte.
Smetánka v bryndě (Nosotros los Nobles)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.12.2013
Velmi příjemná komedie,   která baví. Navíc se   divačkám bude dobře koukat   na pro mě neznámého herce   Juan Pablo Gil a divákům   zase na herečku Karla Souza.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697949
Fotografií: 764412
Plakátů: 376843
Obsahů a biografií: 178359
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Megažralok vs. Crocosaurus (2010...

Megažralok vs. Crocosaurus
Kdysi se ve filmech o   příšerách používaly   nekvalitní loutky a šlo   většinou o   vysokorozpočtové filmy,   nyní se používá   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 1 / 10

Trojúhelník smutku (2022)

Óvaj óvaj.

Trojúhelník smutku
Trojúhelník smutku není   trojúhelník, ale nejméně   oktagon smutku, nudy a   utrpení. Má-li to být   kritika či parodie na   nějaké více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 3 / 10

Kellyho hrdinové (1970)

Kovbojka

Kellyho hrdinové
se dá udělat asi ze všeho,   což dokládá tento film z   druhoválečných kulis.   Ocenit možno aspoň trochu   dobové reálie, oproti   dnešním více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 5 / 10

Děvčátko (1978)

Poněkud

Děvčátko
zvláštní počin, ze   kterého by prudérní   křídlo diváctva a   aktivistů mělo dnes prudkou   střevní příhodu. Leč   případná kontroverze je více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 5 / 10

Hyde se stěhuje (1999) [TV epizo...

Hyde se stěhuje
Zas spíš normální díl,   Hydea opustí matka a on   bydlí sám, brzo nemá   jídlo, peníze a v bytě   nepořádek, stěhuje se proto   k Formanům, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10